SELİNCİK dr.a çıkmış. dr. amcamız bakmış birşeyi yok demiş... sadece burnu tıkalı nefes alamadığı için boğazı akıntı yapıyor oda gıcık yaptığı için gece öksürüyor ve uyuyamıyor demiş. burun spreyi kullanın ve akşam sadece LORDES diye bi şurubu yarım ölçek kullanın demiş.. nette baktım pek bi bilgi bulamadım çocuklar içiyormu acaba bu ilacı ya.....
sibel hadi gözun aydın .
ama burun tıkanıklıgını mutlakaçözmeniz lazım. yazdıgın şurubu ilk defa duydum bi bilgim yok.
selin inatcı ve öfkeli bibebkmi?
sibelcim burun tıkanıklıgı için aslında nemlendiriciler en iyi sonuç
ama hava nemlendiricin yoksa selin yattıgı odada kettle da su kaynat 10 dk da bir:)
buhar saglamış olursun
yastıgını yuksek tut
ve tonimer baby kullan.
günaydın... bugün kötü bi güne başladık..
selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat boyunca susmamacasına ağlaması bir oldu bu kadarmı inat olur bi çocuk ya susturmadık sabahın köründe tüm apartman ayağa kalktı sanki duyanda selini duymuyoruz yada çocuğa birşey yaptıkta canı acıdı ondan ağlıyor sanacak...
neyse ben işe çıktım eşimde selini dr. a götürecekti annesiyle... ama annem fenalaşmış oda gripti dün akşam hep yattı sabah bayılmış şimdi onu acile götürdü babam eşim tek başına seline bakıyor başkada bakacak kimsemiz yokeşim işe gidemedi, ben gelmek zorundaydım yanımda çalışan abinin eşide rahatsız eskişehirde hastanedeler dünden beri offfffffff ki of yani allah kimseyi çaresiz bırakmasın... annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum (
SELİNCİK dr.a çıkmış. dr. amcamız bakmış birşeyi yok demiş... sadece burnu tıkalı nefes alamadığı için boğazı akıntı yapıyor oda gıcık yaptığı için gece öksürüyor ve uyuyamıyor demiş. burun spreyi kullanın ve akşam sadece LORDES diye bi şurubu yarım ölçek kullanın demiş.. nette baktım pek bi bilgi bulamadım çocuklar içiyormu acaba bu ilacı ya.....
tonimer baby evet çok işe yarıyıorsibelcim burun tıkanıklıgı için aslında nemlendiriciler en iyi sonuç
ama hava nemlendiricin yoksa selin yattıgı odada kettle da su kaynat 10 dk da bir:)
buhar saglamış olursun
yastıgını yuksek tut
ve tonimer baby kullan.
biran önce allah şifa versin kuzucuklara.sanada bol bol dayanma gücü versin.ben geldim geçmişe bakamadan yazıyım dedim iki bebişte uyudu bugün çok yorucu geçti ikiside hastaydı dr ye gittik ikisinden de kan alındı rotgen çekildi falan filan derken onların ağlamalırı beni bitirio daha çok yoruluorum buyük abimiz pek ağlamadı ama yiğitimin damarı bulunmadı hemen elinde damla damla zor aldırlar küçük bebişte bişiçıkmadı şükür bi kaç ilaç verdi abimzde bronşit başlangıcı ve orta kulak iltahabı varmış vee ben yorgunluktan bitti(
daha çok beklersin bitmesni:) o emdikçe sürekli olacak :)) bir an önce ver kararını daha iyi olacak benden söylemesibanada geldi özür paketi emziren biri olsada versem
ben sütten kurtulmaya çalışıyorum kurumuyoda mübarek sütüm bi bitse belki emmiyecek
canım çok çok geçmiş olsun.geldimi üst üste gelir zaten.günaydın... bugün kötü bi güne başladık..
selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat boyunca susmamacasına ağlaması bir oldu bu kadarmı inat olur bi çocuk ya susturmadık sabahın köründe tüm apartman ayağa kalktı sanki duyanda selini duymuyoruz yada çocuğa birşey yaptıkta canı acıdı ondan ağlıyor sanacak...
neyse ben işe çıktım eşimde selini dr. a götürecekti annesiyle... ama annem fenalaşmış oda gripti dün akşam hep yattı sabah bayılmış şimdi onu acile götürdü babam eşim tek başına seline bakıyor başkada bakacak kimsemiz yokeşim işe gidemedi, ben gelmek zorundaydım yanımda çalışan abinin eşide rahatsız eskişehirde hastanedeler dünden beri offfffffff ki of yani allah kimseyi çaresiz bırakmasın... annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum (
Fotolar her zamanki gibi şahane. Çemkirerek baktım hepsine.
Burun spreyi konusunda Rüzgar da kesinlikle yaptırmıyordu. Ben de şöyle yaptım.
Hiç zorlamadım, zaten kıyameti koparıyordu. Aldım spreyi elime Rüzgar yanımdayken onla hiç ilgilenmeden kendi burnuma sıkıyormuş gibi yaptım, kahkaha attım, spreyle oynadım falan. ay ne güzelmiş bu falan filan diye. Dikkatle izledi beni ama yanaşmadı önce. Bir iki gün üst üste bika kez yaptım böyle. Sonra kendi gelip elimden alıp oynamaya başladı. Birkaç kez oynadı bıraktı. Gel sana da yapayım mı bak ne kadar güzel dedim. Kabul etti. O gün bugün yaptırıyor. Hatta artık abarttı onu görünce ağlıyor burnuma sık diye.. Hatta burnundan geri akanları dudaklarıyla yalaması var çok komik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?