2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkezın sevdıgınden daha az :)) cook hoşsun Burcu.kadınız işte biz istemesekte dedıkodu gelıyo buluyo bıyerden,yoksa ne işimiz olur dedıkoduyla dımı ama

slmlarrr
yazamıyorum
okuyamıyorum
yoğunum
evi toparlamaya çalışıyorum
çoook işim var (
herkes iyidir umarım

herkezın sevdıgınden daha az :)) cook hoşsun Burcu.kadınız işte biz istemesekte dedıkodu gelıyo buluyo bıyerden,yoksa ne işimiz olur dedıkoduyla dımı ama

çok samimi söylüyorum, beni ilgilendiren bir durum varsa konuşurum. Yoksa bilmemkimin bilmemkimle kavgasından ya da ilişkisinden banane! Kendi aralarında halletsinler, taraf olmamaya çalışırım. Gidip de nooolmuş, diye sormam.

YUSUF beyin uykusuzluğu tavan yapmış durumda..şuraya oturupta iki yazı yazna kadar kaçkere kalkıyorum anlatamam ..oyüzden hiç giresim gelmiyor ya bazen ..
uyku problemi çözülmedne iştahsızlıkta eklendi..((
PERVİN sürekli aynı ortamda aynı şeyleri yapmak can sıkıcı ..senin ecede seni çok yoruyor ve yanlızsın verdiğin tepki her nekadar yanlış olsada insan olduğunu unutma..o anki öfkenle yapmışsın ama bu seferde sakinleşince kendini yiyp bitirime derim..:)))
SİBELİM geçmiş olsun demeyi unutum bebeğim kusura bakma..selincik bunlan atlatsın..burnu yamuk olmayacak üzülme annesi..buda bizden size ufak bir geçmiş olsun hediyesi..:))
TAZE dedikodu sinir bozucu ama bazen içine girilebiliyor..bende taktik ayrı ayrı konuşanları ı aynı ortamda yakalayınca karşılatırmaktır..
ÖZLEM biz iymiyiz kötümü bilemiyorum ev savaş alnı gibiydi iki gündür yusf hiç uyumuyor evdeki diğer şahıslarda bundna etkileniyor sorun sinirli ve gergin bir ortamı..patlamaya hazır bomba bir baba ders yaptırlımaısnı bekleyen küçük kızım ve uyumayıp beni kendine esir eden topiğin ağır abisi((..nasıl sence iymiyim kötümü?

Pervin cidden sinir harbi yaşattıklarında insan verdiği anlık tepkilere çok üzülüyor... Özenerek hazırladığım şeyleri yemeyince bende sinir oluyorum az öne mesela nar ayıklamaktan nefret ederim bu yüzden pek yemem sevsemde... Sırf içsin diye karışık meyve suyu yaptım 2 fırtçekti bu kadar :umursamaz: Ciddi ciddi bana çekmemiş annem sen doymzdın diyor tbak tabak yermişim bebekken kaydirigubbakcemile3 Yıllar benden yeme isteğimi almamış kat kat arttırmış aklinialirimsmile
1 köfte yedirene kadar arkasından dolanıp durdum... Sabah özenerek hazırladığım bulamaçtan 2 kşık yedi... Durumlar hep aynı yani bende dayanamıyorum :sinifsinif: Gezmelerdesiniz herhalde ne güzel hava güzelmiş burada yağmurlu Belki hava alınca iştahı açılır...
Derya sizde de durumlar kötü desene aslında topikte sanki genel bir iştahsızlık hakim :sinifsinif: Uykusuzlukta tuzu biberi size... Allah kolaylık versin... Tuba ile eşin ilgilense derslerinle falan diyeceğim ama o da yoruluyor işi çok ağır herhalde o da senden ilgi bekliyor off ne zor valla.. Büyüyünce rahatlayacaksın ama 2 çocuk cidden çok zor keşke yardım eden birileri olsa (
Belma o tuvalet eğitimi benimde gözümü korkutuyor ya! Özde de benimle beraber giriyor bakıyor bana kapı kapanırsa suratına kıyamet kopar ondan yanımda giriyor... Özde de duşakabine tutunup ıkınıyor tuvaletini yapıyor ama 1-2 kez denedim baktım klozete tuttum yok yapmadı daha denemedim nasıl olsa erken diye....
Minişim okudum geçmiş olsun tekrar.. Tüp bitmese şaşardım bıcırıklar sayesinde 7/24 açık bırakacağız unutkanlıktan... Kaç kilo oldun sen bakiim?
Esra valla bitsin artık şu işlerin gel özledik...
Beynim durdu bu kadar aklımda kalmış ( Açlıktan sanırım dur gidip az tıkınayım :))
Off hava kötü içim kararıyor ya!

wc eğitimiyle ilgili ben bizim doktora sormuştum nasıl yapıcaz artık 1 yaşını geçti falan diye oda bana daha erken olduğunu sözlü yada fiili bişey yapmam gerektiğini çişinin geldiğini ve bi kaç dk tutmayı öğrenmesi gerektiğini söyledi 4 yaşına kadar vakti var dedi - yok deve diyesim geldi ama demedim- 4 çok uzun zaten öğrenir o zamana kadarda sakın sakın bişey yapma dedi önemli bç dönem.. bakalım bekliyoruz belki ilerleyen aylarda farklı şeeyler söyler birlikte wc gidin falan gibi yazarım yine...

