2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minnnakk tubam ya kaç gundur seni arıycam geçmiş olsun dimek için hep bi engel çıkıo
ayy Allah beterinden korusun canım ya
işleri yoluna koymuşsun evi temiz pak eylemişsin..:)

bu esra hanım varya şu pastacı güzelii
pastayı inceledimde manyak bşşey yaaa
düğmeleri bile var
ceplerde dikiş izi yapmış üstelik düğmeler dikilmiş gibi süslemiş
heyyy Alllahım ne marifetli ne şahane bi arkadaşım varr...

selam arkadaslar,pc bozuldu gıremedım bı kac gun gecmöıs yapmaya fırsatım yok ama resımler gördüm yprum yapmadan edemıycem

Esraaaaaaaaaaaaaa yavrum o nası pasta.valla şahanee, mikemmelll bayıldım.hatunum şu işi ticarete dökkk.süper olmus pastan.tek ihtiyacın bı sertifıkaa.git al valla.tikkatımden kacmadı,desenlı oklava bılem almışsın.ayrıntılarsa süper valla

sarıı Afikimm ne guzel yıyon sen makarnaları öle.ben özledım ama bıfdaha nezaman görüşürüz ki (

Hayatt güzel bebikk,cok tatlısın sen maşaşşlah.kahkülün bılem var kocaman bı kız olmusun sen yavff

Evrimcim 30 seneyıde devırın inşalah Kuzeyınızle beraber

dahası varmıydı bılmıyorum alıntılardan buladarını hatırlıyorum

Son düzenleme:
çeçil ya ben kaçırdım sanırım
sizin bu sünnet işi zorunlumu?
yoksa siz istediğiniz içinmi erken oluyor

benm kafam karman çorman ya bu konuda.
ne zaman yaptırsak nasıl yaptırsak
şimdi seninle ilgili yorumlarda herkes genel diyor.ama genelin RTILARI EKSİLERİ NE İLMİYORUM.
OFF
HAYIRLISI BAKALIM

bu arada ben valla şok oluyorum heee
mesela bi soru soruyoruz birden paaaaaaatt diye birileri geliyor cevap veriyor tavsiyede bulunuyor falan.
yani bunlar sürekli bizi takipdelerdemi geliyorlar anlamadım.
ama işe yarıyor.saolsunlar tavsiyeler öneriler yaşanmışlıklar iyi bbir tecrube oluyor dimi?

minnnakk tubam ya kaç gundur seni arıycam geçmiş olsun dimek için hep bi engel çıkıo
ayy Allah beterinden korusun canım ya
işleri yoluna koymuşsun evi temiz pak eylemişsin..:)

saol canım Allah beterınden korusun gercekten.evım temızlendı ama ütüler hala beklıyo.hıc bıse yağpasım yok
Şevval şu sıra cok yoruyo benı,resmen her uyku için öncesınde 1 saat ugrasıyoruz.bu cok anormall:sinifsinif:

Defneye öğle yemeğini yedirirken ne var ne yok çıkardı kafamçokkarıştı
Neyse temizledim giydirdim tekrar yedirecem getirdim bu kez de eliyle kaşığa vurdu batırdı ortalığı... Sinirlerim alt üst oldu... Kaldırdım yemeği de... Yaa Sabır Yaa sabır..
Offff yaaa ne uykusu düzenli, ne yemesi içmesi.. Gece ayrı gündüz ayrı dert.. İnanın gecede 6-7 kez kalkıyorum.. Zaten gece gündüz uyuduğu epi topu 10-11 saat.. Çok işim var çooookkk..

Son düzenleme:
oglusunu sünnet ettırmek isteyen anneler,bencde lokal anestezı bı travmaya yol acabılır gıbıme gelıyor.hanı bırılerının onu zorla tutup aglatmaları falan.
şöle bişe mümkün olmazmıkı.mesela uyku saatı yaklastıgında doktor tarafında uyku ılacıda verılse uykusu agırlassa ve lokal anestezıyle 10 dakıkada halledılse falan.mümkünmüdür bılmıyorum tabı

evriiim evriiiiiiiiiiiiiiim
mende mende recimdeyim

biraz dikkat etmem gerek kurban bayramına kadar 1-2 kilo gitse süpper olar
beden konusunda 38 im 36 gibi bi hayalim yok olmadı olamazda
ama şu memeler varya
çatşamba akşamı arkadaşlarımız gittik uzun zamandır ev ortamında takılmıyoduk onlarla hep dışarda gez toz ye iç ev dön modundaydık.
yani uzun süre sonra beni kıyafetimle gördü ve dediki aa ne kadan zayıflamışsın. iyice havaya girdim evet zayıfladım ama biraz daha diye motive oldum.
yanlarda simitlerim var onlardan kurtulsam tamamdır.
yanındayım yanii.
hamurişi dürüm sandviç yok yokkk yoookk
makarna vararada.
ekemgi kestim sadece sabah kahvaltıda.. yeşil çaya yeniden başladım..

