hey allam yaa,yemek yapcam tüp bıttı iyimi.bende dıorum makarna suyu hala nıe kaynamadı
herkezın sevdıgınden daha az :)) cook hoşsun Burcu.kadınız işte biz istemesekte dedıkodu gelıyo buluyo bıyerden,yoksa ne işimiz olur dedıkoduyla dımı ama
slmlarrr
yazamıyorum
okuyamıyorum
yoğunum
evi toparlamaya çalışıyorum
çoook işim var(
herkes iyidir umarım
mustide gelio kucağımıza oturuo annemden görmüş biri namaz kılınca oda sessizce bişiler dio sonrada aminnnn dio ammmaa en çok gelip kucağına oturması çok hoş oluo kalkana kada oturuyorum:)))ece namaz kılarken etegımı ındırmeye calısıo basortumu acıo ve sureklı sarılıp konusuo benımle..gulmem gelıo allah kabul etsın zor konsantre oluyorum..cok komık secde yapıo kendıde bacaklarını acıp kafasını yere degdırıo lastık kızlar gıbı
hakkınızda hayırlısı olsun ozmn işten ayrılacakmısın...kızlar selam nasılsınız dün öğrendiğim ve şok olduğum bi konuyu hemen fırsat bulmuşken sizlerle paylaşmak istiyorum.Elvina abla oluyor ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşimde çok şaşırdı hayırlısı buymuş elvina bizim buda rabbimizin istediği an oldu dedi.Kaynanam kaynım ablamlar herkez havalara uçtu 2si beraber büyür falan diyolar.Tam vakti diyorlar.İçim garip sanki daha dün gibiydi ya sizlerle paylaştık konuştuk başa sardım sanırım.Bu şekilde arkadaşlar.
hakkınızda hayırlısı olsun ozmn işten ayrılacakmısın...
hayırlısı olsun.korunurkenmı hamıle kaldınkızlar selam nasılsınız dün öğrendiğim ve şok olduğum bi konuyu hemen fırsat bulmuşken sizlerle paylaşmak istiyorum.Elvina abla oluyor ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşimde çok şaşırdı hayırlısı buymuş elvina bizim buda rabbimizin istediği an oldu dedi.Kaynanam kaynım ablamlar herkez havalara uçtu 2si beraber büyür falan diyolar.Tam vakti diyorlar.İçim garip sanki daha dün gibiydi ya sizlerle paylaştık konuştuk başa sardım sanırım.Bu şekilde arkadaşlar.
cok dahıyane olmus,yakısıklımada cok yakısmıs.ısırasım geldı valla,cok yakısıklı kusum benımbuda bizim meyve önlüğümüzz:)))
[.jpg[/IMG]
ıhmm guzel bılgı saol canımMANDALİNA pervin sen paylaşmıştın sanırım benim bi tanıdığım hemşire teyze var yılların hemşiresi ve her dediği benim için önemlidir ve bana dediki mutlaka mandalina yedirdiğin zaman bi çay kaşığıda olsa pekmez ver dedi ikisi bir arada çok faydalıymış şimdi musti günde 2 küçük mandalina yer 2 tatlı kaşığıda pekmez içer paylaşmak istedim..
hıc sorma canım ya,ne guzel 5 kılo verıp 70e düşmüştüm 2 kılosunu gerı almısım.off offf.yıyorum habire olacgı bellı yanıPervin cidden sinir harbi yaşattıklarında insan verdiği anlık tepkilere çok üzülüyor... Özenerek hazırladığım şeyleri yemeyince bende sinir oluyorum az öne mesela nar ayıklamaktan nefret ederim bu yüzden pek yemem sevsemde... Sırf içsin diye karışık meyve suyu yaptım 2 fırtçekti bu kadar :umursamaz: Ciddi ciddi bana çekmemiş annem sen doymzdın diyor tbak tabak yermişim bebekken kaydirigubbakcemile3 Yıllar benden yeme isteğimi almamış kat kat arttırmış aklinialirimsmile
1 köfte yedirene kadar arkasından dolanıp durdum... Sabah özenerek hazırladığım bulamaçtan 2 kşık yedi... Durumlar hep aynı yani bende dayanamıyorum :sinifsinif: Gezmelerdesiniz herhalde ne güzel hava güzelmiş burada yağmurluBelki hava alınca iştahı açılır...
