2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnn:)))

hastaneden geldik eceyi kontrole hemde kan vermek icin..sonuc 5te cıkacak..kan alınırken cok agladı ya icim parcalandı..dr baktı devam edio gibi kansızlıgı dedi..ama ben bu kıza artık ne surup ne bisey iciremiorum 2 aydır cocuk bıktı..zaten 1 haftadır filanda vermiorum kan ilacını vitaminide gunasırı veriorum..

tazem anaa o ne :))))koptum....

gizemcim cok tskler canım

herkese ayrı ayrı tsk ediorum verdiginiz destek ve yapıcı msjlar icin..umarım kısa zamanda toparlıycaz enazından elimden geleni yapıcam

kızlar kalsiyum için yorum yapmamışsınız hiç. ne diyorsunuz? vermek gerekli mi? veya aranıda başka kullanan var mı?

iyi haftasonlari herkeze...
Uzun zamandir firsat bulup giremiyorum.meraktayim neler olup bitti.
Sabah kalk sonra Şevvali uyut o sirada ortalik topluyorum işim bitmeden uyaniyor zaten.
Uyanikken açmam mümkün diil.
Oruçlu oldugumdan öglen uyutunca güüm bende yatiyorum
Sonrada yemek hazirla, ye derken saat 10 oluyor
Buseferde Şevvali uyutunca kocisle film izlıyoruz hıc vakıt bulamiyorum.
Ben sanirım bayramdan sonra aktıf olabılecegım.
Herkezin iyi olmasini umuyorum hasta bebisler yoktur insallah.
Ben kactim işler beni bekler

Pervincim tam anlamamakla beraber Emrahla ciddi sorunlar yasadiginizi okudum.birbirini cok seven iki insan olarak mutlaka aşacaginiza inaniyorum.
İçerigini bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama 100kere düsünüp 1kere karar verin.tartişma esnasinda söylenen veya alinan hicbir kararin hükmü oldugunu düsünmüyorum
Herşey cok daha güzel olur hayatinizda insallah.. Dünyalar güzeli bir kiziniz var nede olsa

bugün mutfak temizliğine girşitim hamileilk doğum sonrası ilk defa kendim yapayım dedim amanın untmuşum ne karmaşık ne yorucuymuş..hala bitiremedim çünkü bir yusufa bak bir tubaya bak kırkkere işim bölündü..
NUR bende aptamile devam ediyorum..hem tozu hemde süt şeklinde olanı var..
TAZE park maceranıza gülgüm resmen..çocuğun tepkisi süpremiş yani..kaydırağı hiç denemedim ama genelde mutlak bende salıncakta sallanırım..:))
Kusma yusfu çok korkutur yüzüme bakar yavrum telaş etsem ağlayacak .yanlız doruk yavrum o sizi sakinleştirmek istemiş akıllı kuzu ya..
DAMLA hojam hoş geldin..ilk biriki gün ararsın sonra aramazsın anneyi ..bu arada anacığının nesi var mikemmel hatun herşeyiniz yetişiyor ne güzel işte herşeyine rağmen derken bi koşu gider deyiveririm bak..

işler beni bekliyor ..son iki dolap kaldı silinecek..yarında salona gireceğim..halılarımı bugün yıkanmaya gönderdim..koltukalrımın kılıfalrı çıkıyr onları yıkadım..yarında perde cam ve vitrin içi yapma planım var ..ama bu gece uykusuzluğu bizdede mevcut temizliklede uykusuzluk hiç bir arada gitmiyormuş..
dün gece gaz damlası +calpol verip uyuttum ama banamısn demedi ..elleri sürekli ağzında yavrumun..
iş olarakta hafta başına kapılarım ve son bir iftar misafirm kaldı onları ağırlamak kalıyor..:))))inşallah..

yoğurt ve peynir yiyor derya. süt içmiyor işte. bi tek onlarla yetersiz gördü demek ki doktor..

ya benim kızımda da aynı problem vardı dr yogurdunu peynirini yiyorsa problem yok demişti hatta yoğurt peynir ve ayranda süüten daha çok kalsiyum varmış onlara ağırlık ver bide devam maması yerine inek sütününü dene demişti denedim gayet güzel 1p haftadır içiyo

ecenin kanı normale donmus..cok sevindim zaten son 2 haftadır ilac vermiodum..drsa zorlama dedi herseyi kestik..1 ay ilacsız devam edicez gelecek ay kontrol edilecek..hergun murdum erigi hosafı pekmezli serbet ve kırmızı pancar suyu vede corbasına kırmızı et yediriorum...cok sukur rahatladım

gözünaydin Pervin ,Ecenin kan degerleri normale dönmüs.bizde kullanmiyoruz ilac.yani icmiyor hasbam. Enson 10.9du bayramdan sonra tekrar bakılcak.ins bizimde normale dönmüstür