işimiz cok zor Rabbim yardıj etsın.bende süreklı ya sabır dıyorum
bizimde uykuya gecıslerımız cok zor,dün gece agladım resmen Şevval uyuduktan sonra.saat 10a gelıyodu uyutmaya gırdım,11i yırmi gece odadan cıktım.bagırmamak için kızmamak için sıktım kendımi.zaten benımle oynasıyo öpüyo gıdıklamaya calısıyo benı.ama uykusuda var sırnasıp duruyo.ama nezamnkı uyudu odadan cıkınca sınırlerım boşaldı resmen.eşimde şaşırdı bıanda aglamay baslayınca.
öle yanı.

bi tanem simini unuttum sorryy!

yemediğinde yada kustugunda kaşıga vurdugunda falan tepkini stresini belli etme.
şu sıralar hepsinde aynı iştahsızlık var.uykusuzluk desen oda aynı.
valla ben her vakit duamda
Allahım yemesi düzenli uykusu düzenli itaatkar hayırlı evlat olsun diyorum. saglık sıhhatde diliyorum tab iki
ben duanın gucune sonsuz inanıyorum ve TYaradanımdan yardım istiyorum bu konuda.

canım biz erken olsun istiyoruz..büyüdüğünde kafasını abuk sabuk şeylerle doldurmalarını istemiyoruz okulda felan..erken iyileşmesi artısı..

canım sanırım herkes beni yanlış anlıyor..o durumu karşıyım ben de..bana dr.un söylediği poposundan bi sprey sıkılıcağı ve çocuk sarhoş gibi bişey olacağı..her ihitimale karşın içeriye babası felan girecek..ama ben taze nin yaptırdığı şekli bi konuşucam dr.la..,

neyse bu konu çok uzadı..olsa da bitse de hepimiz kurtulsak..

uyku konusunda benm yaptıgım;
deniyorum uyumuyorsa içeri geçip babasıyla takılıyr oynuyor yruluyor ve zatn pili bitince yastıga başını kkoyup eee eeee diyor.tekrar odasına gidip uyutuyorum kısa zamnda uyuyor.
bizde işe yarıyor bu yöntem

Kaç saattir bi sorun var nette.. Giremiyordum. Teşekkür ederim arkadaşlar.. Bende dayanamadım oturdum ağladım sinirlerim boşaldı.. Bizde malesef benden başka kızımı yoracak kimse yok... Eşim sabah 8 olmadan evden çıkıyo gece 12ye doğru eve geliyo.. En çokta bu yıpratıyor zaten... Şöyle yarım saat 1 saat veriyim de azcık dinleniyim diyeceğim kimse de yok...
İsmim SEMRA.. Akılda kalıcı bi isim değil zaten.. O yüzden özüre gerek yok. Alınmam ben

Son düzenleme:

ben gormeyı cok ıstıyorum 36 yı.. goresım var.. gorecegım kendılerını.. bellı baslı seylerı tamamen cıkardım.. oldukca ıstıkrarlı gıdıyorum.. Rabbım mahcup etmesın. ben de spor falan yok.. agzı tutarak bakalım neler yapabılecegız?

bak bu ıste cok zor.. gercekten cok zor.. etrafında kımse olmadan, kımselere bıraz bırakamadan butun gun beraber olmak senı bıtırıyordur.. anlıyorum, cok nadır de olsa bızde de oluyor bu durum.. o zamanlar hakıkaten cok yoruldugumu hıssedıyorum. Allah yardımcın olsun. Esının saatlerı cok kotuymus.

