2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibel sen öyle yemeği diyince aklıma tavuk döner geliyo. gel sen bize pilavı boşver, balığa boğarım seni. denizin yüzgeçleri çıkmasın diye arada ben pilav attrıyorum ya da öğlene yapıyorum. akşama nerdeyse hergün balık.

deryam şuna bozukluk deme sen. uykuyu sevmiyor işte. ben ve kardeşlerimde sabahı sabah eden türdenmişiz. şimdide her fırsatta uyuyoruz. biraz anneye garez durumu ama geçici bence:))))

deryam yanı dondugume mutlumu olcam yoksa keske gelmesemıydım dıycem cakamadım kofteyı

döndüğünde mutlu olacağın ve keşke gelmeseydim demeyeceğin bir zamanda döneceksin..bu daha net oldu sanırım..kaydirigubbakcemile3aslında bukadar net açıklamak yasak son karar rabbimin ..

deryam şuna bozukluk deme sen. uykuyu sevmiyor işte. ben ve kardeşlerimde sabahı sabah eden türdenmişiz. şimdide her fırsatta uyuyoruz. biraz anneye garez durumu ama geçici bence:))))

hadiya demek garez ..mafoldumbenamamben araştırmalrımdan bi sonuç çıktığına sevinmiştim..delikafadulden:çok üzgünüm:

kızcemin yatağını sildim pakladım ..
tabi silrken her yerinde ayrı anım canlandı tubamın minik diş izleri duruyor daha içim tuhaf oldu..hüznlendim.yavur kuşum içinde oturu kendi kendine oynardı..neyse temizledim pakladım
birdeyatak koruyucu useti siparş verdim..son halini bi ara eklerim..

hojam çok marifetli gördüm sisi..dün ben de yeşil mercimekli nohutlu bulgur pilavı yaptım güsel oldu..

Nasıl oliyi, tarif ver bakalım?

DORUK uykusu 1'e indiği halde gece 11.30' da yatıp, sabah 8.30' da kalktı. Öğlen de 1-3 arası uyudu sadece. Maşallah cin gibi. Her moku babasına çekmiş de, uykuyu sevmemesi anasına çekmiş, höh diyorum.

Bir de akşam pirinç çorbası içiyordu, en sevdiği çorbalardan biridir. Onur da sofrayı kuruyor bir yandan, pilav - kuru vardı. Seninki bir bastı yaygarayı, çorba veriyorum, istemiyor. Pilav veriyorum hüpletiyor. Yemek seçiyor sıpa yaa, ohannes dedim.

mercimekim bende 2009 haziran annesiyim bende bilgi vereyim istedim kendimce

benim oğlumda 4 aylıkken sünnet oldu.Bizde idrar yollarında sorun var doktor sünnet yaptırın iyi olur dedi o yüzden yaptırdık.Benim oğlumun bu sorunundan dolayı 3 doktoru var çocuk dr.prof nefroloğu ve prof çocuk cerrah-üroloğu bize bu 3 doktorda kesinlikle genel anesteziyle olacak dediler lokal önermediler.Bence sizde mutlaka çocuk doktorunuza danışın bu konuyu..Benim oğlumda genel anesteziyle sünnet oldu.Sadece çıkınca çok ağladı oda karnı açtı emmek istedi fakat anesteziden dolayı memeyi tutamadı sinirinden ağladı sonra çok şükür bi sıkıntı olmadı.Çok çabukta iyileşti.Bide ben çocuk cerrahına yaptırdım sünnetini.
Ayrıca benim oğlumda esrako nun dediği gibi idrar yoları ve böbrekleri için ilaçlı filme giriyor.Bizede sakinleştirici ilaç verelim dediler ama biz kabul etmedik.Randevumuzu oğlumun uyku saatinden 1 saat sonraya alıyoruz ve işlemden önce uyutuyorum o uyurken filmi çekiliyor yaklaşık yarım saat sürüyor.2 defa çekildi ikisindede böyle yaptık bilmiyorum sizin sünnette bu yapılabilirmi.
Oğlun için hangisi iyiyse hayırlıysa o olur inş.Karar sizin tabiki umarım sorunsuz sağlıklı bi sünnet olur.

hayırlısı olsun. dert etme herşey olacağına varıyor. rabbim uygun görmüş ve size ikinci bir hediye sunmuş. ne güzel.. inş hazırsınızdır. hakından gelirsin. allah dağına göre kışını veriyor bundan eminim. sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini..
Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..
hayırlı olsun nurdancım.
ya ben bu sünnet konusundan harbi harbi tırsmaya başladım yaaa!!
Sünnet ettirmesek olmuyo mu..kötükedihüso
bence de.. :)

bizim de henüz net tarif belli değil derya. ama bayramdan önceki pazar gününe randevu aldım epilasyon için. yani bayramdan önceki pazara kesin ankaradayız nasip olursa. cumartesiden geliriz heralde. yazışırız yine.

Nasıl oliyi, tarif ver bakalım?.

şimdi bacım ilk önce yeşil mercimeği az haşladım..sonra sıvıyağ ve tereyağı ile kıyılmış soğanı kavurdum..sonra yıkayıp süzdüğüm bulguru az kavurdum soğanla ve az haşlanmış mercimeği ve haşlanmış nohutu ekledim ve de suyunu tabiki..kısık ateşte pişirdim, demlendirdim..afiyetle yedim sonra..

teşekkür ederim çok saolun..
oğlumun dr.u genel anesteziyi önermiyor bu yaşta..ben de istemiyorum..

slmlar, bende bi aksilik var ama du bakalim?? bu seferede ehliyetime taktilar sirketteki araba verme departmani, ben ehliyetimi belcikada cevirtmistim burda da onu kabul etmiyolar;buyur burdan yak, cok sikildim ya..

Sunnet konusuna gelince bencede genel en mantiklisi...

ESRAA off bi konusamadik ya bugun hep aklimdaydin bi firsat bulup alo diyemedim; ee sende donmuyosun..

PERVIINN eecee cooookk tatli, topuklular gozumden kacmadi...

DERYA cok hossun tatlim , soze bayildim..

TAZE bende senin gulusune hastayim..

NURDAN sağol böcüğüm :) bi daha ehliyet mi alacakmışsın, çözüm neymiş acebağ?

SEÇİL tekrar tşk. Ben bol salçalı seviyorum. Kebapçı usulü. :)

Doruk'a 1 yemek kaşığı kadar kuru fasulye yedirmiştim ama taaaa saat 4 te. Umarım iyi bir gece geçiririz. :S

size bol bombali geceler!!! kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…