evrim
allah seni bildiği gibi yapsın
delüü
içine kaçmış çük çukur ne beaaaaaaa:84:
yuha! arkadaş ne dikkat bu yaaaaavvv!!! hey maşallah!!!!ece ve abisinin foto hakkaten şahane.
berke zaten gün lerimizn aranan evladı.oyun arkadaşı..
ceren yine cılcıbıl.
çok tatlılar ya maşallah
ecoş harbi ablası gibi durmuş maşallah dombalak eceye
bide badisini tersmi giymiş ne?yada kız badileri öylemiki?arka yaka dahamı açık?afikinkiler öyle değil
ayyy buna ben de koptum...evrim
delüü
arkadaslarım o guzel dıleklerınızı dualarınızı esırgemedınız sagolun varolun...
Özlem caddenız hayırlı oolsun :)) bol kazanclarr
Ece ve Ceren cok tatlılarrr.Cerenı özlemıstık ıyı oldu,foto koydugun.ve abısıyle olan foto cok güzel...
elifff
ya hhakkaten bu progrma pantolanla katılan bi bayan olmadı biliomusun.
ilk zamanlar bide çekiniyolardı yalandan ayy altddada adamlar var ama..falan filan...
evrim aramışsın yeni gördüm
akşamları ben servis dışıyım canım genelde..
özlem yeni işiniz hayırlı olsun :)
gypsyesraa zıkkım iç.
pislükk
minnakım hayırlı olsun yaff ne çabuk derledn topladın ve taşındın.hhey maşallah:)
bu arada özlemlere CADDEniz hayırlı olsundemişsin anlamdı ben???
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
EvrimKuzey,sarmasik+,pinky_42+,aspirinn+,dide+,minik_kelebek+,dnzyildizi84+,gypsyesra+,Marigold,
bence herkes bırbırıne lazer yapıyor.. agda bu saate kadar kalmaz ki.. dokulmedı mı kıl koklerı ey hanımlar...
e herıldın düşünme be kadın :)) ben de ne o kadar yaglı gobek, ne de içime kaçmış çük çukuru var.. hey allamm yaaa
özlemcimmmm, hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsunnn!! ama gerçekten ortak işi zor. 2 kişi olsa neyse de 4 kişi baya zor be kuzum! ama inşallah herşey çok güzel olur...
ayakkabi no da boy kilo gibi goreceli ve ayakkabiya gore degisio..ecenin 2 cizmesi var 21 no biri girerken zor girio ama ucu bol birininde bacaklarda fermuarı kapanmıo ama ucu bol..bi tam ortapedik ayakkabısıvar 21 o ise 25no gibi bosbol trden yolladılar hepsini..hem kucuk olsa ne olcak ayak kilo gibi deilki yedirde buyusun..bence bu tıp konulara cok takılmaya gerek yok onemli olan saglıklı olması
Eda fotolar süperdi lensler pek belli değil ama ... Özde de 23- 24 numara giyiyor bu arada... Bende 39-40-41 arası kalıptan kalıba göre değişir bence benimki gibi koca ayaklı olma ihtimali yüksek ama
:)) teşekkür ederim hepinizee..ece nin 23-24 gibi ayakkabıya gore degisiyor atlamısım ben canım kusura bakma gormedim hiç sorunu
teşşekür ederimm..aspirin yahonunu ayak numarası 23
sizin ayakçıklarda minnakmışş :))evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo
işte beklenen özlenen evrim
evrim
delüü
anlatırım ama saatler gece yarısını vurmadı daha
yuha! arkadaş ne dikkat bu yaaaaavvv!!! hey maşallah!!!!
ayyy buna ben de koptum...
minnakım hayırlı olsun yaff ne çabuk derledn topladın ve taşındın.hhey maşallah:)
bu arada özlemlere CADDEniz hayırlı olsundemişsin anlamdı ben???
sorma hıc kımse benım kadar hızlı tasınmamıstır heralde :)) kı ben elimi bıle süremedım cogu seye.annemın grıp olması elımı kolumu bagladı.helekı Hakandan böyle bı performans hıcc beklemıyorudum şok oldum.ama yenı evın halını görsen benım gıbı arkana bıle bakmadan kaçarsın :)) heryer heryerde nası düzen kurulur bılmıyorum.
cadde Özlemlerın yenı kafesı degılmıydı yalnısmı hatırladım
sorma hıc kımse benım kadar hızlı tasınmamıstır heralde :)) kı ben elimi bıle süremedım cogu seye.annemın grıp olması elımı kolumu bagladı.helekı Hakandan böyle bı performans hıcc beklemıyorudum şok oldum.ama yenı evın halını görsen benım gıbı arkana bıle bakmadan kaçarsın :)) heryer heryerde nası düzen kurulur bılmıyorum.
cadde Özlemlerın yenı kafesı degılmıydı yalnısmı hatırladım
Ya nasıl ya gizmo sen farketmedinmi.
özlem alf gibiyim yazmışsın güldüm hee.
Hmm dimek cadde..
Caddeye akalım.falan filan derler artık..
Evrim sahaları terketmiş çük çukurundan sonra!!ben anladım şimdi. Püüüüüüüü
ben denedim.. kaçamıosun :)) hemen şehrin tüm giriş ve çıkışları kapatılıyor
eski kafes pek dar gelmeye başlamış da iğrencim biliyorum
eda benim de ayaklarım küçük ve çok nizamidir buradaki herkes bilir:))
Iyi geceler.
Sohbet tam geyik tadındayken gitmek zor ama.
Sabah namazıyla uyanan bi oglum var. Benden bu kadar:)mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?