2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ösgül nerelerdesin ya özledim seni, yazın sende bende daha sık takılırdık. hayatta büyümüş resim koysana.

canim ben de sizleri cok özledim..ne yapayim oglumda okula baslayinca dersleri felan daha zor oluyor..birde hayatin bütün huyu degisti geceleride beni cok yoruyor..o yüzden bos vakitlerimde kilimi bile kipirdatmak gelmiyor icimden..-tatlicadiarzu-:1no2:

pardon bugün yaprak dökümü günüydü unutmusum..allahim su yaprak bir dökülemedi gitti..vallahi icim kurudu suratlarini görmekten...öfffff!!!:umursamaz:lülülülülülü

merhabalarssss...
ya uzun zamandr okuyorum da yazamıyorum.. affedin noolur.. önce aklımdakiler..
nur günün belli olmuş hayırlı olsun canım.. sağlıkla..
tusssiiii, eceeeee, hayaaatt, mustiiii çook şekerlerr...
sibel ianan okurken içim acıdı.. ya nasıl becerdi o minnak burnu kırmayıı!! umarım sorun çıkmaz ama noolur iyice sor soruştur.. ameliyattan başka çare var mı diye.. mutlaka yapıyosundur da ..işte..
comely hamileymiş.. ne diyim hayırlısı olsun..
pervin güle güle kullanınj cicilerinizi..
nurdancım hayırlı olsun, arabayı kapmışsın.. ehliyeti det etme sanırım sadece emniyete gidip tr ehliyeti çıkartman gerekiyor. tekrar sınava girmeyeceksin yani ben öyle biliyorum ama.. tibetin yeni işi hayırlı olsun..
derya, eşinin eli nasıl oldu?
seçilcim, bu konuda fikrim yok ama, bi oğlum olsaydı sanırım genel yaptırırdım.. fayda zarar ilişkisi.. lokal olması travma yaratacaksa eğer, genel anestezinin verdiği zarar daha az olacaktır ondan.. biran önce kurtulun inşallah..
unuttuklarım varsa noolur kusura bakmayın..

niye yazamıyorum??? çünkü ada 2 haftadır öpüyo bizi sağolsun.. geceleri çok sık uyanmıyo ama yine de eskiye nazaran iyi değil.. ama ilk hafta fenaydı.. ruh gibi gezdik..bu hafta biraz daha iyi.. haa bu arada 2 haftadır yürüyoruz.. sonunda totomuzu kaldırmaya karar verdik..topiğin son yürüyen bebeği ada oldu sanırım! uyku düzeni bozulunca, (gündüz uykularına da çok zor yatıyor ve yarım saat uyuyor) lohusalığımda nefret ettiğim tracy teyzenin kitabını çıkardım tekrardan.. gece ağladığında adayı yatağın korkuluklarından tutmuş ayakta buluyoruz. ama hala uyuyor. şöyle bir dokununca düşüp uyumaya devam ediyor. bi ara baya korktum uyurgezer mi bu çocuk diye. ama kitapta diyor ki, yeni yürümeye başlayan bebekler, gece uykularında kalkıp yatağın trabzanında yürürler. ve nasıl yatacaklarını bilmediklerinden ağlarlar. bilinçleri açık değildir. yuh dedim yani! neyse geçeceğini umut ediyorum. şu an hayatlarında çok zor bir dönem, hem azılari hem yürüme vs..ama o kadar yorgunum ki, benim de sinirlerim iyice zayıfladı. bir kaç kere bağırdım ona. çok üzülüyorum böyle olunca..

PERVİNNNN ecoşa ayrı bittim topuklu ayakkabılarına ayrı bittim haberin olsun:))

mercimekim sana şukadarını söleyim benim abim aneztesici ve ben kaç yaşındayım bak bana bile genel olma çok ii bişi deil dio istanbulda ii bir hastande görev yapıo gerçekten öle bak bizde hiç etki bırakmadı 2 gün üstüme düştü sonra kendi halinde sana tek diyeceğim şey sakın tadık birileri olmasın bizde gökhanın dayısı filan tutmuştu onu görünce hala aksi davranı ona kızıo filan birde çok kalabalık olmasın yeter bizim çok kalabalıktı şimdi musti kalabalık olunca hiç durmuo ve bu durum benim işime gelio himen eve kaçıoz:))

esrakooo canımm az kaldı 9 gün kaldıı valla bugün gittim dr yee

5 KASIM CUMA saat 8 gibi gideceğim öğle arası alacak bebeği 2600 olmuş genel yada epidural karar veremediğim için aç gideceğim bu arada sanırım eklerler resim burdan ogün bakabilirsiniz resimine hemen ekliyemiye bilirim çünkü

Özel Yozgat Şifa Hastanesi

saclarinin önünü ben kestim..cok uzamisti ve kesinlikle toplattirmiyor sacini..o yüzden böyle daha rahat etti..

Gayet iyi duruyor. Güzel kesmişsin. Çok tatlı olmuş yaa, tam sincap evet :)

Doruk uyandı ve yarım saat babasının, yarım saat de benim ayağımda poturdayarak gene uykuya daldı. Ihlamur - rezene ve calpol üçlüsünün hakkını yiyemem tabi.

GİZEM bizim 1 ay sürdü o uyku bozukluğu, sonunda tek uyku uyuyor artık Doruk. Allah yardımcın olsun. Sabahları uyanamıyordum ben, kaç kere geciktim okula.

NUR ben hiç mutfak önlüğü kullanmam normalde, olanları da dağıttım sağa sola. Şimdi gidip 1-2 tane alacağım. Çok iyi fikir vallahi, tebrikler, Musti'ye de maşallah.

NUR ben hiç mutfak önlüğü kullanmam normalde, olanları da dağıttım sağa sola. Şimdi gidip 1-2 tane alacağım. Çok iyi fikir vallahi, tebrikler, Musti'ye de maşallah.
bizde annemle çeyizdeki kullanmadıklarımı ihtiyacı olanlara veriyim die hemde düzlensin die hepsi çıkardık içinden çıktı hadi dedim mutfakta dursun biri filan isterse die mustiye yaradı:)))

bu arada mustiyi 9 uyutmaya başlamışdım sanırım başarılıda oluyorum amaa dün çok kötü oldu bu durum k.valideme gittik 9 mız mızlandı musti hadi uyutum dedim alır gider yatağına koyarım gökhan 1 saate kadar gelicem dedi çünkü 11 de filan geldiler sonra musti uyandı tabi eve geldik bebe uykuyu aldı saat 2 hala aramızda uyanık yatıodu 5 te tekrar uyandı yanına yattım uyudu dünün dışında 9 uyutmak gerçekten güsel bişimiş umarım doğumda şaşmayız uykuyuCADIARZU

burcu sorma yaa, geçen ada salonda yerde oynarken ben de yanında halıda oturuyorum. 10 dk resmen içim geçmiş.. allah korusun.. o arada bişey olmadı allahtan.. yanımda oynamışş..ama çok fenaydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…