2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın herkese

buaralar okuma modundayım okadar yorgunum kı yazacak halım bıle yok bayram temızlıgı kıs hazırlıgı eylulun yaramazlıgı ben bitirdi :ecrin_bebek:

günaydın..... geldim döndüm sahalara çok özledim sizi... sözde tatilden döndüm izindeydim ama daha çok yoruldum şuan işteyim ve oturuyorum asıl tatil şimdi başlıyormuş meğer bana:))))) özledim çok sizleri.... geçmişe bakamam çok birikmiş 3 haftanın birikmişliği var ben artık burdan itibaren takip ederim.....

uykusuzluk cok uzun sürdü ece de pervin. gündüz mü fazla uyuyor ben 1 haftada bitmiştim. Allah yardımcın olsun. kansızlığın geçmiş olmasına da cok sevindim canım.

hoşgeldin cok özledik seni!!!!!!!!

Belma daha cok girecek olmana cok sevindim. didar ında iftarda başlayan appa diretmelerine bayıldım. ama işe giderken ağlamaları umarım uzun sürmez yürek dayanmaz çünkü.

bende sizleri çok özledim...

PERVİN canım evet onu bende duydum hatta nettede araştırdım tek başına et suyunun faydası yokmuş.... pişirdiğin etin hem etini hemde suyunu verecekişsin......

ECOŞ çok tatlı olmuş maşallah her kıyafette ayrı bi güzel olmuş....

gulizcim gunduz 2kez uyuyor biri kahvaltıdan 2 saat sonra biri aksamustu..cok yorgun dusuo dayanamıo..gecedenormalde 10bucukta yatıo..ama dun gec yattı misafir varken uyumaz mraklanır..gunduz uyutmamayıda denedim olmadı napcamı sasırdım kaldım

herkese günaydın, iyi haftalar

çok yorucu bir hafta sonundan sonra bende sibel gibi işte tatil yapanlardanım. biraz kışlık bişeyler ev temizliği ütü alperen derken totom yer görmeden bitirdim hafta sonunu. oğlum ilk kez dedesinin ismini söyledi hafta sonu. pazar günü kapıya yakın oturmuş bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. oturdum yanına. diyor ki nedati dede appa birde kolunu gösteriyor üzerime bişey giydir beni dedeme götür demek istiyor. tabi ben şimdi olmaz oğlum diyorum anlamadığımı düşünüp tekrarlıyor hırslı hırslı. en sonunda babamı aradım geldi de rahatladı dedesini görünce. ilk kez senin adın çıktı ağzından baba dedim gözleri doldu. nasıl birşeydir torun sevgisi Allah hepimize göstersin inşallah.

PERVİN inan şu 3 hafta evdeydim bazen sinirleri boşanıyor sabrı kalmıyor insanın seni çok iyi anlıyorum.... bende bazen sinir harbi yaşıyorum yemek yedirmeye çalışırken yemiyor ya yok ne iştah şurubu ne başka birşey yemiyor harap ediyorum kendimi yok seline kızamıyorum biliyorum kızsam yine yol su eelektrik olarak bana geri dönecek bu sefer yine üzüleceğıim yine kendime kızacağım niye bağırdım diye bazen balkona çıkıp yeter diye bağırmayı bile düşündüm...... allah kolaylık versin ama yardımcı biri olmadan çocuk bakmak gerçekten çok ama çok zor bakan arkadaşlar var hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum........

GÜLİZİM ben bile duygulandım ya.. hep şey derler evlat cevizmiş torunda ceviz içi herşeyden kıymetli oluyorlar....inşallah b izde görürüz o günleri

pervin alperen de günde iki kez uyuyor gece de 10 da yatıyor ama evde kşmse yoksa yada evde isek. ece nin gece uykularının düzene girmesi gerekli ama nasıl biz çözüm bulmalı bilemedim bende. uykusuzluk tahammülsüzlük demek birde oruç tutuyosun cok gayretlisin tebrik ediyoruım seni tatlım. resimlerde çok yaramaz yaramaz bakmış çok tatlı maşallah. gözlerinin altı kırmızı mı bana mı öyle geldi.

birazda bizden kareler...

masallah ece ye toparlanmıs gorunuyor buarada kemık suyuyla ılgılı butun corbalarını yaparım ben kemık suyuyla nerde okudun pervın lınk atabılırmısın

annemdedıyor torun baska dıye

alperenim benim adam olmusta dedesini cagırıo..gozlerinin altında morluk oluyo zaman zaman yani damarlar belli oluyo o hep var kansızlıktan dır dedik ama ondanda deilmis bilmioruz neden

alperenim benim adam olmusta dedesini cagırıo..gozlerinin altında morluk oluyo zaman zaman yani damarlar belli oluyo o hep var kansızlıktan dır dedik ama ondanda deilmis bilmioruz neden

bizdede var o damarlar arada çıkıyor neden bilmiyorum.... demir eksikliği çıktı bizdede bende ona bağladım.. rengi falan soldu selininde yanaklarının falan hiç rengi yok.......

aysinir oldum selinin tahlil sonucu vardı çinko sonucunu 10 gündür alamadım dr. beni ararsınız dedi sözde başka yeni bir dr. a gittik yoğunluktan dolayı randevu bulamıyorduk... şimdide 10 gündür sonucu alamadım.... yok nöbetçi, şimdi odasında yok, odası meşgül bıkkıntı geldi ya ... şimdide 3 kere aradım meşgül sürekli ......

ulaştım nihayet tahlil sonucumuz normalmiş çinkomuz yani.... fakat hala selinin renginin soluk olduğunu ve bu vimin-fer denen ilacın iştah üzerinde bi etki etmediğini söyledim minadekste verebilirsin vimin-fer ile birlikte dedi.... sabah akşam 1 er tatlı kaşığı minadeks ver dedi sizce çok gelmezmi ya birde başka vitamin daha veriyoruz .... minadeks veren arkadaşlar gündekaç kez nasıl veriyorsunuz yardım edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…