aynadaki goruntuyu begenmedıgınden strese gırer vede yedıkce yer bknz ben 57omusum tekrar 54lerden... belkı konusmalardan etkılendın tatlım
sınırlerım cok bozuk ece artık gunduz tek uyku ıstıo ama bu uykunun2den once olmaması lazımkı aksam uyusun neyse sabahtan berı oyaladım saat 1 olsunda yedırıp yatırayım dıe guzelde tarhana pısırdım cokta sever..1de yedıreyım dedı artıstlık geldı agzını acmaz pcye bakar tvye bakar reklam begenmez elıme vurur ama nası sımarıklık anlatama elıme bı vurdu heryer corba 1sabır 2 sabır enson kızdım elıne vurdum bıtane basladı aglamaya acıtmadım ama kızdımda agladı agladı kustu yedıgınıde ııce geldıle bana kavga dogus susturdum gonlunu yaptım yedırıorum bu sefer yedı 2-3 kasık sonra reklam begenmıo yıne bende agzına zorla sokarken dısı acıdı sanırım yıne agladı yıne kustu ayyyanı hem cocuga ezıyet ettım zıkkım ola corba yuzunden ama o aglayıp kustukca geldıler bana..neyse ustunu basını degıstım susturdum optum kokladım bu sefer ben basladım aglamaya...
BABYBİM birde şu sütlü patatesle o karnıbaharı nasıl yapıyorsun bi musait zamanında tarif istiyorum senden...
sutlu patates yapmadım canım 1 patatesı haslıorum yogurduna ezıp blendırdan gecırıyorum uzeıne az zeytınyag az tuz yada patates yerıne erıstede olabılıo donusumlu...
karnıbaharıda gozkararı haslıyorum 1kasık tereyag 1 kasık un 1bardak sutten besmal sos yapıorum sonra o karnıbaharı sosa eklıorum ıcınede bırazpeynır atıorum oldu bıttı:))
sağol canım teşekkür ederim ellerine sağlık...
buarada ortak olmayı dusundugum arkadasım magaza acmak uzere tadılat var bızım durum yılbasında netlesecegınden vede benımde jartıyer hevesım fos cıktıgından onunla olmadım o ıcgıyım satıcak turkmalı burdakı toptancılardan alıp..benım hayalım o deil ama ıstedıgı konuda yardımcı olucam ona
olmadı ben onca ütümü bırakıp geldim sen de beni bırakıp mı gidiosun?:))yerıne yatırayımda azcık ıslerıme bakayım
ayy maşaşlah cok ıyı kılosu.bız enson su çiçegı asısında 13.ayda tartıldık,10350 idi.şimdi olsa olsa enfazla 1600dur gıbıme gelıyor.cok az yiyor cunku.bende kalorılerını arttırayım barı.cok hareketlı o yuzdende kılo alamıyor ayrıcaece evde bir kaç aydır 11500 kilo idi dr da çıplak olarak 11260 çıktı dr da da dedimki iste 250gr kadar giysi bez farkı demekki
hatırlarsanız 14. ayda kilo almadı diye yazmıstım iki ayda toplam 40 gr almıs diye uzulduk dr makarn apilav vs verin dedi ama onları oyle doyurucu yemedigi için kahvaltıdakı bebe biskuvisini artırdık biraz beyaz peyniri artırdık zaten sut icimiyor ayrıca kalori olur diye biraz cevizi biraz yer fistigini derken kaloriler çokmu oldu anlamadım su an 12500 cıkıyor inanamıyorum nasıl olur defalarca tarttım 3 haftada 1 kilo alınabilirmi ki oyle ise bu da çok kotu . kasımın baslarında randevumuz sabırsızlıkla bekliyorumhiç boyle birsey olan varmı aranızda ? boyle kısa zamanda bu denli kilo alınırmı ? sakıncası olmaz umarım yada tart ıyanlıstır
ohh ohh baya yemıs maşşalah.bız yumutanın sadece beyazını yıyoruz ama beyaznın yarısı.bu sabah cegrek pogaca yedı elınde ve bırazda yumurta cok mutlu oldum.nolcekk bızım bu halımız be Evrimim yaaPervin bir yumurtanın dörtte üçünü bir haftadır ılk kez yedırebıldım, onu da bır saat ugrasarak.. resmen sınırlerım zayfıladı ama susa susa arkasından kostura kostura tıkmaya calıstım agzına.. yanı her sekıl semal cok yıpratıcı.. kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı boyle bır cocuk olacagı.. bır de azılar gelıyor.. resmen bıttıgım andır su aralar.
