SELİNİN yine pazartesi sendromu tutmuş.... normaldede zaten zorla yiyor yedimeye çalışıyoruz ama pazrtesileri hepten daha zor seline yemek yedirmek.... yemek istemiyor ve çok mızmız oluyor her hafta aynı şeyi yaşıyoruk hafta sonu bize alışıyor pazartesi sıkıntı yaşıyoruz...... anne içinde evlat içinde çok zor şu pazartesi günleri banada zaman geçmek bilmiyor daha çok özlüyorum((
ahhh ahhh gidince kucak kucak diyeceğim gülerek gelip sarılacak kocaman. çok özledim bende
Ben kışlık örgü elbise, pantalon, vs.. istiyorum. Didara annem
Evet benimki faturalı ama avea, gönderen 0535 li.
çamaşırlar içine sinmemiş pervinim..gulizim biraz hayal kırıklıgı yarattı bende katalog super ama elindeki urun katalogdkine sekil olarak benzio ustte okadar kaliteli durmuyo o koleksiyonu diktecek firma bulmalıyım trye gelince..arkasını bırakmıcam ama mesala sırf dantel elbiseler var onlar harika onları alıcam bedensiz urunleri..suan baska bisilr dusunuorum canım
ece toparladı canım tskler okudum yorumunu sukur kendimi adadım resmen işe yaradı sonunda..aglata zırlata tepiom agzına zorlada olsa..zorlamayın diyenler uyduruo zorlaya zorlaya yemek yemeye alıstı kiloda aldı ..
didarcım tskler tarifin icin canı
payşalımın için sağol ..“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.
Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.
Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)
Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.
Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
bilinmeyen numaradan öğrnemeyi dene..içine sinmiyorsada arama..Kızlar cep telime bir mesaj geldi. "Tebrikler değerli üyemiz Gold Hediye Paketi hakkı kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 0212 530 .... noyu arayın" yazıyor. Gönderen de 0535 li bi numara. Nereden geliyor, kim gönderiyor belli değil. Dolandırıcılık msj.ı olabilir diye düşünüyorum. Bu durumlarda şikayet nereye yapılır bilen var mı, başınıza böyle birşey geldi mi?
süper bir hikaye..vereliniortakopuyorumnanaktanEŞEK
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını düşünürken, h...ayvan ...saatlerce anı...rır.
En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten
kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine karar
verir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek ne
olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.
Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.
Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır!
Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.
Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.
Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.
Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.Devamını Gör
çocuklar geneld ebizim üşüdüğümüz yerde üşür terlediğimiz yerde terler ama tek istisnaları boyları yer daha serin oluyor..ya ben kislik elbise almak istiyorum birtane aldım baskada yok
hos alsamda giydirebilecekmiyim usur korkusundan bilmioyrum su serinlikte bile polar alt giydirmezsem usur ugibime geliyor kulotlu çorap ustu esofman falanda sıkılır gibime geliyor kendim ne hissediyosam ece de benimle aynıhissediyor sanıyorum oysa degil dir belki usumuyordur o ama elbise falan zor
kulotlu çorapların kalınca havulu gibi olanları var onlardan almak gerek pazara gidince falan
getirmiş ya sen ona bak aferin Özde'yeCicilerinizi güle güle kullanın :) Bizim bu sene montumuz mor yakışıyor kuzuma :)
Az önce dedim kızım git dolabından bezini getir altını değiştirelim... Odsına giderken arad dönüp dönüp bana bakıyor ben tekrarlıyorum bezini git dolabından getir diye... Baktım almış dolapta mayo bezleri bulmuş getiriyor elini uzata uzata bana getiriyor :)) Diyorum bez o bez değil mayo hıı diyor sıpa ya kaydirigubbakcemile3
malesef bizdede durumlar aynı hep çocukalara alınıyor ..tek yapacağınız sadece kendiniz için alışverişe çıkmak ve bebek çocuk reyonlarıyla ilgilenmemek..ozman oluyor bi deneyin..a.sAİDA gülegüle giysin prenses montunu cidden 4 yaş çok büyük geldi gözüme... ben geçen sene seline almıştım 2 yaş bu sene hala oluyor ... geçen sene kollar falan büyüktü ama bu sene rahat tam olarak oturuyor..... marka olarakda kalıp farkediyor olabilir......