Derya sizde de durumlar kötü desene aslında topikte sanki genel bir iştahsızlık hakim :sinifsinif: Uykusuzlukta tuzu biberi size... Allah kolaylık versin... Tuba ile eşin ilgilense derslerinle falan diyeceğim ama o da yoruluyor işi çok ağır herhalde o da senden ilgi bekliyor off ne zor valla.. Büyüyünce rahatlayacaksın ama 2 çocuk cidden çok zor keşke yardım eden birileri olsa(
Belma o tuvalet eğitimi benimde gözümü korkutuyor ya! Özde de benimle beraber giriyor bakıyor bana kapı kapanırsa suratına kıyamet kopar ondan yanımda giriyor... Özde de duşakabine tutunup ıkınıyor tuvaletini yapıyor ama 1-2 kez denedim baktım klozete tuttum yok yapmadı daha denemedim nasıl olsa erken diye....
Minişim okudum geçmiş olsun tekrar.. Tüp bitmese şaşardım bıcırıklar sayesinde 7/24 açık bırakacağız unutkanlıktan... Kaç kilo oldun sen bakiim?
Esra valla bitsin artık şu işlerin gel özledik...
Beynim durdu bu kadar aklımda kalmış( Açlıktan sanırım dur gidip az tıkınayım :))
Off hava kötü içim kararıyor ya!
hayırlısı olsun.korunurkenmı hamıle kaldın
evet cnm korunurken kaldım sempatiksalakcinni testın sonucunu görünce gözlerim yuvasından fırlayacaktı valla:roflol::roflol:
herkezın sevdıgınden daha az :)) cook hoşsun Burcu.kadınız işte biz istemesekte dedıkodu gelıyo buluyo bıyerden,yoksa ne işimiz olur dedıkoduyla dımı ama
YUSUF beyin uykusuzluğu tavan yapmış durumda..şuraya oturupta iki yazı yazna kadar kaçkere kalkıyorum anlatamam ..oyüzden hiç giresim gelmiyor ya bazen ..
uyku problemi çözülmedne iştahsızlıkta eklendi..((
Pmiyim kötümü?
buda bizim meyve önlüğümüzz:)))
G]
MANDALİNA pervin sen paylaşmıştın sanırım benim bi tanıdığım hemşire teyze var yılların hemşiresi ve her dediği benim için önemlidir ve bana dediki mutlaka mandalina yedirdiğin zaman bi çay kaşığıda olsa pekmez ver dedi ikisi bir arada çok faydalıymış şimdi musti günde 2 küçük mandalina yer 2 tatlı kaşığıda pekmez içer paylaşmak istedim..
kızlar selam nasılsınız dün öğrendiğim ve şok olduğum bi konuyu hemen fırsat bulmuşken sizlerle paylaşmak istiyorum.Elvina abla oluyor ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşimde çok şaşırdı hayırlısı buymuş elvina bizim buda rabbimizin istediği an oldu dedi.Kaynanam kaynım ablamlar herkez havalara uçtu 2si beraber büyür falan diyolar.Tam vakti diyorlar.İçim garip sanki daha dün gibiydi ya sizlerle paylaştık konuştuk başa sardım sanırım.Bu şekilde arkadaşlar.
hayırlısı olsun.korunurkenmı hamıle kaldın
evet cnm korunurken kaldım sempatiksalakcinni testın sonucunu görünce gözlerim yuvasından fırlayacaktı valla:roflol::roflol:
hayırlısı olsun..
dıger bebegın yanında kalamıyor.. calısmak zorundasın.. ıkıncıye hamıle kalmıssın.. kayınvalıdenle aynı evın ıcındesın.. nasıl olacak da doguracaksın be arkadasım.. doktora bıle gıdemıyordun sen kayınvalıdenden dolayı.. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?