yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..rötar yapıyorum beni arayanı ertesi gün arıyorum am mutlaka:))
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.daha iyileri daha güzelleri sizin olsun
deryacım evet 58 i gördüm şekerim eee kolaymı antalyanın meşhur Beach parkında(konyaaltı plajı):82: salınıcaz Evrimle ikimiz bi yandan uğraşıyoruz.
tşk ederim güzel arkadaşım kuzyyyyime bittim son resimde ki haline erimdim resmennn ortadaki resimde gözlerine aşık oldum uyudu halini hiç sölemiom yaa rabbim nazarlardan esirgesin...Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330
NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
maşşallah yusuf abiyee çookk değişmiş yaa.....ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..
Eki Görüntüle 138485 Eki Görüntüle 138486 Eki Görüntüle 138487 Eki Görüntüle 138489
ziyaretçilerimiz saolsun yazdıklarımı okuyup vakit geçiriyorlar...:89:
yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..
ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..
Eki Görüntüle 138485 Eki Görüntüle 138486 Eki Görüntüle 138487 Eki Görüntüle 138489
tupper falan bilmiyorum ben ama maydanoz ve dere otunu küçük kavanozlara su doldurup çiçek gibi onları suya koyuyorum 10 gün rahat gidiyo taptaze hem dolabı açınca maydanozlar la karşılaşmak hoşuma gidiyo :)) serdarada dedim sen bana çiçek almıyosun maydanozlara çiçek muamelesi yapıyorum:))yavv bu tupperlar ne güzel şeymiş arkadaşlar.
buzdolbında sebzeleri yeşillikleri saklamak için bi kaç kap almıştım nesrinden.
abartmıyorum 3 hafta dayandı maydonoz dereotu ve marul.
pazarda 4 demeti 1 liraydı almıştım epeycezamandır.
bugun baktım kalan bi kaç tane dereotusararmış hee nihayet didim.
valla bu tinimini hanım diye adlandırmışlarya onlardan.
şiddetle tavsiye ederim.
ahh nesrinn ne iyi ettinde beni bulaştırdın bu tupperlara.valla çok saol:)
ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..
yavv bu tupperlar ne güzel şeymiş arkadaşlar.
buzdolbında sebzeleri yeşillikleri saklamak için bi kaç kap almıştım nesrinden.
abartmıyorum 3 hafta dayandı maydonoz dereotu ve marul.
pazarda 4 demeti 1 liraydı almıştım epeycezamandır.
bugun baktım kalan bi kaç tane dereotusararmış hee nihayet didim.
valla bu tinimini hanım diye adlandırmışlarya onlardan.
şiddetle tavsiye ederim.
ahh nesrinn ne iyi ettinde beni bulaştırdın bu tupperlara.valla çok saol:)
uyurkenki favorim.. hepsi güzel ama o çok masumm..
tupper falan bilmiyorum ben ama maydanoz ve dere otunu küçük kavanozlara su doldurup çiçek gibi onları suya koyuyorum 10 gün rahat gidiyo taptaze hem dolabı açınca maydanozlar la karşılaşmak hoşuma gidiyo :)) serdarada dedim sen bana çiçek almıyosun maydanozlara çiçek muamelesi yapıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?