sibel Allah korusun be ne biçim söz öyle.
hem bunlar gece beyoglunda eglenmişler.muhtemelen alkol aldıysa onunda etkisi olmuştur.
eger alkol tetiklediyse çok çokyazık.ömrunun baharında evladının ona en çok ihtiyac duycagı zamnlarda onu annesiz bırakmasına sebep oldu.ben en çok bu yönune üzüldüm.
melteeem bu kız artis gibi poz vermiş yaayaklara bak bide sıpaa.
saçlarda uzamış maşallah güzel kız olacak bu ece.lolipopda yemeye başlamış. ohhh
meltem çiçeği tutan damatsa eşine çok benziyor ama eceyi tutan kim ?
çok hoşsun şaçlrın çok bariz belli değil aMA..
günaydın arkadaşlar. malum selin 2 gündür gece öksürükten uyuyamıyordu yavrum helak olmuştu... dün dr. amcamız lordes diye bi şurup vermişti sadece gece yarım ölçek verin demiş neyse akşam içirdik yatmadan öncede binbir zorlukla tonimer baby sıktık ve gece selin öksürmedi gibi birşey tek tük öksürdü... resmen bi mucize yaşadık birinden duysam inanmazdım bi şurubun bi kere hemen içilince etki edeceğini... şükür atlattık...
ya evet sabah ibo aradı soyledi nette okumus yalanhaberdir vs dedimki tv de haberleri çikti allah rahmet eylesin benimle aynı yasta nerdeyse 79 dogumluymus yaşok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((
yahu niye siliyorsun goremedim bendefotoyu siliyorum arkadaşlar
sibel ya zaten damat meltemin eşinin kardeşi.
meltemin kardeşi değil..
ESRAKO aman canım dikkat et hemen ilaçlara meyveye vitamine başla... bu seneki grip çok berbat birşey geldimi gitmiyor ben 2 hafta oldu hala tam düzelemedim öksürük falan gitmedi yani.... inşallah biran önce düzelirsin geçmiş olsun...
MELTEM değişik çıkmışsın daha hoş olmuşsun böyle.. saçlarındaki farkı pek anlamadım ama gözlüğünün yokluğu epeyce bi değiştirmiş seni... ben de sözleneni senin kardeşin değilde eşinin kardeşi sandım çok benziyorlar ikisi...
yazacak bişi yokki kız millet kısa kısa yazıyo uzun yazan yokki karşılık veriyimsedaaa uzun süredir monolog yapan yoktu tebrik ederim seni monolog sayımız 6 msjtı tamamlamışsın ama ölee uzun uzun yazman gerekiyodu bir iki cümleyi kabul etmiyoduk
sibel öksürüğünün geçmesine sevindim ama hava nemlendirici mutlaka kullan ben daha bu kış kullanmaya başladım geçen kış niye almamışım bunu diye kendimi paraladım. ufak bi burun tıkanıklığı hissettiğin anda aç anında ertesi gün geçirmiş oluyosağol canım... nemlendirici var yıllar önce kendim için almıştım ama hiç kullanmıyoruz nedense.. ben kullanınca rahatsız olmuştum gögsümü kötü yapmıştı o yüzden de seline kullanmak hiç aklıma gelmiyor.... yastağını yüksek tutuyorum ama selin yastıkta yatmıyor yatağı dört dolanıyor ... tonimer var ama selin sıktırmıyor bağrış çığrış yok kazanan o oluyor... birde benim tonimer geçen seneden birşey olmaz dimi....
hee hee güzel yöntöm ayçacım kocam yaptı aynısını bizdede işe yaramıştıFotolar her zamanki gibi şahane. Çemkirerek baktım hepsine.
Burun spreyi konusunda Rüzgar da kesinlikle yaptırmıyordu. Ben de şöyle yaptım.
Hiç zorlamadım, zaten kıyameti koparıyordu. Aldım spreyi elime Rüzgar yanımdayken onla hiç ilgilenmeden kendi burnuma sıkıyormuş gibi yaptım, kahkaha attım, spreyle oynadım falan. ay ne güzelmiş bu falan filan diye. Dikkatle izledi beni ama yanaşmadı önce. Bir iki gün üst üste bika kez yaptım böyle. Sonra kendi gelip elimden alıp oynamaya başladı. Birkaç kez oynadı bıraktı. Gel sana da yapayım mı bak ne kadar güzel dedim. Kabul etti. O gün bugün yaptırıyor. Hatta artık abarttı onu görünce ağlıyor burnuma sık diye.. Hatta burnundan geri akanları dudaklarıyla yalaması var çok komik..
evet canım yüzünü gözünü boyamak giyinirken anney izlemek oje sürdürmek en büyük zevkleridemekki nehir tam kızsal seylerden hoslanıyor magaza gezmek elbiseleree dokunmak vs gibi :)
aman
pervinnn çok sevindim senin adına iyi yolculuklar sanaslmssss nasipse cuma geliorus kızımla..hersey yolund simdilik..
nurcum cok ama cok gecmş olsun cnım okurken panikledim resmen
sibel senden duydum şimdi şok oldum inanamadım ya çok üzüldüm bu kadar gencecik hayat dolu insana hiç yakıştıramıyorum ölümü Allahım geride kalanlara sabır versinşok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((
fotoyu siliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?