ÖZLEM kesinlikle öyle... doğumldan sonra çok saldım ben kendimi hala toparlayamıyorum.... seline birşey alırken kendimi kaybediyorum aman buda güzel buda olsun herşey almaya çalışıyorum oyuncak oydu buydu hiç gözüm maddi anlamda gömüyor dünyayı alıyorum... ama kendime gelince ama yok almasamda olur şimdi acil değil evdekiler idare eder gerek yok gibi bahanelerle erteliyoum.... buna bi dur demek istiyorum...... paçozluktan çıkmak istiyorum artık..... kendime bakmamın zamanı geldide geçiyor bile(((
maşallah tosuncuğa..güle güle giysin sağlıkla geçirsin tüm kışı inşallah..C.tesi günü LCW den Didara bir mont aldık. Kapşonu kürklü, kolunun içinde lastikli ayrı bir kol daha var, hava girmesin diye yapmışlar. 2 yaş aldık olmadı. 3 yaş aldık kolları oldu göğüs sıktı. 4 yaş aldık kolları biraz uzun oldu, göğüs oturdu. e 5 yaş da alacak değilim dedim. 4 yaş aldık. Ama göğüs kısmı sıkıca oturuyor, zamanla açılır mı acaba? Onu alana kadar da mağazayı birbirine kattı zaten. Yerlere yattı, koştu, ne bulduysa ağzına soktu. Montu giymeye direndi. Eşim deli oldu ben ya sabır çekip durdum. Millet çocuğuyla gelmiş, giysileri giydirip deniyor, çocuklar da uslu uslu bakınıp duruyorlar. Nasıl özendim nasıl. Bebekliğinden beri dışarı çıkıp şöyle keyifle gezindiğimizi hatırlamıyorum.
bir damla kan 70 gözü kötürür..AİDA canım evet nazarın çok etkisi var inanırım her şekilde.... seline bizde dr. da nazar değdirdik koridordada sevenler oldu yabancı turistler falan da vardı alışveriş merkezinde onlarda sevdiler seline birşeyler dediler sonra düştü işte ne yapalım olacağı varmış artık...... akacak kan damarda durmazmisali....
:teselli:Sibelcim geçmiş olsun kuzuya... Benim cadıda 2dk yerinde durmadığından o kanamaları 4 kez yaşadık :gitme: 2 si hain karyola yüzünden oldu eyvahedigeldismile
iliadin çok iyi tonimer kulandım ama ne kulanmak kıyamet koptu sıkana kadar..sempatiksalakcinnievrim burnu tıkalı biraz akıyor oyle çok deil
boaızında biraz akıntı varmıs çok kotu degil dedi dr oksuruk baslarsa sekrol yazdı ama almadık henuz gunde uc kez falan oksurdugu için
burnu tikalı diye evet iliadin
iliadin evet baktım simdi pediatrik damla ,
deryam geçmiş olsun. bol bol uyusun dinlensin paşa.
offfffff evi aradım şimdi selin çok ağlıyor sesi geliyor telefona durmuyormuş hiç çok huysuzmuş((((
Derya -- Sibel...kurtuldunuz bir aşıdan daha..yarın ben de götüreyim yaptırayım barii..
canim iyiyiz cok sükür de Hayat her gece 12 de uyanmayi huy haline getirdi..tekrar uyumasida cok uzun sürüyor..bende yanima alip sakinlestiriyor ve yatagina tekrar yatiriyorum..sebebi ne olabilir acaba???bukadar kişi var neden kimse yazmıyor ...
ÖZGÜL nerelerdesin ?HAYAT'ım nasıl bi gelişme varmı uyku düzeninizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?