Gününüz aydın olsun baayanlar (şu bayan lafına da çok gıcık olurum. biz kimseyi baymıyoruz dimi ama)
Yarın ist.la gidiyoruz annemi ziyarete. Heyecanlandım. Didarla yolculuk inşallah sorunsuz geçer. Akşam acıkmış mama mama diye dolanıyordu. Sultan hanıma balık çorbası verdim yemedi, tavuk yemeği verdim yemedi, mantı yaptım yemedi kafayı sıyırmak üzereydim :84: en sonunda mama yaptım koca bi tabak onu şapur şupur götürdü. Mamayı vermek istemiyorum ama böyle durumlarda anca o kurtarıyor.
Çocuk doğurmadan önce amma büyük konuşurmuşum. Yok çocuğa zorla yedirmemek lazım, yok hiç bir çocuk açlıktan ölmez o an yemiyorsa bırak sonra yer. tembel anneler iki kere eziyet çekmemek için çocuğa zorla yemeği tıkıyorlar. aaa Allahım her lafımı bana yedirtme nolur, anladım hatamı tövbe diyorum tövbe.
günaydın günaydın.... yine iştahsızlık tavan yaptı bizimde... dün koca güne doğru düzgün hiçbirşey yemedi akşamad pirinç unu yaptım onuda döktük gece yatarkende süt içmedi dedim nasıl olsa gece süt ister ağladı uyandı süt verdik onuda içmedi sabaha kadar birşey yediremedik şimdi işteyim uyanınca içtimi sütünü bilmiyorum.... minadex yerine bugün nutrigen üzümlüye başlayacağız inşallah kısmende olsa etki eder artık harap oldum(
çok zor Sibel çok.. Onlar yeyince biz doymuş oluyoruz...
cok sıkıldım kakılmıslıktan..surekli yıyorum sınırden.gobek yıne cıktı hıcbıse keyıf vermıo..ısle ilgılı tılkılerım ama bu sefer olursa yazıcam
bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....
buda yiğit paşa
son zamanlarda eşimle ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir sinemaya
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
çok zayıflıyorum herkes eridin sen diyor
kuaföre gidicek zamanı bulursam şanslı hissediyorum kendimi
yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((
bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
vallahi anlatıp içinizi bunaltmaya hiç niyetim yok klasik sorunlar vs(
banu bugun ikinci kere ogle uykusunda yatagın korkulugunu kaldırmayı unutmus daha evel bir gun ben is gittigimde unutmustu kayınvalde gormus ece uyanmıs allahtan yatagın içinde oturup aglıyormus farkedemedi alcak oldugun atlayabileceğini heralde
bugunde ben kapı aralıktı birbakayım dedim ki hep kapıyı kapatır sıkı sıkı ses gitmesin diye baktım ki inik. sok oldu o da ama çok kotu bu konu çok unutkan ne desem unutuyor offf(
allah korusun uçuncude iner artık yere gum diye dedm baskada daha ne diyim
Çocuksuzken evlilik benim için çok kolaydı. Ama şimdi herşey çok farklı benim evliliğimde de.
gulıı keske senın amcakızın olaydım bebeımmm sevıorum senı cokk
belma esasen yanyanayken cok eglencelıyımdır sevdıklerımle beraberken hesra gulı sıbel bılır..ama cokta sevımsızımdır onuda burda bıkac arkads bılır:) ıns senınlede bıgun karsılasırızz
cok tsk ederım canım...
2.bebek ıcın korunmayı gecen ay bıraktım bakalım nasıp..acıkcası hıcbısey ıcın plan yapmıorum herseyı akısına bıraktım ama her ıkı konudada yavas yavas calısıorum:):92:
sorma canım hani hep derlerdi ya içimin yağları eriyor diye cidden içimin yağları eriyor o yemedikçe( benimde boğazımdan birşey geçmeyor o yemeyince canım istemiyor..... ama o yerse benden mutlusu yok...
Kizlar sanirim ben adet öncesi ve adet dönemi sendromu yasiyorum..acayip stresli ve sinirli oluyorum..ne olacak bu halim bilmiyorum..acayip tahammülsüz ve sinirli oluyorum..ufff!!
bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....
