hatirlarsaniz Hayatta 6 aylik felanken yaklasik 2 hafta yüksek atesle gezmisti..doktorlar virüs var dedi ve sadece agri kesiciyle ancak 2 hafta da düzeldi..acaba o da mi 6. hastalikti???yerlikaya selam çok geçmis olsun oncelikle
6. hastalık çok bilinen bir hastalık gibime geliyor çunku benim ikinci çocugum bu ve etrafımda bolca çocuklu arkadasım var hepimiz biliriz. hangi ildesin hangi hast dr ları bilemedi bilmiyorum ama talihsizlik olmusneyseki kalıcı bir kusur vs sorun yok bosa içctigi antibiyetik varsın olsun
Bir yere gitme birşey soracağım sana ben yazana kadar falan çıkarsın kaçırmayayım seni:)))
ESRAKO geçen hafta dr. kontrolüne gittiğinizde siz karma aşınızı olmuşmuydunuz?? peki bu karma aşı ne adını falan hatırlıyormusun, sizin niye dr. yapıyor neden sağlık ocağına yaptırmıyorsunuz, size yapılan aşının sağlık ocağındakilerden bi farkı var??? ne çok soru sordum kusura bakma :))
sizde dokuntu olmusmuydu peki ozgul ?hatirlarsaniz Hayatta 6 aylik felanken yaklasik 2 hafta yüksek atesle gezmisti..doktorlar virüs var dedi ve sadece agri kesiciyle ancak 2 hafta da düzeldi..acaba o da mi 6. hastalikti???
evet ya olmustu iste...kac tane doktor gezdik sadece enfeksiyon kapmis yapacak birsey yok dediler..tamam gercektende yokmus ama bu hastalik bize de hic söylenmedi..hastalik gecerken döküntü oldu..atesten sonra olmasi normal dediler...yavrum belkide ayni hastaligi gecirmisti..günlerce ugrasmistik..hergün doktor hergün doktor...canım ben hep masa basında oturuyuorum aslında bir yere kaçmıyorum :) arada ekranı kapatıyorum ekranımda bir suru pencere acık olunca kalabalık etmesin yazan vs yok olunca kapatıyorum arada tekrar acıyorum sen sor sorularını bana her zaman ben mutlaka gorurum yarım saat içinde
canım biz ozel dr a gidiyoruz çunku o yuzden saglık ocagi ile isimiz yok bir farkı oldugunu sanmıyorum asılar devlet bakanlıgı onaylı ama marka vs farklı olabilirmi bilmioyrum ben hiçsaglık ocagına gitmedim ordaki proseduru de bilmiyorum ne ası yapılır ordakiler nelerdir vs.
karma ası olduk evet son gidiste markasına ası kartından bakmam gerek dr oraya isliyor.
sizde dokuntu olmusmuydu peki ozgul ?
evet ya olmustu iste...kac tane doktor gezdik sadece enfeksiyon kapmis yapacak birsey yok dediler..tamam gercektende yokmus ama bu hastalik bize de hic söylenmedi..hastalik gecerken döküntü oldu..atesten sonra olmasi normal dediler...yavrum belkide ayni hastaligi gecirmisti..günlerce ugrasmistik..hergün doktor hergün doktor...
Sanırım Kuzey e sıcak su falan degdırdık galıba.. 18 aydır banyo yapmaktan buyuk keyıf alan cocuk artık yıkanmak ıstemıyor.. resmen katıla katıla aglıyor ve yıkayamadan cıkarıyoruz.. ne yapacagımı bılemıyorum, ellı tane sey okudum sacma sapan onerıler.. sevdıgınız oyuncaklarla yıkayın onerısınden baska bısı yok.. da karsımdakı bunları yutacak kadar bebek degıl artık.. cok uzgunum, sıkıntılıyım, kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı
Salonun ortasına bıle tüm edavatı kurduk, yok adam sudan korkmus bellı.. ben banyoyu yadırgıyor sanmıstım..
