2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlıparadaki kadının şeyi görünecekmiş de ona ağda için bekliyoruz hesraaa

Son düzenleme:
arkadaslarım o guzel dıleklerınızı dualarınızı esırgemedınız sagolun varolun...

Özlem caddenız hayırlı oolsun :)) bol kazanclarr

Ece ve Ceren cok tatlılarrr.Cerenı özlemıstık ıyı oldu,foto koydugun.ve abısıyle olan foto cok güzel...

evrim sinekkaydı yaptı valla ablayı.göremedim ama face'e düşer meşhur oldu evrim sayesinde

elifff
ya hhakkaten bu progrma pantolanla katılan bi bayan olmadı biliomusun.
ilk zamanlar bide çekiniyolardı yalandan ayy altddada adamlar var ama..falan filan...

evrim aramışsın yeni gördüm
akşamları ben servis dışıyım canım genelde..

özlem yeni işiniz hayırlı olsun :)

gypsyesraa zıkkım iç.
pislükk

FINKY IM

aramış mıyım?? haberım yok desemm :)) Esra yı arayayım derken senı mı aradım kı?? demek kı acmamıssın, ben de Esra yı arıyorum sanmısım.. bu da guzel.. kusura bakma cevrımımın dışı.. :)

minnakım hayırlı olsun yaff ne çabuk derledn topladın ve taşındın.hhey maşallah:)
bu arada özlemlere CADDEniz hayırlı olsundemişsin anlamdı ben???

çok ayıp ya
yanlışlıkla aramışım denirmi.
püü insan evetcanım aradımdı seni falan der.resill.
bide elaleme agda yapmış püüüüüüüüüüüü

çok ayıp ya
yanlışlıkla aramışım denirmi.
püü insan evetcanım aradımdı seni falan der.resill.
bide elaleme agda yapmış püüüüüüüüüüüü

anam sımdı sen deyınce yazıverdım.. :)) dusunduklerımı kaleme dokuverdım.. bılemedım kuzumm ya :)) bu saatten sonra kıvırmaya kalksam Fatıh Urek ın yılan dansına benzer.. yapmiimm di mi?

haa kendıme yapa yapa heder oldum.. elaleme de servıse cıktım.. :))

yaff kimleri tanıyosunuzda hayransınz

vay arkadaş discovery channelmişda bilmeme kimmişde.

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)

EvrimKuzey,sarmasik+,pinky_42+,aspirinn+,dide+,minik_kelebek+,dnzyildizi84+,gypsyesra+,Marigold,

bence herkes bırbırıne lazer yapıyor.. agda bu saate kadar kalmaz ki.. dokulmedı mı kıl koklerı ey hanımlar...

ayy evrim bian seni fatih ürek dansıylan düşündümde.
yok yok

özgülcüm oğluşun yeni yaşını kutluyorummm! nice güzel senelere!

gülicim eline koluna sağlık, indirdim hepsini..

tubacım hayırlı uğurlu olsun yeni evin.. mutluluk ve huzurla dolsun..

deryacım, sana daha önce de yazdım burdan gördün mü bilmiyorum ama, ayarlayabilirsen eğer seni görmeyi çok isterim. ama biliyorum ki işin başından aşkın.. sen bak durumuna canım ona göre konuşuruz..

ecoşşşşş bayıldımmm sanaaa!!!! face de yazdım ya, adaya çok benzettim bu resimlerde..

ece ve abisinin foto hakkaten şahane.
berke zaten gün lerimizn aranan evladı.oyun arkadaşı..

ceren yine cılcıbıl.
çok tatlılar ya maşallah
ecoş harbi ablası gibi durmuş maşallah dombalak eceye
bide badisini tersmi giymiş ne?yada kız badileri öylemiki?arka yaka dahamı açık?afikinkiler öyle değil

özlemcimmmm, hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsunnn!! ama gerçekten ortak işi zor. 2 kişi olsa neyse de 4 kişi baya zor be kuzum! ama inşallah herşey çok güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…