ösgül nerelerdesin ya özledim seni, yazın sende bende daha sık takılırdık. hayatta büyümüş resim koysana.
hayatttt cok tatliii olmussss sincappppp
valla sahanesin Nur :)) pratık zekası olan kadınlara daıma hayranımdır zati..
hele hele cocugum da daha guzel durmus, kuzum benım ya, nasıl da oturarak yıyor..
masallahh..QUOTE]
Nur canım mustiye ve senin pratik zekana bayıldım.. Bende düşünüyordum mandalina filan yerken ne yapabilirim die. Üst baş kalmıyo malum:bbo: demir vitamini Cvitaminiyle daha iyi emiliyormuş.. kışın az az portakal suyuyla pekmez karıştırıp vermiştim bende Defneye... Hatırlatman iyi oldu başlayım artık..
Allah nazarlardan korusun
.
nur oğlun çok yakışıklı maşallah, önlükte pek bir yakışmış
NUR musti cok tatli masallah..
nur musti cok guzel masallahh ya onlugunede bıttım
NUR musti nasıl birşey olmuş yarabbim çok tatlı bayıldım önlüklü mustiye....
...
nur çok tatlı olmus musti onluklle yahuu yerim onu benn
kac gun kaldı geri sayımda kactasın ?
.
Musti çok yakışıklı bi çocuk olacak..maşallah maşallah..icat süper
Hayırlı olsun. Allah kolaylık versin.
Ben mandalina yediremiyorum, ekşi sevmiyor bizim kız. Yüzünü buruşturup kasılıyor kaydirigubbakcemile3 içine pekmez katıp deneyeyim bakalım.
Harikasın, hiç aklıma gelmemişti. pratik zeka başka birşey.
.
Musti gerçekten çok tatlı önlükte çok akıllıca aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
NUR önlük düşüncen harika ..mustafa beyde çok .
hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum önlük fikrini valla iikide buldum şiddetle tavsiye ediyorum kolunda su filan akarkende siliyorum çünkü halı açık renk zaten ee o hemen belli edio lekeyi mustinin giysiler dersen tüm batıo bu yolu buldum kendileride memnun önlüğünü takıyorum başını sağa sala yatırıyor hmmm die yani meyve yiyecekönlüklü mustafa da çok tatlıydı, fikir süper.. mandalina ve pekmez içinde sağol canım
saclarinin önünü ben kestim..cok uzamisti ve kesinlikle toplattirmiyor sacini..o yüzden böyle daha rahat etti..
bizde annemle çeyizdeki kullanmadıklarımı ihtiyacı olanlara veriyim die hemde düzlensin die hepsi çıkardık içinden çıktı hadi dedim mutfakta dursun biri filan isterse die mustiye yaradı:)))NUR ben hiç mutfak önlüğü kullanmam normalde, olanları da dağıttım sağa sola. Şimdi gidip 1-2 tane alacağım. Çok iyi fikir vallahi, tebrikler, Musti'ye de maşallah.
5 KASIM CUMA saat 8 gibi gideceğim öğle arası alacak bebeği 2600 olmuş genel yada epidural karar veremediğim için aç gideceğim bu arada sanırım eklerler resim burdan ogün bakabilirsiniz resimine hemen ekliyemiye bilirim çünkü
Özel Yozgat Şifa Hastanesi
kötü desem inanırmısın içimdekileri sanaa bi anlatsamm bi rahatlasammm ama kötü hissediyorum bucummayyy, Nur yaa... Nasıl hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?