2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh Sibel Ahhh çok iyi anlıyorum yemek konusunda seni, ama elimden bir şey gelmiyor.
Sağlıkla büyüsün Selin inşallah.

inşallah canım önemli olan zaten sağlıkları gerisi boş... ama böyle yemezse gerekli vitaminleri almzsa sağlığını yitircek halsiz kalacak bağışıklığı çökecek diye korkuyorum...

İştahsız bebiş anneleri her yemeği hazırlarken nasılsa yemeyecek diye niye düşünüyorsunuz direk o enerji yüklüyorsunuz..
Daha önce çok sıkı bir şekilde iştahsızlık yaşamış sinir krizleri geçirip gece bile ağlamış birisi olarak sorununu çok inceden anlıyorum ama önce sizin rahat olmanız gerek benim ilk iştahsızlığı yenme dönemi olumlu yaklaşımla oldu..
BİRDE ÜZÜLMEYİN AMA ÇOCUKLAR SİZİ Bİ GÖRÜYOR BİR GÖRMÜYOR SİZİDE ÖZLEYOR OLABİLİRLER Mİ?bu şwekildede size tepkili davranıyor olabilirlermi?

nutrigen neden ?MARNYS kulanıp etkisini görüp fikrimi daha öncede söylemiş olaraktan Sibel neden nutrigen dokotrmu söyledi yoksa onu kulanıp etki gören ve öneren birisimi?

canım nutrigeni nette araştırdım.. zaten ürünün tanıtımında da kan yapar, can yapar iştah açar diye yazıyor... içeriğini okuduğumdada işte yemekte zorlanan nazlı yiyen çocuklara yönelik falanmış o yönden karar verdim.... ama öğlen eşim almaya diye gitti eczacı bi tanıdık var pek tavsiye etmemiş bizde ikilemde kaldık..... MARNYS evet hep dediniz hatta evrimde kullanmaya başladı ama 2 yaş diye yazınca prospektüsünde çekiniyorum....

Sibel Erken değil bence.. Deryanın dediğine göre Marnys in içinde de arı sütü varmış.. Hem bağışıklığı içinde çok faydalı olduğunu biliyorum.. Günaşırı veriyorum dokunmasın diye ama kışın hergün vermeyi düşünüyorum.

tabiki yemiyecek diye hazırlamıyorum hepsini bi umut bu sefer yiyecek diye özene bözene hazırlıyorum bütün yiyeceklerini ... ilk baş sabırla yaklaşıyorum güleryüzlü oluyorum elime ne geçerse oyalamak için veriyorum ama tüm bunlara rağmen yemeyince en sonunda benim sinirler haşat oluyor.....

naz yapıyor olabilir bunuda düşündük canım ama gündüz babaannesindede yemiyor hani onda yiyip bende yemese anlıcamda ama durum gündüzde aynı... hafta sonu ben evdeykende aynı.....

selam canım bende sizlern konularını arada okuyuorum.. benim kızıımda bu a alar acayip iştahsız.. sen çok iyi anlayabiliyorum vermesek hiçbirşey yemeden içmeden günü tamamalıcak o derece yani.. insna çok kötü yıpranıyor.. dediğin gibi insan eşiyle desırf bu yüzden kötü olabiliyorbende bir ara yengemin tavsiyesi üzerine marnys kullandım. iki şişe bitirdik ve hakikatende faydası avrmış ne zamanmı analadım şuru bititi iştahs gene gitit1 aydır vermyiorum.. başak bir vitamin aldık değişik oslun dedik.. keşeke gene marnys alsaymışım bitmesini bekiyorum hemen gene alcam.. o şurubu içmeyeli gene hep iştahsz oldudemekki dedim o şrup sayesidne yiiyormuş.. o döenmde herşeyden çok çok güzel yedirebilyorduk.. çok güzel yedi:)maşhı vardı.. bence tavsiye ederim.. eğer nutrigenden fayda göremessen al derim naçizane .... bol iştahlı günelr tüm bebişlerimzie.. aminnnnnnnnnn....

nurrrrrrr
maşallah ya durup durup bakıyorum resimlere ve duygularım karmançorman.
ne kadar masumlar ikiside.
mustafa çok akıllı maşallah..
yiğitde kız güzeli ya maşallah agzı burnu...

FATMA sen ne kadar süre ankarada'sın.?hemen görüşme ayarlayamdık arada bayramda var..

