pervininm canım uyku sorunu kiloyada etki canım ..benim ya sen bi koşu izin al gel bana..sizin bana ihtiyacınzı var..sters bebeğinide atkilyor onuniçinde huzursuz kuzun ..ecenin yuzunde yine sivilcele cıktı cok bariz alerjik ama neyin yaptıgını cozeemedim...cunku degişik bişey yedirmemiştim...sütü kestim +1 junior aldım hiç sevmedi içmedi ..kahvaltıda kakaladım dahada içiremedim..napcam bilmem..cok uzuluorum hemen kilo vermiş
yok böyle omayacak senin kendinekastın yok dğilmi..yazıktır BAK SNEDE İNANSIN ROBOT DEĞİL pervinim..uysusuzluk senide mahvetti..yine cok zordu gecem..miafirler gidine ecede uyuyunca hemen uyudum ama sanırım yarım saatmi surdu anlamadım..saat 1de uyandı salla malla sinirlen-kız,öp,oynat saat3u buldu ama lüyorum yorgunluktan sinrler harap..enson calpol içirdim 3bucukta sızdı..ee ben 4te sahura kalktım sofrayı kuraken atıstırıp emrahı kaldırıp yattım..8de uyandı aglayarak..
bana geldi ama ben sana hala dönemedim..efrim sms geldimi
gel hojam gel başımın üstünde yerin var..Bne kışlık hazırlamayacağım..işbaşımı !!! bunu hiç böyle düşünmemiştim. 1 ay daha evdeyim ondan sonra bu boyuttan koparız ama anlaşalım :)))
duvar kağıdın nasıl olacak?
hımmm ağlamışmıdır kıyamam ben ona((
temiz ev fikrine sıkı sıkı katılıyorum. zor ama güzel!!
peki küççük masa fikrinden vazgeçtim. deniz büyüyecek sonra biz döt gibi ortada kalacaz bücüş taburelerle:))) bu tarz benim değil ama tamda böyle anlatılır bu durum napıyımm.
belmacım yazdıkların bana çok fikir verdi. sağol:)))))
sulu köftelik köfte durumunu biraz açabilirmisin???
seneye ayrı bir dondurucumu??? bu iyi günlerimiz tabeee
deryacım yer aç yanına geliyorum. vazgeçeceğim buzluk fikrinden zaten öyle bişeyki virüs gibi insanın heryerine nüfuz ediyor en son kendini kaldırıp atasın geliyor buzluğa
.al beni yanına ama temizliği abartmayalım ama lütfennn.
kompostoyu yarın sabah deneyeceğim ama ilk iş iş başı fena...
teşekkürler konserve detayları için...
ev ayakkabısı aldım evde bazen giydiriyorum. aslında yürürken çıplak olması en iyisi. ama öylede çoraplada kayıyor belki kaloriferler yanınca. ama şimdilik evde çok yürüyesi olduğunda ayakkabılı.
aminnn.
hoş geldin ....günaydın..... geldim döndüm sahalara çok özledim sizi... sözde tatilden döndüm izindeydim ama daha çok yoruldum şuan işteyim ve oturuyorum asıl tatil şimdi başlıyormuş meğer bana:))))) özledim çok sizleri.... geçmişe bakamam çok birikmiş 3 haftanın birikmişliği var ben artık burdan itibaren takip ederim.....
ecem benim..pervin eceyi gece uyuturken 7-felak 7-nas ve 1-ayetel kürsi okurmusun..ikinizdede felaket nazar var..onun içinde uyuyamıyor yavrum..birazda bizden kareler...
ben hiç sadece kemik suyu vermedim desem...ama çok güzle bir bilgi...buarada kemik suyunun hiç faydası yokmus nette oyle yazıo ne dusunuosunuz
uyku düzeniniz normal ..ama gecenide sorun var..izinden aldınız alacağınızı..gulizcim gunduz 2kez uyuyor biri kahvaltıdan 2 saat sonra biri aksamustu..cok yorgun dusuo dayanamıo..gecedenormalde 10bucukta yatıo..ama dun gec yattı misafir varken uyumaz mraklanır..gunduz uyutmamayıda denedim olmadı napcamı sasırdım kaldım
sarı kantaron hapı kulan günde 3 adet.ama mutlaka al kullan..yok yere cocuga kızıorum sonra uzulup aglıorum psk surunuo yani
kaydirigubbakcemile3PERVİN inan şu 3 hafta evdeydim bazen sinirleri boşanıyor sabrı kalmıyor insanın seni çok iyi anlıyorum.... bende bazen sinir harbi yaşıyorum yemek yedirmeye çalışırken yemiyor ya yok ne iştah şurubu ne başka birşey yemiyor harap ediyorum kendimi yok seline kızamıyorum biliyorum kızsam yine yol su eelektrik olarak bana geri dönecek bu sefer yine üzüleceğıim yine kendime kızacağım niye bağırdım diye bazen balkona çıkıp yeter diye bağırmayı bile düşündüm...... allah kolaylık versin ama yardımcı biri olmadan çocuk bakmak gerçekten çok ama çok zor bakan arkadaşlar var hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum........
