2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MAVİŞ doğru diyorsun canım daha düngibi izne çıkıyorum demiştim zaman çok çabuk geçiyor.. tatilim iyimi kötümü geçti bilmiyorum.... selinle beraberdim o yönü çok güzel ama hep evdeydim kapı dışarı çıkmadım neçarşı ne pazar inan vakit olmadı...eşim çalıştı çünkü tekbaşımada canım istemedi bir yere gitmek.....ramazana denk geldi günde 3 saatlik uykuyla ayakta kaldım haladaöyleyim... gece yatana kadar 12 oldu 3 de sahur için kalktık eşim camiye gidip geliyor saat 6 oluyor 6,5 gibide selin uyanıyor yani hem oruç hem uykusuzluk hemde yorgunluk kötü etkiledi.... evde daha çok yoruldum.... bugün işteyim ve sabahtan beri oturuyorum 3 haftadır yapamadığım şeyi yapıyorum...... böyle işte benim tatilim:)))

ÖZLEM ne diyim şimdi sana bilemedim.. bu ne perhiz bu ne lahana....... hiç dikkat etmiyorsun kendine....

pervininm canım uyku sorunu kiloyada etki canım ..benim ya sen bi koşu izin al gel bana..sizin bana ihtiyacınzı var..sters bebeğinide atkilyor onuniçinde huzursuz kuzun ..
normal sütü seviyorsa onu al ama kalori artırmak için pediasure mama var onu içine katıp verebilrisin..hem vitamin hem mama dengeli beslenmeye etksi var ve kilo aldırır..
yok böyle omayacak senin kendinekastın yok dğilmi..yazıktır BAK SNEDE İNANSIN ROBOT DEĞİL pervinim..uysusuzluk senide mahvetti..
efrim sms geldimi
bana geldi ama ben sana hala dönemedim..
gel hojam gel başımın üstünde yerin var..Bne kışlık hazırlamayacağım..
QUOTE=aslıcım;15071260]gunaydın herkese

buaralar okuma modundayım okadar yorgunum kı yazacak halım bıle yok bayram temızlıgı kıs hazırlıgı eylulun yaramazlıgı ben bitirdi :ecrin_bebek:[/QUOTE]
kafamçokkarıştısempatiksalakcinnitemizlik çocukla çok zor oluyormuş..
hoş geldin ....
birazda bizden kareler...

ecem benim..pervin eceyi gece uyuturken 7-felak 7-nas ve 1-ayetel kürsi okurmusun..ikinizdede felaket nazar var..onun içinde uyuyamıyor yavrum..
buarada kemik suyunun hiç faydası yokmus nette oyle yazıo ne dusunuosunuz
ben hiç sadece kemik suyu vermedim desem...ama çok güzle bir bilgi...
uyku düzeniniz normal ..ama gecenide sorun var..izinden aldınız alacağınızı..
yok yere cocuga kızıorum sonra uzulup aglıorum psk surunuo yani
sarı kantaron hapı kulan günde 3 adet.ama mutlaka al kullan..
kaydirigubbakcemile3
ay yavrum ne mululuk verici heyecanlı bir şey bu maşallah..
alperenim benim adam olmusta dedesini cagırıo..gozlerinin altında morluk oluyo zaman zaman yani damarlar belli oluyo o hep var kansızlıktan dır dedik ama ondanda deilmis bilmioruz neden
uyksuzluktan pervinim..dinlenemiyorki yavrum..
bizdede var o damarlar arada çıkıyor neden bilmiyorum.... demir eksikliği çıktı bizdede bende ona bağladım.. rengi falan soldu selininde yanaklarının falan hiç rengi yok.......
aynen sizinkide gündüz az uyuyor hala değilmi..sabhın köründede kalkıyor ..sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
çok şükür..gözün aydın..günde 1 tatlı kaşığı veriyordum..
ama şimdi MARYNS JUNIOR diye bir vitamine geçtik onuda 1 tatlı kaşığı veriyorum..sabah aç karnına..
geçmiş olsun kıvanca..
Geldim cnm sağol hoş buldum hep hoş olalım inş. :Saruboceq: Bayan hijyenim beni bitti mi temizlikler? aklinialirimsmile
btimedi..vitrinler yerleşecek ve kapılar silinecek..-tatlicadiarzu-ama bne burda totumu yaydım oturuyorum..delikafadulden
derya fotoğraf makinesi cıktı canım, ahını aldığım bir işçi var o aldı sanmıştım ne yapmam lazım boşuna suçlamışım çocuğu çok pişmanım
gözün aydın..koyduğunyeri unuttun..yerimsenibenkayıp görünmuyordu zaten..içinden geçen fiele dökülmediği için sorun yok..
tabi cocuğa sen çaldın demedim derya yanlış anlaşılmasın onun bişeyden haberi yok içimden suçlamıştım

