efrim sms geldimi
günaydın..... geldim döndüm sahalara çok özledim sizi... sözde tatilden döndüm izindeydim ama daha çok yoruldum şuan işteyim ve oturuyorum asıl tatil şimdi başlıyormuş meğer bana:))))) özledim çok sizleri.... geçmişe bakamam çok birikmiş 3 haftanın birikmişliği var ben artık burdan itibaren takip ederim.....
yok yere cocuga kızıorum sonra uzulup aglıorum psk surunuo yani
herkese günaydın, iyi haftalar
çok yorucu bir hafta sonundan sonra bende sibel gibi işte tatil yapanlardanım. biraz kışlık bişeyler ev temizliği ütü alperen derken totom yer görmeden bitirdim hafta sonunu. oğlum ilk kez dedesinin ismini söyledi hafta sonu. pazar günü kapıya yakın oturmuş bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. oturdum yanına. diyor ki nedati dede appa birde kolunu gösteriyor üzerime bişey giydir beni dedeme götür demek istiyor. tabi ben şimdi olmaz oğlum diyorum anlamadığımı düşünüp tekrarlıyor hırslı hırslı. en sonunda babamı aradım geldi de rahatladı dedesini görünce. ilk kez senin adın çıktı ağzından baba dedim gözleri doldu. nasıl birşeydir torun sevgisi Allah hepimize göstersin inşallah.
aslıcım googlea yazdım faydalımı die butun drlar faydası yok protein yerine bebeginize yag yuklersiniz yazmmıslar
ulaştım nihayet tahlil sonucumuz normalmiş çinkomuz yani.... fakat hala selinin renginin soluk olduğunu ve bu vimin-fer denen ilacın iştah üzerinde bi etki etmediğini söyledim minadekste verebilirsin vimin-fer ile birlikte dedi.... sabah akşam 1 er tatlı kaşığı minadeks ver dedi sizce çok gelmezmi ya birde başka vitamin daha veriyoruz .... minadeks veren arkadaşlar gündekaç kez nasıl veriyorsunuz yardım edermisiniz?
pervin geçmiş olsun prensese. doktor neden olabilir dedi ki? dacese gözünün altında mı var?
özlem iyileşebildin mi tatlım?
EVRİMİM çok sağol.... peki sizin minadeks hangisinden ya... bir sürü çeşidi var yok karar veremedim...... vimin fer demir ve çinko takviyesi zaten.... minadeks multivitaminmi nasıl sizinki???
Sağol cnm daha iyiyim ama bu defa yeniden Özde ye zıpladı kafamçokkarıştı
Ya giriyorum ama fenaydım yazamıyordum... Alpellam artık istediğini anlatıyor demek yirim o dilleri
Sibel tatilin bize 1 yıllık gibi geldi iyi ki döndün geri olumunekankayizsmile
Hazırlık yapan tüm hatunları yürekten kutluyorum bende domatesleri rondodan geçirip attım kolaycılardanım :kedi: 5 yıllık evliliğimde ilk kış hazırlığım ilk denemem olduğu için abartmadım başarıyla sonuçlanırsa seneyede yaparım....
Pervin daha iyisin umarım... Sizin sevginiz 3. şahıslar yüzünden bitecek kadar küçük değil... Buraya dönmezsiniz inş. Çünkü orada daha mutlusunuz nasıl olsa istediğiniz zaman özlem gidermeye geliyorsunuz... Umarım hayatında herşey istediğin gibi olur...
Nurdan gelecek gibi sinyaller aldım sanırım doğru mudur?
Gizem nerelerdesin geldin mi? aklinialirimsmile
ÖZLEM sende hoşgeldin.... banada çok uzun geldi.....
herkes kışlık hazırlıklara başlamış... DOMATESLERİ nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar banada bi deyin bari domates atayım biraz dondurucuya....
oh ÖZELM gelmiş SİBEL gelmiş..Hoşgeldiniz..bağyanlar..
SİBEL özledik seni kuzu ..baya baya yerin belli oluyordu..tekrar hoş geldin..
sibel hoşgeldin canım günler ne çabuk geçiyor değilmi izne çıkıyorum falan derken bi gittin geldin bile yavrunla bol vakit geçirebildinmi
özlem kuzum çok geçmiş olsun hasta olmuşsun sen nsl oldun iyimisin toparlandınmı biraz
bende çok aktif olamıyorum kıvançla uğraşmaktan herşeyden geç haberim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?