maşallahh nur kocaman olmuş yiğitttEki Görüntüle 125820 Eki Görüntüle 125821 çokkk sevgi dolu mustii çokkk 2 öpmeden sonra bi tane kafasına yapıştırıo yavrunun:))
5 yaşında anaokulu başlıyo bende 4 de gönderirim diyedüşünüyorum ama belki 3 yaşında yarım gün falan başlanabilir yada 3.5 gibi..kreş...
bende istiyorum şöle 3 yaşında olsa filan hemen evin yakınında var yürüyerek 10 dk sürmez bi aklım seneye gönder dio sonra yok diorum yarım gün ark gönderio çok memnunn sanırım 4 5 yaşın göndririz gibime gelio
çocuklarımızın yaşam mimarı anne
konulu seminerin en can alıcı cümlesini yazmak istedim
ev kadınlıgını değersizleştirmek kültürel psikolojik bir savaş taktiğidir.halbuki annelik ve iyi çocuk yetiştirmek dünyanın en önemli işlerinin başında gelir.annelik en önemli meslekdir.çalışan annelerin bile çocuklarına bakıcılık yapacak kişilerde beli özellikler aramasının sebebi bu değilmidir.
aksi olsaydı(çocuk yetiştirmek kolay ve sıradan olsaydı eger) bakıcı olarak sokakdan gecen herhangibir insana para karşılıgı bu iş yaptırılırdı!
davranışını begenmediğimiz kocaman insanları bile ne biçim anne babaymış nasıl evlat yetiştirmişler diye eleştirmiyormuyuz?
Şevval parmagını kesti!!!
çorba ısıtmaya gıttım mutfaga,Şevvalde cızgı fılm ızlıyodu,ısıttım geldım hemen yanına,suratında canı yanmıs bı ıfade!!
bıde ne göriyim elı kan ıcınde.aklım cıktı evdede kımse yok bayılcaktım ama tabı dedım soguk kanlı ol,neyın nesı bu öğren.hemen suya tuttum baktım parmagının kenarını kesmıs.hemde teyzesının kalem trasıyla.
hemen kolonya sürdüm pecete tuttum dursun dıe yok durmuyo.artık hazırlanıyodum Hakanı aradım.sonra aklıma zeytınyagı sürmek geldı.peceteye sürdüm parmagınıda sıkıca kavradım uzunca bı süre tuttuk ve durdu cok şükür.
Allah ım yavrularımız sana emanet biz koruyamıyoruz.yaptıgı sey 5 dakıka ıcınde oldu resmen....
Eki Görüntüle 125820 Eki Görüntüle 125821 çokkk sevgi dolu mustii çokkk 2 öpmeden sonra bi tane kafasına yapıştırıo yavrunun:))
geçmis olsun canım sevvale ortada bırakmamak gerek bu tarz kesebilcek seyleride kalemtras in parmak keseceğini bende dusunmezdimŞevval parmagını kesti!!!
çorba ısıtmaya gıttım mutfaga,Şevvalde cızgı fılm ızlıyodu,ısıttım geldım hemen yanına,suratında canı yanmıs bı ıfade!!
bıde ne göriyim elı kan ıcınde.aklım cıktı evdede kımse yok bayılcaktım ama tabı dedım soguk kanlı ol,neyın nesı bu öğren.hemen suya tuttum baktım parmagının kenarını kesmıs.hemde teyzesının kalem trasıyla.
hemen kolonya sürdüm pecete tuttum dursun dıe yok durmuyo.artık hazırlanıyodum Hakanı aradım.sonra aklıma zeytınyagı sürmek geldı.peceteye sürdüm parmagınıda sıkıca kavradım uzunca bı süre tuttuk ve durdu cok şükür.
