2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynadaki goruntuyu begenmedıgınden strese gırer vede yedıkce yer bknz ben 57omusum tekrar 54lerden... belkı konusmalardan etkılendın tatlım

anlamıs bulunuyorum :)) ama yemıyorum Pervin.. cıddı cıddı basladım. sana yazarken ara öğnüme bak, bir cevız, ıkı fındık bır yesıl cay ıle karnımı!!! doyurdum :))

pöfff.. uzuldum yaa, resmen sınır harbı olmus..

Pervin bir yumurtanın dörtte üçünü bir haftadır ılk kez yedırebıldım, onu da bır saat ugrasarak.. resmen sınırlerım zayfıladı ama susa susa arkasından kostura kostura tıkmaya calıstım agzına.. yanı her sekıl semal cok yıpratıcı.. kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı boyle bır cocuk olacagı.. bır de azılar gelıyor.. resmen bıttıgım andır su aralar.

BABYBİM birde şu sütlü patatesle o karnıbaharı nasıl yapıyorsun bi musait zamanında tarif istiyorum senden...

sutlu patates yapmadım canım 1 patatesı haslıorum yogurduna ezıp blendırdan gecırıyorum uzeıne az zeytınyag az tuz yada patates yerıne erıstede olabılıo donusumlu...

karnıbaharıda gozkararı haslıyorum 1kasık tereyag 1 kasık un 1bardak sutten besmal sos yapıorum sonra o karnıbaharı sosa eklıorum ıcınede bırazpeynır atıorum oldu bıttı:))

evrımım kıyamam aynı durumdaayız hıc hos deıl pesınden kosmak benıde yıpratıo sut ıcırıp uyuttum ayagımda sımdı kımbılır saat kacta yıycek..saatınıde gectım yesın tek

herkese mrb

hala mutsuz hala keyifsizimm okuyum çıkıyım modundaydım bugün yazıyım dedim resimleri görüncee

EVRİMMM kuzy alsam yesem bitirsem sen bir daha doğursan sen yapmazsan ben doğrurum senin için:)) maşallah yaaa nasıl tatlı yavruşş

SİBEL canım seline çok çok geçmiş olsun allah esirgesin bütün yavrularıı...

ESRAKO resimler çok güselll senin bu kızı görünce acaba doğrusam mı bi kız die düşünoyor vee şuan çektiğim acıları düşününce hemen vazgeçiorum maşallah kuzulara:))

GYPSESRAAA onun hiç olmuyor valla nirde hala acaba kendilerii...

GÜLİZZZ ahhh o düşüncesiz misafirler bizim çocuğumuz hasta olsa bırak kalmayı dier çocuğa geçmesin die oturmaya gitmeyizz...

TUBİİİCİKİMMM dünürüm bırak elleme izlesin teyzemin kızı o kayyu sayesinde dişciye rahatça gitti 4 yaşında ve dr bu kayyu bebikleri çok geliştirdi onun sayesinde çocuklar artık korkmuyorlar demiş...

mustide luli tv izli ama sürekli deil bizim evde hep o kanal açıktır ki ben açıyorum izlesin diee az oynar gelir bakar filan sürekli dikkatini çekmez ki ben fazdasını gördüm musti hangi hayvanı görse vav vavvv diodu şimdi orayı izliye izliye kuş sesi yapmaya çalışıo onuda öğrendi

ATLADIKLARIM varsa k.bakmasınlar fazla derine inemedim aklımda kalanlar...​

buarada ortak olmayı dusundugum arkadasım magaza acmak uzere tadılat var bızım durum yılbasında netlesecegınden vede benımde jartıyer hevesım fos cıktıgından onunla olmadım o ıcgıyım satıcak turkmalı burdakı toptancılardan alıp..benım hayalım o deil ama ıstedıgı konuda yardımcı olucam ona

sağol canım teşekkür ederim ellerine sağlık...

çok şükür mustinin iştahı açıldı yada bu kadın zaten mutsuz birde ben sıkmayım dedi:)) bugün yumurtalı bulamaçın hepsini yedi valla nasıl mutlu etti beniii

tazemmmmm aklımdayken yazayımm canım ya üzülmüş kırılmışsın hoş şeler deil amaa sonuçta anne ve her şeyin enn iisini bilirler bilirsin:)))) biraz vermesen vermese derken hani sakın bebiki demiyorum işin olsada bırakmasan filan kıymete biner belki burcunun bi işi çıksada verse dieee....

mesela biz daha mustiyi 3 kere bıraktık yarım saat oda kayınvalidemde annemde dipleri düşer bişiler yapsakta bıraksak onlarda rahatça sevseler halada sölüyorlar 2 ci gelmedin giidin baş başada bizde rahatça sevelim diee bide bu yöntemi denesen acepp:))

inşalah birgün hayalindekini gerçekleştirirsin.... senin gibi bi arkadaşı olduğu için çok şanslı senin yardımcı olman bile fazlasıyla yeter ona...

