canım kıyamam yaa.. bilirim of off.. onlar açken biz tok olamıyoruz işte. şunu yap bunu yap dene diyeceğim ama eminim şimdiye kadar hepsini denemişsindir. altı ay çünkü çoook uzun bir süre.ah onu bi anlasak canım... istikrarlı olarak 6. aydan beri en çok bu iştahsızlığı yaşayan biz olduk... dr. a gittik şükür sbirşey yok dedik gözden kaçan birşeymi var başka hastaneye başka dr. a gittik tüplerle kanlar alındı istanbula bile gitti ama şükür normal herşey.... dişmi diyorum ama herkes diş çıkartıyor bu kadar istikrarlı yaşayanyok yani bilmiyoruz bizde neden oluyor çözümü ne yapısımı bu çocuğun vs. diye.. dr. a yemiyor diyoruz yemesin zorlamayın diyor zorlamadan olmuyor dün koca günü bu sabaha kadar sadece 1 kere süt içti onla tamamladı bu kadarıda anormal yani..... off çok doluyum bu konuda...
canım kıyamam yaa.. bilirim of off.. onlar açken biz tok olamıyoruz işte. şunu yap bunu yap dene diyeceğim ama eminim şimdiye kadar hepsini denemişsindir. altı ay çünkü çoook uzun bir süre.
sağol canım... ah keşke yapılacak birşey olsa yada yapmığımız ama inan yapılabilecek herşeyi denedik...... şunu öğrendimki selin böyle büyüyecek o bunun yapısı sanırım artık nazlı büyüyen yemek konusunda sıkıntılı olarak büyüyecek....
Sibel Allah yardımcın olsun valla canım çok zor iştahsız bebek... Arıs sütü bal polen karışımı var denedinmi hiç. Defneye gün aşırı veriyorum ben. Birde 25 aylık yeğenim var yaşından beri iştahsız olan bi çocuktu.. ona da başlattırdım bunu 2 ay önce ve çocuk aynı selin gibi kafayı sallıyodu yemiyodu şimdi bi oturuşta bi sahan yemek yiyor... Günde 5 öğün oturup yemesede 2-3 öğün sıkı yiyor.. üstüne gece 300-400 ml süt içiyor.. Defneye de veriyorum ama yeğenim kadar bariz bi etki olmasada iyi geliyor.. Çoğu kez zorlamadan yiyor yemeğini şimdi.ah onu bi anlasak canım... istikrarlı olarak 6. aydan beri en çok bu iştahsızlığı yaşayan biz olduk... dr. a gittik şükür sbirşey yok dedik gözden kaçan birşeymi var başka hastaneye başka dr. a gittik tüplerle kanlar alındı istanbula bile gitti ama şükür normal herşey.... dişmi diyorum ama herkes diş çıkartıyor bu kadar istikrarlı yaşayanyok yani bilmiyoruz bizde neden oluyor çözümü ne yapısımı bu çocuğun vs. diye.. dr. a yemiyor diyoruz yemesin zorlamayın diyor zorlamadan olmuyor dün koca günü bu sabaha kadar sadece 1 kere süt içti onla tamamladı bu kadarıda anormal yani..... off çok doluyum bu konuda...
dün çiçek aşımızı olduk sonunda. şükürler olsun. çok zorluk çıkartmadı yiğit kuzum bu kez.
ayrıca saçlarımı boyattım. dip boyası ve diğer kısma cila yaptılar. hoş oldu. iyi tepkiler alıyorum yani :)kaşlarımı da aldırdım. yüzüm gözüm açıldı resmen ya. çok bozmuştum kaşlarımı . bir de bu kez ilk defa kaş rengimi kırdılar biraz. saça uygun oldu. o da sandığımdan güzel oldu. o sapsarı yaptırdığım dönemlerde de keşke kırdırsaydım dedim.
denizin damakları kızarık ve şiş ara ara ucu görünüyor dişlerin filan çok fena. toplamda 20 olacak dimi diş sayısı ve 2 yaşında bitecek değilmi???? evet evet diyinnn...
ah onu bi anlasak canım... istikrarlı olarak 6. aydan beri en çok bu iştahsızlığı yaşayan biz olduk... dr. a gittik şükür sbirşey yok dedik gözden kaçan birşeymi var başka hastaneye başka dr. a gittik tüplerle kanlar alındı istanbula bile gitti ama şükür normal herşey.... dişmi diyorum ama herkes diş çıkartıyor bu kadar istikrarlı yaşayanyok yani bilmiyoruz bizde neden oluyor çözümü ne yapısımı bu çocuğun vs. diye.. dr. a yemiyor diyoruz yemesin zorlamayın diyor zorlamadan olmuyor dün koca günü bu sabaha kadar sadece 1 kere süt içti onla tamamladı bu kadarıda anormal yani..... off çok doluyum bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?