haberın yokmu kuzum senın evım battı,,is heryer isss.anca temızledık.uzun zamandır evım hıc bukadar temız olmamıstı :)) ama ütüm yıgınla duruyor dokunmadım.1 haftadır yoruldum .ondan yane yokum mazeretım var :)Selam a.s.
Biz daha iyiyiz sanki geceleri ve sabahları az daha kötüyüz ama asist denen şurup balgamı cidden iyi söktürüyor...
Sibel çok geçmiş olsun prensesime ya kıyamamEşinin o tanıdığı doktor ne diyecek bakalım...
Gülizim ben o cır cır konuşan Alpellayı ham yaparım bir ara video koysanMaşallah Neva çok tatlı abla diyordu ısıracaksın o olacak face te gördüm :)) Sizin misafirlerde amma genişmiş
Esrako Ecoş çok tatlı o Ada nın olduğu fotolarda günden kalma mı? Diğer fotoğraflarıda kaçırdık ya !(
Evrim bebek burger Tusi nin köfte yanaklarından ısırır.. Parmaklarını patates kızartması niyetine kıtır kıtır yerim :))Cicilerinizde hayırlı olsun giyince bir foto bekleriz artık...
Ayça çok mutlu gördüm seni hep mutlu ol alıştın galiba ortama... Bakıcında anlattığın kadarıyla gayet deneyimli biri.. Allah iyi insanları çıkarsın hep karşımıza...
Fatma cidden zor... Ben orayı atlamışım Yiğit e kim bakıyor? Sana tavır yapıyor mu geç gelince?
Nurdan sürüş testin için tebrikler.. Eşine geçmiş olsun aksilikler bir türlü peşini bırakmadı... Eşinin ailesinin kuyrukalrı tutuştu tabii... Önce ağzından çıkan kelimelere dikkat edeceklerdi koca insanlar... Sen onların torunlarının annesinin haddini bileceklerdi... Neyse siz mutluolun gerisi boş.. Teoyla bol bol koklaşın hasret giderin :1hug:
Pervin bende o uyduruk şeyleri çok sevdim Özde için yani :))
Çeçil umarım Ruzy atlatır bir an önce ağrısız sızısız... Cidden erkek olmanın dezavantajından biri...
Damla Hocam cidden ne yaptınız ya? Eşyalar Deniz e göre mi ayarlanıyor? :uhm:
Belma bu ne ya cidden kınıyorum bende seni bugün 100 gr vereceğim diye anam ağladı bacaklarımı kaldırırken titriyordu sen mayalı poğaçalar falan ohh yarasın cokacimcoook
Seda da hava atıyor 36 beden pantolona girecekmiş :)) Rüyamda görsem inanmam imalat hatası derim
Miniş senden naber? Hangidağda kurt öldü buradasın diyeceğim ama senden farklı değilim delikafadulden
Derya sen nasılsın? Biz iyiyiz :)
isletiyorus sateenn :)) ama dun yazdıktan sonra kayyu karsısında yemek yedırmeyı denedım ve sonuc süperdı.bu sekılde ekınezyalı şurubu ve vıtamınınıde içirebıldım cok mesudum :))Ne demek napıcam.. ısletıceksın tabıkı de.. hele kı yenı yenı brı seylerı sevmeye, ılgı gostermeye baslayan bı cocuga yapılır mı bu yaa.. :)) ay ne acımasızsın Tuba :)) ızlet cocuga ne olacak.. Kuzey her aksam gece bahcesını ıslıyor, oyle kıyamet falan kopmuyor ama cok severek ızledıgını bıldııgmız ıcın bız acıyoruz, o an cok mutlu oldugunu gorunce bız de cok mutlu oluyoruz. bı duyan olsa evlılık programı muptelası falan sanacak :))