Kızlar herkese selam, uzuuun bir aradan sonra topiğe artık daha sık girebilirim. çünkü işe başladım

Umarım herkes iyidir. Kuzuların (ki artık kuzulukları kalmadı dana oldular) yaramazlıklarını anlatmışsınız. Benim kız da bana mum tutturuyor. En illet ettiğim şey hala bulduğu herşeyi ağzına sokması. Özellikle kağıt, peçete vb. şeyleri ısırıp ısırıp çiğniyor. Geçen kakasında kağıt gördüm :bbo: Evde kapalı çekmece tutmuyor. Elinin uzandığı bütün çekmeceler açık ve içindekiler yerlerde. Akşam oldu mu özellikle iftar vaktinde "atttaaa" diye tutturup bir ağlaması var ki, karşı evlerden komşular balkonlardan sesleniyor noldu diye. Top patlıyor bizim ki başlıyor "atttaa"... masayı falan toplamadan kendimizi dışarda Didarı gezdirirken buluyoruz.

İşe başlamak benim için sancılı oldu. Didara bakıcı ayarladık. Bakıcıyla araları iyi. Güzel oyunlar öğretiyor, vs. Ama Didar tatil boyunca bana ve her istediği an memeye yapışmaya çok alıştı. Ben yokken aklına meme gelene kadar sorun yok, çok güzel eğleniyor ama aklına meme geldiği an çıldırıyor. Cuma günü sabah evden çıkacağımı anladı ve bacaklarıma yapışıp ağlamaya başladı "gitme" diye. Yaşadığım sıkıntıyı anlatmam mümkün değil. mafoldumben Napacağım bilmiyorum. Hergün dua ediyorum, Allahım nolur çalışma saatlerime kolay uyum sağlasın, zorlanmasın diye. :Saruboceq:

doruk ve taze annesi çok güldüm size yaaa

denizde kustu bu sabah çok feciydi benim aklıma gülmek nerden gelsin kusmaya başlayınca ben tamamen devre dışı kalıyorum. çok kusmadı bu güne kadar çok şükür belki ondan. ama gülmek süper fikir , teşekkürler.

deryamm annemde kopup geliyor yarın akşam. herşeye rağmen de sadece annem yok tabi, ankara bu kez beni gerçekten yordu. 1 sene filan gelmek istemiyorum memleketinize:)

ayrıca dünden bu yana yazmak istiyorum bayramda evde olmayacaksın niye kendini bu kadar yoruyorsun. nasıl olsa gelincede temizlik yapacaksın. ikiye bölsende hırpalanmasan???

denizin oyuncak dolabı geldi kitaplığıda. çok güzel oldu odasına.

ancak kanepeyi çıkarmak zorunda kaldım odasından. ve nereye koyacağımı bilmiyorum. ya salonda iki tane ikili koltuğun yanında üçüncü şebelek gibi duracak ya da mutfak masasının yerine koyacağım.

sonrada masanın önüne aynı hizada masa yaptırmam gerek. bu durumdada hani bir aile dostumuzun oğlu kendi oğlu için mutfak masasını çocuğuna göre yaptırmış hepsi küççücük taburelerde eciş bücüş oturuyorlar demiştim hatta oha o kadarda değil demiştim sanki bu yolda ilerliyorum acaba faydalımıdır bu davranış türü bilemiyorum . bu kadar.

domates attım buzluğa nerde bende yok rondo yok konserve

küçük olanları yıkadım öylece soymadan bölmeden poşetledim. büyükleride soydum dörde böldüm cizmo tarzında attım.

hem ben esrakom ekolünden bir kadınım. gelemedim sıkıntılara. siyah erikleride yıkadım çekirdekleriyle poşetledim. belki yarın azıcık efrimim tarzına takılıp kırmızı biber doğrayıp koyarım. ama ısrar etmeyin hesram ve gülinin yanından bile geçemem.

daha başka ne koyabilirim bu şartlarda cevapppp bekliyorum..komposto yapayımmı yani yapabilirmiyim böyle sıcakken koy kapat filan durumları. olabilirmi??

belmacım işin hayırlı uğurlu olsun. didar mutlaka alışacaktır zamanla. artık anlıyorlar pek çok şeyi. anlat sen ona gideceğini, döneceğini. bakıcısını sevmesi ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…