Son düzenleme:

sağol canım...... girip yazmışsın teşekkür ederim... konumla ilgilenmişsin..... inşalah bütün kuzucuklar annelerini üzmeden bol bol yerler inşallah....

marnys ctesi dr a soracagım kullan derse direk alıp vericem offff deminden beri annemde bizde banu ve annem bir saate yakın sebeklik yapıyorlar duyuyorum içerden neler yaptıklarını sonunda o kutsal ses bitti alkısını duydum ama az evel onu duyunca nasıl rahatlıyroum size anlatamam. allahım nelere sevinir oludk yaaa

ESRA sor bakalım canım durumu banada bildir..... bakalım ne diyecek... kullan diyecekmi marnys... şükür yemiş sonunda ecemiz.... bizimki hala sabahtan beri doğru düzgün birşey yememiş az önce evi aradım kadın ağlamaklı yediremiyorum diyor.......

berkenin durum kemik yasının geri olması degilmis ibo yanlıs anlatmıs bana kagıtta yazan tahlil sonucunu mail attı demin kemik yogunlugu testi yapılmıs bu dahada kotu (( yani kemikleri kirilmaya daha musait demek . kemik buyumesinedn daha onemliymis off simdi bunu arastırmaya koyulacagım umarım cok olumsuz seylerle karsılasmam

bunları okudukca ece yi ne kadar iyi beslemem gerektigini birkez daha iyi anlıyorumki berkeyi besledik su an ilaclar yuzunde bu sonuç tahminimizce. o da yemezdi ama zoral yediridik

yemek istemiyorsa vermey diyenlerin sesi kulagımda sıkıyorsa verme sonra iste boyle sorunlar çıkabilir kalsiyum çok onemli çokk

inşallah sibelcim. ekleyeyim bir tane laptop gitmeden..
FATMA sen ne kadar süre ankarada'sın.?hemen görüşme ayarlayamdık arada bayramda var..
ben yalnızca bu cumartesi tam gün ankaradayım derya. umarım ayarlanır..

bende merak ettim bu vitamini. tadı güzel mi ki?? minadexi hiç içiremedim mesela sizlerden duyup heveslenip aldım ama bi sor bakalım canım bize de bilgi verirsen sevinirim.

dur bakalı esra hemen telaşlanma. daha kötü filan diye bozma moralini. onların yaşı küçük daha. eminim ilerlemeden bişiyler yapılabiliyordur.

ne denirki şimdi doktorun söyleyecekleri önem kazandı şu anda ama hallolmayacak bir durum değil ...
yemiyorsa verme diyenlre bende kızıyorum kusura bakamsın kimse en hızlı büyüdüğü dönem 0-3 yaş ne kadar iyi bakım okadar sağlam gelecek..

inşallah kötü bir sonuç çıkmaz, ilaçla tedavi edilir kolayca umarım

zaten pervin ve nurdan dan yola çıkarak tepkili duruyorum bu konuya
hayat akıp gidiyor ve ben perişan durumdayım artık her gün daha da zor geliyor.
ece olmadan 2 günlük tatile ihtiyacım var ama emiyor olduğu için onu da kesemiyorum sabiha teyzemiz kesmeyin diyor ya
bugün elevit aldım kendime uykusuzluktan ve Ece emdiği için eriyorum bir tek öğle yemeklerim düzgün gerisi soğuk ve harala gürele yenmiş akşam yemekleri

güliz çok geçmiş olsun canım. inş iyi haberlerle dönersin...
meltem ece her zamanki gibi pek şeker maşallah fotolara..
sağol canım ece uzadı sanki bu ay
zor yiyor ama uğraşınca yiyor döke saça işte

o da ece gibi zeytin gözlü

aman maske taksın size bulaşmasın bu arada geçmiş olsun

bende çok iştahsızmışım ama şükür gelişme geriliği olmamış

massallam çok tatlı

meltem ece de bayagı uzamıs çok tatlı onada massallah
:)

denizin damakları kızarık ve şiş ara ara ucu görünüyor dişlerin filan çok fena. toplamda 20 olacak dimi diş sayısı ve 2 yaşında bitecek değilmi???? evet evet diyinnn...

kaynıma sorayım

alkışlıyorum seni

evet tepkili oluyorlar ve özlüyorlar katılıyorum akşam tuvalete gidiyorum kapıya vuruyor bi banyo yapıyorum 3-5 defa kapıyı açmak zorunda kalıyor eşim
özlüyor evet bacağıma sarılıyor sürekli

kesin sonuç gelsin bi bakalım hemen gerilme

haklısın bez bağlatmada yemek kadar ciddi bir performan gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…