ESRAKO tabiki bulamazlar bizim bile benden bbaşkası seline ne yapıldı neler yapıldı bilmez tarif etsemde bulamazlar anlamazlar:)))
GÜLİSTANIM güzel demişsin beee kalemine sağlık :))
MİNİKİM ben görsel bi insanım.. birşeyi söylerlerken falan anında gözümün önüne o gelir geçenlerde iş yeri seminer vermişti ona gitmiştik yaşam koçu gelmişti dedi çay deyince ne düşünüyorsunuz diye sormuştu. benim gözümün önüne ince belli bardakta tavşan kanı bi görüntü gelmişti.. koçun dediği kiminiz görüntüsünü , kiminiz o karıştırınca çıkan senini düşünürsünüz dedi.))) benimkide bu hesap senin yazılarını okuyunca yada senden bahsedilince hep senin o gülen bi yüzün aklıma geliyor.... saçmaladım biraz ama neyse toparlayın artık :)))
canımsınnnnsende öylesın benım ıcın...
bende demekkı görsel bı ınsanım.benımde hemen gözümde canlanıverır bırı bıse anlatırken.mesela burdakı cogu ınsanın bı resmı var beynımde.yaıarınızı okurken falan hep o hayal gelır gözümğn önüne
az önce gittim bi tane elbise aldım kendime.. elbiseyi çok seviyorum düğünde bayramda giyerim ama normal günde giymeye pek alışkanlığım yok pantolon çok rahat geliyor.. pazartesi ilk işim işe elbiseyle gelmek:))) biraz değişikliğe ihtiyacım var....
ATT konusuna gelince.)) günün safı inan ediyorum kendimi.. pilsanın sallanan büyük atını arıyorum bulamıyorum sabahtan beri netede baktım yok artık işi aydınlatmak için arkadaşı aradım ve atı nerden aldığını sordum oda eskişehirden toyz dan dedi dedim burda var ama küçük attan var sizinkinden yok dükkandaki satıcılarada sordum bu pilsan atın tekerliklisinin büyüğü yok diyorlar ama sizinki büyük dedim meğer değilmiş onlarınkide küçüğündenmiş... dükkanda başka diğer büyük sabit atlar görünce küçük gelmiştir gözüne ama evde tek başına olunca ondan öyle gelmitir dedi at maceramızda sona erdi... netten sipariş vereceğiz büyük ihtimalle bugün. .. çünkü burda daha pahalı..
1 saat sonra selin aşıya gidecek napıcaz bakalım aklım hep selinde bugün:(
ASPİRİN aşı cetvelin için teşekkür ederim ama biz 3 ay önce pnomoni aşısını olmadık en son biz kızıl kızamık ve kabakulak aşısını olduk sondan sonra özelde su çiçeği şimdide 18. ayda bu karma aşı bi yanlışlıkmı var acep bizde bi aşı atlandımı????????
ASPİRİN aşı cetvelin için teşekkür ederim ama biz 3 ay önce pnomoni aşısını olmadık en son biz kızıl kızamık ve kabakulak aşısını olduk sondan sonra özelde su çiçeği şimdide 18. ayda bu karma aşı bi yanlışlıkmı var acep bizde bi aşı atlandımı????????
:)) benım gözüme gelen tarıf edılcek bıe degıl yanıbırazda kendım eklıyorum bişeler :)) ama senı ılk sıyah elbıselı gördüm sanırım.o ve bı kac resmın bırlesımı tabı gülen yüzünle :)):)))))))) teşekkür ederim güzel şeyler duymak hemen ruhumu okşuyor yüzüm gülümsüyor biri beni sevince:))) sevin beni çok çok sevin.... benim resmim nasıl geliyor hoş beni çok çok sonra gördünüz herkes hamilelikte birbirini tanırken ben anca gül yüzümü doğumdan sonra gösterebildim:))) cahilliğin gözü kör olsun işte ben bu özel resim olayını bilmiyordum sadece arkadaşlarının gördüğünü....
elbiseni gülegüle giyy.. değişiklik güzel oluyo iyi hissettiriyo kendini.. selinde kolay atlatır umarım aşısını..
