Ahh Sibel Ahhh çok iyi anlıyorum yemek konusunda seni, ama elimden bir şey gelmiyor.
Sağlıkla büyüsün Selin inşallah.
nutrigen neden ?MARNYS kulanıp etkisini görüp fikrimi daha öncede söylemiş olaraktan Sibel neden nutrigen dokotrmu söyledi yoksa onu kulanıp etki gören ve öneren birisimi?
PUKKET çok doğru bi tespit annelerin sinirler harap bazen sırf selinin yememesi yüzünden eşimle birbirimize giriyoruz:))) eşimde yememesine üzülüyor ama o bir iki oyalıyor eline birşeyler veriyor yemiyorsa bırak tamam yemiyor zorlama diyor ama ben daha birşeyler bulma çabasıyla dolanıyorum evi belki bu eline verdiğimle yer bi umut derken onca şey deniyorum ama yok yemiyor.....
BİRTANEM verdiğin bilgi için sağol ama ne bilim arı sütü için daha küçükler sanki...
İştahsız bebiş anneleri her yemeği hazırlarken nasılsa yemeyecek diye niye düşünüyorsunuz direk o enerji yüklüyorsunuz..
Daha önce çok sıkı bir şekilde iştahsızlık yaşamış sinir krizleri geçirip gece bile ağlamış birisi olarak sorununu çok inceden anlıyorum ama önce sizin rahat olmanız gerek benim ilk iştahsızlığı yenme dönemi olumlu yaklaşımla oldu..
BİRDE ÜZÜLMEYİN AMA ÇOCUKLAR SİZİ Bİ GÖRÜYOR BİR GÖRMÜYOR SİZİDE ÖZLEYOR OLABİLİRLER Mİ?bu şwekildede size tepkili davranıyor olabilirlermi?
canım nutrigeni nette araştırdım.. zaten ürünün tanıtımında da kan yapar, can yapar iştah açar diye yazıyor... içeriğini okuduğumdada işte yemekte zorlanan nazlı yiyen çocuklara yönelik falanmış o yönden karar verdim.... ama öğlen eşim almaya diye gitti eczacı bi tanıdık var pek tavsiye etmemiş bizde ikilemde kaldık..... MARNYS evet hep dediniz hatta evrimde kullanmaya başladı ama 2 yaş diye yazınca prospektüsünde çekiniyorum....
selam canım bende sizlern konularını arada okuyuorum.. benim kızıımda bu a alar acayip iştahsız.. sen çok iyi anlayabiliyorum vermesek hiçbirşey yemeden içmeden günü tamamalıcak o derece yani.. insna çok kötü yıpranıyor.. dediğin gibi insan eşiyle desırf bu yüzden kötü olabiliyorbende bir ara yengemin tavsiyesi üzerine marnys kullandım. iki şişe bitirdik ve hakikatende faydası avrmış ne zamanmı analadım şuru bititi iştahs gene gitit 1 aydır vermyiorum.. başak bir vitamin aldık değişik oslun dedik.. keşeke gene marnys alsaymışım bitmesini bekiyorum hemen gene alcam.. o şurubu içmeyeli gene hep iştahsz oldu demekki dedim o şrup sayesidne yiiyormuş.. o döenmde herşeyden çok çok güzel yedirebilyorduk.. çok güzel yedi:)maşhı vardı.. bence tavsiye ederim.. eğer nutrigenden fayda göremessen al derim naçizane .... bol iştahlı günelr tüm bebişlerimzie.. aminnnnnnnnnn....
inşallah sibelcim. ekleyeyim bir tane laptop gitmeden..MUMY su çiçeği aşıı ateş yapmıyor sorunsuz geçiyor genelde şükür atlatmışsınız.. saçlarını güle güle kullan ufak bi değişiklik bile insana yetiyor moral oluyor... benimde kaşlar aldı başını gitti artık yarın aldıracağım bayramada hazırlık olur.... resmini ekle yeni saçlarınla kaşlarınla yiğit kuşuda görmedik ne zamandır ikinizide görmüş oluruz bu bahaneyle....
ben yalnızca bu cumartesi tam gün ankaradayım derya. umarım ayarlanır..FATMA sen ne kadar süre ankarada'sın.?hemen görüşme ayarlayamdık arada bayramda var..
