2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gününüz aydın olsun baayanlar (şu bayan lafına da çok gıcık olurum. biz kimseyi baymıyoruz dimi ama)

Yarın ist.la gidiyoruz annemi ziyarete. Heyecanlandım. Didarla yolculuk inşallah sorunsuz geçer. Akşam acıkmış mama mama diye dolanıyordu. Sultan hanıma balık çorbası verdim yemedi, tavuk yemeği verdim yemedi, mantı yaptım yemedi kafayı sıyırmak üzereydim :84: en sonunda mama yaptım koca bi tabak onu şapur şupur götürdü. Mamayı vermek istemiyorum ama böyle durumlarda anca o kurtarıyor.

Çocuk doğurmadan önce amma büyük konuşurmuşum. Yok çocuğa zorla yedirmemek lazım, yok hiç bir çocuk açlıktan ölmez o an yemiyorsa bırak sonra yer. tembel anneler iki kere eziyet çekmemek için çocuğa zorla yemeği tıkıyorlar. aaa Allahım her lafımı bana yedirtme nolur, anladım hatamı tövbe diyorum tövbe.

Günaydın..Formundasın Belma..

Son paragrafına katılıyorum. Ben de öyle derdim...

çok zor Sibel çok.. Onlar yeyince biz doymuş oluyoruz...

sorma canım hani hep derlerdi ya içimin yağları eriyor diye cidden içimin yağları eriyor o yemedikçe( benimde boğazımdan birşey geçmeyor o yemeyince canım istemiyor..... ama o yerse benden mutlusu yok...

cok sıkıldım kakılmıslıktan..surekli yıyorum sınırden.gobek yıne cıktı hıcbıse keyıf vermıo..ısle ilgılı tılkılerım ama bu sefer olursa yazıcam

İşle ilgili güzel bir şeyler yapacaksın sen, içime öyle doğuyor. Bir başladın mı arkası gelecek.

bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....

buda yiğit paşa

oyyy kuzuma maşallah Allah bağışlasın, analı babalı büyüsün. İkisi de çok tatlı. Gözlerim doldu. Canım çekti Nurcum bir ömür boyu hep birlikte mutlu ve sağlıklı yaşayın.

son zamanlarda eşimle ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir sinemaya
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
çok zayıflıyorum herkes eridin sen diyor
kuaföre gidicek zamanı bulursam şanslı hissediyorum kendimi

son zamanlarda mı? :26: biz didar doğduğundan beri öyleyiz.

yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((

güle güle kullansın canım.

bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...

inada bindi dimi, bizde de öyle

vallahi anlatıp içinizi bunaltmaya hiç niyetim yok klasik sorunlar vs (

Kim dedi bunaltacaksın diye, ben anlatınca senin için bunalıyor mu yavruş. Dinlemeye hazırız. Bugün arayacağım seni hatun.

amaan Allah korusun. tam zamanında fark etmişsiniz. bir daha unutmaz inşallah.

Çocuksuzken evlilik benim için çok kolaydı. Ama şimdi herşey çok farklı benim evliliğimde de.

Eşime "biz tam 5 yıl doya doya flört etmişiz. Daha yeni evlendik" diyorum. Evliliğin miladı çocukmuş. Çocuktan önce ve çocuktan sonra.

canım benim inşallah, birgün tanışmayı çok istiyorum.

heeyooo yaşasın çok sevindim. Size bir sır vereyim, iki-üç gündür acayip şekilde bebek doğurmak istiyorum. Hep hamile kalasım var. Biyolojik olarak istiyorum yani. ama benimkiyle nane mollayız hala onun için bizde hareket yok.

sorma canım hani hep derlerdi ya içimin yağları eriyor diye cidden içimin yağları eriyor o yemedikçe( benimde boğazımdan birşey geçmeyor o yemeyince canım istemiyor..... ama o yerse benden mutlusu yok...

ve insan bu duyguyu sadece anne olunca anlayabiliyor.

Son düzenleme:
Kizlar sanirim ben adet öncesi ve adet dönemi sendromu yasiyorum..acayip stresli ve sinirli oluyorum..ne olacak bu halim bilmiyorum..acayip tahammülsüz ve sinirli oluyorum..ufff!!

Aynı durum bende de var ve tatlıya çok düştüm. Geçen pazar regl oldum, bir haftada 2 kilo şeker yedim. Yeni bir şeker keşfettim kentin çukulata kaplı içi karamelli yumuşak şekeri. deli gibi yiyorum.

nasılsın Ayça
iş ev çocuk üçlemesi nasıl gidiyor

günaydın.sabah 5 ten beri ayaktayız ..yusufu gören ne de güzel uyumuş neşesi yerinde der şarkılar tepelere tırmanmalar ne olacak bu sıpa ((

günaydınnn , iştahsız, uykusuz babylerin anneleri...

