2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Damla Hojam tam formundasın..keyifle okuyorum yazdıklarını..tam muzur çocuklar gibisin..kopil seniii..:))

Rüzgar'a spor ayakkabı aldık dün..çocuğun ayak numarası 20 sanıyordum..21 olmuş meğerse..biz de gittik 22 numara aldık..ne çabuk büyüyor bu ayaklar..

Biz de 22 aldık, parmak ucunda serçe parmak kadar boşluk var. 21 numara çok sıkı oldu.

Evde de ayakkabı giyidiriyor musunuz? Ben kararsız kaldım. Çorapla rahat yürüyemiyor, kayıyor. Ayağının sürekli ayakkabı içinde kalması da olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Sokakta ayakkabı, evde ayakkabı... Siz napıyorsunuz?

Hiç kızılcık şurubu yapmadım, normal komposto gibi mi yapıyorsun?

semizotu atıcam buzluğa..ay nasıl olur demiştim annem yapmış denemiş güzel oldu diyor..köyden toplamış 1 poşet..bana da verdi.
ayıklayıp kaynamış limonlu sıcak suda biraz bekletiyormuş, ardından soğuk suya batırıp şokluyormuş..sonrada suyunu süzdürüp poşetlere koyup doğru buzluğa..hazır elimde fazla varken atıcam bende..Rüzgarın çorbalarına atarım..ya da sarımsaklı yoğurtlu, kendimize..

Hiç kızılcık şurubu yapmadım, normal komposto gibi mi yapıyorsun?

kızılcığı üzerine su ekleyip bi taşım kaynatıyorum yumuşasın diye..sonra süzgece alıp eziyorum ve çekirdeklerinden arındırıyorum..ayrı bir yerde de şeker ve suyu kaynatıyorum..daha sonra kaynamış şekerli suya kızılcık suyunu ekleyip bir iki taşım daha kaynatıp üzerine biraz limon suyu ekliyorum..bir taşım daha kaynatıp kapatıyorum..daha sonra kavanozlara koyup sulandırıp içiyoruz..üzeri buzlu oh oh mis mis.

bugun izmirli karısı rus-azeri melezi bi arkadasımız gelio iftara..tabiside yemekte et yok..zeytinyaglılar ve tavuklu makarna var fettucini yani

ben de geliyurummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

selamlaarrr....
Kadir gecemiz mübarek olsun...ettiğimiz duaları kabul etsin rabbim..

Amin amin Çeçilim.. saol kuzum benim.. cemil cümlemizin inşallah..

OoOoOOoOoO beni at buzluga Çeçil.. beni de.. semızotu bıle gırmısse bı ben kalmısım demektır.. ben de geliyurummmmm

BELMA, bacım.. maşallahh yaa.. ne dıyım bılemıyrumm.. masallahhhh masallahhh...:hulya:

hah evet bizde de aynısı oldu mecburen 22 aldık..evde hep çıplak ayak dolaşıyor..uzmanlarda öyle diyor zaten..havanın durumuna göre çorap giydirirsin..burası halen çok sıcak, yanıyoruz..

haketen olmuş mis..

kızılcıgı tarhana yaparken de kullanıyorlarmış.. kuşın c vıtamını takvıyesı olsun dıe.. ozellıkle bebekler ıcın yapılırmıs.

seni atamam buzluğa..kıyamam..kaç ay biz burda sen orda..olmas..ıı ıhh..yasakkelime

daha buyuk bır sorun var Çeçilim.. benı atarsan bı lokma ekmek koycak yerın kalmaz :)) benı sevıyorsun.. farkındayım.. nanım benım..:kedi:

evet duymuştum onu ama hiç tatmadım..çok mantıklı hakkaten

hamıleyken arastırmıstım.. o zaman işimiz gücümüz dötümüzü yaya oturmaktı.. tabı kendı adıma konusayım.. sen baya baya calısmıstın.

ay şimdiki halime göre ben de bayaa bayaa yayılmışım..nerde o eski günler..şimdi benim için pc başına geçmek büyük bi lüks

kadir geceniz mübarek olsun..hepimiz için kin, nefret ,küslük ,kırgınlık ve isyankarlık dolu günlerimiz için kurtuluş günü olsun..Ramazınında berektiyle dualarımız kabul olsun inşallah..

Spor ayakabı bende aldım mp one 22 numero bizimkide..evde çoraplı geziyoruz dışarıda ayakkabı giyoruz ama oturduğu dk çıkartmaya çalışıyor sıpam..bu arada 3 ayda bir gerçekten ayakabı yenilemek durumda kalınıyor haberiniz olsun kızımdan deneyimliyim biliyorsunuz onun için 100 -100 ayakkabı parası vermeyin derim..nike -adidas alıcaksanız ya indirim takip edin yada uygun fiyatlı ama kaliteli ayakkabı alın...

işbaşımı !!! bunu hiç böyle düşünmemiştim. 1 ay daha evdeyim ondan sonra bu boyuttan koparız ama anlaşalım :)))

duvar kağıdın nasıl olacak?

hımmm ağlamışmıdır kıyamam ben ona ((

temiz ev fikrine sıkı sıkı katılıyorum. zor ama güzel!!

peki küççük masa fikrinden vazgeçtim. deniz büyüyecek sonra biz döt gibi ortada kalacaz bücüş taburelerle:))) bu tarz benim değil ama tamda böyle anlatılır bu durum napıyımm.

belmacım yazdıkların bana çok fikir verdi. sağol:)))))

sulu köftelik köfte durumunu biraz açabilirmisin???

seneye ayrı bir dondurucumu??? bu iyi günlerimiz tabeee

deryacım yer aç yanına geliyorum. vazgeçeceğim buzluk fikrinden zaten öyle bişeyki virüs gibi insanın heryerine nüfuz ediyor en son kendini kaldırıp atasın geliyor buzluğa
.al beni yanına ama temizliği abartmayalım ama lütfennn.

kompostoyu yarın sabah deneyeceğim ama ilk iş iş başı fena...

teşekkürler konserve detayları için...

ev ayakkabısı aldım evde bazen giydiriyorum. aslında yürürken çıplak olması en iyisi. ama öylede çoraplada kayıyor belki kaloriferler yanınca. ama şimdilik evde çok yürüyesi olduğunda ayakkabılı.

kadir geceniz mübarek olsun..hepimiz için kin, nefret ,küslük ,kırgınlık ve isyankarlık dolu günlerimiz için kurtuluş günü olsun..Ramazınında berektiyle dualarımız kabul olsun inşallah..

aminnn.

yine cok zordu gecem..miafirler gidine ecede uyuyunca hemen uyudum ama sanırım yarım saatmi surdu anlamadım..saat 1de uyandı salla malla sinirlen-kız,öp,oynat saat3u buldu ama lüyorum yorgunluktan sinrler harap..enson calpol içirdim 3bucukta sızdı..ee ben 4te sahura kalktım sofrayı kuraken atıstırıp emrahı kaldırıp yattım..8de uyandı aglayarak..

ecenin yuzunde yine sivilcele cıktı cok bariz alerjik ama neyin yaptıgını cozeemedim...cunku degişik bişey yedirmemiştim...sütü kestim +1 junior aldım hiç sevmedi içmedi ..kahvaltıda kakaladım dahada içiremedim..napcam bilmem..cok uzuluorum hemen kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…