2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şevvalde bı uyusada bende yatsAm.annemlerde kalmaya basladıktan berıdır uyku düzenı şaşatı.sabah 7-8 de uyanan aksam 10 da uyuyan guzel kızım,artık gece uyumaz sabah uyanmaz oldu.bı şaşmayan öğle uykusu.saat ılerı gııttı sadece.gece 12den önce uyumuyo sabah 10.105da uyanıyo

yooooooooo..... hiç dikkatimi çekmedi valla...

eski kafes pek dar gelmeye başlamış da iğrencim biliyorum
eda benim de ayaklarım küçük ve çok nizamidir buradaki herkes bilir:))
nevanın ayakları sana çekmiş demek ki.. ne güzel. benim ayaklarım 34 numerodur efenim. onurun da öyle büyük diil. 41. ama adanın büyük gibi geliyor bana. 22 giyiyor şimdi. aslında bakınca normal galiba ama bizden minnak ayaklı bişey beklenirdi di mi? olsun büyüyünce benim ayakkabılarıma sarkamaz en azından.. :)))

vatana millette kk ya hayırlı geceler.. Tusi benı bekler yatagımın bas ucundaaa :)))
senin nezdinde yatanlara ii ceceler dilerimmm...

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

minik_kelebek Marigold+. dide+ nicole78 dnzyildizi84+ mercimekim. EvrimKuzey+ aspirinn. sarmasik+. pinky_42+

0 ziyaretcı gözlerım yaşardı :))

Son düzenleme:
heyy massallah herkesler burda
alıntı yapmakla ugrasamaycagım laptopu rahat kullanamıyorum habire f klavyeden çıkıyorzor yazıyorum
ciddi yazılar ayanıtlarım yarın 9 dan sonra gelecek.)
geyik için burdayım su saatte .)))

ama alımda kalanlara yanıt yazayım
detayları tam okuyamadım ozlemcim ama dukkan acıyormussunuz hayırlı ugurlu olsun bunu diyivereyim hemen detayını yarın okuyacagım allah bol kazanclar nasip etsin insallah

ceren 10kiloyu yeni geçmisti ki hastalandı agzında yaralar çıkmıs vs kilo kaybetmis ondan birde minyon tipliler e anne minyon birde yemiyormus hiç ceyrek kase yese seviniyorlarmıs vs
bakıcı ablalarıda ordaydı kadının sokakta turbanlı oldugunu evden çıkarken gorduk sok olduk resmen evdeki susu gorulmeye degerdi,

bu arada evleri anormall sıcaktı merkezi sistem kuzey kısımlar çok soguk oluyor diye oraya yonelik yakıyorlarmıs ben ece ye ince giysi alsam degiscektim bogazlı penye ile yanaklar kıpkırmızı oldu zavallımın nazan getirdi bir iki buluz ama hepsi ece ye kuçuktu daralır giymez diye soymadım yani cerenin kiyafet o eve daha uygundu
aslında ustunede guzel elbisesi vardı ama yemek yedi arada yemek yerken onluk taktırmadıgından eski bir giysi giyiyorlarmıs body ters olarak yanlıslıkla giyildi onu bile zor giydirdiler bir saniye yerinde durmuyor balık gibi masalah o yuzden kimse çıkarıp duzeltmekle ugrasmadı gece boyunca benimde gozum e takıldı .) simetri ve duzen meraklısı biri olaraktan ama laflamakla zamanı geçirdik

bugun oglen çok yogundum yuruyus yapamadım ayrıcan akosu bandına kustum bana fayda saglamıyor diye kilom 75 altına inene kadar yurumeyi dusunmuyorum .)) ciden ama hevesim kactı acayip

aksamda cubuk kreker bir iki tane yiyim diye paketi aldım oturdum yarısını yedim sonra ibo çekirdek aldı geldi ondanda yedim bir iki avuc isyanlardayım madem kilo vermiyorum bari diyet i bozayım dedim
az kaldı konsolun ustunde duran envayi çesit çikolataya sarmam insallah bu saaten sonra hepsi yilbası hediyesi olarak geliyor iboya sene sonlarında nasıl guzel cesit cesitler size anlatamam koklayıp geçiyorum surekli onlerinden

gizem senin ayağın küçüğün de küçüğü maşallah.ben de kaçıyim madem herkes yatar

iyi gecelerrr.ben yatar demeyı cok isterdım ama Şevvalle Hakanın delı gıbı kudurmaları görüleye deger,gecenın bu saatınde!!!!

