2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben kislik elbise almak istiyorum birtane aldım baskada yok
hos alsamda giydirebilecekmiyim usur korkusundan bilmioyrum su serinlikte bile polar alt giydirmezsem usur ugibime geliyor kulotlu çorap ustu esofman falanda sıkılır gibime geliyor kendim ne hissediyosam ece de benimle aynıhissediyor sanıyorum oysa degil dir belki usumuyordur o ama elbise falan zor
kulotlu çorapların kalınca havulu gibi olanları var onlardan almak gerek pazara gidince falan

Esra, Face de gördüğüm resimlerdeki mont gerçekten çok güzel, çok da yakışmış kuzuya. Bedende etiket problemi var herhalde :)
Özde de çok tatlı, herşeyi biliyor bu şekerler artık ya.

EŞEK
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını düşünürken, h...ayvan ...saatlerce anı...rır.
En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten
kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine karar
verir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek ne
olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.
Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.
Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır!

Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.
Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.

Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.
Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.Devamını Gör

günaydın iyi haftalar güneşli bir gün ne kadar güzel...

ecoş, ada,yaho hastalanmış, selincik düşmüş çok geçmiş olsun.

evrim sana da çok geçmiş olsun, migren olabilir arkadaşların dediği gibi. çikolptan bile daha cok tetikleyen şey rüzgardır. rüzgarda kalmış olabilir misin? yıllardır müzmin migrenli olarak rüzgarda asla dışarı çıkmam. nedense cok etkiler beni. iğne olmadan kendime gelemem.

nurdancım teosuna kavuşmuş, kendim kavuşmuş gibi sevindim. gözlerine inanamadı demek yavrum kimbilir nasıl özlemiştir. artık daha kısa ayrılıklar alışacaksınız zamanla inşallah. annen sık sık gelir hafta içi de kalırlar sende evini tut hayırlısı ile. geçmiş olsun bacağında bir sorun yoktur inşallah.

sibelcim eşine de cok geçmiş olsun. panik atak gibi geldi bana. bir kardiyoloğa görünün önce umarım bişey yoktur. aykut a panik atak teşhisi konmadan önce cok gezdik bizde doktorlarda.

Burcu doruk'a maşallah. uzun boylu olacak izmir paşası. birde senin şu spordaki 33 yaşındaki silikonlu hatun gibi memeler istiyorum bende. sanırım bıçak altına yatacağım. çok mutsuzum böyle. o zaman fuşyalı leopar desenli ciciler alırım.

yiğit paşada yürümeye başlamış hayırlı olsun. o başarma ifadeleri çok hoş gerçekten.

atladıklarımdan cok özür dilerim. alıntı yapmıyorum her seferinde aklımda kalacakmış gibi. yarım akıllı olduğumu hep unutuyorum. alperen hafta sonu gündüz bir kez uyuyor. yavrum sanırım daha cok vakit geçirmek için zorluyor kendini. akşam 7 de uyudu iki gecede. ne kadar uzun geldi geceler. yedik içtik film izledik burcu gibin renkli geceler geçirdik. birlikte zaman geçirmeyi özlemişiz başbaşa.

hepinizi çok özledim
izinliyim 2 hafta işe bugün başladım
laptop bozuk hala
oturduğumuz evi sattık yeni ev aldık cephesini çok beğenmiyorduk daha iyi cephesi manzarası olan ev aldık tabii kredi borcumuz arttı
neyse cumartesi günü taşındık
ev dandini
umarım tüm anneler ve bebişler iyidir
Ece çok hareketli
hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm pantalonlarım bol geliyor

fusya bence leopara en yakısan renk cok hosmus cicileriin

SECILIM iş teklifin hayırlı oldun inş hersry dilediğin gibi olur

ay canım kıyamam sana benımde kızım yarın artvıne gidiyo bende onu cok öslicem okurken gözümde canladırdımda gözlerim doldu valla

Kızlar cep telime bir mesaj geldi. "Tebrikler değerli üyemiz Gold Hediye Paketi hakkı kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 0212 530 .... noyu arayın" yazıyor. Gönderen de 0535 li bi numara. Nereden geliyor, kim gönderiyor belli değil. Dolandırıcılık msj.ı olabilir diye düşünüyorum. Bu durumlarda şikayet nereye yapılır bilen var mı, başınıza böyle birşey geldi mi?

