2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yolların fatihi geliyor çekilin nan..Fatihin adıda NURDAN :))
Eşininin yeni işide hayırlı olsun..

derya yusufta mi geceleri sürekli uyaniyor..benimki 1 yasindan sonra azitti böyle..ben artik disede baglamiyorum..bence aliskanlik yapiyor..cünkü yataginin basinda bekleyince tekrar uyuyor ama gittigimi görünce basliyor tekrar aglamaya..yani uykularimiz sürekli bölünüyor..inan tüm günü bas agrisiyla geciriyorum..ne olacak bizim halimiz???:teselli:

hep açıktı okudum ama yazacak vaktim olmadı, kuş beynimde de pek bir şey kalmadı.

sibel, üst kilidi takmayı unutmasın evdekiler. ben güvenlik açısından gündüzde olsa hep üstü kilitlerim. sabah msn den sana da söylemiştim. sadece cam silerken açarım ki düşersem alperen içerde mahsur kalmasın diye. hayatım önlem almayla geçiyor geçecekte sanırım.

pervin bebeğim içinde kaldı senin dükkan mevzu, ne zaman döneceğiniz belli mi sıkılmışsın yine. istanbul'a gelince çalışmaya başlarsın belki. gelen kolide sevindirmiş seni güle güle kullansın ece cicilerini. resimlerde de cok tatlıydı yine prenses.

çeçil genel anesteziyi bi konuş bakalım yada lokal yapmadan önce sakinleştirecek bişiler belki daha az zahmetli olur cocuk açısından. ama göz göre göre el kol tutularak yapılması travma yaratacaktır bence. iyi düşünmek lazım canım.

özgül hoşgeldin baby, spora giderken hayat'a kim bakıyor o gurbet ellerde. kaynanan da gitti daha aktif ol artık özledim seni.

comely hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin. birşeyi merak ediyorum bilen söylerse sevinirim. maddi nedenler yüzünden mi kaynana ile yaşıyorsun birde kaynın var sanırım şimdi ikinci cocukta yolda. kendi evinize ne zaman cıkacaksınız ya da başka bir formül yok mu? böyle cok zor olur ya biz altlı üstlü oturduk da yetti canıma. aynı ev içinde çok zor.

wc eğitimi içinde bizim doktor 2 yaştan önce lazımlığa falan oturtmayın dedi. 2 yaştan sonra alıştıracağımız için hiç araştırmadım bu konuyu.

önlüklü mustafa da çok tatlıydı, fikir süper.. mandalina ve pekmez içinde sağol canım

selamlar
ben arada girip yazdıklarınızı okuyorum çok fazla yazamıyorum maalesef
dün anne iş te adlı kitabı aldım yarısını okudum serviste bir akşam yatmadan
ece çok az kelime söylüyor ona üzülüyorum acaba biryerlerde yanlış mı yapıyorum yapıyoruz
onun dışında Ece iyi ben de artık kendimi kronik yorgun hissediyorum genel itibariyle ev ve iş arasında yaşamaktan mutsuzum ot gibi yaşadığımı düşünüyorum sosyal hayatımı özlüyorum ne zaman Ece yle dışarı çıksak yani park falan hariç gece uyku problemi yaşıyoruz
uykusuzluktan bitmek üzereyim
taşınmada beni tamamen yordu
eşime zaman ayırmak istiyorum o da olmuyor sabhın 6sında kalkıp 7 de servise biniyorum akşam 6 da evdeyim
ayrıca ağabeyimin eşi hamile 5-6 haftalık biraz sancısı kanaması falan oldu rapor aldı yatıyor evde annem ona bakmaya gitti Ece ye şimdi kayınvalidem bakıyor o da pazar günü antepe gidecek annesi babası hacca gidecek onları uğurlamaya yani pazartesi itibariyle Ece ye bakacak kimse yok ben nasıl izin alıcam bilmiyorum 4 gün iznim var ama 2 gün kendime ve eşime ayırmayı çok istiyorum
comely hamileymiş sorunları varmış galiba hakkında hayırlısı olsun

karnım çok acıktı akşama yemek yok( daha eve gidip yemek yapıcam pöff kim bilir kaç olacak biz yemek yiyene kadar....

pöflemeyinnn fuleyyyyyn daha dersim var bayılıcam az kaldı. yarın yarım gün, öğleden sonra çelenk ama kısa sürer, cumada bayram etkinliklerimiz, sonrada yatıcam haftasonu. çok yoruldum.

eve gidip sadece kızımla ilgilenmek oynamak istiyorum
yok yemek yap yok bulaşık yıka bıktım
eşimde hiç anlamazki yemek yapmaktan

ben yemekleri artık sabah 6 sularında yapıyorum. annem hep öyle yapardı. mantıklıymış.

mesela şu anda evde etli biber dolması ve zebzeli etli bulgur pilavı var. alakasız ama olsun. varmı var.

ösgül nerelerdesin ya özledim seni, yazın sende bende daha sık takılırdık. hayatta büyümüş resim koysana.

DAMLA bamya yapmayı düşünüyorum... pöflemem bu yüzden daha eve gidicem bıdık bıdık onlar ayıklancak falan filan..... epeyce oyalayacak uğraştırcak beni.... karnım gurulduyor yemin ederim.... öğlende birşey yemedim... bu satten sonra yesem yediğime değmeyecek akşam evde yiyemem yemesem çok acıktım....

ben yemekleri artık sabah 6 sularında yapıyorum. annem hep öyle yapardı. mantıklıymış.

mesela şu anda evde etli biber dolması ve zebzeli etli bulgur pilavı var. alakasız ama olsun. varmı var.

hojam çok marifetli gördüm sisi..dün ben de yeşil mercimekli nohutlu bulgur pilavı yaptım güsel oldu..

teşekkür ederim Gülizim fikirlerin için..

Sibel bamya çok oyalar yaa..daha pratik bişiler yap..baksana çok aç gibisin

teşekkür ederim Gülizim fikirlerin için..

Sibel bamya çok oyalar yaa..daha pratik bişiler yap..baksana çok aç gibisin

evet çok açım bütün ağustos annelerini ve kuzucuklarını hammm yapmak istiyorum:))) bana kalsa pratik birşey yapıcam ama dün eşim pazardan almış bamyayı çok sever dünden beri bugün yemek için sabırsızlanıyor iştahı kabardı onunda mecbur yapıcam....

çok severim ikisinide... bu akşam size yemeğe gelebilirmiyim... nolur nolur....söz çok yemem sizede bırakırım....

uykuyla iligi araştırma yaptım ve sonuç uyku bozukluğu..yok diş yok gaz hop kaldır hop yatır en sonunda durmumuz bu..

YEŞİL mercimekle nohutun ne alakası var be çeçillim yani varmı güzel oldu mu diyosun.

benim aklımda yeşil mercimekli erişteli çorba vardı yarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…