sesim yakından geliormuuu :)
NUR çok geçmiş olsun canım kaza atlatmışsınız.
birde yavrucuklarda hastaymış galiba onlara çok geçmiş olsun.
.
çok şükür düzeldiler sibelcim 2 gündür bende bi kırıklık vardı şimdi hepimiz iiz canım arkadaşımNURRR kuzuların nasıl iyi oldularmı ilaçlar fayda etmiştir belki biraz... allah kolaylık versin sana biz bi çocukla helak olduk sende iki tane inşallah biran önce iyileşirsin...
aynen öle ve bu tel işi çok kötü yaa ben bazen giriorum bakıorum ama benim telde cvp filan yazılmıo sonra baktığım içim yorum yapmam gereken şeleri atlıyorum efrimcim.. sanada geçmiş olsun yüreği güsel dostumNurcum cok gecmıs olsun arkadasım. Rabbım evlatlarına bagıslasın sizi.gozumden kacmıs kusuruma bakma.sende bılıyorsun tlf la cok da saglıklı olmuyor okumak. Sibelım kuzuna ve sana da cok gecmıs olsun.selın daha ıyıymıs sevındım. Bende bı degısıklık yok.bugun antalya sıcak.hafta sonu bı kırıklık atlattım daha ıyıyım. Muhakkak okuyorum gunduzlerı sızı.yazmak bıraz sıkıntılı ama merak edılmıs kayıtsız kalamadım.sonsuz tesekkurler.
gün olayı şakaydı esracım tatil zamanı:)) bunu istemem çok saçma 18 düğün var yozgatta gökhanın amcasının oğlunun ee halası da gelecek onunla dönersek 21 filan göztepede olurum bu tarihlerde gökhan 2 gün kalalım dio ama ben bir kaç gün daha istiyorumm halası tam kafa adamdırr bırakırım gökhana mustiyi yiğiti alırım ve halası nereye istersem götürür düşüncesi bile heycan verici inş görüşürüz seni mutlaka haberdar ederim durumdan.aaa goztepeyemii super bana çok yakın
ancak 20-25i haftası tatilde olacagız sayet bir haftadan fazal kalacak isen mutlaka bir ara seni gormek isterim
gunlerimiz bitmis olacak hazirana malum yaz donemi zaten herkes bir yana dagılır ama toplasabilenlerle bulusruz belki
:) neden olmasın evrimcim. pınarı ben ilk kez duydum topikte daha önce geçtiyse adı kaçırdım demek ki.. tarih öğretmeni demişsin ama azcık daha bilgi lütfen :) özele de yazabilirsin..FATMACIM pınar dururken sen de amma uzaklara gıtmıssın be sekerım. :)) Fıstık gıbı gorumcem var benım.meslegınden ote ıyı bır ınsan olsun.vıcdanlı ve duzgun bır aıle evladıysa kıymetlıdır ınsan.pınar a da doktorun bırı talıp olmustu.sonra bır subay ıstemıstı ama ıste duzgun ınsan evladı olmadıktan sonra neye yarar. Pınar da tarıh ogretmenı mesela..
vesile olmuş olacağım evet ama ben de tanımam görmem canım. teyzem rica etti onlar duymuş. ama önce sen görüş dediler kıramadım. yoksa benim arkadaşımda tavsiye ediyorum gibi bir durum değil yani. hayırlısı olsun bakalım.SELİN gecenin bi yarısı uyandı artık 3 mü 4 dü bilmiyorum odasında beşiğindeydi bize ağlayarak seslendi eşim hemen aldı yanımıza yatağa getirdi bu ne enerji bilmiyorum selin uykusunu almış geliyor burnuma bipp yapıyor, yüzüme doğru eğilip ceee yapıyor resmen oyun istiyor ama bende kıpırdayacak hal yok eşim de bende ilgilenmedik uyuyor gibi yaptık 1 saat bi birimize bi birimize geldi gitti en sonunda oda uyudu... yoksa biraz daha ilgilenseydik sabaha kadar oturup oyun oynayacaktı bizle...
FATMA hayırlısı olsun bu işlere vesile olmak hem güzel hemde zordur.. hani hep vardır ya iyi olur allahtan kötü olur kuldan olayı:))
TÜLİN aşınız hayırlı olsun sorunsuz atlatmışsınız sizde:))
maşallah bebekler artık 1,5 yaşına geldiler hepsine kocaman bi aferim.. biz artık bu ayın 13. ünde 19. ayımıza gireceğiz ne çabuk geçiyor bu aylar...
EVRİMİM duygular karşılıklı bi nebzede mutlu edebildiysem ne mutlu bana :)
güle güle kullanın arabanızı sedacım. ayağınızı yerden kessin de sonra daha iyisini alırsınız inşallah.evrim ben pazar günü o dediğim yere gitmek istiyorum balonparka sende gelsene ne güzel olur.
biz araba aldık 3 gün önce artık rahat rahat gezebilicez biraz eski model ama idare eder.
heryere annem götürüyodu zorr oluyodu.
bu arada benim hala ehliyetim yok ve araba kullanamıyorum bu seferde eşime bağımlı olucam..
başarılar sınavında. dualarımız seninle..yarın ve pazar günü sınavım var inşallah yazabilirim:))) dualarınıız eksik etmeyin benden topiğin sinerjisi bu güne kadar çok işe yaradı inşallah bende de yarayacak.....
hoşgeldin.sesim yakından geliormuuu :)
oh ne güzel keşke bende yapabilsem. aslında tatil öncesi yani yaz gelmeden bi 4-5 kilo versem ben de ne süper olur yaaHer sabah plates yapmaya baslayalı bır ay oldu.. resmen alıskanlıga donustu.. ıncelır mıyım daralır mıyım bılmem ama onemlı olan evdekı hareketsız halımden kurtulmus olmam.. bunun ıcın bıle yeter de artar bıle bana. Gercekten tek derdınız usenmek ıse evdekı hanımlar, bır baslayın derım.. emınım bırakamayacaksınız. Bu hafta da dıyetıstene gıdıyorum..hazırana kadar su işi bitireyim diyorum ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?