Ben sana çalındı dememiştim hatırlıyorsan..eline gelir çıkar biryeden demiştim neden birinden şüphelendin..birisi alsaydı eliyele geri getirirdi zaten..a.s
içini rahatlatmak için bir fakir sevindir ferahlarsın..

deryacım bukadar olur...bende sarı kantorunu arastırdım ama burda yoktur die dusundum.sonra eczaneye gittim (burda herhastalıga muhakkak bitkisel cay var).stres ve depresyon icin caylara baktım. kantaron varmı bilmiorum cunku azerice yazıo adları bir cay aldım..bitek kediotunu anladım pişik otu yazıodu:))

eceye hipp bionun toz seklinde bebek sutunu vekaucuk biberon ucu aldım ikisindende hiç hoslanmadı..gitti paracıklarım..:))
.yuzundekilerde solmus bugun..iice duzelsinde normal sute oyle baslarım bakayım..cunku sutu sevio gercekten zaten sadece yatarken icio..

aslında oruc beni etkilemio ama uykusuzluk yapıo napıosa..gercekten acıkmıorum susamıorum ama tam gozumun gectigi anda zırlayınca o çin işkencesi gelio aklıma:)10dk bi uyandırıolarmıs ya aynen o

BABYBİM canım geçen gün markette kantoronlu çay vardı içinde başka bitkilerde var belli miktarda kantoron da vardı hatta çayın üstünde sarıkantoronlu diye yazıyordu aldım bende ama markasını hatırlayamadım...markası doğadan olabilir... mutlaka vardır ordada

PERVİNİM oruç değil dediğin gibi uykusuzluk etkiliyor insanı..... şu saat oldu acıkmadım susamadım ama çok uykum var her gün 3 saat uyku yetmiyor...... sabır diyelim artık çok az kaldı şurda 2 gün sonra yine az uyuyacağız ama en azından sahura kalkmamız gibi olmayacak....

PERVİN marketlerden bulamazsan... mutlaka orada aktar vardır aktardan kendisini alıp demleyebilirsin....1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı sarıkantoron katılıp 5-10 dk. demlenip içilirmiş.......

kedıotu nu ben ıctıgımde bas donmesı ve kalp carpıntısı yasamıstım.. ıctıkten sonra dınle kendını.. agır bır bıtkıdır.

aslında oruc beni etkilemio ama uykusuzluk yapıo napıosa..gercekten acıkmıorum susamıorum ama tam gozumun gectigi anda zırlayınca o çin işkencesi gelio aklıma:)10dk bi uyandırıolarmıs ya aynen o

babacım aclık ta ınsanın sınır sıstemını zayıflatıyor.. ole deme.

kantaron aktardan alınıp demlenince ağır gelmez mi ece ye. ben bi kere içmiştim gözümü açamamıştım çünkü.

derya şahanesin sen aynen dediğin gibi oldu. unutmuşsundur demiştin unutmuşum hakikaten :)
bir yetime yardım etmek geçti benimde aklımdan. malum oruçta tutamadım biraz faydam olsun hiç değilse.

pervin sarı kantaronu sen içeceksin bajım eceme değil sakın yanlış anlaşılmasın.bugülerde buna ihtiyacın var..eğer orada bulamazsan netten hapını al derim..
seni yoran oruç değil UYKUSUZLUK ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…