BABYBİM katılıyorum sana kesinlikle bizim dr. a kalsa zorlamayın diyor kesinlikle zorlamadan olmuor denedim açta kalsa yemek yemek istemiyor ben iki kaşık yese kar sayıyorum..... hopluyorum zıplıyorum ne varsa eline veriyorum bir iki kaşık sokabilmek için ağzına yani en son çare ne yaptıysam yapayım yemeyene kadar zorluyorum yani başka yolu yok dirençsiz kalacak iyice zorladım halde bile aman aman yemiyor ama zorlamazsam hiçten yemiyor......
evrim burnu tıkalı biraz akıyor oyle çok deil
boaızında biraz akıntı varmıs çok kotu degil dedi dr oksuruk baslarsa sekrol yazdı ama almadık henuz gunde uc kez falan oksurdugu için
burnu tikalı diye evet iliadin artık buyuduler malum serum fizyljk harici daha etkili damla istedim otrivine kullanablirmiyi dedim bir hees çunku onu bende çok kullanırdım burun ameliyatından evel sıktıgın an mucize yaratır çok iyi bilyorum pediatrik olan var hatta benimki kalmayınca pediatrik lanı berkeden kalanları sıkardım kendime o bile açard ıburnumu . otrivine izin çıkar diye hevesle sordum am ayok dedi iliadin daha dusuk etken maddeli onu kullanın çok kotu olurs akonusuruz dedi yeterli gibi simdilik
iliadin evet baktım simdi pediatrik damla ,
ilk etapta annem bakacak..ama sonrasında annemin yanına bi bakıcı ayarlamayı düşünüyorum..çünkü kadın dizinden ameliyat oldu hala düzelemedi..atak değil eskisi gibi..yılların yorgunluğu birikimi de var üzerinde..kıyamıyorum biraz kendisiyle ilgilensin istiyorum..Rüzgar da çok hareketli peşinden koşturamaz gibi geliyor..
dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını yanımıza almamıştık dedik yürür biraz neyse vardık selinin çok hoşuna gittik kocaman bi yer mağazaların ışıkları falan çok mutlu oldu oradan oraya gidiyor koşturuyor falan neyse alışveriş market bölümüne girdik selinide market sepetine oturttum alışveriş boyunca durdu sonra kasaya yaklaştık eşimle annem ekmek reyonuna yöneldi dedim artık bacakları acıdı çocuğun indireyim dedim hemen babasının yanına gitti selinde ekmeklere bakıyor o arada da babam bana seslendi birşey görmüş alayımmı diye sordu ona doğru yöneldim bi ağlama sesi selin ağlıyor eşim kucağına almış hemen koştum aldım kucağıma eşime soruyorum nasıl düştü noldu
kafasını vurdumu diyorum vurmadı diyor dedim doğru söyle vurdumu evet biraz vurdu dedi sonra çantamdan suyunu çıkartayım diye yöneldim aldım döndüm bi baktımselinin ağzıkan içinde elim ayağım boşaldı neyapacağımı şaşırdım ilk defa bir yeri kanıyor selinin hemenbiraz su içirdim ağzını peçetele falan sildik alt ve üst dudağını ısırmış düşünce hala hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....
EŞEK
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını düşünürken, h...ayvan ...saatlerce anı...rır.
En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten
kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine karar
verir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek ne
olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.
Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.
Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır!
Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.
Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.
Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.
Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.Devamını Gör
“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.
Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.
Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)
Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.
Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını diyorum vurmadı diyor dedim doğru söyle vurdumu evet biraz vurdu dedi sonra çantamdan suyunu çıkartayım diye yöneldim aldım döndüm bi baktımselinin ağzıkan içinde elim ayağım boşaldı neyapacağımı şaşırdım ilk defa bir yeri kanıyor selinin hemenbiraz su içirdim ağzını peçetele falan sildik alt ve üst dudağını ısırmış düşünce hala hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....
fusya bence leopara en yakısan renk cok hosmus cicileriin
SECILIM iş teklifin hayırlı oldun inş hersry dilediğin gibi olur
hepinizi çok özledim
izinliyim 2 hafta işe bugün başladım
laptop bozuk hala
anneler ve bebişler iyidir
Ece çok hareketli
hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm pantalonlarım bol geliyor
Kızlar cep telime bir mesaj geldi. "Tebrikler değerli üyemiz Gold Hediye Paketi hakkı kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 0212 530 .... noyu arayın" yazıyor. Gönderen de 0535 li bi numara. Nereden geliyor, kim gönderiyor belli değil. Dolandırıcılık msj.ı olabilir diye düşünüyorum. Bu durumlarda şikayet nereye yapılır bilen var mı, başınıza böyle birşey geldi mi?
“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.
” olmadık.
Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
BABYBİM katılıyorum sana kesinlikle bizim dr. a kalsa zorlamayın diyor kesinlikle zorlamadan olmuor denedim açta kalsa yemek yemek istemiyor ben iki kaşık yese kar sayıyorum..... hopluyorum zıplıyorum ne varsa eline veriyorum bir iki kaşık sokabilmek için ağzına yani en son çare ne yaptıysam yapayım yemeyene kadar zorluyorum yani başka yolu yok dirençsiz kalacak iyice zorladım halde bile aman aman yemiyor ama zorlamazsam hiçten yemiyor......
EVRIIIIMM nasilsin ve nerdesin ve yarin musaitmiisin. Tazeninde bosgunu bir bulusma mi duzenlesek..
ya ben kislik elbise almak istiyorum birtane aldım baskada yok
hos alsamda giydirebilecekmiyim usur korkusundan bilmioyrum su serinlikte bile polar alt giydirmezsem usur ugibime geliyor kulotlu çorap ustu esofman falanda sıkılır gibime geliyor kendim ne hissediyosam ece de benimle aynıhissediyor sanıyorum oysa degil dir belki usumuyordur o ama elbise falan zor
kulotlu çorapların kalınca havulu gibi olanları var onlardan almak gerek pazara gidince falan
hepinizi çok özledim
izinliyim 2 hafta işe bugün başladım
laptop bozuk hala
oturduğumuz evi sattık yeni ev aldık cephesini çok beğenmiyorduk daha iyi cephesi manzarası olan ev aldık tabii kredi borcumuz arttı
neyse cumartesi günü taşındık
ev dandini
umarım tüm anneler ve bebişler iyidir
Ece çok hareketli
hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm pantalonlarım bol geliyor
EVRIIIIMM nasilsin ve nerdesin ve yarin musaitmiisin. Tazeninde bosgunu bir bulusma mi duzenlesek..
faturalı hatmı seninkisi?? eşim gold paket kullanıyor acaba aynısı mı??
ben Fatoş tayım tatlım.. sabaha dönersek bulusalım tabı.. neden olmasın.. Ozy su an evde olmadıgı ıcın bır sey dıyemeyecegım.. ama cok ısterım,cok guzel olur. Burcu ıle konustun mu?
Daha konusmadim, derstedir diye aksamustu ariycam.asil bu tarafa gelebilse Burcucuk bize de gelebilirsiniz..Yada sen donersen Gaziemire ben otarafa gelirim, 1 saat bile olsa disarda otururk biseyler iceruk.. ama onemli olan sen nasilsin, hala devam ediyormu sikayetler, biraz daha iyice misin??
ok ben bi ariyayim hatunu..doncem sana..daha ıyı sayılırım,gunlerdır gecelerı hıc kalkmadan uyuyorum, o yuzden bedenne dınlendım dıyebılırım.. Tusı burada cok guzel oyalanıyor..
ben her sekıl uyarım sıze, yeter kı sız karar verın..
NURDAN canım aşılar arası 1 ay dolmalı diye biliyorum..... birde burda sağlık ocağı yapmıyormuş yani her sağlık ocağı yapmıyormuş su çiçeği aşısını risk almak istemiyorlarmış o yüzden kendi çocuk dr. ları vuruyor genelde aşıyı bizde bi aşı için eskişehire gittik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?