2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canim afike..her kelimeyi kapiyor valla..bizimkide yavas yavas basladi..su siralar kaka demeye alistirmistim altini doldurunca simdi babasinada gaga demeye basladi..ama bizimki su siralar konusmak yerine yaramazliklarla mesgul..gecen esim disari cikiyordu..pesinden sen dis kapiyi ac cik merdivene..bende görmedim..esim nasil kosmus korkudan merdivenden yukari sesini duyunca..cok yaramaz oldu cok..artik kilitliyorum kapilari..

GÜLİSTANIM sagol canım bilemiyorum ki ... izinde alamıyorum..gün içinde fazla öksürmüyor tek tükama gece yatınca daha çok öksürüyor.... geniz akıntısı rahatsız edriyor büyük ihtimal.. antibiyotikte kullanıyoruz ama fayda etmedi....

İLK 100 SÖZCÜK denilen kitabı ben almıştım güzel selin ilk baş ilgilendi fakat şimdi kitabın haşatı çıktı cildi ayrıldı yüzüne bile bakmıyor... yanlız biraz büyük olduğu için sanki taşırken zorlanıyor...

Ayy bu gece rüyamda evrimi gördüm.
ama değişikdi yaff.
evrim özgür kuzeyy ve evrimin bissürüü görümceleriii. ayy çok enteresandı. karmançorman bişeydi..

maşalllah AFİK e... annesini mest etmeyi de öğrenmiş...

ÖZGÜL bakalım olmazsa yarın dr. a götürürler bi şekilde... selinde aynı hayat gibi merdiven tepelerinde kanepe koltuk tpelerinde nerde yaramazlık selin orda...

herkese günaydın iyi haftalar,

geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.hafta sonu sürekli dudağımız kanayıp durdu.her kanayışında içim parçaldın.tam alt dudağının ortası yarılmış.kaışık falan değince ağzına bişey götürünce kanıyor.kremde sürdürmüyor.birde hala şiş.neyse geçecek inşallah.2 gecedirde çok öksürüyor.genelde diş çıkarırken öksüürük tutuyor çınara köpek dilerimiz geliyor galiba.kulağınıda tutuyor çünkü.

ayçacım hakkı9nızda hayırlısı olsun annende haklı tabiki.

2.bebişin hayırlı olsun canım
nur çok çok geçmiş olsun.allah korumuş.alalh acil şifalar versin çocuklara.biriyle başetmek ne kadar zor biliyorum bide senin iki tane.
geçmiş olsun selinimize.aynen çınarda sabaha kadar öksürdü.keyfi yerinde ama ben diştir diye tahmin ediyorum
ne mutlu sana bende artık anne demesini istiyorum((((((çocuk bana aba diyor:))))))

allah kazalardan korusun çocuklarımızı.çok kıpırdak oldular.

fatmacım yiğit kuşunda büyümüş koca adam olmuş maşşallah.sizede çok geçmiş olsun.

esracım yaho ile fotolarınıza bayıldım.harikasınız.ne oldu meme bıraktırma işin:?

özgülcüm bu resmleri gönderdiğin mail varya resmler hepsi küçük ben onları kaydedemiyorum nasıl yapmam lazım buyuk boyutta kaydetmem için.
alamanca yazıyorya ben bilemedim.

hayat ve selinde yaramazlar kervanınamı katıldılar.
ya bu veledlerin kanepe koltuk tepelerinde ne aradıklarını bi bilsem .sürekli tetikdeyim pofff.
kapıyı açıp kaçmak mı abowwwwww!
genelde kapıyı kitli tutuyorum bizimkide yetişiyor artık kapı kulbuna

özgülcüm bu resmleri gönderdiğin mail varya resmler hepsi küçük ben onları kaydedemiyorum nasıl yapmam lazım buyuk boyutta kaydetmem için.
alamanca yazıyorya ben bilemedim.
canim o resimleri esim yollamisti..o yüzden ben de bilmiyorum..ama sorarim aksam ona..esraninkilerde olmamis...bir yanlislik var ama anlamadim..o kart bozuldu zaten..bakayim ben bir aksam..olmazsa yeniden gönderirim..

canim o resimleri esim yollamisti..o yüzden ben de bilmiyorum..ama sorarim aksam ona..esraninkilerde olmamis...bir yanlislik var ama anlamadim..o kart bozuldu zaten..bakayim ben bir aksam..olmazsa yeniden gönderirim..

