deryam yanı dondugume mutlumu olcam yoksa keske gelmesemıydım dıycem cakamadım kofteyı
deryam şuna bozukluk deme sen. uykuyu sevmiyor işte. ben ve kardeşlerimde sabahı sabah eden türdenmişiz. şimdide her fırsatta uyuyoruz. biraz anneye garez durumu ama geçici bence:))))
uykuyla iligi araştırma yaptım ve sonuç uyku bozukluğu..yok diş yok gaz hop kaldır hop yatır en sonunda durmumuz bu..
döndüğünde mutlu olacağın ve keşke gelmeseydim demeyeceğin bir zamanda döneceksin..bu daha net oldu sanırım..kaydirigubbakcemile3aslında bukadar net açıklamak yasak son karar rabbimin ..
YEŞİL mercimekle nohutun ne alakası var be çeçillim yani varmı güzel oldu mu diyosun.
benim aklımda yeşil mercimekli erişteli çorba vardı yarına.
hojam çok marifetli gördüm sisi..dün ben de yeşil mercimekli nohutlu bulgur pilavı yaptım güsel oldu..
teşekkür ederim önem verip paylaştığınız için..ama işte zorundalık olunca başka çareniz olmuyor..biz de o yok..durduk yere almasın istiyor küçücük bedeni..geçmiş olsun size de..allah bağışlasın yavrunuzu..
hayırlısı olsun. dert etme herşey olacağına varıyor. rabbim uygun görmüş ve size ikinci bir hediye sunmuş. ne güzel.. inş hazırsınızdır. hakından gelirsin. allah dağına göre kışını veriyor bundan eminim. sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini..kızlar selam nasılsınız dün öğrendiğim ve şok olduğum bi konuyu hemen fırsat bulmuşken sizlerle paylaşmak istiyorum.Elvina abla oluyor ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım eşimde çok şaşırdı hayırlısı buymuş elvina bizim buda rabbimizin istediği an oldu dedi.Kaynanam kaynım ablamlar herkez havalara uçtu 2si beraber büyür falan diyolar.Tam vakti diyorlar.İçim garip sanki daha dün gibiydi ya sizlerle paylaştık konuştuk başa sardım sanırım.Bu şekilde arkadaşlar.
hayırlı olsun nurdancım.Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..
ya ben bu sünnet konusundan harbi harbi tırsmaya başladım yaaa!!şöööyle bir geçmişe baktım çok inceleyemesemde kalan bir parçacık aklımla yorumlar yapmak istiyorum
sibelim çok çok geçmiş olsun okuyunca inanılmaz üzüldüm görünmez kaza bu olsa gerek umarım ilerleyen yaşındada ameliyata gerek kalmaz
ne yaparsak yapalım bu tarz kazalara engel olunamıyor gözümüzün önünde yere yapışıveriyorlar maalesef(
tusii harika çıkmış yaa harbi her foto ayri bi tarz ayrı bi güzellik tıpkı anası gibi benimde favorim sarı tişörtlü fotooo
ecoşun uyuyan fotosuda ayrı bi favorim ben yahoyu hiç arabasında uyurken göremedim kısmet olmadı maalesef pehh belki 3-5 aylıkken uyumuştur yanlışlıkla :sinifsinif:
benim oğlum uyuma özürlü maalesef..
belmaaa oktay ustanın o kitabı ve diğer kitaplarından bende var tek geçerim o adamı..
hatta yahodan önceki dönemlerimde hergün düzenli izlerdim o gün ne yaptıysa üşenmez kalkar yapardım mamide akşam eve gelince derdi bugün oktay ustada bu yemeklermi vardı diye sempatiksalakcinni
seçiiilllim tam okuyamadım geçmişi evrimin alıntılardan gördüm sünnet ettireceksin sanırım bizim savaşçıyıı hadi hayırlısı olsun
ancak evrimde yazmış
erkek bebek anneleri üzerine basa basa yazıyorum eğer bu dönemlerde sünnet olacaklarsa kesinlikle lokal anestezi yaptırmayın aslaaa..tamamen uyusunlar ben bunun ceremesini çekiyorum o kadar eminimki,bu hataya düştüm çok pişman oldum en iyi hastane dedikleri gerizekalı acıbademe gittim genel cerraha dedim tamamen uyutun,yok dedi biz uyutmuyoruz tamamen falan içiniz rahat olsun vs anlamaz o bişey canı yanmıcak cart curt dedi..görümcemin şu sözleri hiç aklımdan çıkmaz
esra kollarını tutarken öyle bir bakışı vardıki bana dedi resmen beni kurtar der gibi babamın ellerine yapışmış çırpınmış falan
heleki ben dışarıda onun ağlamalarını duydukça delirecektim..
ahh ahh keşke genel yaptıraydım erken yaptırdıma pişman değilim çabuk iyileşti rahat atlattı ancak travmatik oldu tek mesele genel olmamaması oldu(
çok uzun oldu ama benim hatama sizde düşmeyin..
bence de.. :)Sünnet ettirmesek olmuyo mu..kötükedihüso
bizim de henüz net tarif belli değil derya. ama bayramdan önceki pazar gününe randevu aldım epilasyon için. yani bayramdan önceki pazara kesin ankaradayız nasip olursa. cumartesiden geliriz heralde. yazışırız yine.KUZEY ne tatlı ne yumoşsun sen öyle maşallah süphanaallah..her resimde ayrı güzelsin kuzum .
AYÇA işin hayırlı olsun..:içelim:
ESRAKO 3 haftada 1 kilo almaş olması anormal değil almıştır güzel ecoş..resimlerinede ayrı bayıldım güzle kızının bahtıda kendi gibi olur inşallah..
FATMA Anakara'ya ne zaman geleceksin bayram öncesi kırşehire gitme ihtimalim var..geliş tarihin ve benim zamanım uyarsa görüşmeyi isterim canım..kaydirigubbakcemile3
GPYS nerelrede bilen varmı ..CADIARZU
EVRİM gece serum bağalıyorsun hananiknaniksırnaşık şey
Nasıl oliyi, tarif ver bakalım?.
mercimekim bende 2009 haziran annesiyim bende bilgi vereyim istedim kendimce
benim oğlumda 4 aylıkken sünnet oldu.Bizde idrar yollarında sorun var doktor sünnet yaptırın iyi olur dedi o yüzden yaptırdık.Benim oğlumun bu sorunundan dolayı 3 doktoru var çocuk dr.prof nefroloğu ve prof çocuk cerrah-üroloğu bize bu 3 doktorda kesinlikle genel anesteziyle olacak dediler lokal önermediler.Bence sizde mutlaka çocuk bu yapılabilirmi.
Oğlun için hangisi iyiyse hayırlıysa o olur inş.Karar sizin tabiki umarım sorunsuz sağlıklı bi sünnet olur.
piki Seçilim, salça koymuyor musun?
NURDAN sağol böcüğüm :) bi daha ehliyet mi alacakmışsın, çözüm neymiş acebağ?
SEÇİL tekrar tşk. Ben bol salçalı seviyorum. Kebapçı usulü. :)
Doruk'a 1 yemek kaşığı kadar kuru fasulye yedirmiştim ama taaaa saat 4 te. Umarım iyi bir gece geçiririz. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?