KUZEY ne tatlı ne yumoşsun sen öyle maşallah süphanaallah..her resimde ayrı güzelsin kuzum .
AYÇA işin hayırlı olsun..:içelim:
ESRAKO 3 haftada 1 kilo almaş olması anormal değil almıştır güzel ecoş..resimlerinede ayrı bayıldım güzle kızının bahtıda kendi gibi olur inşallah..
FATMA Anakara'ya ne zaman geleceksin bayram öncesi kırşehire gitme ihtimalim var..geliş tarihin ve benim zamanım uyarsa görüşmeyi isterim canım..kaydirigubbakcemile3
GPYS nerelrede bilen varmı ..CADIARZU
EVRİM gece serum bağalıyorsun hananiknaniksırnaşık şey

ayy maşaşlah cok ıyı kılosu.bız enson su çiçegı asısında 13.ayda tartıldık,10350 idi.şimdi olsa olsa enfazla 1600dur gıbıme gelıyor.cok az yiyor cunku.bende kalorılerını arttırayım barı.cok hareketlı o yuzdende kılo alamıyor ayrıca
ohh ohh baya yemıs maşşalah.bız yumutanın sadece beyazını yıyoruz ama beyaznın yarısı.bu sabah cegrek pogaca yedı elınde ve bırazda yumurta cok mutlu oldum.nolcekk bızım bu halımız be Evrimim yaa
haberın yokmu kuzum senın evım battı,,is heryer isss.anca temızledık.uzun zamandır evım hıc bukadar temız olmamıstı :)) ama ütüm yıgınla duruyor dokunmadım.1 haftadır yoruldum .ondan yane yokum mazeretım var :)
isletiyorus sateenn :)) ama dun yazdıktan sonra kayyu karsısında yemek yedırmeyı denedım ve sonuc süperdı.bu sekılde ekınezyalı şurubu ve vıtamınınıde içirebıldım cok mesudum :))
bıraz kırıklıgı var gıbı burnu akıyo,yarım şişe echınol vardı işe yarar inş.bıtınce diğerinden alıcam dursun kenarda.
valla Şevvalde öyle okadar mutlukı izlerken arada alkıslıyor cıglık falan atıyor.Hakanda bırak izlesin enazından olumlu seyler var dıo.neyse saldık bakalım şimdilik
yaa onu hıc sorma zaten.carsıda pazarda oyuncakcının önünden gecemez olduk resmen.bebek gördüğü an basıyor çığlığı.olmaz böle bişe.helekı et bebegı var kel,eger ona benzer bişe gördüysek vay halımıze.kendı bebegı sanıp aglmaktan bı hal oluyorakannehir
12de uyur aynı denklemı dun cozdum de:)
denklem dogru.nerdeyse tam 12de uyudu.en son saate baktıgımda 23,50 mıydı neydı.emerken sızdı işte
Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?
cevabını ögrendınmı,banada sle yolurrr.tutamıyorum kendımı süreklı yeme isteği,çiko sevdası.:gitme:
bu konuda bende cok tedırgınım.cıddı travmalara yol acabılecegını dınlemıstım bı kac kere.
kesınlıkle bırbırımıze ihtiyacımız var helekı bu konuda bılgısı olan sizelere.
ama suan cok erken degılmı.Şevval henuz kak falan demıyor cünkü.
bızde wc ye gıderken sölüyoruz,benı görüyor cogu kez ,anlatıyorum falan.inşalalh ıyı yönde etkısı olur

butun gun belkı de sadece onu yemıs olacak Tuba.. daha fazlası elımden gelmıyor su ara.. dısler rayına oturana kadar boyle.. tek tesellım sutunu ıcıyor olması.

Son düzenleme:
benımde tek tesellım benı emıyor olması.o yuzden cok kasmıyorum napıyım.
fırsat buldukca verıyorum bişeler işte

yerıne koydum yarım saatsonra uyandı ayagımda yıne...bende buarada saclarımı duzlestırdım tamda yemek yapıcaktım..havada guzel azcık parka ındırmeyı planlıodum ama yetısırmı yemek bılmem

dün yesıl mercımek yaptım Şevvale,ıcınede ev makarnasından ekledım.hem doyurucu hem besleyıcı oldu.
hos onuda kayyu izleyerek yedı,büyük konusmamak gerektıgını bı kez daha anlamıs oldum
en sınır oldugum sey cougun tv karsısında yemek yemesı idi.napıyım yemıyosa gercekten yol bulmak gerekıyormus

bende cıkarıcaktım parka.uyuyo suan ama hava dune göre cok serınledı.cıkamıycaz,zaten nanemolla bıraz.
evet yemek yemek yemek.aksama ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…