2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zorla 1 kasıgı tep agzına sonra sevdıgı bıseyse acar canım...yoksa acmıo..bıde kucagına al tv ac

canım tv açıyoruz reklamlara bakıyor ama kaşığı görünce ağzını açmıyor burnunu büküyor hıhh yapıyor:)) eksra eline birşeyler veriyoruz olmuyor.. selin kucakta yada koltukta hayatta yemez kurtlu zaten kaçmaya yer arıyor oraya koysam durmuyor mama sandalyesine bağlayıp o şekilde yiyor öteki türlü mümkün değil... bi ara gece bahçesine bakarken çorbasını öyle içiyordu şimdi yine ona pür dikkat bakıyor ama kafasını sallamaktan bihal oldu çocuk istemiyor yemek.....

DERYA neden bezinden çişi çıkıyorki iki gecedir.... gece yatarken çokmu su içiyor ondanmı yoksa normalde çıkmaz pek ama....

ayy guliz almıssın zaten randevu goturun br an evel umarım kırık vs yoktuk zedelenmedir

sen calısmaktan çok yıpranmıs yorunmus gorunuyorsun meltem boyle mutsuz mutsuz olmaz keske ev almak için acele etmeseydiniz yada ev alımı ve çocuk aynı zamandaa olmasaydı. aslolan sey mutlu yasamaktır çocuk ise çocuk ev ise ev ama ikisini zorlayıp mutsuz olmak bana gore degil hayat akıp gidiyor.
aynen oyle iki gundur birseyler oldu ece ye asla agzına birsey sokamıyoruz ki oyuncaklarla esyalarla falan yinede yerd i yok yani.
her yemek saatlernide hersey dokuluyor ortaya tekrar toplanıyor ev inanılmaz darma dagın oluyor agzını iki kasık için acsın diye neler neler vermiyoruz eline ust bas komple degisiyor deli gibi el atıor sinirlerim tepeme çıkıyor ben yedirmeye ugrasmasamda içerden onun aglama mıyıklama seslerini duyuyorum deli oluyorum bir anda oluyor bizim bu asırı istahsızlık bir anda geçiyor geçti dedigim on tane oyuncaga agzını acıyor sekli oturup normal normal asla yemiyor

aksam yemek çok keyifli geçti gulduk eglendik ictim biraz kendime geldim ama bu sabah yine sinirlerim bozuk
berkenin bugun kemik olcumu yapılacaktı az evel ibo aradı moralim çok bozum cumlesi ile baslayınca zaten elim ayagım titriyor . kemik yası berkenin 1,5 yas geride imis. içtigi bobrek tası engelleyen ilaclar yuzunden. zaten o sebeple baktırmıstık. vucutta fazla kalsiyum var berke de bu ilaclarla kalsiyum azaltılıyor ama kemiklerdende alıyormus yan etki olarak tabi. dr endokrinle kurulda goruselim ona gore tedavi sekli belirleriz vs demis kadın nefrolog onun alanı degil simdi yarın kuruldan çıkacak kararı bekliyoruz. netten bakınca +- 2 yıl 4-yas ile ergenlik arası olabilir diyor bazı yerler +- 1 yıl oynayabilir diyor bilmiyorum offff
boyuda kısa dgil berkenin yasıtlarından biraz ustunde hatta kilosu dusuk ama boy kisalıgı olurmus demekki boyu epey uzun olacak demekmis kemik yası dusuk oldugu halde yasıtlarınla normalse bile ilerde çok uzun olacagına isaretmis ama detayları okuyarak anlayamıyorum tabi dr ned iycek bakalım

ay bilmiyorum ESRAKO yani çok zor bu iştahsızlık... insan kendini çok çaresiz hissediyor ne yapabilirim diye dolanıyorum evin içinde.. dediğin gibi kaşığa bi vuruyor benim üstüm başım onun üstü başı batıyor..... normal yerkende selinin elinde mutlaka birşey vardır oyalanarak yer şimdi oyalamaklada yemiyor ne yapacağımız şaşırdık... geçen karşı komşuma gittim selinden 3,5 aylık büyük kızı var oturttu onu kanepeye elinede aldı bi kase ev makarnası yedi kızı maşallah selinede bi kaşık yesin diye kadıncağızın evini talan ettik kıpır kıpır öyle oturup yese keşke hiç oyalamadan.....artık yesinde oyalamayada razıyız ama yok oda mümkün değil 2 gündür ((

sibel ece de oyle otomatige aldı kafa otomatik sol yanına donuyor b irde çok ustelersen kasıgı sıksık goturup vermek için sol elini kaldırıyor oyle havada tutuyor kasık yaklasırsa drek mudahele ediyor :))) gulerim aglanacak halime

