2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin geçmiş olsun prensese. doktor neden olabilir dedi ki? dacese gözünün altında mı var?

özlem iyileşebildin mi tatlım?

efrim sms geldimi

geldı kuzum.. benımkısı de geldı mı ??

hoşgeldın tatlım..

yok yere cocuga kızıorum sonra uzulup aglıorum psk surunuo yani

var ya dınlenmen lazım.. Elıf ı falan cagırsana yanına.. bole bole bır yerde yıgılıp kalacaksın ona uzuluyorum, bır de yetmezmıs gıbı habıre yemege mısafır falan cagırıyorsun.. bıraz kendıne acır mısın Pervin?? Ece uyduugnda yat sen de uyu.. yemişim evini de yemeğini de..

Dün Ozgur le kandil diye orucluyduk.. resmen kalbim yoruldu.. hele hele son bır saat kala artık sinirlerim zayıflamıstı.. bır de ustune Kuzey habıre kucak ısteyecegı tuttu.. Ozgur aklını kacıracaktı adam.. yıne gulumseyıp durduk, ıstedıklerını yaptık.. kaldı ki sen tek basına olacak ıs degıl, beklenecek sey degıl senden.. lütfen acı kendıne.

gözlerım doldu benım de valla.. masallahh yaa..

aslıcım googlea yazdım faydalımı die butun drlar faydası yok protein yerine bebeginize yag yuklersiniz yazmmıslar

vay anasını yaa.. ıyı oldu bunu bıldıgım.. ben de yapayım mı dıe dusunuyordun, en azından kışın falan..

bır kere bır tatlı kasıgı verıyorum kuzu..

EVRİMİM çok sağol.... peki sizin minadeks hangisinden ya... bir sürü çeşidi var yok karar veremedim...... vimin fer demir ve çinko takviyesi zaten.... minadeks multivitaminmi nasıl sizinki???

pervin geçmiş olsun prensese. doktor neden olabilir dedi ki? dacese gözünün altında mı var?

özlem iyileşebildin mi tatlım?

Sağol cnm daha iyiyim ama bu defa yeniden Özde ye zıpladı kafamçokkarıştı
Ya giriyorum ama fenaydım yazamıyordum... Alpellam artık istediğini anlatıyor demek yirim o dilleri
Sibel tatilin bize 1 yıllık gibi geldi iyi ki döndün geri olumunekankayizsmile
Hazırlık yapan tüm hatunları yürekten kutluyorum bende domatesleri rondodan geçirip attım kolaycılardanım :kedi: 5 yıllık evliliğimde ilk kış hazırlığım ilk denemem olduğu için abartmadım başarıyla sonuçlanırsa seneyede yaparım....
Pervin daha iyisin umarım... Sizin sevginiz 3. şahıslar yüzünden bitecek kadar küçük değil... Buraya dönmezsiniz inş. Çünkü orada daha mutlusunuz nasıl olsa istediğiniz zaman özlem gidermeye geliyorsunuz... Umarım hayatında herşey istediğin gibi olur...
Nurdan gelecek gibi sinyaller aldım sanırım doğru mudur?
Gizem nerelerdesin geldin mi? aklinialirimsmile

ÖZLEM sende hoşgeldin.... banada çok uzun geldi.....

herkes kışlık hazırlıklara başlamış... DOMATESLERİ nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar banada bi deyin bari domates atayım biraz dondurucuya....

EVRİMİM çok sağol.... peki sizin minadeks hangisinden ya... bir sürü çeşidi var yok karar veremedim...... vimin fer demir ve çinko takviyesi zaten.... minadeks multivitaminmi nasıl sizinki???

mınadeks multıvıtamın kuzu..

ıyı olmana sevındım tatlım.. sabah aklıma geldın.. dedım bu kızdan ses seda yok.. bugun goremesem arayacaktım senı..

ÖZLEM sende hoşgeldin.... banada çok uzun geldi.....

herkes kışlık hazırlıklara başlamış... DOMATESLERİ nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar banada bi deyin bari domates atayım biraz dondurucuya....

gecmıs sayfalarda tum arkadaslar baya baya ayrıntılı yazdılar yavrum.. ama senın onları bulman zor..

ıkı cesıt yaptık genelde..

bı buzluga attık robottan gecırıp

bır de konservesını yaptık..

selamlar
oh oh misss kış hazırlıkları başlamış herkeste bende biraz bişeyler attım dolaba
kıvanç bronşit olduğundan yaklaşık 1 haftadır geceleri huzursuz sık sık uyanıyor devamlı ağlıyor birde üstüne 3-4 diş birden patlatıyor buda onu çok zorluyor şükür ateş falan yok ama geceleri uyumuyor bu yüzden bende bitkin ve yorgunum

EVRİM sagol tatlım... bende öyle yapayım bari biraz kaynatayım biraz dolaba atayım.....

