2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..

Evrim evrim, sen biri isteyince mi ekliyosun foto cık cık. Ara ara eklesene ya ben de merak ediyordum Kuzey'i iyi oldu. Çok tatlı olmuş..

Cambaz senin de kızın çok sevimliymiş.

Yusuf paşa her zamanki gibi son derece ciddi.

Güli, erik kolay bulunur gibi düşünmüştüm aslında ama bulunmuyo muymuş hay allah. Ben de gıcıklık olsun diye yeşil zuluflu yaş fındık istemiştim. E ağustostan önce çıkmıyor ki o. Bişey istedim onu da bulamadın der dururum hep. Çok gıcığım çok..

Ruzy de düz taban gibi. Ama 3 yaşa kadar normal olduğunu bildiğimden üzerinde durmamıştım. İyi etmişim demek ki. Bu arada bende de accuk düztabanlık vardur, umarım bana benzemez. Ayakları aynı ben ama:)

çaçaaaaaaaa
burdasın dimekk
ayy sen çok fenasın beaa kış ayında yeliş fınduk istenirmi.
bak şimdi benmdecanm istedi.
ayy taze taze ne güzel olur yaaaa.
pofff ama erikde varya çok fena. bulmuşlar bi yerde o kadar minnakmış ki aldıklarına degmez diye bırakmışlar şuan harıl harıl arıyorlar dün akşam aklına gelmiş bizim GÜLİZARın florya ya kadar gitmişler bilmeme kaça kadar. bugunde arayışdalar
aklıma evrim geldi aradım bakalım ne olacak.ne güzel bi telaş ama dimi. ayyy

Muhteşem bir hava var burda. Annemle Rüzgarı gezmelere bıraktım öğlen arası sonra işe döndüm.

yavv bu tupperlar ne güzel şeymiş arkadaşlar.
buzdolbında sebzeleri yeşillikleri saklamak için bi kaç kap almıştım nesrinden.
abartmıyorum 3 hafta dayandı maydonoz dereotu ve marul.
pazarda 4 demeti 1 liraydı almıştım epeycezamandır.
bugun baktım kalan bi kaç tane dereotusararmış hee nihayet didim.
valla bu tinimini hanım diye adlandırmışlarya onlardan.
şiddetle tavsiye ederim.
ahh nesrinn ne iyi ettinde beni bulaştırdın bu tupperlara.valla çok saol:)

ankaradada hava güzel..
AYÇA ağır abi hep sert zaten..
GÜLİ erik bulunmuşmu bulunmamışmı anlamdım..:26:

Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330

NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
tşk ederim güzel arkadaşım kuzyyyyime bittim son resimde ki haline erimdim resmennn ortadaki resimde gözlerine aşık oldum uyudu halini hiç sölemiom yaa rabbim nazarlardan esirgesin...
maşşallah yusuf abiyee çookk değişmiş yaa.....

bende fırsat bulursam resim ekliyeceğim uzunnnn zaman oldu eklemeyeli

Ben cevizi de yaş severim mesela. Suya koyuyorum birkaç saat bekletip hem Rüzgara veriyorum hem kendim yiyorum çok güzel oluyor..

Tupperware annem bana almıştı saolsun evlenirken. Ben de çok memnunun kendilerinden...

Selam benim bir dedim var paylasmak istiyorum burda yeniyim bana yardimci olursaniz sevinirim..konu acmak istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum..

N e guzel 2 tane oglun var Allah bagislasin..Benim bir tane ama cok yaramaz ve sorunlu bir cocuk...2 tanesine birden bakmak zor olsa gerek allah butun annelere sabir versin....

semase tşkler zor yanlarıda güsel yandalarıda var..

bizde saçlarımızı ilk defa bukadar uzattık ama haftaya kesilecek

ziyaretçilerimiz saolsun yazdıklarımı okuyup vakit geçiriyorlar...:89:

yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..

saol deryacım duydum bu hareketi hatta yapcaktım ama inanırmısın evde oklava yok bi kere kayınvalidem vermişti kendi oklavasını amaan ben börekmi açıcam bu evde yer kaplıyo diye attım nerden biliyim bu işe yarıyacağını

Son düzenleme:
uyurkenki favorim.. hepsi güzel ama o çok masumm..

tupper falan bilmiyorum ben ama maydanoz ve dere otunu küçük kavanozlara su doldurup çiçek gibi onları suya koyuyorum 10 gün rahat gidiyo taptaze hem dolabı açınca maydanozlar la karşılaşmak hoşuma gidiyo :)) serdarada dedim sen bana çiçek almıyosun maydanozlara çiçek muamelesi yapıyorum:))

Son düzenleme:

gerçekten ne kadan değişmiş ya
her ay bir fotosunu yan yana koysan aynı bebek diyemezsin

bana da annem evlenirken almıştı yıllardır kullanırım süper memnunum ayrıca şek şek diye bir ürün var ayran yapmaya bire bir
bir de ece için küçük kaplarından aldım 2 tane çorbasını yemeğe koymaya çok iyi oluyor dökülmüyor

değişik bir yöntemmiş
ama eşine söylediğin çok komiks ya

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…