2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BABYBİM katılıyorum sana kesinlikle bizim dr. a kalsa zorlamayın diyor kesinlikle zorlamadan olmuor denedim açta kalsa yemek yemek istemiyor ben iki kaşık yese kar sayıyorum..... hopluyorum zıplıyorum ne varsa eline veriyorum bir iki kaşık sokabilmek için ağzına yani en son çare ne yaptıysam yapayım yemeyene kadar zorluyorum yani başka yolu yok dirençsiz kalacak iyice zorladım halde bile aman aman yemiyor ama zorlamazsam hiçten yemiyor......

Alın benden de o kadar. Annem babam da öyle diyor zorlama acıkınca yer.
Ben yokken evde zorlamıyorlar. Soruyorum ne yedi diye. Birkaç kaşık çorba, üçkaşık yoğurdu diye kem küm ediyorlar.
Ben gidince eve türlü şaklabanlıklarla falan yediriyorum azimle.
Anneme kalsa kaşığa verdiği ilk tepkide burakılmalı yemek işi.
O benim ve kardeşimin küçüklüğüyle kıyaslıyor. Yok öyle bir çocuk değil bu diyorum. Bütün gün aç kalsa kendi isteğiyle yemezi ki denedim uzun saatler boyunca sa bekledim daha önce. Sakalım yok ki dinlesinler hesabı takan yok.

tamam arkadasım, tesekkur ederım..

ınsallah gonlune gore olur her sey.. bakıcının yanında canından bırısı olması en guzelı.

gecmıs olsun Sıbelım.. hakıkaten cok sevımsız bır durum.

çok hoş bır hıkaye.. cok begendım.

yapıcam ben bunu Cülüzüm..

geçmiş olsun bacım..geçen de Rüzgar da kanattı dudağını ertesi güne geçti..eşin de iyiymiş hadi gözün aydın

fusya bence leopara en yakısan renk cok hosmus cicileriin

SECILIM iş teklifin hayırlı oldun inş hersry dilediğin gibi olur

saol ciğerim..

hepinizi çok özledim
izinliyim 2 hafta işe bugün başladım
laptop bozuk hala
anneler ve bebişler iyidir
Ece çok hareketli
hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm pantalonlarım bol geliyor

hayırlı olsun eviniz güle güle oturun..birgün ben de yazıcam hamilelik öncesi kiloma döndüm diye..ahanda buraya yazıyorum

faturalı hatmı seninkisi?? eşim gold paket kullanıyor acaba aynısı mı??

çok hoşmuş..antibiyotik derler zaten soğana..

benim dr. zorlama demiyor..dağda yemek istiyorsa dağa götürcen yedircen diyor..ben de yeterki yesin diye yapmadığım etmediğim götürmediğim yer kalmıyor..zorla da olsa yediriyorum valla..yoksa hiç yemiyor..

EVRIIIIMM nasilsin ve nerdesin ve yarin musaitmiisin. Tazeninde bosgunu bir bulusma mi duzenlesek..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun....

SEÇİLİM hep diyoum bizim dr. ekstra Large bi dr. kendininde ikizleri var sanırım ondan bu kadar rahat ne bilim iki çocukla bu denli uğraşmak cidden çok zor biz birinle uğraşamazken.... ama olmuyor dr. ne derse desin içim rahat etmiyor annelik işte... seninki ne güzel en doğrusunu söylemiş çok haklı.... bizde yedirebilmek için herşeyi deniyoruz ben eşim annem babam görsen ne şaklabanlıklar yapıyoruz hepimiz yesin diye.....

EVRIIIIMM nasilsin ve nerdesin ve yarin musaitmiisin. Tazeninde bosgunu bir bulusma mi duzenlesek..

ben Fatoş tayım tatlım.. sabaha dönersek bulusalım tabı.. neden olmasın.. Ozy su an evde olmadıgı ıcın bır sey dıyemeyecegım.. ama cok ısterım,cok guzel olur. Burcu ıle konustun mu?

