gülistan anlamış ama ben yine de anlatacağım azz kaldı
yooooooooo..... hiç dikkatimi çekmedi valla...Ya nasıl ya gizmo sen farketmedinmi.
özlem alf gibiyim yazmışsın güldüm hee.
Hmm dimek cadde..
Caddeye akalım.falan filan derler artık..
Evrim sahaları terketmiş çük çukurundan sonra!!ben anladım şimdi. Püüüüüüüü
nevanın ayakları sana çekmiş demek ki.. ne güzel. benim ayaklarım 34 numerodur efenim. onurun da öyle büyük diil. 41. ama adanın büyük gibi geliyor bana. 22 giyiyor şimdi. aslında bakınca normal galiba ama bizden minnak ayaklı bişey beklenirdi di mi? olsun büyüyünce benim ayakkabılarıma sarkamaz en azından.. :)))eski kafes pek dar gelmeye başlamış da iğrencim biliyorum
eda benim de ayaklarım küçük ve çok nizamidir buradaki herkes bilir:))
senin nezdinde yatanlara ii ceceler dilerimmm...vatana millette kk ya hayırlı geceler.. Tusi benı bekler yatagımın bas ucundaaa :)))
iyi gecelerrr.ben yatar demeyı cok isterdım ama Şevvalle Hakanın delı gıbı kudurmaları görüleye deger,gecenın bu saatınde!!!!
canim benimki Hayati kiskanmaya basladi yavas yavas..bence berke de kiskaniyordur kardesini..ne kadar sevselerde simdi bizler kücüklerle daha ilgili gözüküyoruz..her hareketleri bizi öyle heyecanlandiriyorki büyükler bunu görünce hircinlasiyorlar ve ilgi cekmek icin türlü türlü tavirlar takiniyorlar..hatta mehmet kaan kardesini cok bunaltiyor bazen..sözde öpüyor seviyor ama dakika rahat birakmiyor kardesini..bence berkede tam zor caginmda ilgi odagi olmak isteyebilir..biz yasiyoruz valla bu durumu..
evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo
seminer notlarrı;
rica ederim arkadaşlar. umarım işinizeyarar.güzel bilgiler.çocuk yetişrmede elimizn altında olması gereknler var paylaşmak istedim.
biliyorumki burdaki herkesin derdi çocuk yetiştirmek. sıradan buyutmek değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?