Yüzyılın yalanı, kalori
40 yıldır iştahımızı kaçıran bilimadamları şimdi yeme özgürlüğü akımı başlattı. hayatımızı zehir eden kalori yalanları Bunte'de yer aldı
Bedri GÜMÜŞ - FRANKFURT

BİLİMADAMALARI 40 yıldan beri çeşitli buluşlarla iştahımızı kaçırıyor. Gün geçmiyor ki yeni bir diyet programı ortaya atılmasın. Yemek adeta bir günaha dönüştü. 60'lı yılların ortasında gerçekleşen cinsel özgürlük akımından sonra şimdi de yeme özgürlüğü akımı geliyor. Çatalı, kaşığı elinize her aldığınızda ağzına atacağınız lokmanın kaç kalori olduğunu hesap eden kadınlar hayatı kendilerine zehir ediyor. Oysa şimdi bilimadamları kalori ile ilgili birçok şeyin yanlış olduğunu savunuyor.

İştah dizginlenebilir

Hayır. Kendinize yasakladığınız her yiyecek size daha lezzetli gelecektir. Yeme arzusu, mantık tanımayan bir içgüdüdür. En geçerli diyet doğanın vücuda uyguladığı diyetir. Bunun adı ışık diyetidir. Vücuda giren güneş ışığı beyne serotonin salgılar. Böylece sinir sistemleri dinlenir ve insan mutlu olur. Serotonin beyne şekerli yiyecek yememe ikazı gönderir. Vücut güneşin azaldığı sonbahar ve kış aylarında tatlı yeme isteği artar.

İdeal kilolular uzun yaşar

Hayır. Çünkü ne ideal kilo, ne de ideal boy diye birşey vardır. Bu deyimler 50'li yıllarda Amerikan hayat sigorta şirketleri tarafından şişmanlardan fazla prim almak için ortaya atılmış bir pazarlama oyunudur.

Doğal besinler sağlıklıdır

Hayır. Bitkilerin kalkanı kabuklardır. Bitkileri doğadan aldıkları gibi yemeyi savunanlar hem lezzetsiz, hem de sağlıksız beslenmeyi tercih etmiş olurlar. Fazla miktarda alınan çiğ sebze, çiğ tahıl ürünleri eklem ve sindirim sistemi hastalıklarına yol açar.
Alkol tehlikelidir

Hayır. Beslenme uzmanları 60'tan fazla araştırma sonucunda alkolün sağlıklı olduğunu kanıtladılar. Örneğin şarap ömürü uzatma açısından da en sağlıklı içkidir.

Kalori hesabı şarttır

Hayır. Buna ne gerek var? Ormanda yaşayan bir tilki yediklerinin kalorisi hesap ettiği için mi kilosunu koruyor? Günde bir lokum yiyerek 50 kalori kişinin 80 yılda 200 kilo gelmesi lazım.

Diyetler zayıflatır

Hayır. Çok insanın diyetle daha çok kilo aldığını öğreneceksiniz. Diyete giren kişinin vücudu bu yiyecekleri sürekli ister. Almayınca depoladığı yağları devreye sokar.

Şişmanlık insanın elindedir

Hayır. Boyunuzun istediğiniz kadar uzun olması elinizde olmadığı gibi şişman mı zayıf mı olacağınız da elinizde değildir. Bazı insanların bünyesi yediklerini daha kolay yakabilir. Bazıları ise yakamaz. Bütün sorun budur.

Sürekli tartılmak iyidir

Hayır. Tartı bir işkence aletidir. Mutlu insan zaten fazla yemek yemez. Ama derdi olan insan hırsını yiyerek kendisinden alır. Derdi olanın bir de sürekli kilo aldığını görmesi insanı daha da dertlendirir.

Light yiyecekler zayıflatır

Hayır. Öyle olsaydı, Amerika dünyanın en zayıf insanlarının yaşadığı ülke olurdu. Her şeyin light çeşidini yiyip içen Amerikalılar son 10 yılda yüzde 30 şişmanladılar.
Eğer bilimadamlarını dinliyorsanız canınız ne istiyorsa onu yiyip içebilirsiniz..
.

Son düzenleme:
bugün çalışıyordum birden aklıma 2009 ağustos anneleri doğum hikayelerini okumak geldi aklıma.ayyy çok duygulandım.sanki takrar o duyguları yaşadım.müthiş birşey.

semra aynı seyı bende yasıorum hergun...yanlızım cok zor kızım bana yapısık babasını bıle ıstemıo..aksam babası geldıgınde bıle benımle gercı hıcbızaman al cocugu bak demem o ayrı ama ısterse oynar bakar sallar .. yanında anası kaynanası olanlar gercekten cok sanslılar

bir de benim gibi yanında olup ta olmayanlar var..çok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…