2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun nur ayy orta kulak iltihabı umarım ilerlemeden geçer .allah şifa versin canıım canlarına!
Ahh yavrucaklar.ikisi birden sen de yıpranmışsın kıyamam. çıtır anne..

nur bana orta kulak iltihabı deme bu konuyu her zaman vurgularım bu yaşıma kadar çok çektim ben kulaktan aman derim sakın haa ihmal etme ilerlemesine asla izin verme ben bebeklikte başlayan orta kulak iltihabı yüzünden sağ kulağımı kaybettim maalesef

gülicanımmm hayırdır bu aralar koca koca yazıyosun bağırır gibinnnn cık cıkk oğlum için yazdıklarınada ayrıcana teşekkürler

banada geldi özür paketi emziren biri olsada versem
ben sütten kurtulmaya çalışıyorum kurumuyoda mübarek sütüm bi bitse belki emmiyecek

sedaaa uzun süredir monolog yapan yoktu tebrik ederim seni monolog sayımız 6 msjtı tamamlamışsın ama ölee uzun uzun yazman gerekiyodu bir iki cümleyi kabul etmiyoduk

günaydın... bugün kötü bi güne başladık..

selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat boyunca susmamacasına ağlaması bir oldu bu kadarmı inat olur bi çocuk ya susturmadık sabahın köründe tüm apartman ayağa kalktı sanki duyanda selini duymuyoruz yada çocuğa birşey yaptıkta canı acıdı ondan ağlıyor sanacak...

neyse ben işe çıktım eşimde selini dr. a götürecekti annesiyle... ama annem fenalaşmış oda gripti dün akşam hep yattı sabah bayılmış şimdi onu acile götürdü babam eşim tek başına seline bakıyor başkada bakacak kimsemiz yok eşim işe gidemedi, ben gelmek zorundaydım yanımda çalışan abinin eşide rahatsız eskişehirde hastanedeler dünden beri offfffffff ki of yani allah kimseyi çaresiz bırakmasın... annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum(

gülicanımmm hayırdır bu aralar koca koca yazıyosun bağırır gibinnnn cık cıkk oğlum için yazdıklarınada ayrıcana teşekkürler
canım akşamları formları giriyorum ya pc ye orda buyuk harf yazmak zorundayım program kabul etmiyo. ee bende hem form doldur hem arada kk ya takıl yapınca böyle oluyor.

sibelcim
kayınvalidene çok geçmiş olsun. hay allah kötu olmuş ya.bayılması nedendirki belki halsiz düşmüştür ayy ben yaşlı insanların bayılmasından tırsarım.Allah şifa versin
selinide götürür eşin ya bişey olmas sen sıkıntı yapma kendine.
bide şu konu komşu olayı yaff herkes çocuk buyuttu herkes bilir gece aglayan bebek olayını takılma.
ama selin aniden korkmuş olabilir uyurken aldıgınız için.umarım selin iyi hABERLERLE GELİR.

bu gece ne sogukdu arkadas yaa kombi çıldırırcasına çalıştı ama ayyy ve şükürler olsun bi kaç lapa kar yagıyor
Beyaz Rahmet istanbulada nasip oldu ya ohhh :)inşallah biraz tutarda kartopu oynarız oglumla.yada accık minnak bi kardanadam yaparız.
camdan dışarıyı izliyor kaa kaa kaa diye.
kar yagıyor bak dedik. ne anladı acaba.çığlık çığlık sevinçle bağırıyor:)

pervincim okuyacagın umuduyla yazıyorum,

ayy bende bi sevinç bi heycan sorma.
şansınada heryerde kar var bu hafta.ama sen burdayken yani dönüş için istanbula gediğinde dileklerdeyiz. 26 şubatta.inşallah gunede katılırsın. bide sen annelere geçmeden bi plan yaparık inşallah hava soguk olmazsa buluşuruk:)
özledim seni. ecoşu..

PİNKİCİM sagolasın kuzum inşallah iyi olur biran önce.. dr. iğne falan vermiş vücut dirençsiz kaldığı için sanırım bayıldı çünkü hem acilde muayene oldu sonra acil dahileyi servisine sevk etti ordaki dr. da muayene etti aksi bu durum olsaydı anlaşılırdı sanırım... çok şanslısın biliyormusun şimdi kuzcunla evde kar izliyorsunuz ya bayıldım afikin kar diyen dillerini yerim ben....

SELİN korktumu bilmiyorum ama canım selinin genel olarak huyu bu istemediği bişeyi yap öyle bi öfkeleniyorki böyle 1 saat ağlar öfke sinir çıkartır......

PERVİN mi geliyor.... ne zaman atlamışım...

çok geçmiş olsun fatmacım

allah güzel gönlüne göre versin tatlımm..

canım merak etme. 3 yaşına kadar herşey çok normal. ben doktora sordum nasıl basıyor bakar mısınız diye böyle söyleyip bakmadı bile.

:))) ilahi özlem yaaa! videolardan birinde! ayrıca nassı görmezssin yaaaww koccaman!

