2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk gece gene uyumadı. Bütün gece ayağımda idi. Meğer ishalmiş, karnı ağrıyormuş. 3 defa sulu kaka yapmış. her şey aağzında ki! çok normal

bağlntım iğğrençç sürekli hata verio

tazemm sana takılmazmıyım yaff ben sana fena sararım
ayrıca leopar desenli cicilerinde hayırlı olsun sabahki postanın üstüne demek ha resiiilll sositososito
evrimle okadar takılıyosunuz üzüm üzme bakabaka hesabı sizde geçerli değil sanırsam.

ayrıcaa varya şimdi seni tepeden tırnaga süzünce
kırmızı ruc kırmızı oce ve altına illaki topuklu düşünürdüm emma velakin sen rahat seviomussun şaşırdım..
sen kokoşsun yaff

heeebide DODO nun boyda kiloda maşallah
boyu hele uzun veled olacak
sen başka bi deyim kullansanda dodo dalyan gibi izmir beyfendisi olacak

ösleeemm çaça ayçanın beyninin engin denizlerle dolu olması tabir çık gizeldi dimi.
yaffa düşün düşün biyere varılmaz icraat lazım.
senin için üzülüyorum ya gerçekden bak.
eşinle muhabbetiniz artsın huzurunuz daha çok olsun istorum.inş.dua ediyorum size.

bide ben o yahonun dişi versiyonu olan sıpa özdeyi yerim
çok akıllı maşallah bezde getirirmiş. ha mayo bez ha bez oda onunla aynı görevi görcek ya

afikde kaka yapmışsın hadi odana koş değiştirelim diyorum çekmecden bez alıp yatıyor yere.

nurdanım hoşgelmişsin
teoşla kavuşmanıza bayıdlm ya
unturmu ya sen onun annesisin canım benm
allah birliğini bozmasın.en uzun ayrılıgınız bu olsun.
ayakkaaaa larınızda buyuk olsun bişi olmas bahara giyerrrr

çaçaaaaaaa

adam harbi tüm gunleri saymış ya
bi filmde vardı sanki
-hiç olmadı şu gun kesin gibi bi lafla bitiyodu en son saya saya saya..
neyhse hakkında hayırlısı olsun bakalım.

film dedimde aklıma geldi yaa şu mehmet ve arzu aslantug un filmini pek bi övdüler
AŞKIN 2.Cİ YARISI
bizde ailenecek severis hüngür foşurt romantik duygusal filmleri
en kısa zamanda gideceyuk inş.
kocacımlan aşkımızı depreştirelim diyoruz
giden varmı???

pukkeeeeeeeeeett
cumARTESİ takıl sende esrakoya yada gizmo ya
tanışak görüşek konuşak yaff

şu çaçanın verdiği unnado da carter s var gerçi çokda bişi yok ama aklınızda bulunsun.
ben türkiyede hiç bulamamıştım iyi oldu bu site
benkullanıyorum çok kaliteliler kesinlikle tavsiye ederim
üstelik bize ablamın oglundan kaldı hala tertemiz yepyeniler.

Son düzenleme:
ya bişey sorucam bana dr. aşı için bişey söylemedi siz ne aşısı yaptırıyosunuz en son 1 yaş aşısı olduk biz

aradaşlar umarım herkes iyidir.giremiyorum yoğunluktan.şimdi de neva mızırdıyor çadır kurduk evin ortasına birlikte oynayalım istiyor.hoşçakalın

efet babası geldi şimdi onlar takılıyorlar çadırda kayısı hoşafı yşyerekten.
özlem,evrim,çeçil selam size

okuymadım geçmiş karşımda soba kucağımda bilgisayar kızardım resmen.

batman işi yatar gibi oldu.ankaraya gitmek radan çubuk 1 saat hava alanına erken gitme muhabbeti uçağın sabah olması kastı.
batman sıcaktır dedim eşi dostu göreyim dedim afyon beni basar dedim.olmadı.alışmak için kalmalıyım bir süre belki de.

neyse püdür sürekli benle alakasız işler çıkarıyor.daha yeni konuştum anlattım.anlar gibi göründü.offf offffff.
neyse çocuklara gezi ve meslek elemanları yardımıyla meslek tanıtım günleri planladım.bir pürüz çıkmaz inşallah.

aynı benim koca
macar mı, fıstıklı mı?

yannış anlaşılnasın ben azarice şeettimdi.yoksa fervin sosistir en incesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…