GÜLİZİM ben bile duygulandım ya.. hep şey derler evlat cevizmiş torunda ceviz içi herşeyden kıymetli oluyorlar....inşallah b izde görürüz o günleri
ay yavrum ne mululuk verici heyecanlı bir şey bu maşallah..herkese günaydın, iyi haftalar
çok yorucu bir hafta sonundan sonra bende sibel gibi işte tatil yapanlardanım. biraz kışlık bişeyler ev temizliği ütü alperen derken totom yer görmeden bitirdim hafta sonunu. oğlum ilk kez dedesinin ismini söyledi hafta sonu. pazar günü kapıya yakın oturmuş bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. oturdum yanına. diyor ki nedati dede appa birde kolunu gösteriyor üzerime bişey giydir beni dedeme götür demek istiyor. tabi ben şimdi olmaz oğlum diyorum anlamadığımı düşünüp tekrarlıyor hırslı hırslı. en sonunda babamı aradım geldi de rahatladı dedesini görünce. ilk kez senin adın çıktı ağzından baba dedim gözleri doldu. nasıl birşeydir torun sevgisi Allah hepimize göstersin inşallah.
uyksuzluktan pervinim..dinlenemiyorki yavrum..alperenim benim adam olmusta dedesini cagırıo..gozlerinin altında morluk oluyo zaman zaman yani damarlar belli oluyo o hep var kansızlıktan dır dedik ama ondanda deilmis bilmioruz neden
aynen sizinkide gündüz az uyuyor hala değilmi..sabhın köründede kalkıyor ..sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbizdede var o damarlar arada çıkıyor neden bilmiyorum.... demir eksikliği çıktı bizdede bende ona bağladım.. rengi falan soldu selininde yanaklarının falan hiç rengi yok.......
çok şükür..gözün aydın..günde 1 tatlı kaşığı veriyordum..ulaştım nihayet tahlil sonucumuz normalmiş çinkomuz yani.... fakat hala selinin renginin soluk olduğunu ve bu vimin-fer denen ilacın iştah üzerinde bi etki etmediğini söyledim minadekste verebilirsin vimin-fer ile birlikte dedi.... sabah akşam 1 er tatlı kaşığı minadeks ver dedi sizce çok gelmezmi ya birde başka vitamin daha veriyoruz .... minadeks veren arkadaşlar gündekaç kez nasıl veriyorsunuz yardım edermisiniz?
geçmiş olsun kıvanca..selamlar
oh oh misss kış hazırlıkları başlamış herkeste bende biraz bişeyler attım dolaba
kıvanç bronşit olduğundan yaklaşık 1 haftadır geceleri huzursuz sık sık uyanıyor devamlı ağlıyor birde üstüne 3-4 diş birden patlatıyor buda onu çok zorluyor şükür ateş falan yok ama geceleri uyumuyor bu yüzden bende bitkin ve yorgunum
btimedi..vitrinler yerleşecek ve kapılar silinecek..-tatlicadiarzu-Geldim cnm sağol hoş buldum hep hoş olalım inş. :Saruboceq: Bayan hijyenim beni bitti mi temizlikler? aklinialirimsmile
gözün aydın..koyduğunyeri unuttun..yerimsenibenkayıp görünmuyordu zaten..içinden geçen fiele dökülmediği için sorun yok..derya fotoğraf makinesi cıktı canım, ahını aldığım bir işçi var o aldı sanmıştım ne yapmam lazım boşuna suçlamışım çocuğu çok pişmanım
tabi cocuğa sen çaldın demedim derya yanlış anlaşılmasın onun bişeyden haberi yok içimden suçlamıştım
sibelcim tskler arastırayım
deryacım bukadar olur...bende sarı kantorunu arastırdım ama burda yoktur die dusundum.sonra eczaneye gittim (burda herhastalıga muhakkak bitkisel cay var).stres ve depresyon icin caylara baktım. kantaron varmı bilmiorum cunku azerice yazıo adları bir cay aldım..bitek kediotunu anladım pişik otu yazıodu:))
aslında oruc beni etkilemio ama uykusuzluk yapıo napıosa..gercekten acıkmıorum susamıorum ama tam gozumun gectigi anda zırlayınca o çin işkencesi gelio aklıma:)10dk bi uyandırıolarmıs ya aynen o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?