ece yıne telimi ortadan ikiye ayırdı gozum aydın..tel celladı bu sıpa ya
valla tam benim seveceğim bişey orası kesin.gecen gun eceye cok guzel corba yaptım yemedi:)tvde gormustum ..patates havuc domates sutte pisirip kasar rendeliosun..tarifte kabakla kozlenmis biberde vardı..ama sevecek bebekler olabilir
ben aynı tarife bir kaşık krema katıyorum.hatta dondurulmuş domateslerim var onlarla yapıyorumpervin
nesrin bi domates çorbası yapmış sütle
çok lezzetliydi.
afikde bayıldı :)üstüne kaşar rendesi ekleyincede mühteşem oliii:)
yagda azcık un ve bi diş sarmısak rendesini kavur.üzerine domates sosu ve salça ekle.accık kavurunca 2 bardak süt ve aldıgı kadar su ekle pişir. ben azcık şehriye ekledim daha tok tutsun diye ve haşlanmış tavuk parçaları attım
katılıyorum survivor lafına da bittimsibel üzüldüm seline canım yaa! ama inan bana böyle ola ola survivor olmayı öğreniyorlar. yarın öbür gün o da kendinden küçük bi çocuğa vurabilir ve sen engel olamayabilirsin. çocuklarda bir dönem bu maalesef. ben de gördükçe çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok gibi. yarın öbür gün okula kreşe gidecekler, itilip kakılacaklar da itip kakacaklar da.. hayat böyle bişey ve öğrenmek zorundalar. ada da gördüğü her çocuğu sarılıp öpmek istiyor. ama çocuklar çok acımasız çok!!! hepsi öyle olacak inan bana. dün akşam mesela görümcemler geldi bize. onun da oğlu 2 yaş 2 aylık. ve hiçbişey paylaşmıyor. ada sürekli öpmek sarılmak için peşinden gidiyor, oyuncaklarını veriyor filan habire dayak yedi , itildi, düştü. elbette görümcem de ben de müdahale ettik ama saniyelik işte. çok da karışmamak lazım aslında belki. kendilerijni korumayı öğrenmek zorundalar. gecenin sonunda adanın elindeki oyuncağı çekerek almaya kalktı oğlan. ada bi patlattı, döndü gitti tırıs tırıs.. 2 saatte öğrendi hayatı maalesef.. keşke böyle olmasa , sevgi verdiğinde hep sevgi görse ama diil işte. her zaman yanlarında olamayacağız maalesef...
çok geçmiş olsun dilli düdükümegünaydın,
Alperen'in köpek dişlerinin 2 tanesi uç vermiş, son azıda epey cıktı. bir gün ishal bir gün kusma derken hafta sonu dün bırakamadım kuzumu çünkü elimi bırakmadı hiç 3 gündür. o yüzden gelmedim işe. bugünde ağlayarak bıraktım içim parça parça. merak etmişsiniz evde net olmadığı için giremedim.
keyifsiz günler geçiriyorum hiç tadım yok. geçmişi okudum ama yorum yapacak mecalim yok, içimden iyi dilekler geçti, özellikle esrakom cok teşekkür ederim zeytin bilgisine.
ne güzel.memoti çok şeker bir çocuk fotolardan gördüğüm kadarıyla.çok tatlı gülüyor.yeni yaşı güzellikler getirsin onaayin 6 sinda oglusum dogum günü vardi..ama burada tatil oldugu icin arkadaslariyla kutlayamadi..o yüzden pazar günü sinemada kutlayacagiz..ilk defa arkadaslariyla kutlayack yavrum...tam 7 yasinda oldu oglum..benim huysuz,cok bilmis ama bir o kadar da duygusal yavrum...ah Esrako seni cokkk iyi anliyorum..su siralar diyologlarimiz bizimde zor..inan laf atlatmakta cok zorlaniyorum..ama ne yapalim annelik..hep sabir hep sabir...
Ozlemım.. yenı ısınız hayırlı ugurlu olsun.. tadında tuzunda olsun.. umarım gonlunuzce olur her sey.
Sağol cnm Esra nın dediği gibi ortk iş çok zor olacak sanki ama umarım herşey iyi olur
evrimm çok tatlısın bugün yine.dönüyorsun pistlere.eee ne zaman geliyon Afiuma
ya arkadaşlar neva hala 19 numero giydiğinden güzelim ayakkabı ve botlardan alamıyorum.hepsi 21den falan başlıyo
özlemmmm
budyyy tek aşkım hiç bi programını kaçırmam hastasıyım o adamın harbi manyak ama adam yaa
hayalim var benimde bir gün benimde öyle bilmem kaç katlı cafem olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?