yaa onu hıc sorma zaten.carsıda pazarda oyuncakcının önünden gecemez olduk resmen.bebek gördüğü an basıyor çığlığı.olmaz böle bişe.helekı et bebegı var kel,eger ona benzer bişe gördüysek vay halımıze.kendı bebegı sanıp aglmaktan bı hal oluyorakannehirkaydirigubbakcemile3 Bizimkide oyuncağını aldırdı çakmaymış dia da satılıyordu o da hasta hiç çizgi filmini izletmedim ama bücürükte kasanın oraya koymuşlar bu kel kafalı çocuklardan Özde artık ezberlemiş ne aman gitsek labirent gibi yoldan gidip onları bulup heyecanla bana gösteriyor.. Şarkı söyleyip dansediyor falan ama daha almadım her istediğini alsak iflas ederiz 20 lira falandı o da :bbo: Ama şu gerçek kedi gibi oyuncaklar vr ya onlardan ciddi ciddi düşünüyorum kedi hastası resmen televizyonda görse ağlıyor bana ver diye kaydirigubbakcemile3
denklem dogru.nerdeyse tam 12de uyudu.en son saate baktıgımda 23,50 mıydı neydı.emerken sızdı işte12de uyur aynı denklemı dun cozdum de:)
cevabını ögrendınmı,banada sle yolurrr.tutamıyorum kendımı süreklı yeme isteği,çiko sevdası.:gitme:Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?
bu konuda bende cok tedırgınım.cıddı travmalara yol acabılecegını dınlemıstım bı kac kere.Acele etmeyelim. Bu önemli bir aşama. Aldığı tuvalet eğitimi kişiliğine damgasını vuruyor. Dide de rehber öğretmen ben de, başka var mı grupta bilmiyorum. Ama az-çok bunun eğitimini gördük ve (en azından ben) ilk defa uygulamada yaşayacağım. Onun için yavaş adımlarla ve birbirimizle sürekli iletişim halinde bu dönemi atlatalım. Her gün WC eğitimi konusunda neler yaşadığımızı paylaşalım. Biz burada sadece arkadaş değil, aynı zamanda hepimiz birbirimiz için birer örneğiz. Benim kitaplarda bile görmediğim, okumadığım, hocalarımdan dinlemediğim birşeyi sen spontan bir şekilde keşfedebilirsin mesela. Yada senin farkında olmadan yaptığın ama ileride çocuğuna zarar verecek birşeyi biz fark edip "dur" diyebiliriz. Onun için ben özellikle WC eğitiminde paylaşımlarımızın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Başlangıç olarak senin de yaptığın gibi sadece beni wc.de otururken görmesini ve tuvaletin oraya yapıldığını kavramasını hedefledim. Tabii ki anlıyor ama yeterli değil. Kavrayışının artması, kendinde bunu yapacak isteği duyması gerek. + bir de çişini biraz da olsa erteleyebilmesi lazım. Şu anda kakasını yaptığında "kaka" diyor sadece. Eve küçük çocuk geldiğinde ve wc.ye girdiğinde onu görmesine izin vericem hatta buna ortam hazırlayacağım.
Ben nasıl tuvalet alışkanlığı kazandığımı hatırlıyorum. Ben 2 yaşlarındaymışım. Amcamın kızı benden 2 yaş büyük. O sıralar o da 4 yaşlarında falandır. Onu tuvaletini yaparken gördüm ve ben de yapıcam diye tutturdum. Ondan sonra da hep wc.ye yapmışım. Yaşına yakın çocukları wc.de görmek onu cesaretlendirir diyorum. Onun için yardımcımın kızı var 4 yaşlarında o bize gelince benzer oyunlar planlıyorum.:jeyyar: Sömestra doğru olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?