Allah ım yavrularımız sana emanet biz koruyamıyoruz.yaptıgı sey 5 dakıka ıcınde oldu resmen....
gerçekten nur harika bir iş başardın.Allah kolaylık versin çok şekerlerEki Görüntüle 125820 Eki Görüntüle 125821 çokkk sevgi dolu mustii çokkk 2 öpmeden sonra bi tane kafasına yapıştırıo yavrunun:))
çok çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biriŞevval parmagını kesti!!!
hello guys!
iyiyim. Onur'a bir mektup döşedim geçenlerde. Dedim; ben seni baba olarak böyle hayal etmemiştim. Ve daha bir sürü şey. İyi çok şükür, büyük oranda düzeldi, umarım geçici olmaz. bEN iyiyim. bldiğiniz gibiyim. koşturuyorum. bugün başım çok ağrıdı, sabah ağrı ile uyandım, wc ye bir gittim, regl olmuşum. 2 saat dersim vardı Allah'tan, babamı aradım, dedim iğneni kap gel, beni de okuldan alıver. Sağolsun, aldı, iğne zipledi, gözümü açtım.
Doruk da iyi çok şükür, alt köpek dişlerinden biri çıktı, uykusu da fena gitmiyor. çok it oldu ama! Deli oluyorum oğluma.
ÖZLEM yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun.
ESRAKO Ece çok tatlı oluyor her geçen gün. Gerçi hepsi öyleler. Abisiyle fotoları çok hoş.
EVRİM naper? özlüyorum seni çok
Şevval parmagını kesti!!!
slm kızlar.uzun zamandır yoktum.ev taşıdık ve net bağlatmadık uzun süre.geçmişi okumam mumkun değil.umarım herkes iyidir.
nurçoktan doğum yapmışsındır tebrik edemedim hayırlı olsun canm.epey yoğun oluyor insan yani ben öyle oluyorum.şimdi ikiside uyuyor.
sütüm üzüntü ve stres karşısında dayanamadı ve cekıldi.emziriyorum ama tatlı niyetıne.Yağız 6 ay sadece anne sütüyle beslenmişti olsun ne yapalım bir olmuyor demekki!
bu arada ben ancak kendimle ilgili bakıma girdim.kıloydu çatlaktı yeni yeni üzerine durmaya başladım.malum zararlı diye birşey yapmıyordum.kılom 72-73 spor yapmam yada yuruyüş yapmam imkansız.bu arada tekrar ünv.sınavına girip açık öğretimden okumaya başlayacağım.nasıl fırsat bulup ders çalışacaksam.birde şu çatlaklar var ya siz bakım yaptınızmı yaptıysanız ne yaptınız düzlme varmı? daha önce babymon yazmıstı galıba bu sitede kahve-limon karışımı diye.ben onu yapıyorum 15 gundür.işe yarayacak sankı deneyen varmı aranızda merak ettim.
malum saçlar dökulmeye basladı yıne onada bakım yapıyorum.epey uğraşmaya başladım kendimle bitki çayımıda içiyorum.ancak kesintiye uğradığımda oluyor.malum 2 küçük afacanla uğraşmak hiç kolay değil.
taze şu mektup yazma olayını ara ara bende yapıyorum eşime
bazen işe yarıyor evet
bu aralar ece çok kusuyor biraz grip gibi ama günde 2 defa kusuyor çok üzülüyorum acaba bakma tarzından mı diye düşünüyorum çünkü gecen salıdan beri kayınvalidem bakıyor ve sürekli negatif enerji taşıyan bir insan
özlem dükkan nerede açıyorsunuz
Ben de su siralar cok zorlaniyorum..Hayatin buldugu her türlü abul subuk seyi agzina atmak gibi bir huyu var..oglum hic yapmazdi ama Hayatta bu en üst boyutta..Allahtan yutmuyor..cigneyip cigneyip bir süre sonra kendiliginden veriyor..ama ben de ne bulsam yerden alir atardim agzima..hatirladigima göre cok ta kücük degilimdir..acaba bir hastalikmidir bu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?