çok sık giemiyordum buraya ilke nin uyku düzeni çok değişti uzun süre uyanık kalıyo ve uyuyuncada 1 max.1.5 saat uyuyor bütün günümü alıyor huysuzda biraz çok bunaldım son 1 haftada..

serdar iş için antalyaya gidecek takıldım bende ona yarın yola çıkıcaz pazar akşamına falan döneriz bi kaç günde olsa ilkeyede bana da annemlerede iyi gelecek.. çok mutluyum... bi süre yokum.. kendinize ve bebişlere iyi bakın...

kızlar selam nasılsınız dün öğrendiğim ve şok olduğum bi konuyu hemen fırsat bulmuşken sizlerle paylaşmak istiyorum.Elvina abla oluyor ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşimde çok şaşırdı hayırlısı buymuş elvina bizim buda rabbimizin istediği an oldu dedi.Kaynanam kaynım ablamlar herkez havalara uçtu 2si beraber büyür falan diyolar.Tam vakti diyorlar.İçim garip sanki daha dün gibiydi ya sizlerle paylaştık konuştuk başa sardım sanırım.Bu şekilde arkadaşlar.

mustide gelio kucağımıza oturuo annemden görmüş biri namaz kılınca oda sessizce bişiler dio sonrada aminnnn dio ammmaa en çok gelip kucağına oturması çok hoş oluo kalkana kada oturuyorum:)))

dünde gezmeye gidecektik annem bi dua gösterdi kitaptan onu okuyorum mustide emziğini çıkarmış oda okuo:)

MANDALİNA pervin sen paylaşmıştın sanırım benim bi tanıdığım hemşire teyze var yılların hemşiresi ve her dediği benim için önemlidir ve bana dediki mutlaka mandalina yedirdiğin zaman bi çay kaşığıda olsa pekmez ver dedi ikisi bir arada çok faydalıymış şimdi musti günde 2 küçük mandalina yer 2 tatlı kaşığıda pekmez içer paylaşmak istedim..

hakkınızda hayırlısı olsun ozmn işten ayrılacakmısın...

hakkınızda hayırlısı olsun ozmn işten ayrılacakmısın...

canım zaten burada bu haftam sondu senağlama ingilizcem olmadığı için işden çıkartıldım ihbar sürecindeydim 11 ayın 6 sına geliyodu cıkısım 1 de çıkıyorum ama hemen iş bulup girmem laım.

hayırlısı olsun.korunurkenmı hamıle kaldın
buda bizim meyve önlüğümüzz:)))

[.jpg[/IMG]
cok dahıyane olmus,yakısıklımada cok yakısmıs.ısırasım geldı valla,cok yakısıklı kusum benım
ıhmm guzel bılgı saol canım
hıc sorma canım ya,ne guzel 5 kılo verıp 70e düşmüştüm 2 kılosunu gerı almısım.off offf.yıyorum habire olacgı bellı yanı
yıyıp kılo vercek didilim yaa
sen kac kılosun 68 deme atlarım bakk.bekle benı beraber zayıflatyalım:gitme:

sen bır de erkek dedıkodusunu gör.. bak bakalım kadın dedıokudusu yanında ne kalıyor :)

Allah yardımcın olsun.. durum her yerde aynı sanırsam.

buda bizim meyve önlüğümüzz:)))

G]

valla sahanesin Nur :)) pratık zekası olan kadınlara daıma hayranımdır zati..

hele hele cocugum da daha guzel durmus, kuzum benım ya, nasıl da oturarak yıyor..

masallahh..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun..

dıger bebegın yanında kalamıyor.. calısmak zorundasın.. ıkıncıye hamıle kalmıssın.. kayınvalıdenle aynı evın ıcındesın.. nasıl olacak da doguracaksın be arkadasım.. doktora bıle gıdemıyordun sen kayınvalıdenden dolayı.. hayırlısı olsun..[/QUOTE]

sağol canım bakalım kızım ayın 5 ı ıle 8 arasında gelicek valla planlı bı durum değildi ama doğumdan sonra çalışmıcam 2 çocuğumlada kendim ilgilenicem aynı evde olsakda ne yapayım rabbim sabır verıyo bı şekilde veren hem rıskını hem sabrını verır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…