şimdi ben geciktirdim o aşıyı biraz yani en son pnömokok aşısını 17. 09.2010 da yaptırmışım aşı kartım elimde..
yani 11 ayda ayrıca yaptırmadım doğrudur seninkide endişelenme.. bu su çiçeği aşısı her aşıyla beraber yapılmıyo ya o yüzden listeyi öyle yapmış vedat bey ben su çiçeğini ayrı vurdurdum pnömokok diğerleriyle birlikte .. sorun yok sendede ..
aaa ama evet daha aşı vaktı gelmemıskı,biz henuz 17 aylık degılmıyız.aşı 18.ay dıe hatırlıyorum.yanı şubatta,dogru hatırlıyomusum zaten.Esrako erken mı yaptırdın sen aşıyı
selamlarr
sabahtan yogundum. ece ye yeni mama sandalyesi almaya karar verdim
epeydir aklımda kuçukken de bakmıstım bir ara vazgecmistim buyuyor gerek kalmaz vs diye keske daha evel alsaymısım tepe tepe kullansaymısız.
berked en kalan peg perego mama sand vardı ablamın oglu kullandı birkaç sene sonra geri aldım ama zamanla tabi plastik kisimlari son birkaç ayda naylon kumas vs gibi yerleri yani yirtilmaya basladı elyafları çıktı elyaf kısımlara yemekler aktı kustu vs temizlenemiyor koku çıkıyor sandalyeden bana sinir geliyor pis kokulara karsı zaten hassas bir burnum var. dun aksam iboyuda ikna ettim ucuzlardan birtane alalım dedim chicco vs sart degil ki ece 7-8 aylıken alsam chicco alacaktım karralıydım sonra vazgeçtim gereksiz diye.
ayrıca 15 de bir annemde ece oraya tasıyoruz yazın berke annemde kalacak bolca sandalye ihtiyacımız olacak bizde sıkca orda olacagız aksamları çunku
ece yi baskayerde yedirmek çok zorlu ouyor kaçıyor kafa ceviriyor vs. maxima bistro diye bir marka buldum hepsiburda com dan 129 tl aldım artık sonra satarım yine diyorum :))
niye yazdım bu kadar detaylı azıcık konu olusn sayfalar ilerlesin cidden kimseler yok su anda ya inanamıyorum.
SELİN şimdi aşısını olmak üzere(( annesi yanında olamıyor kuzusunun... eşime dedim ne olur olmaz aşıdan önce aile hekimine göster baksın bi kulağına boğazına enfeksiyon falan olur allah korusun diye şükür birşeyi yokmuş... gülizle az önce yine konuştuk aşıladaki cıva olayı kafamı çok karıştırdı inşallah sorunsuz atlatırız rabbim hepimizine evladını her türlü hastalıktan kazadan beladan korusun (( alıp başımı dağa kaçmak geliyor ne aşı ne birşey vurdurmak istiyorum ((
canım özel sıgaortanız oldugu ıcınmı bılmıyorum ama yenı yasaya göre özel hastanelerde bıle su cıcegı hepatıt a ve rota harıc hepsı ucretsız die bıılıyorum.zaten artık butun cocuklar 18 yasına kadar sıgortalı.
ESRAKO tabiki bulamazlar bizim bile benden bbaşkası seline ne yapıldı neler yapıldı bilmez tarif etsemde bulamazlar anlamazlar:)))
GÜLİSTANIM güzel demişsin beee kalemine sağlık :))
MİNİKİM ben görsel bi insanım.. birşeyi söylerlerken falan anında gözümün önüne o gelir geçenlerde iş yeri seminer vermişti ona gitmiştik yaşam koçu gelmişti dedi çay deyince ne düşünüyorsunuz diye sormuştu. benim gözümün önüne ince belli bardakta tavşan kanı bi görüntü gelmişti.. koçun dediği kiminiz görüntüsünü , kiminiz o karıştırınca çıkan senini düşünürsünüz dedi.))) benimkide bu hesap senin yazılarını okuyunca yada senden bahsedilince hep senin o gülen bi yüzün aklıma geliyor.... saçmaladım biraz ama neyse toparlayın artık :)))
dün gece saat2 ye kadar ütü yaptım mecbur yaho uyuduktan sonra yaptığımdan
dağğ gibi ütüyü bitirdim şükürler olsun
yatağa girdim girmesine ama maminin horlamaları beni çıldırttı uyuyana kadar saat 3 oldu derken yaho uyandı
uyutup yaıtıryorum tekrar bağırıyor geeel diye baktım uyumayacak aldım yatağa yarı uykulu yarı uyanık memeler açık bi şekilde sızmışım
sonra bir sesss ve üstüne deli gibi ağlama sesi bi fırladım yataktan yaho yok saate baktım 7 buçuk
salondan elektrik süpürgesi sesi geliyor
sen kalk yataktan git süpürgenin fişini yuvasından çıkar prize tak bi güzel çalıştır tabiii sabahın sessizliğinde o sesle korkudan ödü kopmuş beyfendinin ağlaya zırlaya salondan kaçıyor
ben sersem gibiyim resmen halada uykum var keşke uyusaydım yaho ile birlikte ama işim var uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?