Ben kışlık örgü elbise, pantalon, vs.. istiyorum. Didara annem örgü elbise ve tulum yaptırmış çok şirin oldu hem kullanışlı hem de sıcacık tutuyor. Bir kaç tane daha istiyorum şimdi.

Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Size mutluluk getirsin.

(Biri bir mendil versin, ağzımdan akan suları sileceğim)

faturalı hatmı seninkisi?? eşim gold paket kullanıyor acaba aynısı mı??

Evet benimki faturalı ama avea, gönderen 0535 li.

ben Fatoş tayım tatlım.. sabaha dönersek bulusalım tabı.. neden olmasın.. Ozy su an evde olmadıgı ıcın bır sey dıyemeyecegım.. ama cok ısterım,cok guzel olur. Burcu ıle konustun mu?

Daha konusmadim, derstedir diye aksamustu ariycam.asil bu tarafa gelebilse Burcucuk bize de gelebilirsiniz..Yada sen donersen Gaziemire ben otarafa gelirim, 1 saat bile olsa disarda otururk biseyler iceruk.. ama onemli olan sen nasilsin, hala devam ediyormu sikayetler, biraz daha iyice misin??

su çiçeği aşımız oldu bugün..sol kolundan vurulduk..bacak mı kolmu bana sordular kolu tercih ettim çünkü daha rahat tutulabiliyor ve benim tubamda penadur yapılan zamanda bacak için fobim oluştu çocuğumu yatırıp sıkı sıkı tutmak ve onun çığlığı ogünleri hiç unutmam..yusufuda yatırp tutmak güç ister + korkardı ama kolundan anlamadı bile..şimdi uyuttum ama ağrı kesici verdim malum dişde patlttı diş çıkan yerleri hala çok kırmızı ikisi birden karışıp huzursuz olmasın diye calpol verdim..bakalım nekadar yatacak..sıpam..

Bende aksamustu goturucem saglikocagina bi sorucam e zaman geglim diye, 3.5 hafta oldu diger asilar olali kizamik ve verem 1 ay dolmali mi sucicegi ve pnomokok icin diye..yoksa ben gitmeden yaptirayim..

DERYAM geçmiş olsun canım atlatmışsınız sizde... bizim direkt dr. bacaktan vurdu gerçekten zor oluyor ama geçti zaten muayene başlarken ağlamaya ortalığı ayağa kaldırmaya başlamıştı iğne vurunurkende devam etti.... sonra şeker verdi hemşiremiz anında sustu bi şekere kandı:))) aşıdan sonra rahatlayıp biraz uyuyorlar canım ağrı kesicide etki eder rahat rahat uyusun kuzucuk.....

daha ıyı sayılırım,gunlerdır gecelerı hıc kalkmadan uyuyorum, o yuzden bedenne dınlendım dıyebılırım.. Tusı burada cok guzel oyalanıyor..

ben her sekıl uyarım sıze, yeter kı sız karar verın..

NURDAN canım aşılar arası 1 ay dolmalı diye biliyorum..... birde burda sağlık ocağı yapmıyormuş yani her sağlık ocağı yapmıyormuş su çiçeği aşısını risk almak istemiyorlarmış o yüzden kendi çocuk dr. ları vuruyor genelde aşıyı bizde bi aşı için eskişehire gittik....

ok ben bi ariyayim hatunu..doncem sana..

bizimki yapariz didi, Ben 21 gun diye hatirladim sanki ozaman annem haftaya yaptirir uyudu simdi gidemedik sabahtan, bilgi alayim enazindan..

sinop ayancıktan evimden değil ama işimden bildiriyorum.
döndüm!!!!!
çok yoruldum.
arada bir bakındım ama kafam hala yerinde değil.

leylayı evlendirdik. herşey çok güzeldi.

adacık hastalanmış. son durumu ne göremedim. inşallah iyileşmiştir.

denizde gece ateşlendi sanki. burnu akıyor. ankara çok soğuktu çok...

nurdan hoşgeldin. çok sevindim öydekle kavuşmanıza...umarım tibette yakında gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…