ben geldim geçmişe bakamadan yazıyım dedim iki bebişte uyudu bugün çok yorucu geçti ikiside hastaydı dr ye gittik ikisinden de kan alındı rotgen çekildi falan filan derken onların ağlamalırı beni bitirio daha çok yoruluorum buyük abimiz pek ağlamadı ama yiğitimin damarı bulunmadı hemen elinde damla damla zor aldırlar küçük bebişte bişiçıkmadı şükür bi kaç ilaç verdi abimzde bronşit başlangıcı ve orta kulak iltahabı varmış vee ben yorgunluktan bitti(
banada geldi özür paketi emziren biri olsada versem
ben sütten kurtulmaya çalışıyorum kurumuyoda mübarek sütüm bi bitse belki emmiyecek
canım akşamları formları giriyorum ya pc ye orda buyuk harf yazmak zorundayım program kabul etmiyo. ee bende hem form doldur hem arada kk ya takıl yapınca böyle oluyor.gülicanımmm hayırdır bu aralar koca koca yazıyosun bağırır gibinnnn cık cıkk oğlum için yazdıklarınada ayrıcana teşekkürler
sibelcimgünaydın... bugün kötü bi güne başladık..
selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat boyunca susmamacasına ağlaması bir oldu bu kadarmı inat olur bi çocuk ya susturmadık sabahın köründe tüm apartman ayağa kalktı sanki duyanda selini duymuyoruz yada çocuğa birşey yaptıkta canı acıdı ondan ağlıyor sanacak...
neyse ben işe çıktım eşimde selini dr. a götürecekti annesiyle... ama annem fenalaşmış oda gripti dün akşam hep yattı sabah bayılmış şimdi onu acile götürdü babam eşim tek başına seline bakıyor başkada bakacak kimsemiz yokeşim işe gidemedi, ben gelmek zorundaydım yanımda çalışan abinin eşide rahatsız eskişehirde hastanedeler dünden beri offfffffff ki of yani allah kimseyi çaresiz bırakmasın... annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum (
çok geçmiş olsun fatmacımmr sonuçlarımı bugün aldık. eklem romatizması dedi doktor. moralim bozuldu.. bir de kütahyadaki memnun kaldığımız bir doktor vardı. ona gideceğiz bakalım tatilde. o da aynısını söylerse ona göre tedavisine başlayalım diyoruz.. faranjit ise bugün tamamen grip ile birleşti. beni süründürüyor. yiğitte de hafiften belirtileri var. aynı şekilde eşimde ve kayınvalidemde de.. kayınpederim yeni atlattı zaten. evcek kötüyüz yani. offff
allah güzel gönlüne göre versin tatlımm..heheh cingöz hiçbirşeyide kaçırmaz hastalık felan tanımaz
eveeet resim çalmaya geldim napayım bilgisayarım yok alıcam yakında bende özledim buraları
seodan fırsat buldukça nete giriyorum
bu arada gizmooo evini bende çok beğendim mutlu&huzurlu sağlıkla oturun evinizde
isteyen herkese rabbim kooocaman ev kısmet nasip etsin 10 ay sonra banada :))
Gülistan sen varya sen çok tatlısın yaww
canım merak etme. 3 yaşına kadar herşey çok normal. ben doktora sordum nasıl basıyor bakar mısınız diye böyle söyleyip bakmadı bile.sağ ayağı özellikle çok belirgin tanıdık bi ortopediste götürdük daha küçük röntgen almayalım 6 ay sonra tekrar bakalım ayakkabı giydirme evde falan dedi.. ama dayanamadık biz iyi bi çocuk ortopedisti varmış muharrem yazıcı diye ondan randevu aldım bi sonraki cumaya gidicez çok üzülüyorum ya ortopedik bot kullanmak zorunda kalmaz umarım..
