dün yesıl mercımek yaptım Şevvale,ıcınede ev makarnasından ekledım.hem doyurucu hem besleyıcı oldu.
hos onuda kayyu izleyerek yedı,büyük konusmamak gerektıgını bı kez daha anlamıs oldum
en sınır oldugum sey cougun tv karsısında yemek yemesı idi.napıyım yemıyosa gercekten yol bulmak gerekıyormus
aa şimdi farkettım,msj kutusunun üstünde kanun avukat falan diyii.varmıdır acep burdan cıkan kavga sonucu mahkemelere düşenler falansempatiksalakcinni
-söle kızım şikayetın nedır
-hakım bey benle dalga gecıldıgını düşünüyorum,ayrımcılık var bu topikte.geregının yapılmasını arz edıyorum:1ninca:
bugun cok darlanıorum hayır olsun yok yere cocuguda hırpaladım sakın kafayla dusununce ınsana cok koyuyo
sınırlerım cok bozuk ece artık gunduz tek uyku ıstıo ama bu uykunun2den once olmaması lazımkı aksam uyusun neyse sabahtan berı oyaladım saat 1 olsunda yedırıp yatırayım dıe guzelde tarhana pısırdım cokta sever..1de yedıreyım dedı artıstlık geldı agzını acmaz pcye bakar tvye bakar reklam begenmez elıme vurur ama nası sımarıklık anlatama elıme bı vurdu heryer corba 1sabır 2 sabır enson kızdım elıne vurdum bıtane basladı aglamaya acıtmadım ama kızdımda agladı agladı kustu yedıgınıde ııce geldıle bana kavga dogus susturdum gonlunu yaptım yedırıorum bu sefer yedı 2-3 kasık sonra reklam begenmıo yıne bende agzına zorla sokarken dısı acıdı sanırım yıne agladı yıne kustu ayyyanı hem cocuga ezıyet ettım zıkkım ola corba yuzunden ama o aglayıp kustukca geldıler bana..neyse ustunu basını degıstım susturdum optum kokladım bu sefer ben basladım aglamaya...
çok şükür mustinin iştahı açıldı yada bu kadın zaten mutsuz birde ben sıkmayım dedi:)) bugün yumurtalı bulamaçın hepsini yedi valla nasıl mutlu etti beniii
tazemmmmm aklımdayken yazayımm canım ya üzülmüş kırılmışsın hoş şeler deil amaa sonuçta anne ve her şeyin enn iisini bilirler bilirsin:)))) biraz vermesen vermese derken hani sakın bebiki demiyorum işin olsada bırakmasan filan kıymete biner belki burcunun bi işi çıksada verse dieee....
mesela biz daha mustiyi 3 kere bıraktık yarım saat oda kayınvalidemde annemde dipleri düşer bişiler yapsakta bıraksak onlarda rahatça sevseler halada sölüyorlar 2 ci gelmedin giidin baş başada bizde rahatça sevelim diee bide bu yöntemi denesen acepp:))
dün yesıl mercımek yaptım Şevvale,ıcınede ev makarnasından ekledım.hem doyurucu hem besleyıcı oldu.
hos onuda kayyu izleyerek yedı,büyük konusmamak gerektıgını bı kez daha anlamıs oldum
en sınır oldugum sey cougun tv karsısında yemek yemesı idi.napıyım yemıyosa gercekten yol bulmak gerekıyormus
bugun cok darlanıorum hayır olsun yok yere cocuguda hırpaladım sakın kafayla dusununce ınsana cok koyuyo
pervin ece ye kızdın diye darlandın şimdi sen canım, başka bişey çıkmaz altından merak etme. bazen sabır taşıyor günlerce azap çekiyor insan. benim yüzümden masa çizmişti alperenin yanağını ezim ezim ezildim günlerce. bir daha mı tövbe sinirlerimi aldıracağım. yoksa bağırınca yada kızınca kendimizi daha cok hırpalıyoruz.
gecen gun doktorum programında öfke kontrolu vardı.yanı doktor işte.bızım söledıgımz seyler varya " aslında sebeb cok kucuk ufacık seylere sinirleniyorum" die
aslında bız o ufak seylere sinirlenmıyormusuz altında yatan nedenler birikince birikince sınırimizi boşaltacak bı sebeb arıyormusuz.
bunuda ya kocamızla tartısarak yada cocugumuzu hırpalayarak meydana cıkarıyormusuz
oyuzden dıyorkı derın bı nefes alın ve gercekten içinizden 10na kadar sayın.
yaada esınızın yapmıycagını düşündüğünüz şeye herseferınde sınırlenmek yerıne sınırlendıgımız seylerı bır gözden gecırıp neye öfkelendıgımızı bı kenara yazmak lazımmıs
önceden şartlanarak ,nasılsa bu bunu yapmıycak veya cocugum bu yemeyı yemıycek ama ben şansımı denıyım dıe
en azından o zaman bunu bıldıgımız için sinirlenmezmişiz yada cocugumuz yemek yemedıgı için.ama olurda yerse mutlu olurmusuz
öle yanı nıye anlattıysam bukadar uzun
oku Pervın sana yazdım ,uzun dıe okumazsan küserim:))
yanı senınde içine darlatan sey belkı kafana takılan öenmsız bişeydır
şöle bi gerı dönüp düşün
olmazsa cıkarmm yarın okula gıtcez nasıpse
yaa hep sölücem unutuyorum,Ece oyun sınıfına falanmı gıdıyor.facede resımlerını görmüştüm
keske burdada olsa bende getırsem Şevvalı.kuzenım kreste yardımcı öğretmen,hafta sonları,arada kardesım getırıyor Şevvalı oraya bı kac saatlıgıne.cok mutlu oluyo Şevvalde
Nasıl yaa? yeşil mercimek gaz yapmıyor mu? Doruk çok osuruklu sağ olsun. Ödüm kopuyor bir şey vermeye. Gece gazlanır diye korkuyorum.r.
ece namaz kılarken etegımı ındırmeye calısıo basortumu acıo ve sureklı sarılıp konusuo benımle..gulmem gelıo allah kabul etsın zor konsantre oluyorum..cok komık secde yapıo kendıde bacaklarını acıp kafasını yere degdırıo lastık kızlar gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?