2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SELİNİN yine pazartesi sendromu tutmuş.... normaldede zaten zorla yiyor yedimeye çalışıyoruz ama pazrtesileri hepten daha zor seline yemek yedirmek.... yemek istemiyor ve çok mızmız oluyor her hafta aynı şeyi yaşıyoruk hafta sonu bize alışıyor pazartesi sıkıntı yaşıyoruz...... anne içinde evlat içinde çok zor şu pazartesi günleri banada zaman geçmek bilmiyor daha çok özlüyorum((

ahhh ahhh gidince kucak kucak diyeceğim gülerek gelip sarılacak kocaman. çok özledim bende

ahhh ahhh gidince kucak kucak diyeceğim gülerek gelip sarılacak kocaman. çok özledim bende

bende bende.... artık alıştı kuzum... öğlenleri babası gidiyor yemeğe kapı sesi olunca direkt baba diyormuş onun geldiğini söylüyor akşamlarıda yine kapı sesi olunca direkt anne diyor kapıya geliyor bekliyor beni hangimizin ne zaman geldini biliyor kuzum.....

SİBEL geçmiş olsun aşınzda vurulmuş sizde kurtuldunuz..Düşmüş kuzu çok geçmiş olsun ...eşinde iyiyimiş gözünaydın..ama yinede daha iyi bir doktora görünsün belki birşeyin habercisidir ALLAH korusun tedbir sizden takdir ALLAH 'tan..
SEÇİL iş teklifi gelmiş hakkında hayırlısı ..
ESRAKO tecrübeli bir kız annesi olarak elbise giyidirmek için bir yöntem söyleyebilirm soğuk günlerde cift kat uzunkollu badi ve çift kilotlu çorap üşümüyor ozaman ..Ececik az kilo almış .yediği besinelrinin kalorisini artırayı dene çünkü makarna pilav yiyip hemde kaşık maması na
sı yesin yazık tok olur yemez ama dene yerse ne ala yemezse normal yediği öğünlerin kalorisini artır.. Birdesüt içerse de kilo alır.
NURDAN hoş geldin Teomla kavuşma anınız hüzünlendirdi beni rabim ayırmasın sizi..Bacağın içinde geçmiş olsun çok üstüne basmamaya çalış..a.s.
MELTEM eviniz hayılı olsun sağlık huzur ve mutluluk içinde oturun inşallah..
AYÇA adam tüm günleri saymış sanki .:1shok::uhm:

Son düzenleme:
offfffff evi aradım şimdi selin çok ağlıyor sesi geliyor telefona durmuyormuş hiç çok huysuzmuş((((

Derya -- Sibel...kurtuldunuz bir aşıdan daha..yarın ben de götüreyim yaptırayım barii..

çamaşırlar içine sinmemiş pervinim..((sen bişekilde bu işin üstesinden gelirsin..yerimseniben
yemek konusnda haklısn yemedikçe iştahsız oluyorlar..ama yedirince alışıyor ki sidede öyle olmuş..maşallah eceye..

payşalımın için sağol ..
bu yazıyı okuyunca geçen sene tvde duyup burayada yazmıştım bu soğan mevzusunu ama bende unutmuşum hatırladım sayende..kaydirigubbakcemile3
bilinmeyen numaradan öğrnemeyi dene..içine sinmiyorsada arama..
süper bir hikaye..vereliniortakopuyorumnanaktan
çocuklar geneld ebizim üşüdüğümüz yerde üşür terlediğimiz yerde terler ama tek istisnaları boyları yer daha serin oluyor..
getirmiş ya sen ona bak aferin Özde'ye
malesef bizdede durumlar aynı hep çocukalara alınıyor ..tek yapacağınız sadece kendiniz için alışverişe çıkmak ve bebek çocuk reyonlarıyla ilgilenmemek..ozman oluyor bi deneyin..a.s
maşallah tosuncuğa..güle güle giysin sağlıkla geçirsin tüm kışı inşallah..
bir damla kan 70 gözü kötürür..
Sibelcim geçmiş olsun kuzuya... Benim cadıda 2dk yerinde durmadığından o kanamaları 4 kez yaşadık :gitme: 2 si hain karyola yüzünden oldu eyvahedigeldismile
:teselli:

iliadin çok iyi tonimer kulandım ama ne kulanmak kıyamet koptu sıkana kadar..sempatiksalakcinni
deryam geçmiş olsun. bol bol uyusun dinlensin paşa.

