2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLİM antibiyotik bogazdaki kızarıklığın geçmesi için etkili oldu bu sayede ateşi düştü... ama bu öksürüğü burnu tıkalı olduğu için gıcık yapıyormuş ondan öksürüyormuş geniz akıntısı yüzünden.. yani balgam falan yokmuş.....bu verdiği şurupta öksürük, burun tıkanıklığı, alerji için falan kullanılıyormuş....

sibel Allah korusun be ne biçim söz öyle.
hem bunlar gece beyoglunda eglenmişler.muhtemelen alkol aldıysa onunda etkisi olmuştur.
eger alkol tetiklediyse çok çokyazık.ömrunun baharında evladının ona en çok ihtiyac duycagı zamnlarda onu annesiz bırakmasına sebep oldu.ben en çok bu yönune üzüldüm.

melteeem bu kız artis gibi poz vermiş yaayaklara bak bide sıpaa.
saçlarda uzamış maşallah güzel kız olacak bu ece.lolipopda yemeye başlamış. ohhh

Güli sağol
az önce benim fotomu gördünmü

meltem malesef yetişemedm senn fotona silmişsin.
saçlarımı boyattım diye okudum ama resm görmedimm

meltem çiçeği tutan damatsa eşine çok benziyor ama eceyi tutan kim ?
çok hoşsun şaçlrın çok bariz belli değil aMA..

aman aman massallah çok sevindim sibelcim

şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((
ya evet sabah ibo aradı soyledi nette okumus yalanhaberdir vs dedimki tv de haberleri çikti allah rahmet eylesin benimle aynı yasta nerdeyse 79 dogumluymus ya

fotoyu siliyorum arkadaşlar
yahu niye siliyorsun goremedim bende
ece ye massallah kocaman olmus hep poz verme modunda galiba artist kizin .) hep ayaklar poz verilmis resimlerin igoruyorum :)

sonunda bende hasta oldum bu kisi hasta olmadan atlaacagım diye seviniyordum ama kismet olmadı iste.
sanki sirtima karlar yagıyor burnum akıyor sesim gitti arayanlar tanıyamıyor. insallah ece ye geçmez

ESRAKO aman canım dikkat et hemen ilaçlara meyveye vitamine başla... bu seneki grip çok berbat birşey geldimi gitmiyor ben 2 hafta oldu hala tam düzelemedim öksürük falan gitmedi yani.... inşallah biran önce düzelirsin geçmiş olsun...

MELTEM değişik çıkmışsın daha hoş olmuşsun böyle.. saçlarındaki farkı pek anlamadım ama gözlüğünün yokluğu epeyce bi değiştirmiş seni... ben de sözleneni senin kardeşin değilde eşinin kardeşi sandım çok benziyorlar ikisi...

sibel ya zaten damat meltemin eşinin kardeşi.
meltemin kardeşi değil..

eşimin kardeşi
yess

esrako için foto

Son düzenleme:
HİPP den paket banada geldi ama ozur için vs demiyor içinde ne enteresanlar neden yolladıklarını yazmamıslar belkide farknda olmayanları uyandırmamak için .) kimbilir

sedaaa uzun süredir monolog yapan yoktu tebrik ederim seni monolog sayımız 6 msjtı tamamlamışsın ama ölee uzun uzun yazman gerekiyodu bir iki cümleyi kabul etmiyoduk
yazacak bişi yokki kız millet kısa kısa yazıyo uzun yazan yokki karşılık veriyim
sibel öksürüğünün geçmesine sevindim ama hava nemlendirici mutlaka kullan ben daha bu kış kullanmaya başladım geçen kış niye almamışım bunu diye kendimi paraladım. ufak bi burun tıkanıklığı hissettiğin anda aç anında ertesi gün geçirmiş oluyo
hee hee güzel yöntöm ayçacım kocam yaptı aynısını bizdede işe yaramıştı
demekki nehir tam kızsal seylerden hoslanıyor magaza gezmek elbiseleree dokunmak vs gibi :)

aman
evet canım yüzünü gözünü boyamak giyinirken anney izlemek oje sürdürmek en büyük zevkleri
slmssss nasipse cuma geliorus kızımla..hersey yolund simdilik..

nurcum cok ama cok gecmş olsun cnım okurken panikledim resmen
pervinnn çok sevindim senin adına iyi yolculuklar sana
şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((
sibel senden duydum şimdi şok oldum inanamadım ya çok üzüldüm bu kadar gencecik hayat dolu insana hiç yakıştıramıyorum ölümü Allahım geride kalanlara sabır versin
fotoyu siliyorum arkadaşlar

aaaaa meltem niye sildin ben göremedim merak ettimdi

esrakocum;
mail adreslerimize bildiri göndermişlerdi özür paketini yollıcas diye. o sebepden içine not yazmamışlar ayrıyyetten:)

sibelcim bize bu paketler hipp uyeliğimizden gelmiyor tatlım.
ERAM adım adım uyuyorum projesi vardı çaça ayça habervermişti bizdeona katılmıştık ordan geldi.

meltem gozluksuz gayet hos olmussun rahat kullanabiliyorsan lensle devam edersin heralde artık rahatlık aynı zamanda heralde gozluge gore kullananlar oyle diyorlar

malum bebeklerimizin çogu 1,5 yasını tamamladı bende bunun serefine artık ecea ye çorba yapmamaya karar verdim. yeter yani artık dimi hep aynı tat aynı sey. hop hop yutup yiyordu vitaminini alıp iyi gelisiyordu diye kesmedim ama bu aralar kilosu biraz onde gitmeye basladı guzel yiyor istahi eskiye dondu vs artık yemeklere gecis yapalım dedik. ben sizlerin pek çgou gibi omletler labneli makarnalar pilavlar vs hiç vermedim doyurcu olarak vermedim yani oyle aralarda agzına atma seklinde verdik
hala kahvaltıyı bulamaçc yiyor hala oglen sebze çorbası yogurt yiyor aksamda aynı aradam eyva puresi yiyor aksamda kasık maması sut ile cunku sut içmiyor.

bulamac a gittigi kadar devam çogu anne de hem fikir en guzel bulamac yerken peynir yumurta bolca yiyordu diyor herkes içinde ayrıca fistik ezmesi findik rendesi ceviz rendesi vs var
ama çorba ya artık hayir dedik
bugun biraz evel basladılar kiymalı karnıbahar yemegi yiyor ece catalla ezilmis sekilde umardım guzel yer moralim yerine gelir karamsarlıga kapılmaya basladım yemekleri yemeyecekmi diye

berke 10-11 aylıktı baslamıstık gayet guzel yerdi ogurme huyu yoktu kusma da yoktu ama ece gibi. bakalım sans dileyin bana lutfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…