:))) ilahi özlem yaaa! videolardan birinde! ayrıca nassı görmezssin yaaaww koccaman!Gün fotolarına bayıldım günden güne güzelleşiyorsunuz bayılıyorum size anneleride çok tatlı yavrularıda çok özeniyorum her defsında bir gün bende katılacağım o günlere hayalini kurmak bile güzel yalnız gizem nerede toton görmedim ben tüm fotoları inceledim bende erimeyen totonu merak ettim ama totolu kimse göremedim
ben de ordayıııımmmmm!!!özleeem bu yaz haftasonu kaçamagı yapabiliriz altınoluk a.biz gecden yola çıkıp sabah orda oluruz kahvaltıya cadde de buluşuruk ozaman inşallah:)
aaayyy hayali bile güzel bee!
oyyyy geçmiş olsun nur...herkese ii akşamlarr..
geçmişe baktımmm unutmadan onları yazıyım..
ÖZLEM VE ÖZDE...Ana kız yakmışsınız bee topikii maşşşaaalllahh
ECE VE BERKE...ecoşum nasıl güsel sayı sayıyor yaa... berkeyide tebrik ediyorum esracım burdann...
BÜYÜK YİĞİT ABİİ....fatma resimini gördüm maşallah oğluşuna vede geçmiş olsun...
umarım atladığım olmamış...
bizden haberler kuzuların ikiside hasta ama yiğit daha fena balgam var yiğitte ve çok zorluyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor aynısı musti içinde geçerli bugün öğlen dr ye götürecektik aradıkta dryi öle gittik ve burda 3 gündür feci kar yağıyor ve bizim evin bir yokuşu var aman amann neyse çıktık tabi yokuş buz ve gökhan arka araka yukarı yoldan gidecekti kiii buza kaptırdıı allam nasıl oldu anlamadık araba 3 kere döndü kaldırıma çarptı yok durmadı allahtan yokuşun sonuna geldiğimizde araba geçmedi o hızlar vururduk bi ara sol tarafa yattık dedim amma allahtan olmadı bi ara korkudan gökhana durdurda çocukları indiriyim demişim semihte(kaynım) vardı arabada benimle dalga geçio nur arabayı çocuklar için durdurduktan sonra bizde inerdikyaa die ama o panikle hep ikisi geldi aklıma 1 dk inilen yokuşu sanki 1 saatte indik gibi geldii....neyse bunca şey atlattım amaa hastaneye gittik giriş yaptıracağım kız demesinmi acil sezeryan geldi dr doğumda die çıkıncada mesai biter dedi neyse aldık başka dr ye götüdük oda yokmuş bugün devleteki dr ilede ben mahkemelik oldum mustide doğduğunda yozgat böle bi yer işte hiç sevmiyorum memleketi sonuç eve döndük kös kös pazartesi araştırma hastanesine gideceğiz ve ankaradan ii bi dr bulacağız artık uzak filan ama en azından güveilir biri olsun..
ya ben kadıköyden bi yazı tahtası aldım, gördün mü bizde bilmiyorum. küçük bişey. kendi özelkalemi var, mıknatıslı bişey galiba sadece onla yazılabiliyor, o kalem de başka biyeri çizmiyor. altında minik bi kol var bi öekiyosun hepsi siliniyor karalamanın. çok güzel bence. 6.5 liraya aldım. ama ankarada aynısını 3.5 liraya bulduk. bu kadar paralara değmez bence.bugun e bebekte berke gosterdi yok artık neymis o 79 tl bakmama gerek bile yok dedim ilgilenmedimdi bu kadar olur :))
aksam senin linke bakarken berke gordu anne ben sana bugun gosterdim bakmadın hiç dedii:) kalakaldım .) ama çok acelemiz vardı yoksa incelerim severim oyuncak hele eugitiilere bakmayı neyse almayı dusunuyorum ama kuçuk olanını heryere tasınabilir en azından.
alıp kullanan olursa yazarsa sevinirim ben alana kadar
sağol canım ya,anca toparladım.. çarşambadan beri fenaydım yani. haftasonu onur sağolsun baktı kıza ben yattım hep. pazar iyiyidim. adada şimdilik bişey yok, olmaz inşallah..gizem nasıl oldun canım hasta olmussun sonunda resmi olarak ? çok geçmis olsun
benimde bugun bogazım gıcıklanıyormu gıcıklanmıyormu birseyler var anlayamadım gitti her sbah korkuyla uyanıyorum :))
amannniiiinnnnnnnn!!! bu nasıl bişey yaaaa!! çoook özledimmm seni yahooo!!! maşallah sana.[video]http://img408.imageshack.us/img408/4452/2va.mp4[/video]
geçmiş olsun size de canım.antibiyotik kullanıyrouz canım çarşamba gününden beri... ama gün gün daha kötü oldu aynı ben gibi iyi olacağına hergün yeni birşey ekleniyor.. ateşle başladı herşey birkaç gün ateş sürdü o geçti şükür şimdi öksürük ve burun tıkanıklığı başladı... inşallah bu son evredir daha da birşey çıkmadan geçer artık kuzumda mahfoldu(
yok be kuzum, daha sonra haftaiçi oldu bana noolduysa..ama iyiyim şimdi sağolasın.. ada biraz daha iyi gibi ama işte önce benim cici filan yapmam gerekiyor hala..Gizmooo
sendemi hastasın yaa.