sağol hojam tekrar uyuttum bakalım..kafamçokkarıştı

offfffff evi aradım şimdi selin çok ağlıyor sesi geliyor telefona durmuyormuş hiç çok huysuzmuş((((

nedne acabaki..sizinde işiniz çok zor hafta sonu alışıyorsunuz hafta içi tekrar ayrılık ALLAH yardımcınız olsun..TÜM çalışan anneler içindir sözüm..

bukadar kişi var neden kimse yazmıyor ...
ÖZGÜL nerelerdesin ?HAYAT'ım nasıl bi gelişme varmı uyku düzeninizde?

Son düzenleme:
Nurdan canim benim..sonunda bebisine ve canim ülkeme kavusmana en az senin kadar sevindim..hihoyyytinsallah kisa zamanda esinede kavusursun ve bu mutlulugun tamamlanir...

Özlem bu alisveris olayi merak etme bende de mevcut..hele bende iki tane var..özelliklede izinden geldik geleli onlara alisveris yapiyoruz..burada havalar soguk oldugu icin izinden sonra hemen alisverise gittik..hayata ayakkabi,mont,corap...vs...hele de ogluma okula gittigi icin daha da fazla aldim..yani ben yine pacoz yine pacoz..:1no2:kaydirigubbakcemile3

Derya hayatinda asisi vardi ama gecen hafta hasta oldugu icin carsamba gününe ertelendi..gerci bu baska asi..su cicegi önceden olmustu..a.s

bukadar kişi var neden kimse yazmıyor ...
ÖZGÜL nerelerdesin ?HAYAT'ım nasıl bi gelişme varmı uyku düzeninizde?
canim iyiyiz cok sükür de Hayat her gece 12 de uyanmayi huy haline getirdi..tekrar uyumasida cok uzun sürüyor..bende yanima alip sakinlestiriyor ve yatagina tekrar yatiriyorum..sebebi ne olabilir acaba???

en zor dişler gelmeye başladı bizde sorun o birde soğuk algınlığı atlattık..ama aynı senin gibiyiz saat başı uyanıyordu iki gecedir 2 saate çıktı..uykuya zor dalıyordu şimdi hemen dalıyor..iyi gibiyiz yani..gündüzde zor uyuyor ve az uyuyor oda çok zor oluyor mesela yine uyandı ayağımda şimdi.tek daha fazla uyusun diye ayağımda sallıyorum.böyle böyle 2 saati tamamlıyorum...

ptesi sendromu daha bebeklikten baslıyo maalesef anneler babalar ise gidiyor diye ilerde okul var diye sonrada is var diye

ece de ptesileri daha mızmız daha zor yemek yiyordu ben ofiste çalısırken yapacak birsey yok maalesef

derya yusufum uykusunun düzelmesine sevindirik oldum
en azından 2 saat uyumaya başlamsı bile güzel dimi..

devamı gelir inşallah.

varya bu azı dişler ne dişmiş arkadaş afikimin çektiğini ben biliyorum
2 elin işaret parmapıda agzında eller şapur şupru ıslak.3 gun falan ateş yaptı halanda çıkmadı.
bekliyoruz çıksında kurtulsun yavrum diye.
valla herkesin azılar çıksada bi rahatlasa yavrular..

gizmooo dönmüşsün holeyy holeyy holeyy
güne katılıyosun dimeeee

adayageçmiş olsun ayaklarında üşümüştür bekim..
ishal zaten hep kötu kokar ki ığğğğğğ
kusmasının kokusuda midenin üşümesiyle alaklı sanki
sizde kokan bunlarmış
bizde afik pırt yapınca kokuyo
kaka yaptı zannediyorum bi bakıyorum yokk

sibel geçmiş olsun.seline ama kan hakkaten ürkütücü
eşin içn bencededaha iyi bidoktora görunseniz
kalp ihmale gelmez allah korusun.
tedbir bizden takdir Allahdan DERYA nında dediği gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…