esracım tebrik ederim berkeyi başarılarının devamını dilerim inşallah bizlerde görürüz o günleriberkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)
canım çok çok geçmiş olsun bende bursada öyle bi yerde oturuyodum gerçekten çok zorherkese ii akşamlarr..
geçmişe baktımmm unutmadan onları yazıyım..
ÖZLEM VE ÖZDE...Ana kız yakmışsınız bee topikii maşşşaaalllahh
ECE VE BERKE...ecoşum nasıl güsel sayı sayıyor yaa... berkeyide tebrik ediyorum esracım burdann...
BÜYÜK YİĞİT ABİİ....fatma resimini gördüm maşallah oğluşuna vede geçmiş olsun...
umarım atladığım olmamış...
bizden haberler kuzuların ikiside hasta ama yiğit daha fena balgam var yiğitte ve çok zorluyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor aynısı musti içinde geçerli bugün öğlen dr ye götürecektik aradıkta dryi öle gittik ve burda 3 gündür feci kar yağıyor ve bizim evin bir yokuşu var aman amann neyse çıktık tabi yokuş buz ve gökhan arka araka yukarı yoldan gidecekti kiii buza kaptırdıı allam nasıl oldu anlamadık araba 3 kere döndü kaldırıma çarptı yok durmadı allahtan yokuşun sonuna geldiğimizde araba geçmedi o hızlar vururduk bi ara sol tarafa yattık dedim amma allahtan olmadı bi ara korkudan gökhana durdurda çocukları indiriyim demişim semihte(kaynım) vardı arabada benimle dalga geçio nur arabayı çocuklar için durdurduktan sonra bizde inerdikyaa die ama o panikle hep ikisi geldi aklıma 1 dk inilen yokuşu sanki 1 saatte indik gibi geldii....neyse bunca şey atlattım amaa hastaneye gittik giriş yaptıracağım kız demesinmi acil sezeryan geldi dr doğumda die çıkıncada mesai biter dedi neyse aldık başka dr ye götüdük oda yokmuş bugün devleteki dr ilede ben mahkemelik oldum mustide doğduğunda yozgat böle bi yer işte hiç sevmiyorum memleketi sonuç eve döndük kös kös pazartesi araştırma hastanesine gideceğiz ve ankaradan ii bi dr bulacağız artık uzak filan ama en azından güveilir biri olsun..
yahoya bayıldım esra ya nehirde yapıyo aynısını dudağma yapışıyoanacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama
günaydın...
kötüyüm kötüyüz....hala tam düzelemedim selin daha kötü öksürükte başladı bu gece sabaha kadar öksürdü ne yapıcam bilemiyorum... hiç keyfi yok mızır mızır habire ağlak bi halde selini hiç böyle görmeye alışkın değilim içim eriyor((
esracım tebrik ederim berkeyi başarılarının devamını dilerim inşallah bizlerde görürüz o günleriberkosum takdir aldı ilk kezzz
geçen sene tesukkur almıstı her iki donemde bu sene ortalaması 90 ders notlarının ben takdir 93-94 ve uzerinle alınıyordur diye dusunmusum nedense. bir baktık alabilir gibi meger 85 ve uzeri imis geçen seneki ortalaması 82,5 du mesele ucundan kaçırmıs neyse artık . bu sene aldı aama sinifta ilk 9 kisiye madalya mı ne verilmis berke 11. imis ona bozuktu biraz tam sevinmemis yani ama benim için yeterli takdir alması :)
canım çok çok geçmiş olsun bende bursada öyle bi yerde oturuyodum gerçekten çok zorherkese ii akşamlarr..
ECE VE BERKE...ecoşum nasıl güsel sayı sayıyor yaa... berkeyide tebrik ediyorum esracım burdann...
BÜYÜK YİĞİT ABİİ....fatma resimini gördüm maşallah oğluşuna vede geçmiş olsun...
bizden haberler kuzuların ikiside hasta ama yiğit daha fena balgam var yiğitte ve çok zorluyor burnu tıkanıyor nefes alamıyor aynısı musti içinde geçerli bugün öğlen dr ye götürecektik aradıkta dryi öle gittik ve burda 3 gündür feci kar yağıyor ve bizim evin bir yokuşu var aman amann neyse çıktık tabi yokuş buz ve gökhan arka araka yukarı yoldan gidecekti kiii buza kaptırdıı allam nasıl oldu anlamadık araba 3 kere döndü kaldırıma çarptı yok durmadı allahtan yokuşun sonuna geldiğimizde araba geçmedi o hızlar vururduk bi ara sol tarafa yattık dedim amma allahtan olmadı bi ara korkudan gökhana durdurda çocukları indiriyim demişim semihte(kaynım) vardı arabada benimle dalga geçio nur arabayı çocuklar için durdurduktan sonra bizde inerdikyaa die ama o panikle hep ikisi geldi aklıma 1 dk inilen yokuşu sanki 1 saatte indik gibi geldii....neyse bunca şey atlattım amaa hastaneye gittik giriş yaptıracağım kız demesinmi acil sezeryan geldi dr doğumda die çıkıncada mesai biter dedi neyse aldık başka dr ye götüdük oda yokmuş bugün devleteki dr ilede ben mahkemelik oldum mustide doğduğunda yozgat böle bi yer işte hiç sevmiyorum memleketi sonuç eve döndük kös kös pazartesi araştırma hastanesine gideceğiz ve ankaradan ii bi dr bulacağız artık uzak filan ama en azından güveilir biri olsun..