özleeem bu yaz haftasonu kaçamagı yapabiliriz altınoluk a.biz gecden yola çıkıp sabah orda oluruz kahvaltıya cadde de buluşuruk ozaman inşallah:)
aaayyy hayali bile güzel bee!
ben de ordayıııımmmmm!!!

oyyyy geçmiş olsun nur...

ya ben kadıköyden bi yazı tahtası aldım, gördün mü bizde bilmiyorum. küçük bişey. kendi özelkalemi var, mıknatıslı bişey galiba sadece onla yazılabiliyor, o kalem de başka biyeri çizmiyor. altında minik bi kol var bi öekiyosun hepsi siliniyor karalamanın. çok güzel bence. 6.5 liraya aldım. ama ankarada aynısını 3.5 liraya bulduk. bu kadar paralara değmez bence.

gizem nasıl oldun canım hasta olmussun sonunda resmi olarak ? çok geçmis olsun
benimde bugun bogazım gıcıklanıyormu gıcıklanmıyormu birseyler var anlayamadım gitti her sbah korkuyla uyanıyorum :))
sağol canım ya,anca toparladım.. çarşambadan beri fenaydım yani. haftasonu onur sağolsun baktı kıza ben yattım hep. pazar iyiyidim. adada şimdilik bişey yok, olmaz inşallah..

[video]http://img408.imageshack.us/img408/4452/2va.mp4[/video]
amannniiiinnnnnnnn!!! bu nasıl bişey yaaaa!! çoook özledimmm seni yahooo!!! maşallah sana.

geçmiş olsun size de canım.

Gizmooo
sendemi hastasın yaa.
Amaneyyy geçmiş olsun.
Ankara istanbulyol tarfiğinde üşütmüş olabilersenn:)
ada nasıl aslına dönmeye başladımı. Bu defa mıncırmak siyorum öpmek istiyorummm
yok be kuzum, daha sonra haftaiçi oldu bana noolduysa..ama iyiyim şimdi sağolasın.. ada biraz daha iyi gibi ama işte önce benim cici filan yapmam gerekiyor hala..

ada hiç sallamadı! ya hemen geçti amaaa... biraz tutsa şöyle, oynasak dışarda.. mikrop kırılsa..

İYİ SAGSALİM GİTTİNİZ. OYYY BU EPİLASYONUN AI VERİCİ OLDUGUNU ESRAKO SÖYLEMİŞTİ İLK ZAMANLAR KOLAYMIŞTIDA SONRADAN ACI YANMA HİSSİ GİBİ BİŞEY DEMİŞTİ.
teşekküler gülistancım. evet aynen öyle acı olayı. giderek daha da artıyor. yanıyor ya öyle fena ki. bi de regl dönemi bugün yarın benim. yaklaştığı için daha çok hissediyormuşum..
çok geçmiş olsun. hem kuzuya hem kayınvalidene. keşke kayınvalien hasta olmasaydı. çok zor durumda kalmışsınız. yiğitte aynı anlattığın gibiydi. dört gündür croxilex diye bi antibiyotik veriyorum günde iki kez. bi de peditus günde üç kez. maşallah baya azaldı. inşallah sizinde geçer biran evvel.

kulak iltihabı hakkında okulda da konusu geçmişti. bi arkadaşım var onun da çocuğu küçükken olmuş. doktor banyoyu yanlış yaptırmışssınız ondan demiş. kulakları tıkamak lazımmış banyo yaptırırken. bizde tıkamıyoruz mesela. evyah oldum allah k orusun. eczaneden kulak tıkayacak pamuklar satılıyormuş ondan al dediler. bi bakacağım. hasta olunca iki haftadır banyo yaptırmıyorum oğluşumu. ilk kez bu kadar ara verdim.

sakaryada yağmur vardı. ankarada kar. eskişehirde daha çok kar. kütahyada hem kar hem don. en soğuk burası.. bizde ilk kez kar gördük bu sene.

FATMA çok sağol sizede geçmiş olsun canım... bizde kullanıyoruz antibiyotik çarşambadan beri fayda etmedi bakalım eşim götürecek birazdan ne diyecek dr. amcamız..

ESKİŞEHİR BİLECİK donuyoruz resmen kar var çok soğuk sıcacık evde oturmak vardı şimdi ama işte ...

KULAK pamuğu yerine topikte bi ara konusu geçmişti vazeline pamuğu batırıp öyle tıkıyorlardı sanırım...

bu illetten çok çekmiş biri olarak;
banyoda su kaçması değil de en büyük sebebi burnun tıkalı kalması. hiçbirzaman burun uzun süre tıkalı kalmayacak. direk orta kulak iltihabına yol açıyor. olduktan sonra banyoda su kaçmaması gerek. yoksa banyoda su kaçmasıyla oluşan bişey değil. adanın burnu tıkalı olduğunda kavga kıyamet kolu bacağı tutularak, serum fizyolojik, otri ebbe yapıyorum. umarım hiç yakalanmaz. korkunç bişey çünkü... ama ilginçtir, bi yaştan sonra geçiyor. benim uzuuuuuun yıllar sonra ilk kez hamileliğimde bi hasta olduğumda ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…