çok güzel ikisi de maşallah
Nur sana da maşallah
umarım güzel yiyen güzel uyuyan hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar
öpüyorum seni
buda yiğit paşa
çok zor Sibel çok.. Onlar yeyince biz doymuş oluyoruz...
günaydınnn , iştahsız, uykusuz babylerin anneleri...
yaralı kuşumun gözü şişmiş neredeyse kapanacak kadar. çok kızdım kendime burnu aksa soluğu doktorda alıyorum. şimdi radyasyon almasın diye götürmedim. sanırım iyi etmedim hiç. KBB dan randevu aldım bugün götüreceğim. umarım kırık cıkık falan yoktur. nefes alıyorken arada horluyor hiç olmazdı pek hayra alamet değil gibi geldi. gecede o kadar sık uyanıp ağladı ki sersem gibiyim..
selam arkadaslar!!!
nur gecmis olsun canim..Allah anali babali büyütsün ve sana kolayliklar versin..benim yerime de kokla bebisleri..
Pervin canim bekliyorum güzel haberlerini..ben acikcasi pek uzun sürecegini sanmam..ilkindeki gibi olmaz..bence simdi vücut daha hazir hamilelige..eminim gelecek aya duyariz müjdeli haberini..
Kizlar sanirim ben adet öncesi ve adet dönemi sendromu yasiyorum..acayip stresli ve sinirli oluyorum..ne olacak bu halim bilmiyorum..acayip tahammülsüz ve sinirli oluyorum..ufff!!
günaydın günaydın.... yine iştahsızlık tavan yaptı bizimde... dün koca güne doğru düzgün hiçbirşey yemedi akşamad pirinç unu yaptım onuda döktük gece yatarkende süt içmedi dedim nasıl olsa gece süt ister ağladı uyandı süt verdik onuda içmedi sabaha kadar birşey yediremedik şimdi işteyim uyanınca içtimi sütünü bilmiyorum.... minadex yerine bugün nutrigen üzümlüye başlayacağız inşallah kısmende olsa etki eder artık harap oldum(
Gününüz aydın olsun baayanlar (şu bayan lafına da çok gıcık olurum. biz kimseyi baymıyoruz dimi ama)
Yarın ist.la gidiyoruz annemi ziyarete. Heyecanlandım. Didarla yolculuk inşallah sorunsuz geçer. Akşam acıkmış mama mama diye dolanıyordu. Sultan hanıma balık çorbası verdim yemedi, tavuk yemeği verdim yemedi, mantı yaptım yemedi kafayı sıyırmak üzereydim :84: en sonunda mama yaptım koca bi tabak onu şapur şupur götürdü. Mamayı vermek istemiyorum ama böyle durumlarda anca o kurtarıyor.
Çocuk doğurmadan önce amma büyük konuşurmuşum. Yok çocuğa zorla yedirmemek lazım, yok hiç bir çocuk açlıktan ölmez o an yemiyorsa bırak sonra yer. tembel anneler iki kere eziyet çekmemek için çocuğa zorla yemeği tıkıyorlar. aaa Allahım her lafımı bana yedirtme nolur, anladım hatamı tövbe diyorum tövbe.
günaydın.sabah 5 ten beri ayaktayız ..yusufu gören ne de güzel uyumuş neşesi yerinde der şarkılar tepelere tırmanmalar ne olacak bu sıpa((
günaydınnn , iştahsız, uykusuz babylerin anneleri...
yaralı kuşumun gözü şişmiş neredeyse kapanacak kadar. çok kızdım kendime burnu aksa soluğu doktorda alıyorum. şimdi radyasyon almasın diye götürmedim. sanırım iyi etmedim hiç. KBB dan randevu aldım bugün götüreceğim. umarım kırık cıkık falan yoktur. nefes alıyorken arada horluyor hiç olmazdı pek hayra alamet değil gibi geldi. gecede o kadar sık uyanıp ağladı ki sersem gibiyim..
ece gece 23:30 da uyudu bend e00:30 da uyudum gece 04:00 de uyandı 04:30 a kadar odasında uyutamayınca mecburen yatağıma aldım mızır mızır 5 de tekrar uyudu ben 6 da kaltım 06:25 de servise binip işe geldim
eşim de söz ben senin sigortanı yatıracağım yurtdışına gidelim 1 yıllığına para biriktirip döneriz diyor bu arada 2.ciyi yapalım diyor çok yorulduğumun artık farkında en azından ayağımı uzatıp 30 dk oturamıyorum dün akşam sinirden ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?