ya allah allaaahhhh !!! hepsi aynı anda aynı şeyi yapıyor bu bebelerin! ben şimdi ankaradayım ya, suya banyoya deliren, yer zaman mekan fark etmeyen çocuk, burda banyo yapmak istemiyor! kıyamet kopuyor. kollarıma boynuma sarılıyor beni al diye. denemediğim şey kalmadı. halbuki daha kasımda burdaydık ve hiç böyle bir sorun yoktu. acaba eve dönünce ne olacak merak ediyorum. durum burası ile mi ilgili yoksa genel mi bilemiyorum. zaten ada son 1 haftadır acaip huy değiştirdi. tanıyamıyorum çocuğumu. herşeyi ağlayarak istiyor, istediği yapılmayınca kıyamet kopuyor. en ilginci de insanlardan kaçmaya başladı. kendisini sevmek isteyene vurmaya filan kalkıyor, asabiyet yapıyor. bunun sebebi bu aralar herkese sarılmak ve öpmek isterken dayak yemesi de olabilir tabi.. çocuk büyük ayrımı da yapamadığından henüz.. ya nasıl toplıycam ben bu çocuğu dönünce bilmiyorum. umarım bir dönemdir ve geçer.. hepimiz için..Sanırım Kuzey e sıcak su falan degdırdık galıba.. 18 aydır banyo yapmaktan buyuk keyıf alan cocuk artık yıkanmak ıstemıyor.. resmen katıla katıla aglıyor ve yıkayamadan cıkarıyoruz.. ne yapacagımı bılemıyorum, ellı tane sey okudum sacma sapan onerıler.. sevdıgınız oyuncaklarla yıkayın onerısınden baska bısı yok.. da karsımdakı bunları yutacak kadar bebek degıl artık.. cok uzgunum, sıkıntılıyım, kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı
Salonun ortasına bıle tüm edavatı kurduk, yok adam sudan korkmus bellı.. ben banyoyu yadırgıyor sanmıstım..
günaydınn
aa kimsecikler yok
edaa ilahi ya ne olack yahuherkes birbirine küstü
tipik terkedilmiş topik işte!arada oluyor alıştık artık!
Nur maşallah yavrularına çok tatlı olmuş ikiside
helal olsun sana valla bravo ben kendimi 2 minik çocukla düşünemiyorum
kafayı sıyırırdım heralde
Tuba canım çok geçmiş olsun şevvale
ayy bir anda ne oluyorsa oluyor zaten
allaha emanet yavrularımız
benimde akşam yüreğim ağzıma geldi
misafir vardı mısır patlatmıştım
kıvanç almış mısırdan atmış ağzına
tabi boğazına takıldı başladı öksürmeye
ödüm patladı sırtına falan vurdum çocuk kızardı morardı
gözlere kan oturdu falan ben öldüm tabi o anda
sonra kusarak çıkardı ama benim ömrümden ömür gitti
ne olduysa bir anda oldu işte
o kadar da dikkat ettim mısırdan almasın diye ama kaşla göz arasında almış
arkadaşlar,16,5 aylık bir bebeğim var.hastalandı ve çok zor bir hafta geçirdik.sizinle paylaşmak istedim çünkü hiç bilmediğimiz bir hasatlıktı.6.hastalık diye birşey.aniden ateşi çıktı hiçbir şikayeti yokken,ateş düşürücü vermeme rağmen düşmedi,soğuk suyla kollarını bacaklrını,yüzünü yıkadım düşmedim ve havale geçirdi.bunların hepsi yarım saatte oldu.antibiyotik iğne olduk 5 tane.2gün sonra burunakıntısı öksürük ve inatla düşmeyen ateş.1 hafta dolduğunda.bütün bedeninde kırmızı döküntüler oluştu.tekrar doktora gittik meger 6.hastalıkmış.boşuna antibiyodik almışız.5 doktora gösterdik hiç biri bilemedi.sadece ateş düşürücü kullanıp ılık duş aldırmak yeterliymiş.benzer şeyler yaşarsanız doktora bu olasılığı hatırlatın,çünkü onların aklına gelmiyor.bebeğim boşu boşuna üzüldü,iğne oldu.
2 hafta sürmüyo 6. hastalığın ateşi 4-5 gün ateşsonra kızamık gibi döküntüler oluyo.. o değildir bence.hatirlarsaniz Hayatta 6 aylik felanken yaklasik 2 hafta yüksek atesle gezmisti..doktorlar virüs var dedi ve sadece agri kesiciyle ancak 2 hafta da düzeldi..acaba o da mi 6. hastalikti???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?