2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne dıosun kanal kanal gezıoz resmen begenırse yıyo begenmezse ıııı dıe sırenlerını calıo

aa şimdi farkettım,msj kutusunun üstünde kanun avukat falan diyii.varmıdır acep burdan cıkan kavga sonucu mahkemelere düşenler falansempatiksalakcinni
-söle kızım şikayetın nedır
-hakım bey benle dalga gecıldıgını düşünüyorum,ayrımcılık var bu topikte.geregının yapılmasını arz edıyorum:1ninca:

begendım :)) (tusu kaldırmıslar napimm)

pervin ece ye kızdın diye darlandın şimdi sen canım, başka bişey çıkmaz altından merak etme. bazen sabır taşıyor günlerce azap çekiyor insan. benim yüzümden masa çizmişti alperenin yanağını ezim ezim ezildim günlerce. bir daha mı tövbe sinirlerimi aldıracağım. yoksa bağırınca yada kızınca kendimizi daha cok hırpalıyoruz.

bugun cok darlanıorum hayır olsun yok yere cocuguda hırpaladım sakın kafayla dusununce ınsana cok koyuyo

gecen gun doktorum programında öfke kontrolu vardı.yanı doktor işte.bızım söledıgımz seyler varya " aslında sebeb cok kucuk ufacık seylere sinirleniyorum" die
aslında bız o ufak seylere sinirlenmıyormusuz altında yatan nedenler birikince birikince sınırimizi boşaltacak bı sebeb arıyormusuz.
bunuda ya kocamızla tartısarak yada cocugumuzu hırpalayarak meydana cıkarıyormusuz
oyuzden dıyorkı derın bı nefes alın ve gercekten içinizden 10na kadar sayın.
yaada esınızın yapmıycagını düşündüğünüz şeye herseferınde sınırlenmek yerıne sınırlendıgımız seylerı bır gözden gecırıp neye öfkelendıgımızı bı kenara yazmak lazımmıs
önceden şartlanarak ,nasılsa bu bunu yapmıycak veya cocugum bu yemeyı yemıycek ama ben şansımı denıyım dıe
en azından o zaman bunu bıldıgımız için sinirlenmezmişiz yada cocugumuz yemek yemedıgı için.ama olurda yerse mutlu olurmusuz
öle yanı nıye anlattıysam bukadar uzun
oku Pervın sana yazdım ,uzun dıe okumazsan küserim:))
yanı senınde içine darlatan sey belkı kafana takılan öenmsız bişeydır
şöle bi gerı dönüp düşün

sıkma canını, bazen bizim de sabrımız tükeniyor. Eziyet etmek istediğimizden değil elbette. Rahat ol sen de, inatlaşma. Sanki inatlaşınca yiyor mu? Hayır! Gene o kazanıyor. Sık sık dene, Doruk meyveye asla hayır demiyor mesela, hiçbir şey yemese, elma ve muzu yiyor. Sen de (zaten öyle yapmışsın) sevdiği şeylerden devam et.

İnan ki, o söylediklerim de sayılıdır. Temizliği zaten bakıcımız yapıyor sağ olsun, ütüyü de. Dedim ya, 2 haftada bir "anne 2 saat bakar mısın" dersem diyorum. Yazın 1-2 kere oldu, onları söyledim ben. Yoksa bakıcı yapmasa da biz Onur'la hallediyoruz. Haftasonu meslea Onur Doruk'u çıkarıyor, ben temizliyorum vs. Sağol gene de.

Nasıl yaa? yeşil mercimek gaz yapmıyor mu? Doruk çok osuruklu sağ olsun. Ödüm kopuyor bir şey vermeye. Gece gazlanır diye korkuyorum.

bugun cok darlanıorum hayır olsun yok yere cocuguda hırpaladım sakın kafayla dusununce ınsana cok koyuyo

Sıkma canınııııı, al Ecoş'u da çık sokağa. Bir lastik top al bakkaldan, parkta oynayın beraber.

haklısın canım...ıns bıdaha boyle sıddetlenmez sınırlerımız..ama uzerıne tıtredıkce sımarıo artık herseyın farkındalar

okudum canım saolasın

olmazsa cıkarmm yarın okula gıtcez nasıpse

yaa hep sölücem unutuyorum,Ece oyun sınıfına falanmı gıdıyor.facede resımlerını görmüştüm
keske burdada olsa bende getırsem Şevvalı.kuzenım kreste yardımcı öğretmen,hafta sonları,arada kardesım getırıyor Şevvalı oraya bı kac saatlıgıne.cok mutlu oluyo Şevvalde

evet canım gymboree ye gıdıoruz haftada 1 play and learn e

Nasıl yaa? yeşil mercimek gaz yapmıyor mu? Doruk çok osuruklu sağ olsun. Ödüm kopuyor bir şey vermeye. Gece gazlanır diye korkuyorum.r.

bılmıyorum Şevvalde cok osuruklu oldugundan :))
bıkere kaynatıyorum bıkac saat bekletıyorum sonra o suyunu döküyorum öle yapıyorum.asıl gaz o ılk suyunda oluyomus zaten

ece namaz kılarken etegımı ındırmeye calısıo basortumu acıo ve sureklı sarılıp konusuo benımle..gulmem gelıo allah kabul etsın zor konsantre oluyorum..cok komık secde yapıo kendıde bacaklarını acıp kafasını yere degdırıo lastık kızlar gıbı

püfffff, gıcık oluyorum şu gadınlara. Gene az önce biri beni aradı, daha önce X kişisi Y kişisi hakkında yanımda konuşmuştu. Y kişisi arıyor, X benim hakkımda böyle böyle demiş, doğru mu, diye. evet dedim, doğru. Ne diyim şimdi. Al, ben de girdim dedikodu kazanının içine.

Bir başka arkadaşım biri hakkında konuşacağı zman yanımızda biri var mı, yok mu, hiç dikkat etmiyor. Langır lungur konuşuyor. Millet dönüp bakıyor. Tamam, diyorum. Sonra konuşuruz. Vallahi çok sevmiyorum dedikoduyu. Seviyorum tabi ama herkesin sevdiğinden daha az. bana ne!

aynı yaa,Şevvalde öyle kac kere ındırdı etegımı.bende zor konsntre oluyorum,gülesim gelıyo ne yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…