2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar ve iyi haftalar herkese
özlem özde ye kocaman maşşallah çok tatlı olmuş ya tombik tombik
fatma yiğitede maşşallah yaşından büyük gösteriyo boyuda uzun olacak heralde

esracım tebrik ederim berkeyi başarılarının devamını dilerim inşallah bizlerde görürüz o günleri
canım çok çok geçmiş olsun bende bursada öyle bi yerde oturuyodum gerçekten çok zor
yavrucuklarında iyileşir inşallah biran önce
anacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama
yahoya bayıldım esra ya nehirde yapıyo aynısını dudağma yapışıyo
bu arada bende bayıldım yatak örtüne bide yahonun bornozuna ne zevkli kadınsın sen
anacığnıda çok özlemişsin belli gezgiç hatun senii

canım ya geçmiş olsun tekrar düzelir inşallah bir an önce

selamlar ve iyi haftalar herkese
özlem özde ye kocaman maşşallah çok tatlı olmuş ya tombik tombik
fatma yiğitede maşşallah yaşından büyük gösteriyo boyuda uzun olacak heralde

esracım tebrik ederim berkeyi başarılarının devamını dilerim inşallah bizlerde görürüz o günleri
canım çok çok geçmiş olsun bende bursada öyle bi yerde oturuyodum gerçekten çok zor
yavrucuklarında iyileşir inşallah biran önce
anacığım geldi haftasonu oradaydım çook özlemişim hemen yahoyu attım üstüne gezmelere gittim ne özlemek ama
yahoya bayıldım esra ya nehirde yapıyo aynısını dudağma yapışıyo
bu arada bende bayıldım yatak örtüne bide yahonun bornozuna ne zevkli kadınsın sen
anacığnıda çok özlemişsin belli gezgiç hatun senii

canım ya geçmiş olsun tekrar düzelir inşallah bir an önce

cok gecmıs olsun ,inş atar hastalıgı bıan önce.mınıcık bedenı yorgun düşmüştür tabı.gecmıs olsun tekrardan

cok güzelsınız herzamankı gıbı ana-ogul.sızı böyle görünce özledıgımı farkettım bıan.inş bıkez daha görüşmek nasip olur...

Nur buyuk gecmıs olsun 2 bebkle kaza atlatmak nası bı şok yaşamana needen olmustur kımbılir.görünmez kaza işte.yollar buzlu olunca,bırde bayır varsa ufak tefek kazalar kaçınılmaz oluyor.

arkadaş diasa da ilk öğrendiklerim diye kitaplar var.meyveler şekiller hayvalanr 11 çeşit kitap tanesi 1,50 tl tavsiye ederim .ben önce meyveler ve hayvanları aldım.çınar çok beğendi.

ya bugun surekil hata verdi sayfa ancak girebildim ama mesai bitti

adas resimlerinize bayıldım bende ece ye dudaktan opmeyi ogrettim herkesin dudagına uzanıyor iyi birsey yapmadık galiba..

video da ne hoss oyunsuz vs agzını acan çocuk izlemek çok keyifliydi :))

esrako aynen bende çok zor girdim siteye
şimdi düzelmiş gibi
güliz sizede çok geçmiş olsun alpella da hastalanmış yeni gördüm
güliiii sana damla hojamdan haber vericemm du bidakka

Damla Aslan 31 Ocak 08:45

Selam... bu sabahın köründe kk ya girmeye çalıştım mail adreslerimide uzun süre kullanmadığım için sıkıntı olmuş. misafir gibin sızdım gülimmme haber virin . iyiyim merak etmeyin. internetle olan sıkıntılarımı halledeyim döncem. okul inşaat yerleşme sinir stres derken üstüne üç arkadaşımızı kazada kaybettik. ani ve çok acı oldu.
çok özledim sizi.

damla hojam facete yazmış ama sonra silmiş sanırım bi anda kayboldu yazı mailimden kopyaladım bunu
damal hojam başınız saolsun sende inşallah biran önce toparlanırsın.

güzel yorumlarınız için çok tenk yu
adaş biz oyuncaksız yeriz ama tv şart şekerim yani öyle gözüktüğü gibi güllük gülistanlık değil herşey

hafta sonu evrimle buluşamadık.hava çok soğuktu ve halada buz gibi antalya böyleyse diğer şehirler nasıldır kimbilir.
ama ben pazar günü dayanamdım çıktım dışarı alışveriş merkezine gittik nehiri tırtıla bindirdik arabaya bidirdik hiç tepki vermedi mutluda olmadı. önceden mutlu olurdu böyle şeylerden şimdi hiç sevinmiyo bile boş boş bakıyo biz nehir nehir bağrıyoruz bakmıyo bile sanki yabancı bi çocuğa sesleniyomuşum gibi hissetim. ama oyuncaklardan inince bir koşturması var. anlatam mağza mağza dolaşıyo nereye girceğni şaşırıyo bütün kıyafetlere elliyo dağıtıyo çocuk bundan zevk alıyo

