zorla 1 kasıgı tep agzına sonra sevdıgı bıseyse acar canım...yoksa acmıo..bıde kucagına al tv ac
günaydınnn , iştahsız, uykusuz babylerin anneleri...
yaralı kuşumun gözü şişmiş neredeyse kapanacak kadar. çok kızdım kendime burnu aksa soluğu doktorda alıyorum. şimdi radyasyon almasın diye götürmedim. sanırım iyi etmedim hiç. KBB dan randevu aldım bugün götüreceğim. umarım kırık cıkık falan yoktur. nefes alıyorken arada horluyor hiç olmazdı pek hayra alamet değil gibi geldi. gecede o kadar sık uyanıp ağladı ki sersem gibiyim..
ece gece 23:30 da uyudu bend e00:30 da uyudum gece 04:00 de uyandı 04:30 a kadar odasında uyutamayınca mecburen yatağıma aldım mızır mızır 5 de tekrar uyudu ben 6 da kaltım 06:25 de servise binip işe geldim
eşim de söz ben senin sigortanı yatıracağım yurtdışına gidelim 1 yıllığına para biriktirip döneriz diyor bu arada 2.ciyi yapalım diyor çok yorulduğumun artık farkında en azından ayağımı uzatıp 30 dk oturamıyorum dün akşam sinirden ağladım
aynen oyle iki gundur birseyler oldu ece ye asla agzına birsey sokamıyoruz ki oyuncaklarla esyalarla falan yinede yerd i yok yani.PERVİN yapmadığımz şey kalmadı canım keşke yapılabilecek şey olsa... besinlerini değiştiriyoruz ne bilim çorba yemek istemezse muhallebi yapıyoruz onu yemezse başka şey yok yok yok.. görsen eline herşeyi veriyoruz acaba ona bakıp oyalanırken yermi diye evi talan ediyorum ne verebilirim başka diye
tabak, kaşık, surahi bile verdiğim oluyor aklına gelebilecek herşey, tarak, parfüm şisesi hepsini tek tek deniyorum onu beğenmedi hop başka birşey veriyorum olmuyor olmuyor olmuyor... yemiyor birde yarım saatim onun eline verdiklerimi yerden toplamakla geçiyor..... şaşırdım kaldım....
sibel ece de oyle otomatige aldı kafa otomatik sol yanına donuyor b irde çok ustelersen kasıgı sıksık goturup vermek için sol elini kaldırıyor oyle havada tutuyor kasık yaklasırsa drek mudahele ediyor :))) gulerim aglanacak halime
aksam yemek çok keyifli geçti gulduk eglendik ictim biraz kendime geldim ama bu sabah yine sinirlerim bozuk
berkenin bugun kemik olcumu yapılacaktı az evel ibo aradı moralim çok bozum cumlesi ile baslayınca zaten elim ayagım titriyor . kemik yası berkenin 1,5 yas geride imis. içtigi bobrek tası engelleyen ilaclar yuzunden. zaten o sebeple baktırmıstık. vucutta fazla kalsiyum var berke de bu ilaclarla kalsiyum azaltılıyor ama kemiklerdende alıyormus yan etki olarak tabi. dr endokrinle kurulda goruselim ona gore tedavi sekli belirleriz vs demis kadın nefrolog onun alanı degil simdi yarın kuruldan çıkacak kararı bekliyoruz. netten bakınca +- 2 yıl 4-yas ile ergenlik arası olabilir diyor bazı yerler +- 1 yıl oynayabilir diyor bilmiyorum offff
boyuda kısa dgil berkenin yasıtlarından biraz ustunde hatta kilosu dusuk ama boy kisalıgı olurmus demekki boyu epey uzun olacak demekmis kemik yası dusuk oldugu halde yasıtlarınla normalse bile ilerde çok uzun olacagına isaretmis ama detayları okuyarak anlayamıyorum tabi dr ned iycek bakalım
aksam yemek çok keyifli geçti gulduk eglendik ictim biraz kendime geldim ama bu sabah yine sinirlerim bozuk
berkenin bugun kemik olcumu yapılacaktı az evel ibo aradı moralim çok bozum cumlesi ile baslayınca zaten elim ayagım titriyor . kemik yası berkenin 1,5 yas geride imis. içtigi bobrek tası engelleyen ilaclar yuzunden. zaten o sebeple baktırmıstık. vucutta fazla kalsiyum var berke de bu ilaclarla kalsiyum azaltılıyor ama kemiklerdende alıyormus yan etki olarak tabi. dr endokrinle kurulda goruselim ona gore tedavi sekli belirleriz vs demis kadın nefrolog onun alanı degil simdi yarın kuruldan çıkacak kararı bekliyoruz. netten bakınca +- 2 yıl 4-yas ile ergenlik arası olabilir diyor bazı yerler +- 1 yıl oynayabilir diyor bilmiyorum offff
boyuda kısa dgil berkenin yasıtlarından biraz ustunde hatta kilosu dusuk ama boy kisalıgı olurmus demekki boyu epey uzun olacak demekmis kemik yası dusuk oldugu halde yasıtlarınla normalse bile ilerde çok uzun olacagına isaretmis ama detayları okuyarak anlayamıyorum tabi dr ned iycek bakalım
Gününüz aydın olsun baayanlar (şu bayan lafına da çok gıcık olurum. biz kimseyi baymıyoruz dimi ama)
Yarın ist.la gidiyoruz annemi ziyarete. Heyecanlandım. Didarla yolculuk inşallah sorunsuz geçer. Akşam acıkmış mama mama diye dolanıyordu. Sultan hanıma balık çorbası verdim yemedi, tavuk yemeği verdim yemedi, mantı yaptım yemedi kafayı sıyırmak üzereydim :84: en sonunda mama yaptım koca bi tabak onu şapur şupur götürdü. Mamayı vermek istemiyorum ama böyle durumlarda anca o kurtarıyor.
Çocuk doğurmadan önce amma büyük konuşurmuşum. Yok çocuğa zorla yedirmemek lazım, yok hiç bir çocuk açlıktan ölmez o an yemiyorsa bırak sonra yer. tembel anneler iki kere eziyet çekmemek için çocuğa zorla yemeği tıkıyorlar. aaa Allahım her lafımı bana yedirtme nolur, anladım hatamı tövbe diyorum tövbe.
iştahsızlık sorununu iyi bilenlerdenim. ne yazık ki yapılacak pek birşey olmuyor. bin takla da atsan karşısında sonuç hep aynı. belli bir dönemleri mi oluyor ya da bi rahatsızlıkları oluyor biz mi anlamıyoruz ben de anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?