“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…

“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.

Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.

Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)

Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.

Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.

pervinim beğenmedin mi cicileri? askıya mı aldın evden satış işini? bu arada ecenin siması cook değişmiş face ten gördüm az önce. bir içim su olmuş bebeğim çok tatlıydı zaten ama gittikçe güzelleşiyor. toparlamışta maşallah

ay bayıldım valla cok güzel bi hikaye ve hayat dersi veriyor :)vereliniortak

canım verdiğin bilgi doğruysa eğer evde bebişler grip olmaktan kurtulacak :ecrin_bebek: süper bişey olur valla hihoyyyt hastaye gitmekle ilaçlarla falanuğraşmadan güzel bi kış geçiririz inş.:Saruboceq:

Ben mutfağı ve mutfakla ilgili işleri çok severim. Kek-kurabiye- pasta yapımı en ilgimi çeken ve zevkle saatlerimi geçirebileceğim bir alan. Amaa şimdiye dek doğru dürüst çorba yapmış değildim. Didar ek gıdaya başladığından bu yana çorba türevi şeyler yapmaya başladım. Ve artık çorba yapmayı öğrenmek benim için zorunluluk oldu. Çocuk için çorbasız bir öğün olmuyor. Bu amaçla web sitelerini gezinirken oktay ustanın sitesinde Kestaneli Tavuk Çorbası tarifi buldum. Hem kestane mevsimi de gelmişken çocuğa çifte lezzet, çifte tat olur diye yaptım çok da beğendim. Denemek isterseniz tarifini vereyim.

- Bir kase haşlanmış kestane
- üç parça tavuk eti (kutularda parça parça satılanlardan ama 3 tanesi çok geldi siz 2 parça ile deneyebilirsiniz )
- 2 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı süt
- bir su bardağı su
- biraz karabiber

- Haşlanmış kestaneleri rondodan geçirip un haline getirin.
- Bir tencerede tavuğu haşlayıp etini didikleyin.
- Ayrı bir tencerede unu biraz tereyağda kavurun (uzun süre değil), ardından kestaneleri ekleyin. Biraz daha kavurun.
- Sonra Önce bir bardak soğuk suyu, ardından süt ve tavuk suyunu yavaş yavaş dökerek unlu kestane karışımına yedirin. Çorba kaynayana kadar karıştırın.
- Kaynayınca üstüne tavuk etlerini ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Ben tariften farklı olarak karabiber de serptim.

Biz lezzetini sevdik.

oh iyi barii..bi daha ayrılmayın..babası da gelse benim içim epey rahat edecek..bana nooluyosa artık..:)) ama yazılarını okudukça çok kötü oluyorum
:)) babasi depresyonda zati, kiyamam ona ya..

adidas bize esracik yilbasinda gondermisti 19 numara hala giyiyo, sizinki kac numara..
hadi hayirlisi insallah gonlune gore bi is olur..
cok cok gecmis olsun cnm..
banada geldi ama cvp yazmadim ben tirsiyorum bole seylerden..

gulizim biraz hayal kırıklıgı yarattı bende katalog super ama elindeki urun katalogdkine sekil olarak benzio ustte okadar kaliteli durmuyo o koleksiyonu diktecek firma bulmalıyım trye gelince..arkasını bırakmıcam ama mesala sırf dantel elbiseler var onlar harika onları alıcam bedensiz urunleri..suan baska bisilr dusunuorum canım

ece toparladı canım tskler okudum yorumunu sukur kendimi adadım resmen işe yaradı sonunda..aglata zırlata tepiom agzına zorlada olsa..zorlamayın diyenler uyduruo zorlaya zorlaya yemek yemeye alıstı kiloda aldı ..

didarcım tskler tarifin icin canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…