yaralı kuşumun gözü şişmiş neredeyse kapanacak kadar. çok kızdım kendime burnu aksa soluğu doktorda alıyorum. şimdi radyasyon almasın diye götürmedim. sanırım iyi etmedim hiç. KBB dan randevu aldım bugün götüreceğim. umarım kırık cıkık falan yoktur. nefes alıyorken arada horluyor hiç olmazdı pek hayra alamet değil gibi geldi. gecede o kadar sık uyanıp ağladı ki sersem gibiyim..

ece gece 23:30 da uyudu bend e00:30 da uyudum gece 04:00 de uyandı 04:30 a kadar odasında uyutamayınca mecburen yatağıma aldım mızır mızır 5 de tekrar uyudu ben 6 da kaltım 06:25 de servise binip işe geldim
eşim de söz ben senin sigortanı yatıracağım yurtdışına gidelim 1 yıllığına para biriktirip döneriz diyor bu arada 2.ciyi yapalım diyor çok yorulduğumun artık farkında en azından ayağımı uzatıp 30 dk oturamıyorum dün akşam sinirden ağladım

evet inşallah kırık yoktur

saolasın tatlım ıns fazla uzun surmez dedıgın gıbı

Kizlar sanirim ben adet öncesi ve adet dönemi sendromu yasiyorum..acayip stresli ve sinirli oluyorum..ne olacak bu halim bilmiyorum..acayip tahammülsüz ve sinirli oluyorum..ufff!!

bende hem sınır hem aclık olıuo abuk subuk seyler yıyorum saldırıorum resmen herseye

acaba besınını degıssenız canım cunku sıkılıolar yemek yedırme seklını fılan..ne bılım aklıma bısey gelmıo hosaf verın mesela..gecen hafta ece yemezken 2-3 kasık corbadn sonra bırakıodu hosaf ıcırıodum sonra kek verıodum ..ben sutu ıcırıken bazen acken bıle acmıo agzını elıne tel muzıklı bısılerverıorum krem bıle verdıgım oldu kapagını acıp kaparken aayagımda sallama pozısyonnda alttan sokuorum bıberonu acıo farkınfa olmadan..ama gecer gecen hafta kafayıı yedım bende ama saldım sonunda

hadı hayırlısı ...bızde neye gıcık olup laf ettıysek hepsı ecede mevcut massss:))

günaydın.sabah 5 ten beri ayaktayız ..yusufu gören ne de güzel uyumuş neşesi yerinde der şarkılar tepelere tırmanmalar ne olacak bu sıpa ((

ouuuuu yedıklerındenmı nedır bu sıpalrın ya..dunde ece 4te hortladı sutunu ıcerken ben sızmısım baktım yanıma gelmıs kendını yatakta ora bura atıo..uyandıgımda yıne ayakucumuzda sızmıstı..belkı oglen guzel uyur 3 saat fılan inssssssss

4 sene ev kredimiz var
valla 4 sene sonra işi bırakayım ama o zamanda tam tersine çalışmak istiyor olacağım 2. çocuk olursa ancak o zaman çalışmadığıma değer önümüzdeki 4 sene tempoya dayanabilirmiyim acep

gulızım uzulme radyasyon almasın dıe yaptın ama belkı fılm cekılınce bellı olur durumu ona gore tedavı verır doktor..gecmıs olsun cokkkkk

ev kredınızı odemenız ıcın ıı bı fırsat olabılır yurtdısı ama dıl sorunu olur dusnkı burda turkce konuusuldugu halde alısmam 3 seneyı aldı..bıde 1 yıla ınanma palavra enaz 4-5olur o..bızde senelıgıne gelmıstık 3 oldu ama ev borcumuz ve evımız anca bıttı ..nasıp ..sımdıden sonra donersek borcsuz donecegız ondan sızın ıcınde hayırlısı olsun

PERVİN yapmadığımz şey kalmadı canım keşke yapılabilecek şey olsa... besinlerini değiştiriyoruz ne bilim çorba yemek istemezse muhallebi yapıyoruz onu yemezse başka şey yok yok yok.. görsen eline herşeyi veriyoruz acaba ona bakıp oyalanırken yermi diye evi talan ediyorum ne verebilirim başka diye
tabak, kaşık, surahi bile verdiğim oluyor aklına gelebilecek herşey, tarak, parfüm şisesi hepsini tek tek deniyorum onu beğenmedi hop başka birşey veriyorum olmuyor olmuyor olmuyor... yemiyor birde yarım saatim onun eline verdiklerimi yerden toplamakla geçiyor..... şaşırdım kaldım....

yedikleri değil iki gecedir bezinden üstüne çişi çıkıyor mecbur tüm üst değişiyorum ve uyku kaçıyor ışığıda yakmıyorum konuşmuyorumd ama açılıyor çocuğun uykusu..şimdi uyutmayı deneyeceğim..yusf hiç esnemez şimdi esnediğini gördüm uyurmuki uyur değilmi..3 saat bizde hayal PERVİNİM bu uykusuzluğa 20 dk sonra uyanır salalr geri uyuturum bir daha bir daha 1.5 saati ederiz..ama kç posta sallayarak orası meçhul..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…