Amaneyyy geçmiş olsun.
Ankara istanbulyol tarfiğinde üşütmüş olabilersenn:)
ada nasıl aslına dönmeye başladımı. Bu defa mıncırmak siyorum öpmek istiyorummm
ada hiç sallamadı! ya hemen geçti amaaa... biraz tutsa şöyle, oynasak dışarda.. mikrop kırılsa..bu gece ne sogukdu arkadas yaa kombi çıldırırcasına çalıştı ama ayyy ve şükürler olsun bi kaç lapa kar yagıyor
Beyaz Rahmet istanbulada nasip oldu ya ohhh :)inşallah biraz tutarda kartopu oynarız oglumla.yada accık minnak bi kardanadam yaparız.
camdan dışarıyı izliyor kaa kaa kaa diye.
kar yagıyor bak dedik. ne anladı acaba.çığlık çığlık sevinçle bağırıyor:)
teşekküler gülistancım. evet aynen öyle acı olayı. giderek daha da artıyor. yanıyor ya öyle fena ki. bi de regl dönemi bugün yarın benim. yaklaştığı için daha çok hissediyormuşum..İYİ SAGSALİM GİTTİNİZ. OYYY BU EPİLASYONUN AI VERİCİ OLDUGUNU ESRAKO SÖYLEMİŞTİ İLK ZAMANLAR KOLAYMIŞTIDA SONRADAN ACI YANMA HİSSİ GİBİ BİŞEY DEMİŞTİ.
çok geçmiş olsun. hem kuzuya hem kayınvalidene. keşke kayınvalien hasta olmasaydı. çok zor durumda kalmışsınız. yiğitte aynı anlattığın gibiydi. dört gündür croxilex diye bi antibiyotik veriyorum günde iki kez. bi de peditus günde üç kez. maşallah baya azaldı. inşallah sizinde geçer biran evvel.günaydın... bugün kötü bi güne başladık..
selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat boyunca susmamacasına ağlaması bir oldu bu kadarmı inat olur bi çocuk ya susturmadık sabahın köründe tüm apartman ayağa kalktı sanki duyanda selini duymuyoruz yada çocuğa birşey yaptıkta canı acıdı ondan ağlıyor sanacak...
neyse ben işe çıktım eşimde selini dr. a götürecekti annesiyle... ama annem fenalaşmış oda gripti dün akşam hep yattı sabah bayılmış şimdi onu acile götürdü babam eşim tek başına seline bakıyor başkada bakacak kimsemiz yokeşim işe gidemedi, ben gelmek zorundaydım yanımda çalışan abinin eşide rahatsız eskişehirde hastanedeler dünden beri offfffffff ki of yani allah kimseyi çaresiz bırakmasın... annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum (
bu illetten çok çekmiş biri olarak;kulak iltihabı hakkında okulda da konusu geçmişti. bi arkadaşım var onun da çocuğu küçükken olmuş. doktor banyoyu yanlış yaptırmışssınız ondan demiş. kulakları tıkamak lazımmış banyo yaptırırken. bizde tıkamıyoruz mesela. evyah oldum allah k orusun. eczaneden kulak tıkayacak pamuklar satılıyormuş ondan al dediler. bi bakacağım. hasta olunca iki haftadır banyo yaptırmıyorum oğluşumu. ilk kez bu kadar ara verdim.
2 kere çıkmış... foto mak.. dekileri de yuklicem bi ara.GİZEM aynı resimleri 2 keremi yayınladın farklımı yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?