tesekkur ederım canım ya bnede kıyma olmadıgı zaman surf kemık suyuyla yapıyordum bunu ögrendıgım iyi olduaslıcım googlea yazdım faydalımı die butun drlar faydası yok protein yerine bebeginize yag yuklersiniz yazmmıslar
selamlar
oh oh misss kış hazırlıkları başlamış herkeste bende biraz bişeyler attım dolaba
kıvanç bronşit olduğundan yaklaşık 1 haftadır geceleri huzursuz sık sık uyanıyor devamlı ağlıyor birde üstüne 3-4 diş birden patlatıyor buda onu çok zorluyor şükür ateş falan yok ama geceleri uyumuyor bu yüzden bende bitkin ve yorgunum
efet şimdi mende duydum takipteyim..:))ender saraç kızılcıktan bahsedecekmiş kızılcık uyku sorununa birebir diyor
sinirlerine iyi gelride ben pisik otunu(kedi otu ben kedilere pisi deimde) bilmiyorum araştırmadım..cayı ben içicem azcık rahatlamak için..ii gelir umarım..
uykum gelioda uyuyamıorumki:)) deminde 2dk gozum gecti emrah aradı uyandım
ÖZGÜL HAYAT ne tatlı olmuş doğum gününüs kutlu olsun..
sende süpersin iki çocuklu ama dal gibi hatun olmuş maşallah..
GÜLİZ evet bu konu çok konuşuluyor şimdi neye kara verceğiz biz yaptıralım yönünda hazırlanmıştık doktor gerek yok dedi...
MELTEM ECE'ye çok geçmiş olsun neyi varki serum felan takılmış...iştahsızlığına MARNYS JUNİOR arı sütlü multivitamin şurup..bizde şu anda minadexten ona geçtik..tavsiye ederim..
inşalah şimdi geçmişe bakabilirm..
cok zor bi geceydi..emrahla antalya meselesinden herseyi ayrılıga dek konustuk cunku ben ona istersen ayrılalım demiştim..oglendn gece yatana kadar agladım..oda benim hamileligimden bericok degistigimi vs soylediki kabul ettim..yani konustukca problem cıktı konustukca problem kah agladım kah kızdım kah sakindim oda oyle sonuc...hicc zamana bıraktık ..gerekirse terapi alıcam
ozlemcim hosgeldin ozlemişim seni
ayayca ilahi yaa sogan dograrken ekmek koyalım ha ufleme konusu uzerine super olmus.) sen denedinmi oluyormu etki ediyormu ??
ece ilk agladıgnıda uflemeyi deneyeceğim ben yuzune falan dokunuyorum hafiften tokat atar gibi yapıyorumhani
evet yok olmuş..:uhm:Evet denedim bende işe yaradı.
Edit tuşu nereye gitti yahu, yoksa bende mi görünmüyor. Bu arada sürekli kapanan yaşlı laptoptan kurtuldum, çok mutluyum hihoyyyt
baktım değermi karar veremedim..CADIARZUama kışın mutlka ayakalrında birşey olmalı .fisfisfisyumuşak pandifte olabilir...Ne zaman kafama bişey takılsa aynı gün burda konuşulduğunu okuyorum.
Kış geliyor seramikler falan soğuk oluyor artık, çorap giydirsem kayacak biliyorum, altı kaymaz çoraplar olmalı arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, ev ayakkabısı gibi bişey buldum çok rahata benziyor, almaya değer mi bilemiyorum ama.. Link vereyim mi??
Bobux Yumuşak Tabanlı Deri Bebek Ayakkabısı Lacivert Uğur Böceği - BabyNeeDs
Ben de kemik suyuyla yapmıyorum çorbalarını diye vicdan azabı duyuyordum iyi oldu bunu öğrendiğim.
1. yaş kontrolünde Ruzy boy ölçeri görünce geçmiş ayları hatırladı herhalde görür görmez çığlığı bastı, muayene zor geçti, halbuki gülücükler atıyordu, doğru dürüst bişey soramadım doktora. Şu vitaminden bende mi başlasam acaba. Asistan kız bücüşüm diye seviyor ya bizimkini bizimki de kapris yapıyor boyunu ölçtürmüyor.
Pervin gündüz uyutmamayı denemiştim dedin ya, o daha fena biliyo musun, bu kez akşam uykuya dalmaları daha güç oluyor, en azından bizim öyle, gündüz ne kadar iyi uyursa gece o kadar iyi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?