2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ankara buluşmasından bahsedilmiş. eğer bana uyarsa zaman olarak bende katılmak isterim.cuma gece geleceğiz biz ankaraya. sadece cumartesi tam gün oradayız. pazar sabah işimiz var. öğleden sonra yolcuyuz.

canım kıyamam yaa.. bilirim of off.. onlar açken biz tok olamıyoruz işte. şunu yap bunu yap dene diyeceğim ama eminim şimdiye kadar hepsini denemişsindir. altı ay çünkü çoook uzun bir süre.

dün çiçek aşımızı olduk sonunda. şükürler olsun. çok zorluk çıkartmadı yiğit kuzum bu kez.
ayrıca saçlarımı boyattım. dip boyası ve diğer kısma cila yaptılar. hoş oldu. iyi tepkiler alıyorum yani :)kaşlarımı da aldırdım. yüzüm gözüm açıldı resmen ya. çok bozmuştum kaşlarımı . bir de bu kez ilk defa kaş rengimi kırdılar biraz. saça uygun oldu. o da sandığımdan güzel oldu. o sapsarı yaptırdığım dönemlerde de keşke kırdırsaydım dedim.

canım kıyamam yaa.. bilirim of off.. onlar açken biz tok olamıyoruz işte. şunu yap bunu yap dene diyeceğim ama eminim şimdiye kadar hepsini denemişsindir. altı ay çünkü çoook uzun bir süre.

sağol canım... ah keşke yapılacak birşey olsa yada yapmığımız ama inan yapılabilecek herşeyi denedik...... şunu öğrendimki selin böyle büyüyecek o bunun yapısı sanırım artık nazlı büyüyen yemek konusunda sıkıntılı olarak büyüyecek....

eşim hasta. şifayı kaptı ne yazık ki tam da bayram öncesi yarın yola çıkacağız bir de bu halde. yiğitimize bulaşmasa bari... bugün hem öğlen arası hem çıkışta toplantı ve full sekiz saat dersim var. çok yoğun bir gün offff!!

ben de öyle büyümüşüm. evet. bazı çocuklar doğuştan öyle oluyor. hala da öyleyimdir yani. yaşı ilerledikçe düzelir umarım. yemeyen ve yemek seçen çocukla uğraşmak aileyi cidden çok yoruyor. yiğitte çok seçiyor ama iştahsızlık neyseki gidip gidip geliyor.

MUMY su çiçeği aşıı ateş yapmıyor sorunsuz geçiyor genelde şükür atlatmışsınız.. saçlarını güle güle kullan ufak bi değişiklik bile insana yetiyor moral oluyor... benimde kaşlar aldı başını gitti artık yarın aldıracağım bayramada hazırlık olur.... resmini ekle yeni saçlarınla kaşlarınla yiğit kuşuda görmedik ne zamandır ikinizide görmüş oluruz bu bahaneyle....

Sibel Allah yardımcın olsun valla canım çok zor iştahsız bebek... Arıs sütü bal polen karışımı var denedinmi hiç. Defneye gün aşırı veriyorum ben. Birde 25 aylık yeğenim var yaşından beri iştahsız olan bi çocuktu.. ona da başlattırdım bunu 2 ay önce ve çocuk aynı selin gibi kafayı sallıyodu yemiyodu şimdi bi oturuşta bi sahan yemek yiyor... Günde 5 öğün oturup yemesede 2-3 öğün sıkı yiyor.. üstüne gece 300-400 ml süt içiyor.. Defneye de veriyorum ama yeğenim kadar bariz bi etki olmasada iyi geliyor.. Çoğu kez zorlamadan yiyor yemeğini şimdi.

Biz daha yaptırmadık aşımızı.. nezle oldu bide şimdi.. ancak bayram sonu yaptırabilcez.. Doktora da sormadım ama 16.ay içinde olmasında bi sakınca olmaz heralde.. İyileşince ilk işimiz aşı olacak..

Bayram öncesi bakımlar başlamış.. Ohhhh.. Biri de bana el atsa:92:

esrakom geçmiş olsun. umarım iyi şeyler söylerler yarın. hem belki önlem alınabilir bundan sonra nasıl olsa gelişme çağında hala. boyuda uzun diyosun maşallah.

denizin damakları kızarık ve şiş ara ara ucu görünüyor dişlerin filan çok fena. toplamda 20 olacak dimi diş sayısı ve 2 yaşında bitecek değilmi???? evet evet diyinnn...

denizin damakları kızarık ve şiş ara ara ucu görünüyor dişlerin filan çok fena. toplamda 20 olacak dimi diş sayısı ve 2 yaşında bitecek değilmi???? evet evet diyinnn...

Hayır hayır üzgünüm ( 3 yaşı bulabiliyormuş dişlerin tamamlanması.. 25 aylık yeğenimin 3 eksiği var daha ( Defnenin de hala ön kesiciler var sadece 8 tane (

"İştahsız büyüyen her çocuğun arkasında yıpranmış ve sinirleri bozulmuş bir anne, muhtemelen bu konuyu bir sorun olarak görmeyen bir baba vardır." vardır. Çin atasözü değil ben yazdım
Artık çok üzülüyorum bu konuya yemek vakti gelmeden bende gerginlik başlıyor.
O yemek yemedikçe ben kafayı yiyorum....

Ahh Sibel Ahhh çok iyi anlıyorum yemek konusunda seni, ama elimden bir şey gelmiyor.
Sağlıkla büyüsün Selin inşallah.

PUKKET çok doğru bi tespit annelerin sinirler harap bazen sırf selinin yememesi yüzünden eşimle birbirimize giriyoruz:))) eşimde yememesine üzülüyor ama o bir iki oyalıyor eline birşeyler veriyor yemiyorsa bırak tamam yemiyor zorlama diyor ama ben daha birşeyler bulma çabasıyla dolanıyorum evi belki bu eline verdiğimle yer bi umut derken onca şey deniyorum ama yok yemiyor.....

BİRTANEM verdiğin bilgi için sağol ama ne bilim arı sütü için daha küçükler sanki...

nutrigen neden ?MARNYS kulanıp etkisini görüp fikrimi daha öncede söylemiş olaraktan Sibel neden nutrigen dokotrmu söyledi yoksa onu kulanıp etki gören ve öneren birisimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…