yine cok zordu gecem..miafirler gidine ecede uyuyunca hemen uyudum ama sanırım yarım saatmi surdu anlamadım..saat 1de uyandı salla malla sinirlen-kız,öp,oynat saat3u buldu ama lüyorum yorgunluktan sinrler harap..enson calpol içirdim 3bucukta sızdı..ee ben 4te sahura kalktım sofrayı kuraken atıstırıp emrahı kaldırıp yattım..8de uyandı aglayarak..
günaydın..... geldim döndüm sahalara çok özledim sizi... sözde tatilden döndüm izindeydim ama daha çok yoruldum şuan işteyim ve oturuyorum asıl tatil şimdi başlıyormuş meğer bana:))))) özledim çok sizleri.... geçmişe bakamam çok birikmiş 3 haftanın birikmişliği var ben artık burdan itibaren takip ederim.....
birazda bizden kareler...
herkese günaydın, iyi haftalar
çok yorucu bir hafta sonundan sonra bende sibel gibi işte tatil yapanlardanım. biraz kışlık bişeyler ev temizliği ütü alperen derken totom yer görmeden bitirdim hafta sonunu. oğlum ilk kez dedesinin ismini söyledi hafta sonu. pazar günü kapıya yakın oturmuş bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. oturdum yanına. diyor ki nedati dede appa birde kolunu gösteriyor üzerime bişey giydir beni dedeme götür demek istiyor. tabi ben şimdi olmaz oğlum diyorum anlamadığımı düşünüp tekrarlıyor hırslı hırslı. en sonunda babamı aradım geldi de rahatladı dedesini görünce. ilk kez senin adın çıktı ağzından baba dedim gözleri doldu. nasıl birşeydir torun sevgisi Allah hepimize göstersin inşallah.
alperenim benim adam olmusta dedesini cagırıo..gozlerinin altında morluk oluyo zaman zaman yani damarlar belli oluyo o hep var kansızlıktan dır dedik ama ondanda deilmis bilmioruz neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?