şöyle yapalım ben gönderdiğin maili aynen kopyalayıp sana yollıyım.
sen bi bak neresinden nasıl yuklices.
normlade ben hepsini karsıdan zip olarak yukle yi tıklıyorum.ama senin adresn yok bende evet eşin in adresi var

günaydın
gülim seni unuturmuyum hiç telefonumun şarzı yoktu anamlarda kaldı şarz aleti iki gündür telefonsuz kaldım bugün ararım seni bebem

hasta olanı buldummm sibel ve selin okurken kendi yaşadıklarım aklıma gelmişti geçmiş olsun canım yaa çok zor seni o kadar iyi anlıyorumki(

tülincim sizede geçmiş olsun meme işi duruyor hala ama bi yerden başlıcam inşallah

ESRAM sorma canım valla çok zor kendi derdimi unuttum.. iki gün çok zordu birşey yemiyor kaşğı gördümü tikliler gibi bi yandan kafasını sallıyor bi yandan kol havada kaşığı iktiriyor... mızmız ağlıyor kucağımızda uyumak istiyor yere koyalım etinden et kopuyor sanki gözler baygın vs. saymakla bitmez... esram ne zaman geçecek peki bu hastalık napmak lazım daha kaç gün daha böyle geçecek..((

sibelim bizim tam toparlanmamız 5 gün sürdü en az,antibiyotik şart toparlayabilmesi için

antibiyotik kullanıyrouz canım çarşamba gününden beri... ama gün gün daha kötü oldu aynı ben gibi iyi olacağına hergün yeni birşey ekleniyor.. ateşle başladı herşey birkaç gün ateş sürdü o geçti şükür şimdi öksürük ve burun tıkanıklığı başladı... inşallah bu son evredir daha da birşey çıkmadan geçer artık kuzumda mahfoldu(

sibelim çok geçmiş olsun, çarşambadan beri antibiyotik kullanıyoruz demişsin şimdiye geçmeliydi değil mi? bence doktora götürsünler canım.

yaho ve annesi çok tatlıydınız. yatak örtüne bende bayıldım. bu ara zebra deseni delisi oldum.
şimdi yüklendi mama sandalyesindeki görüntü. Maşallah diyorum başka bişey demiyorum. hazır istanbul'dasın sen bi ajansa kaydettir yahomu çok paralar kazanır o güzel gözleri sayesinde..

fatmacım koca adam olmuş yiğit paşa epeydir görmemiştik.

Gülim o anne denemelerini yerim ben, alp çok nadir anne diyor üzülüyorum artık. bu aralar bebişim diyorum ona o da bana babiş demeye başladı. normalde de güli diyor sen geliyosun aklıma.

Özgül çok dikkat etmek lazım şu kapı açma sevdaları beni de cok korkutuyor. koltuk tepesi bizde daha pek yok.

ya bu kitap işi neva'ya da bayıldım. nasıl ilgileniyolar alp öyle ilgisiz ki, çekmiyor adamı daha şimdiden anlaşıldı. gece yatarken bile hikaye kitabı alsam elime cekip fırlatıyor. o uyuyunca hikaye kitabı okuyup gece ona anltıyorum artık uydur uydur nereye kadar. oyuncaklarıyla da en fazla 15 dk ilgileniyor. alt açma ve uyuma haricinde asla oturmuyor. hep çekmece karıştırsın ve etrafı dağıtsın ya da sokaklarda gezsin başka türlü mutlu olmuyor.

GÜLİZİM canım öksürük cumartesi günü başladı çarşamba günü yoktu(5 gündür antibiyotik kullanıyoruz ama bizim öksürük 2 gündür var...

MİGROSta kitaplar indirimli arkadaşlar... ince kağıta basım İLK KELİMELERİM diye kitap basmışlar 3 serisi var... normalde tanesi 2,95 imiş ama şimdi %50 indirimli satıyorlar duyurulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…