yahoya bayıldım esra ya nehirde yapıyo aynısını dudağma yapışıyoanacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama
günaydın...
kötüyüm kötüyüz....hala tam düzelemedim selin daha kötü öksürükte başladı bu gece sabaha kadar öksürdü ne yapıcam bilemiyorum... hiç keyfi yok mızır mızır habire ağlak bi halde selini hiç böyle görmeye alışkın değilim içim eriyor((
cok gecmıs olsun ,inş atar hastalıgı bıan önce.mınıcık bedenı yorgun düşmüştür tabı.gecmıs olsun tekrardanantibiyotik kullanıyrouz canım çarşamba gününden beri... ama gün gün daha kötü oldu aynı ben gibi iyi olacağına hergün yeni birşey ekleniyor.. ateşle başladı herşey birkaç gün ateş sürdü o geçti şükür şimdi öksürük ve burun tıkanıklığı başladı... inşallah bu son evredir daha da birşey çıkmadan geçer artık kuzumda mahfoldu(
fatma hayırlı yolculuklar.sagsalim gidin dönun inşallah.
arabada genelde bi sorun çıkarmıyor bizim veledler ama şimdiden kolay gelsin.sallandıkça uyuyorlar hatta! maşallah adam suratlı olmuş yiğit..bebe ifadeleri yok artık yaff.
elif batman break yapamamış.karman çorman yazmışsın bieyler olmuşda kim kime gitmiş siz kime gidecektiniz kimin annesi hastalanmış kim trabzona gitmiş pek anlamadım ama sonuç olarak afyondasınız yani.
damla hocamı ciddi ciddi merakdayım yaff inşaatt içinde kayboldu gitti.:96:
bu kadar ara vermezdi hiç umarım tatsız bişeyler yoktur.
ama illa selam veriri giderdi.
misafr olarak takılıyorum derdi bişey derdiyani?
belki facede aktif oldugundan siz haberdarsınızdırda ben meraktayım
Özlemcim çok hoşsun , Özdecik te sarı prenses çok tatlı her zamanki gibi. İnşallah yaza fırsat olur da cadde'de mamalarınızın tadına bakarız...
Yiğit kocaman olmuş yahu, epeydir eklemiyordun iyi oldu. Rüzgar' da pek konuşmuyor Fatma üzülme, elbette konuşacaklar napalım. Bir haftadır "pop" diyor top yani. Anne demiyor inat etti herhalde.
Ece'nin videosunu izleyemedim, daha doğrusu açtım ama anlamadım bişey, hoparlör yok burda evde izleyecem bir ara.Abisi ile ne güzel oynuyor ama ya süper.
Çınar çok üzüldüm bebeto, ama sen de kıpır kıpır uyumasan artık. Nasıl annenin üzerinden atladın ya. geçmiş olsun öperim şiş dudağından seni.
Rüzgar epeydir yanıma gelmiyor. Beşiğinde takılıyor artık çok mutluyum.
kocaman adam olmuş maşallah
ıyı yolculuklar buarada
oda haklı babada haklı.budurum belırsız denklem oluyor sanırım
herkese ii akşamlarr..
fatma yiğitkuşuna maşallah kuşluktan çıkmış ama haberin olsun bildiğin delikanlı
özlemmm özdenin uyuyan haline bayıldım yaa o öyle hep ağzı açıkmı uyuyorr süpermiş
senin bandanada pek havalı duruyor ama uzun sürmez orada kalman söylemedi demeee
elif gidemedinmi batmana istanbulda bekleniyorsun halaaa bak pervinde gelecek ayarlarız bi buluşma
fatmacım yiğit kuşunda büyümüş koca adam olmuş maşşallah.sizede çok geçmiş olsun.
esracım yaho ile fotolarınıza bayıldım.harikasınız.ne oldu meme bıraktırma işin:?
oğluşuma yaptığınız güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. bilgisayar kapandı kapanacak. tek tek cevap yazacaktım oysaki neyse.. biz geldik kütahyadayız. şükürler olsun güzel bir yolculuk geçirdik. ama lazer epilasyon beni bu kez mahvetti!! arada bakmaya çalışacağım. görüşürüz.sibelim çok geçmiş olsun, çarşambadan beri antibiyotik kullanıyoruz demişsin şimdiye geçmeliydi değil mi? bence doktora götürsünler canım.
yaho ve annesi çok tatlıydınız. yatak örtüne bende bayıldım. bu ara zebra deseni delisi oldum.