marnys ctesi dr a soracagım kullan derse direk alıp vericem offff deminden beri annemde bizde banu ve annem bir saate yakın sebeklik yapıyorlar duyuyorum içerden neler yaptıklarını sonunda o kutsal ses bitti alkısını duydum ama az evel onu duyunca nasıl rahatlıyroum size anlatamam. allahım nelere sevinir oludk yaaa
berkenin durum kemik yasının geri olması degilmis ibo yanlıs anlatmıs bana kagıtta yazan tahlil sonucunu mail attı demin kemik yogunlugu testi yapılmıs bu dahada kotu(( yani kemikleri kirilmaya daha musait demek . kemik buyumesinedn daha onemliymis off simdi bunu arastırmaya koyulacagım umarım cok olumsuz seylerle karsılasmam
bunları okudukca ece yi ne kadar iyi beslemem gerektigini birkez daha iyi anlıyorumki berkeyi besledik su an ilaclar yuzunde bu sonuç tahminimizce. o da yemezdi ama zoral yediridik
yemek istemiyorsa vermey diyenlerin sesi kulagımda sıkıyorsa verme sonra iste boyle sorunlar çıkabilir kalsiyum çok onemli çokk
berkenin durum kemik yasının geri olması degilmis ibo yanlıs anlatmıs bana kagıtta yazan tahlil sonucunu mail attı demin kemik yogunlugu testi yapılmıs bu dahada kotu(( yani kemikleri kirilmaya daha musait demek . kemik buyumesinedn daha onemliymis off simdi bunu arastırmaya koyulacagım umarım cok olumsuz seylerle karsılasmam
bunları okudukca ece yi ne kadar iyi beslemem gerektigini birkez daha iyi anlıyorumki berkeyi besledik su an ilaclar yuzunde bu sonuç tahminimizce. o da yemezdi ama zoral yediridik
yemek istemiyorsa vermey diyenlerin sesi kulagımda sıkıyorsa verme sonra iste boyle sorunlar çıkabilir kalsiyum çok onemli çokk
aksam yemek çok keyifli geçti gulduk eglendik ictim biraz kendime geldim ama bu sabah yine sinirlerim bozuk
berkenin bugun kemik olcumu yapılacaktı az evel ibo aradı moralim çok bozum cumlesi ile baslayınca zaten elim ayagım titriyor . kemik yası berkenin 1,5 yas geride imis. içtigi bobrek tası engelleyen ilaclar yuzunden. zaten o sebeple baktırmıstık. vucutta fazla kalsiyum var berke de bu ilaclarla kalsiyum azaltılıyor ama kemiklerdende alıyormus yan etki olarak tabi. dr endokrinle kurulda goruselim ona gore tedavi sekli belirleriz vs demis kadın nefrolog onun alanı degil simdi yarın kuruldan çıkacak kararı bekliyoruz. netten bakınca +- 2 yıl 4-yas ile ergenlik arası olabilir diyor bazı yerler +- 1 yıl oynayabilir diyor bilmiyorum offff
boyuda kısa dgil berkenin yasıtlarından biraz ustunde hatta kilosu dusuk ama boy kisalıgı olurmus demekki boyu epey uzun olacak demekmis kemik yası dusuk oldugu halde yasıtlarınla normalse bile ilerde çok uzun olacagına isaretmis ama detayları okuyarak anlayamıyorum tabi dr ned iycek bakalım
Nedir bu çocukların yemek yememe olayı yıpranıyoruz resmen.
Kaç gündür kavga gürültü kahvaltı yapıyordu bu gün pes ettim. Hergün ben yedirip öyle çıkıyordum evden. Bugün anneme vakit biraz ilerlesin belki acıkır rahat yer, sen yedirsin artık dedim.
MELTEM yurt dışı olayı uzaktan kulağa hoş geliyor ama Pervin gibi bunu yaşayanlara danışmadan karar verme bence de. ECE de çok büymüş çok tatlı olmuş maşallah.
Eriyip bittim diyorsun ya nedir formülü bize de verAma dikkat et kendine de. Esrako nun dediği gibi hayat akıp gidiyor önemli olan kendini mutlu hissetmek. Kendini ödüllendirmeye ihtiyacın var bence.
sağol canım ece uzadı sanki bu aygüliz çok geçmiş olsun canım. inş iyi haberlerle dönersin...
meltem ece her zamanki gibi pek şeker maşallah fotolara..
eşim hasta. şifayı kaptı ne yazık ki tam da bayram öncesiyarın yola çıkacağız bir de bu halde. yiğitimize bulaşmasa bari... bugün hem öğlen arası hem çıkışta toplantı ve full sekiz saat dersim var. çok yoğun bir gün offff!!
ben de öyle büyümüşüm. evet. bazı çocuklar doğuştan öyle oluyor. hala da öyleyimdir yani. yaşı ilerledikçe düzelir umarım. yemeyen ve yemek seçen çocukla uğraşmak aileyi cidden çok yoruyor. yiğitte çok seçiyor ama iştahsızlık neyseki gidip gidip geliyor.
:)massallam çok tatlı
meltem ece de bayagı uzamıs çok tatlı onada massallah
denizin damakları kızarık ve şiş ara ara ucu görünüyor dişlerin filan çok fena. toplamda 20 olacak dimi diş sayısı ve 2 yaşında bitecek değilmi???? evet evet diyinnn...
"İştahsız büyüyen her çocuğun arkasında yıpranmış ve sinirleri bozulmuş bir anne, muhtemelen bu konuyu bir sorun olarak görmeyen bir baba vardır." vardır. Çin atasözü değil ben yazdım
Artık çok üzülüyorum bu konuya yemek vakti gelmeden bende gerginlik başlıyor.
O yemek yemedikçe ben kafayı yiyorum....
İştahsız bebiş anneleri her yemeği hazırlarken nasılsa yemeyecek diye niye düşünüyorsunuz direk o enerji yüklüyorsunuz..
Daha önce çok sıkı bir şekilde iştahsızlık yaşamış sinir krizleri geçirip gece bile ağlamış birisi olarak sorununu çok inceden anlıyorum ama önce sizin rahat olmanız gerek benim ilk iştahsızlığı yenme dönemi olumlu yaklaşımla oldu..
BİRDE ÜZÜLMEYİN AMA ÇOCUKLAR SİZİ Bİ GÖRÜYOR BİR GÖRMÜYOR SİZİDE ÖZLEYOR OLABİLİRLER Mİ?bu şwekildede size tepkili davranıyor olabilirlermi?
ESRAKO berkeye geçmiş olsun..en sağlıklı tedavi yöntemi uygulancaktır hasarı en aza indirmek için de mutlaka destekleyici bir tedavi vardır..üzülme ..marnys sende sor bakalım..
Yusufun bezinden çiş çıkması çok su içiyor birde tam bağaltmıyorki..düzgün bağlayamamışsam çıkıyor..gece çıkan bezi öyle dolu dolu değil çünkü..(
0-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?