bide burda anlatmışsınız ya kim yazdı hatırlamıyorum.
Nehirde kendi kendine zarar veriyo dışarı çıkarmadığımızda gidiyo kapıya vuruyo kafasını saçını başını çekiyo offf çok tuhafıma gidiyo garip geliyo hareketleri

bu arada hipp ten bana kargo geldi bi sürü emzirme çayı göndermişler bide büyük boy ıslak mendil
emzirme çaylarını ofisten birine verdim tanıdığı varmış emziren
ıslak mendili de kullanırız artık pişik yapmaz inşallah

cumartesi evrimle konuştuğumda sesi kötü geliyodu üşütmüş kuzi ye geçmez inşallah

bizimki pepee izliyo başka türlü durcağı yok
eline kalem veriyorum defter açıyorum önüne iki saniye arkamı dönüyorum yüzünü boyuyo şimdi yüzü çizik içinde yine

bu arada yazmayı unuttum tülin sizede geçmiş olsun. ama merak etme onlar bebek olduğunda çabuk kapanıyo yaraları çınarın dudağıda hemen toparlanır.
kitap tavsiyeleriniz için teşekkürler nehirde çok seviyo kitapları anlattığınız tarzda bişiler almak istiyodum tamda
kitap fuarından almıştım bikere eve gelmeden kitapı düşürdük kaybettik sinir oldum.

evettt sonunda monolog yaptım ee nolcak topikte yapayanlızım çok zor bişi değilki
önceden olsa araya birileri girerdi monolog bile yapmaya fırsat kalmazdı:2: :2:

kocaman adam olmuş maşallah
ıyı yolculuklar buarada

oda haklı babada haklı.budurum belırsız denklem oluyor sanırım

fatmacım yiğit kuşunda büyümüş koca adam olmuş maşşallah.sizede çok geçmiş olsun.

esracım yaho ile fotolarınıza bayıldım.harikasınız.ne oldu meme bıraktırma işin:?

oğluşuma yaptığınız güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. bilgisayar kapandı kapanacak. tek tek cevap yazacaktım oysaki neyse.. biz geldik kütahyadayız. şükürler olsun güzel bir yolculuk geçirdik. ama lazer epilasyon beni bu kez mahvetti!! arada bakmaya çalışacağım. görüşürüz.

ben geldim geçmişe bakamadan yazıyım dedim iki bebişte uyudu bugün çok yorucu geçti ikiside hastaydı dr ye gittik ikisinden de kan alındı rotgen çekildi falan filan derken onların ağlamalırı beni bitirio daha çok yoruluorum buyük abimiz pek ağlamadı ama yiğitimin damarı bulunmadı hemen elinde damla damla zor aldırlar küçük bebişte bişiçıkmadı şükür bi kaç ilaç verdi abimzde bronşit başlangıcı ve orta kulak iltahabı varmış vee ben yorgunluktan bitti(

ALGIDA SEÇİCİLİK YA RESMEN SEN YEMESİNE BAKMIŞSIN BENM ORASI HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ BİLE.BENDE TIRMANNIP SANDALYEYE HOOP OTURMASINA KTİLENDİM.BİRDE ZEYTİN GÖZLERİNE MAŞALLAH YA SIYAHLAR YAKIŞMIŞ KESİNLİKLE GÖZLER ÇOK BELİRGİNLEŞMİŞ. YAKIŞIKLI KUZUMM KIVIRCIKIM BENİM..

HAYY SAOLASIN SEDA YA VALLA alLAH RAZI OLSUN. CİDDİ CİDDİ CİDDİ MERAKTAYDIM.
ÖLENLERE ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARAR SABIR

AYY YAA Bİ AN HAYAL ETTİMDE .NEHİR BÖLE KENDİ HALİNDE HATTA SİZE BAKMIYO BİLE TIN YANİ.
SİZ NEHİİR NEHİR DİYE YIRTININ DURUN HAHAAAAAAA ÇOK KOMİK YAFF BU SIPALAR BİZİ NE HALLERE KOYDULAR..

BANADA BANADA GEDİİİ.ÖZÜR PAKETİYMİŞ YASEDA. GECEN YOLLADIKLARI PAKETTEKİ TARİHİ GEÇMİŞMİŞTİ YAA!

İYİ SAGSALİM GİTTİNİZ. OYYY BU EPİLASYONUN AI VERİCİ OLDUGUNU ESRAKO SÖYLEMİŞTİ İLK ZAMANLAR KOLAYMIŞTIDA SONRADAN ACI YANMA HİSSİ GİBİ BİŞEY DEMİŞTİ.

Gizmooo
sendemi hastasın yaa.
Amaneyyy geçmiş olsun.
Ankara istanbulyol tarfiğinde üşütmüş olabilersenn:)
ada nasıl aslına dönmeye başladımı. Bu defa mıncırmak siyorum öpmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…