ESRAKO üzülme canım ya çok fazla bi gerilik yok allaha şükürler olsun bak boyuda normalden bile fazla uzun diyorzsun... malesef ilaçlar böyle birşeyi onarırken bir şeyi çökertiyorlar içirsen bi türlü içimesen bi türlü... inşalalh yarın kuruldan güzel bi haberle dönersiniz bize.....artık herşeyin bi çaresi var rabbim dermansız dert vermesin....

ay ayy aynılar bunlar ağlıcazmı gülcezmi artık bizde şaşırdık.... ağlancak halimize gülüyoruz artık....

Nedir bu çocukların yemek yememe olayı yıpranıyoruz resmen.
Kaç gündür kavga gürültü kahvaltı yapıyordu bu gün pes ettim. Hergün ben yedirip öyle çıkıyordum evden. Bugün anneme vakit biraz ilerlesin belki acıkır rahat yer, sen yedirsin artık dedim.
MELTEM yurt dışı olayı uzaktan kulağa hoş geliyor ama Pervin gibi bunu yaşayanlara danışmadan karar verme bence de. ECE de çok büymüş çok tatlı olmuş maşallah.
Eriyip bittim diyorsun ya nedir formülü bize de ver Ama dikkat et kendine de. Esrako nun dediği gibi hayat akıp gidiyor önemli olan kendini mutlu hissetmek. Kendini ödüllendirmeye ihtiyacın var bence.

Geçmiş olsun , önemli bir sorun yoktur inşallah.

GÜLİZ hastaneye gitti inşalah güzel haberlerle döner bize alpellanında buruncuğu kırılmamıştır inşallah...

geçmiş olsun esra.inşallah yarın güzel iyi sağlıklı sonuçlar alırsınız.

[

güliz çok geçmiş olsun canım. inş iyi haberlerle dönersin...
meltem ece her zamanki gibi pek şeker maşallah fotolara..

iştahsızlık sorununu iyi bilenlerdenim. ne yazık ki yapılacak pek birşey olmuyor. bin takla da atsan karşısında sonuç hep aynı. belli bir dönemleri mi oluyor ya da bi rahatsızlıkları oluyor biz mi anlamıyoruz ben de anlamadım.

aynen.. her sözümü yiyorum annelik hususunda. her dediklerini yaptırıyor bu afacanlar bize.

yatak konusundaki fikirleriniz için tşkler arkadaşlar. ankaraya gittiğimizde e bebeğin sitesinde görmüş olduğumuz yataklara bir bakacağız. park yatak için kalın yaylı yataklara. iyi olabilir dedik bir bakalım. ankarada satış yerleri varmış onların. eğer onları beğenmezsek son çare şu büyüyen beşiklerden alacağız sanırım.

ah onu bi anlasak canım... istikrarlı olarak 6. aydan beri en çok bu iştahsızlığı yaşayan biz olduk... dr. a gittik şükür sbirşey yok dedik gözden kaçan birşeymi var başka hastaneye başka dr. a gittik tüplerle kanlar alındı istanbula bile gitti ama şükür normal herşey.... dişmi diyorum ama herkes diş çıkartıyor bu kadar istikrarlı yaşayanyok yani bilmiyoruz bizde neden oluyor çözümü ne yapısımı bu çocuğun vs. diye.. dr. a yemiyor diyoruz yemesin zorlamayın diyor zorlamadan olmuyor dün koca günü bu sabaha kadar sadece 1 kere süt içti onla tamamladı bu kadarıda anormal yani..... off çok doluyum bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…