2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim yeni pastahaneniz hayirli ugurlu olsun...eminim özde size ugur ve bereket getirecek..bol kazanclar ve bununla birlikte mutluluk tabi..

acilisa kim davetli..bizde gelelim mi???

Özgül oğlunun yeni yaşı kutlu olsun nice senelere..

Minik tubam inş.hayırlısıyla evinde rahat huzurlu günler geçirirsin
acele etme evi düzenleme konusunda yorma kendini toparlanır herşey yavaş yavaş
yeterki sağlık olsun huzur olsun...

Esrako ecenin üzerindeki eskimo tarzı montu çok hoşuma gitti çok yakışmış rengide çok güzel
bu arada berkeye haksızlık etme o çok efendi mükemmel bir çocuk benim gözümde ;-)
ben öyle gördüm öyle tanıdım onu çok şanslısın bence böyle bir oğlun var
tabi şimdi ergenlik dönemi nedeniyle böyle tatsızlıklar yaşanıyor
fakat çok güzel yetişmiş bir çocuk

Özlem canım yeni işiniz hayırlı olsun bol paralar kazanın inş.

Son düzenleme:
Ece çok tatlı ya abisiyle pozu benimde çok hoşuma gitti.. Ceren pıtırcık onada maşallah saçlar falan oldukca uzamıs :))
Özgül, Dilek sağolun güzel dilekleriniz için... Çık gel Özgülüm kapım her zaman açık Gelmişken azıcık yardımda edersiin

gecen gun eceye cok guzel corba yaptım yemedi:)tvde gormustum ..patates havuc domates sutte pisirip kasar rendeliosun..tarifte kabakla kozlenmis biberde vardı..ama sevecek bebekler olabilir
valla tam benim seveceğim bişey orası kesin.
ben aynı tarife bir kaşık krema katıyorum.hatta dondurulmuş domateslerim var onlarla yapıyorum

katılıyorum survivor lafına da bittim
çok geçmiş olsun dilli düdüküme
ne güzel.memoti çok şeker bir çocuk fotolardan gördüğüm kadarıyla.çok tatlı gülüyor.yeni yaşı güzellikler getirsin ona

iki kelimelik konuşma bence de normaldir.neva da baba gitti,mama bitti,ben geldim diyor.
esra esra esra yahoya yine bittim ne güzel saçlar öyle.ben de olsam kestiremezdim.nevanınkilere bile kıyamıyorum ki daha az kıvırcık ve bonus

özlemciğim yeni işiniz hayırlı olsun

yemek yeme konusunda neva baklagillerden kurufasulyeti ve sebzelerden karnıbaharı yiyor Allaha şükür ama kanaıbaharın üstünde sarımsaklı yoğurt olacak ve herşeyi kendi yiyor artık.bisküvili süt dışında.biz yedirirsek yemiyor.biz de saldık bayadır yiyor kendi

Teşekkürler Elifim:)) Ya Özde kelime konusunda oldukça sınırlı ve 2 kelime yan yana sadece 1-2 defa o da oldukça aralıklarla söyledi diyebilirim... İlki gel pisi idi :)) Birde kedi, köpek, kuş takliti yapıyor o kadar ... Normal herhalde 2 yaşına kadar sökeriz umarım derdini anlatsında tuvalet eğitimine geçelim bez dayanmıyor bu aralar gayet formunda kendileri

gülim eline koluna sağlık hiç üşenmemiş tek tek sıçan yapmış adaşta tek tek indirdiği için çok üzülmüş

özgülüm mehmet kaana nice uzun sağlıklı mutlu yıllar dilerim
kreş konusu süpermiş vallahi bende diyorum acaba yollasammı 3 yaşını beklemeyip sıyıracağım yoksa artık bu veleti oyalayacağım diye :26:
bu arada maili aldım fotolar için çok sağolda hepsi düşük çözünürlüklü pcye kaydedince resimler belli olmuyor ben onları bastırmayı planlıyorumda bilmem annatabildimmi öperim seni

özlemmm hayırlı olsun cafeniz elemana ihtiyaç varmı geleyim hemen
ancak ortak açtıysanız oranın ömrü uzun olmaz heleki işin içine kadınlarda giriyosa

minişim geçmiş olsun sanada tez zamanda düzenini kurarsın inşallah

ecoş her geçen gün güzelleşiyor berkeye laf yok oyarım o bizim kurtarıcımız günde ne güzel bakıyor oyalıyor çocukları bence bu bile bi erdemdir nankör anne ne olcek
ayrıcana harbiden ecoş cerenin yanında dev anası gibin kalmış

aspirin yahonunu ayak numarası 23

Ozlemım.. yenı ısınız hayırlı ugurlu olsun.. tadında tuzunda olsun.. umarım gonlunuzce olur her sey.

Gel Esram ya sen Deniz den daha güzel pastalar ypıyorsun hem aman duymasın toz kondurmaz kendine bu konuda sanki kendini discovery deki Buddy Valastro sanıyor

Minnaakk Tuba.. yenı evın hayırlı ugurlu olsun.. en kısa zamanda ısınsın.. huzur bereket saglık getırsın.

evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)

gypsyesra,dnzyildizi84+,babymom+,sarmasik+,Marigold+,EvrimKuzey+,dide+,minik_kelebek+,

efrimin deyimiyle aşağıdakiler ağdamı yapıyor

özlemmmm
budyyy tek aşkım hiç bi programını kaçırmam hastasıyım o adamın harbi manyak ama adam yaa
hayalim var benimde bir gün benimde öyle bilmem kaç katlı cafem olcek

Sağol cnm Esra nın dediği gibi ortk iş çok zor olacak sanki ama umarım herşey iyi olur

Oolur olur.. yeter kı ıste.. nıye olmasın.

evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo

Afium a gecen dedı Ozy.. Elıf e ne zaman gıtmek ıstersın dıye.. ben de dedım kaymaklar erimeden.. :)) yanı du bakalım.. ben senı haberdar ederım gelmeden 10 -15 dk once :)

özlemmmm
budyyy tek aşkım hiç bi programını kaçırmam hastasıyım o adamın harbi manyak ama adam yaa
hayalim var benimde bir gün benimde öyle bilmem kaç katlı cafem olcek

Laf aramızda ama bende bayılıyorum adma nasıl bir yetenektir ya! :26: Ama Deniz e göre kullandığı cihazlar yanında çalışan ekip arkadaşları çokk iyi ondan diyor adam karısına hediye onun pastasını yapt ya nerde bende öyle koca Bak örnek al demiştim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…