DOMATESİn tarifini veren arkadaşlar özelden mesaj atabilermi???tekrar tekrar yazılıp boşuna sayfa kaplamasın o yüzden....... geçmişte bulmam imkansız 3 haftadır yoktum.....

oh ÖZELM gelmiş SİBEL gelmiş..Hoşgeldiniz..bağyanlar..
SİBEL özledik seni kuzu ..baya baya yerin belli oluyordu..tekrar hoş geldin..

cümleten hoşbuldum.. bende sizleri çok özledim..... hergün aklımdaydınız...... iyiki varsınız..... sevilmek, özlenmek ve yokluğunun hissedilmesi çok güzel bişey......

Sağol Evrimim düşünmen yeterli...Ya bende bu ara hep düşünüyorum ha şu ay ha bu ay derken bir türlü gelemedim (
Dilek geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam ben
Bir zamanlar mucize vardı vardı bir terketti pir terketti buraları uğramaz oldu....
Sibel bende internetten biraz araştırdım bütün atanda var domatesleri rondodan geçirip buzdolabı poşetlerine koyanda... Ben şu kilitli poşetlere koydum rondodan geçirip... Ayrıca bir yere gittiğinde çözünüp tekrar donmadığından emin olmak için buz küplerini bir kaba koyuyormuşsun ki muhtemelen buzlukta yer kalmamış oluyor :)) Sonra küpler çözülüp tekrar donduğunda şekil değiştirirse bil ki yaptığın tüm hazırlıklar boşa gitti at çöpe :) Bunu da Rize ye gitme ihtimali var bayramdan sonra gidince bizim dolabın sağı solu belli olmaz diye araştırdım :))

pervin ecoş nasılda masum masum bakmış fotolarda yavrum benim ya
güliz ay ne güzel alperen artık birşeyler anlatmaya başlamış ne güzel insan nsl mutlu oluyor tek tük kelimeler söyledikçe değilmi

bu arada şu hani bimden aldığımız minik leptop varya milli oyuncaklarımızdan onu kullanıyormusunuz biz aldığımızdan beri kullanıyoruz benim işime çok yaradı konuşma konusunda kıvanç harfleri ve sayıları söylemeye başladı gerçi sadece A B C ve 1 2 3 4 5 diyor sayıları sırayla söylemiyor aklına geldikçe biy bej üş ki deyip duruyor bilinçli olarak söylemiyor tabiki ordan duyduğunu taklit etmeye çalışıyor hani oyuncağı ilk açarken hoşgeldiniz falan diyorya bende oyuncağı istediğim zaman bu eğlenceli oyuna hoşgeldiniz oyuncağını getir diyorum hemen leptopunu alıp geliyor birde oyuncak müzikli şekilde harfleri sayıyorya ben basıyorum müzik tırınınım yapmaya başlayınca kıvançta hemen aaaaaaaaa diyor neymiş harfleri sayacakmış güya tabi orda sadece aaaa demekle kalıyor çok tatlı oluyorlar büyüdükçe bir ara videosunu eklerim söylerken

derya fotoğraf makinesi cıktı canım, ahını aldığım bir işçi var o aldı sanmıştım ne yapmam lazım boşuna suçlamışım çocuğu çok pişmanım

dilek çok geçmiş olsun, bronşit kalıcı olmasın canım sık sık ıhlamurda içir hava cok serin olmadığı için çabuk atlatıyorlar bizde yaşamıştık önceki hafta.

tatluğ un dilini yerim ben. tek tük şeyler söylemeleri hele iki kelimeyi bağlamaya çalışmaları benim gözlerimi dolduruyor mutluluktan. o bişeyler öğrendikçe gurur duyuyorum. aynı oyuncaktan bizde de var dı!! tuş takımını tamamen söktü alperen kullanamıyoruz artık.

tabi cocuğa sen çaldın demedim derya yanlış anlaşılmasın onun bişeyden haberi yok içimden suçlamıştım

sibel hoşgeldin canım günler ne çabuk geçiyor değilmi izne çıkıyorum falan derken bi gittin geldin bile yavrunla bol vakit geçirebildinmi
özlem kuzum çok geçmiş olsun hasta olmuşsun sen nsl oldun iyimisin toparlandınmı biraz
bende çok aktif olamıyorum kıvançla uğraşmaktan herşeyden geç haberim oluyor

güliz üst mavi tuş takımı kısmı bizimkide koptu kıvançta saolsun kopardı ama ben kullanıyorum o kopan takımın altında manyetik siyah noktalar varya onları değdirince çalıyor

Tatlıtuğumu ısırırım ben :) Bizde de 1 laptop vardı ama nereden aldığımı unuttum Özde de onu benim açmama bayılıyordu ben açar açmaz kapatıyor ve açınca yine kapatıyor açmayınca ortalığı yıkıyordu.. Bu duruma pratik bir çözüm buldum ekranı ayırdım gövdeden hala çalışıyor ama kapatamıyor çok pratik zekam vardır söylemesi ayıp guclubacismile :kedi:

Sağol dün denize gittim tıkanıklık açılsın diye iyi mi ettim bilemedim daha iyiydim ama gecede sahil kenarına oturmaya gittik ve esiyordu sopalığım tam ben ama neyse... Özdeninde mümükleri kesilmedi :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…