minnnakk tubam ya kaç gundur seni arıycam geçmiş olsun dimek için hep bi engel çıkıo
ayy Allah beterinden korusun canım ya
işleri yoluna koymuşsun evi temiz pak eylemişsin..:)
Defneye öğle yemeğini yedirirken ne var ne yok çıkardı kafamçokkarıştı
Neyse temizledim giydirdim tekrar yedirecem getirdim bu kez de eliyle kaşığa vurdu batırdı ortalığı... Sinirlerim alt üst oldu... Kaldırdım yemeği de... Yaa Sabır Yaa sabır..
Offff yaaa ne uykusu düzenli, ne yemesi içmesi.. Gece ayrı gündüz ayrı dert.. İnanın gecede 6-7 kez kalkıyorum.. Zaten gece gündüz uyuduğu epi topu 10-11 saat.. Çok işim var çooookkk..
çeçil ya ben kaçırdım sanırım
sizin bu sünnet işi zorunlumu?
yoksa siz istediğiniz içinmi erken oluyor
bizi takipdelerdemi geliyorlar anlamadım.
ama işe yarıyor.saolsunlar tavsiyeler öneriler yaşanmışlıklar iyi bbir tecrube oluyor dimi?
oglusunu sünnet ettırmek isteyen anneler,bencde lokal anestezı bı travmaya yol acabılır gıbıme gelıyor.hanı bırılerının onu zorla tutup aglatmaları falan.
şöle bişe mümkün olmazmıkı.mesela uyku saatı yaklastıgında doktor tarafında uyku ılacıda verılse uykusu agırlassa ve lokal anestezıyle 10 dakıkada halledılse falan.mümkünmüdür bılmıyorum tabı
evriiim evriiiiiiiiiiiiiiim
mende mende recimdeyim
biraz dikkat etmem gerek kurban bayramına kadar 1-2 kilo gitse süpper olar
beden konusunda 38 im 36 gibi bi hayalim yok olmadı olamazda
ama şu memeler varya
çatşamba akşamı arkadaşlarımız gittik uzun zamandır ev ortamında takılmıyoduk onlarla hep dışarda gez toz ye iç ev dön modundaydık.
yani uzun süre sonra beni kıyafetimle gördü ve dediki aa ne kadan zayıflamışsın. iyice havaya girdim evet zayıfladım ama biraz daha diye motive oldum.
yanlarda simitlerim var onlardan kurtulsam tamamdır.
yanındayım yanii.
hamurişi dürüm sandviç yok yokkk yoookk
makarna vararada.
ekemgi kestim sadece sabah kahvaltıda.. yeşil çaya yeniden başladım..
Kaç saattir bi sorun var nette.. Giremiyordum. Teşekkür ederim arkadaşlar.. Bende dayanamadım oturdum ağladım sinirlerim boşaldı.. Bizde malesef benden başka kızımı yoracak kimse yok... Eşim sabah 8 olmadan evden çıkıyo gece 12ye doğru eve geliyo.. En çokta bu yıpratıyor zaten... Şöyle yarım saat 1 saat veriyim de azcık dinleniyim diyeceğim kimse de yok...
İsmim SEMRA.. Akılda kalıcı bi isim değil zaten.. O yüzden özüre gerek yok. Alınmam ben
semra aynı seyı bende yasıorum hergun...yanlızım cok zor kızım bana yapısık babasını bıle ıstemıo..aksam babası geldıgınde bıle benımle gercı hıcbızaman al cocugu bak demem o ayrı ama ısterse oynar bakar sallar .. yanında anası kaynanası olanlar gercekten cok sanslılar
nurdan teoşa kavuşmuştur.. ne güzel.. allah ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?