iyi gecelerrr.ben yatar demeyı cok isterdım ama Şevvalle Hakanın delı gıbı kudurmaları görüleye deger,gecenın bu saatınde!!!!

ahahaha o bizde çok sık yaşanan bir sahne.sıpalar gece yarısı dah bir tatlı oluyor.Allahtan bugün erken uyudu erken dediğim 11 e geliyordu saat.

seminer notlarrı;

rica ederim arkadaşlar. umarım işinizeyarar.güzel bilgiler.çocuk yetişrmede elimizn altında olması gereknler var paylaşmak istedim.
biliyorumki burdaki herkesin derdi çocuk yetiştirmek. sıradan buyutmek değil..

hayırdır yaff tpik yine kabuguna çekilmiş?
kimsecikler bişi yazmamış!!

nurdaaan nerelerdesin ya
yazmıyosunda valla olmuyo böyle bi gel bi haber ver.

burcudaevrim izmirden giittkden sonra çekildi kabuguna!

canım berke tabi daha buyuk 11 yasında artık o tarz sıkıstırmalar yapmıyorda kovalamaca oynuyorlra mesela dibinden dibindenk osuyor çocugn carpıp dusurecek onu dusunemiyor kendince dusundugunu soyluyor birsey olmaz degmiyorum diye kendinden çok emin ama biz heyecan ve sinir içinde izliyoru her an dusecek birsey olacak vs diye

evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo

ayy ne kadar minikmis ayagı herkes anasına çekmis heralde benimde ozlemin gibi buyuk ayakalr 40-41 seklinde ece ninde buyuk

dun gece hepsini okudum bugunde hatuna verdim o da okumayı severmis hamile iken vs çokkitap okumus o okuyacak bgun eve goturup bak ne çok insana faydan oldu

hay Maşallah, gece almış yürümüş sohbet yetişemedik...
Çok merak ettim canlı paradaki hatunu bu arada...
ESRAKO Ece ve Ceren pek güzel çıkmışlar maşallah. Ceren de çok sevimli bir çocuk olmuş. Ece gerçekten ablası gibi duruyor Ceren in
GÜLİ çok teşekkürler emek verip notlarını patlaşmısın.

ÖZLEM hayırlı olsun yeni kafeniz. Bol kazançlı olur inşallah.
Benimkinin de ayakları 21 numara çok farklı olabiliyor ayak büyüklükleri çocuklarımızın gerçekten...

EVRİM Antalya ya oryantasyon süreci tamamlanmış anladığım kadarıyla gene formundasın. Formundasın demişken diyet nasıl gidiyor, bizi haberdar et arada
Prospan bu arada çok iyi geldi hafif hırıltı vardı ve şu anda geçti çok şükür...

Son düzenleme:
selam kizlar!!!

gercekten dün topik baya bir canlanmis...ama bugün yine kimsecikler yok nedense...neyse..bizde kizimla evde güresip duruyoruz..birazdan o nu alip disari cikacagim..babasi gelene kadar oynar biraz disarida..ööfff bunaliyor insan evde ya!!!

herkese mirabaa gece gene ne güsel sohbetler edilmiş yaaa

güli notlar için tşk bacıııı
yahoyaa bittiim yaaa
esra iki kadeş süperler kıskandım bak bende ekleyim resim
pervin senin yaşadıklarını bende aynısını yaşadım aynı şehirdeyken hemde bu yaz haziranda gökhanla açık açık konuştuk şimdi çok şükür çok ii her gün telime bakardı annemle kaç dk konuştum die şimdi tınmıo

çokkk sevgi dolu mustii çokkk 2 öpmeden sonra bi tane kafasına yapıştırıo yavrunun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…