2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla pervin benim tarihlerle sorunum var,sayılarla, rakamlarla.hediye almış bana yazık ben de aldım telafi ettim.sağolasın kutlaman için

pınar umarım ikinci bebeğin hayırlara vesile olur da evlatlarının yanlarında olursun hep. isteyerek yapmamışsındır iinciyi diye düşünüyorum bu durumda ama inşallah iyi olur herşey o bebeler için

taksim benimde canımı çok sıktı haliyle. bişeyde yazmak istemiyorum. allah yardımcıları olsun yaralıların.şifa versin...

çeçilim deniz sabaha kadar ne zaman emmek isterse emiyor ki bazen sabaha kadar meme ağzında uyuyor. açık büfe gibi. ben artık o emerken uyumaya alıştım.

herese ne olaki????
püüü sana hojam be! unutmayacağım bunu
çeçilim deniz sabaha kadar ne zaman emmek isterse emiyor ki bazen sabaha kadar meme ağzında uyuyor. açık büfe gibi. ben artık o emerken uyumaya alıştım.

biz de durum da ne zaman emmek isterse emer gece.ortalama 3-4 defa.benim üstüme çıarak emer.işi bitince emziğini ağzına alır döner yatar.

BİM'e çadır gelecekmiş sünger boplu lisanslı.biz geçen sene 23 nisanda almıştık.odasına kurduk.orada oynuyor kendi kndine içine minder kydum,yuncak tencere tava falan.gidiyroynuyor geliyor sonra yine gidiyor.biz üç kişilik aile olarak sığıyoruz içine.çok memnunum öneririrm.

otobusteyim oglsumdan ayrildim(cooookkk tatliydiiii..bi suru sey ogerenmis maymun tam bir maymun olmus, taklitci..ama aksam ufak bir kaza atlattik dudagini koltuga vurdu patlatti, kan oturdu, benimde icime oturdu buz falan, silikonlu silikonlu dolasiyor..

çadır aldım bende, çok ilgilendi, içinde olmak çok hoşuna gitti. ama şimdi içine girip sağa sola devirmeye çalışıyor. tehlike arz etmeye başladı. bugünde biraz ablasıyla oynasın kaldırmayı planlıyorum. ama burda dışarılara gidildiğinde faydalı bir alet. güneş ve rüzgardan korunmak gerektiğinde hoş olacağını düşünmekteyim.

ayrıca senin gelip konuya dikkat çekeceğini bilseydim hiç kendimi ateşe atarmıydım hiç...!!!

günaydın
.ELİF evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun uzun bir ömür berbarce nice senelere..(o bönlüğü bu sene bende yaptım eşim soruyor bugün ne diye neki diyorum ve o diyene kadarda hatırlayamamıştım((....)

Son düzenleme:

püüü sana hojam be! unutmayacağım bunu

biz de durum da ne zaman emmek isterse emer gece.ortalama 3-4 defa.benim üstüme çıarak emer.işi bitince emziğini ağzına alır döner yatar.

tüm meme emenler aynı gibi bu durumda..biz de de aynı durum...sabah kalktığımda hertarafım ağrımış oluyor..yatağın büyük bir kısmını kaplıyor beyfendi biz kenarlarda sıkışıp kalıyoruz..yatağına geçiriyorum pıt uyanıyor..

Elifim daha nice mutlu senelere..allah Salifo dan ayırmasın seni..

O amcayı da allah ıslah etsin..vicdan sahibi yapsın..

oyy kıyamam minik öydekime..

Herkese günaydın.

Kötü bir hafta sonuydu. Dün kemalle birbirimize girdik. Yakınımda bir arkadaşa o kadar ihtiyaç duydum ki. Şöyle sorgusuz sualsiz beni dinleyecek, rahatsız eder miyim diye düşünmeden kapısını çalacağım birine... ama yoktu. Kızımı alıp kendimi sokağa attım. Bakındım, bakındım kimin kapısı çalsam diye etrafı taradım, içimin ateşi biraz soğuyunca eve döndüm

Geçmişi okuyorum, bir sürü alıntı da yaptım ama cevap yazacak gücüm yok. Okurken size kendi kendime cevap veriyorum. Yalnız Deryaya içim gitti, çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Nurdancım teoya da geçmiş olsun, Allah kavuştursun. Evlilik yıl dönümü olan arkadaşlar hepinizi kutlarım, aileniz ve sevenlerinizle yaşlanınız. Hasta olan arkadaşlar ve bebişlerimize Allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…