şimdi yüklendi mama sandalyesindeki görüntü. Maşallah diyorum başka bişey demiyorum. hazır istanbul'dasın sen bi ajansa kaydettir yahomu çok paralar kazanır o güzel gözleri sayesinde..
fatmacım koca adam olmuş yiğit paşa epeydir görmemiştik.
Gülim o anne denemelerini yerim ben, alp çok nadir anne diyor üzülüyorum artık. bu aralar bebişim diyorum ona o da bana babiş demeye başladı. normalde de güli diyor sen geliyosun aklıma.
Özgül çok dikkat etmek lazım şu kapı açma sevdaları beni de cok korkutuyor. koltuk tepesi bizde daha pek yok.
ya bu kitap işi neva'ya da bayıldım. nasıl ilgileniyolar alp öyle ilgisiz ki, çekmiyor adamı daha şimdiden anlaşıldı. gece yatarken bile hikaye kitabı alsam elime cekip fırlatıyor. o uyuyunca hikaye kitabı okuyup gece ona anltıyorum artık uydur uydur nereye kadar. oyuncaklarıyla da en fazla 15 dk ilgileniyor. alt açma ve uyuma haricinde asla oturmuyor. hep çekmece karıştırsın ve etrafı dağıtsın ya da sokaklarda gezsin başka türlü mutlu olmuyor.
ALGIDA SEÇİCİLİK YA RESMEN SEN YEMESİNE BAKMIŞSIN BENM ORASI HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ BİLE.BENDE TIRMANNIP SANDALYEYE HOOP OTURMASINA KTİLENDİM.BİRDE ZEYTİN GÖZLERİNE MAŞALLAH YA SIYAHLAR YAKIŞMIŞ KESİNLİKLE GÖZLER ÇOK BELİRGİNLEŞMİŞ. YAKIŞIKLI KUZUMM KIVIRCIKIM BENİM..ya bugun surekil hata verdi sayfa ancak girebildim ama mesai bitti
adas resimlerinize bayıldım bende ece ye dudaktan opmeyi ogrettim herkesin dudagına uzanıyor iyi birsey yapmadık galiba..
video da ne hoss oyunsuz vs agzını acan çocuk izlemek çok keyifliydi :))
HAYY SAOLASIN SEDA YA VALLA alLAH RAZI OLSUN. CİDDİ CİDDİ CİDDİ MERAKTAYDIM.Damla Aslan 31 Ocak 08:45
Selam... bu sabahın köründe kk ya girmeye çalıştım mail adreslerimide uzun süre kullanmadığım için sıkıntı olmuş. misafir gibin sızdım gülimmme haber virin . iyiyim merak etmeyin. internetle olan sıkıntılarımı halledeyim döncem. okul inşaat yerleşme sinir stres derken üstüne üç arkadaşımızı kazada kaybettik. ani ve çok acı oldu.
çok özledim sizi.
damla hojam facete yazmış ama sonra silmiş sanırım bi anda kayboldu yazı mailimden kopyaladım bunu
damal hojam başınız saolsun sende inşallah biran önce toparlanırsın.
AYY YAA Bİ AN HAYAL ETTİMDE .NEHİR BÖLE KENDİ HALİNDE HATTA SİZE BAKMIYO BİLE TIN YANİ.hafta sonu evrimle buluşamadık.hava çok soğuktu ve halada buz gibi antalya böyleyse diğer şehirler nasıldır kimbilir.
ama ben pazar günü dayanamdım çıktım dışarı alışveriş merkezine gittik nehiri tırtıla bindirdik arabaya bidirdik hiç tepki vermedi mutluda olmadı. önceden mutlu olurdu böyle şeylerden şimdi hiç sevinmiyo bile boş boş bakıyo biz nehir nehir bağrıyoruz bakmıyo bile sanki yabancı bi çocuğa sesleniyomuşum gibi hissetim. ama oyuncaklardan inince bir koşturması var. anlatam mağza mağza dolaşıyo nereye girceğni şaşırıyo bütün kıyafetlere elliyo dağıtıyo çocuk bundan zevk alıyo
BANADA BANADA GEDİİİ.ÖZÜR PAKETİYMİŞ YASEDA. GECEN YOLLADIKLARI PAKETTEKİ TARİHİ GEÇMİŞMİŞTİ YAA!bu arada hipp ten bana kargo geldi bi sürü emzirme çayı göndermişler bide büyük boy ıslak mendil
emzirme çaylarını ofisten birine verdim tanıdığı varmış emziren
ıslak mendili de kullanırız artık pişik yapmaz inşallah
İYİ SAGSALİM GİTTİNİZ. OYYY BU EPİLASYONUN AI VERİCİ OLDUGUNU ESRAKO SÖYLEMİŞTİ İLK ZAMANLAR KOLAYMIŞTIDA SONRADAN ACI YANMA HİSSİ GİBİ BİŞEY DEMİŞTİ.oğluşuma yaptığınız güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. bilgisayar kapandı kapanacak. tek tek cevap yazacaktım oysaki neyse.. biz geldik kütahyadayız. şükürler olsun güzel bir yolculuk geçirdik. ama lazer epilasyon beni bu kez mahvetti!! arada bakmaya çalışacağım. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?