2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sesim yakından geliormuuu :)

evet canım istanbul semalarından geliyoooo
hoşgeldin inşallah gönlüne göre bi tatil geçirirsin

evet şu simiti eritmek için başlicam haraketlere patronumuzun eşi tangoya gidiyo o gösterdi bi kaç hareket danslada güzel veriliyomuş ama ona zaman lazım bide para tabiii

tülincim teşekkür ederim evet çocuklu olunca daha zor oluyo arabasızlık daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Evrim geldi.. ustune ustun senı de aradı ama ulasamadı sana SEDACIM :)

Yarın PINAR gelıyor yanımıza.. Fatoşlar gelemıyor cunku annesi hasta,hastanede ve de durumu krıtık.. o yuzden onların gelmesı kaldı.. oysa ne heveslenmıstık.. kadın 90 yasında, bu saatten sonra mucıze beklenmıyor halıyle.

Sedacım arabanız hayırlı olsun.. ıyı-kotu onemlı olan sıze aıt olması, sızın olması.. buna da sukur.. kazasız belasız daim olsun ınsallahh.. Konyaaltının denızını oyle bır anlatmıssın kı resmen ıcım gıttı yaf.. hafta sonları cup cup yuzmek nasıp olur ınsallahh hep beraber.

Her sabah plates yapmaya baslayalı bır ay oldu.. resmen alıskanlıga donustu.. ıncelır mıyım daralır mıyım bılmem ama onemlı olan evdekı hareketsız halımden kurtulmus olmam.. bunun ıcın bıle yeter de artar bıle bana. Gercekten tek derdınız usenmek ıse evdekı hanımlar, bır baslayın derım.. emınım bırakamayacaksınız. Bu hafta da dıyetıstene gıdıyorum..hazırana kadar su işi bitireyim diyorum ınsallah.

Son düzenleme:
NUR çok geçmiş olsun canım kaza atlatmışsınız.
birde yavrucuklarda hastaymış galiba onlara çok geçmiş olsun.

.

NURRR kuzuların nasıl iyi oldularmı ilaçlar fayda etmiştir belki biraz... allah kolaylık versin sana biz bi çocukla helak olduk sende iki tane inşallah biran önce iyileşirsin...
çok şükür düzeldiler sibelcim 2 gündür bende bi kırıklık vardı şimdi hepimiz iiz canım arkadaşım
aynen öle ve bu tel işi çok kötü yaa ben bazen giriorum bakıorum ama benim telde cvp filan yazılmıo sonra baktığım içim yorum yapmam gereken şeleri atlıyorum efrimcim.. sanada geçmiş olsun yüreği güsel dostum
gün olayı şakaydı esracım tatil zamanı:)) bunu istemem çok saçma 18 düğün var yozgatta gökhanın amcasının oğlunun ee halası da gelecek onunla dönersek 21 filan göztepede olurum bu tarihlerde gökhan 2 gün kalalım dio ama ben bir kaç gün daha istiyorumm halası tam kafa adamdırr bırakırım gökhana mustiyi yiğiti alırım ve halası nereye istersem götürür düşüncesi bile heycan verici inş görüşürüz seni mutlaka haberdar ederim durumdan.

anacım öncelileee aranızdaki aşka bayıldım yahomlaa beraberr ne güsel çıkmışsınız resimlerde hatta telden bakıodum videoyu tele yükledim yine açılmadı amaa sesinizi duydum en azından..

Offf yine depresyondayım ( İş güç olmasa sıyırırdım kesin az önce bitti iş 2 doğum günü vardı canımız çıktı huzur olduktan sonra çalışmak vız gelir ama... Az çok okudum geçmişi...
Evrim çabana hayranım ben artık saldım çayıra modundayım yaza pişman olurum kesin neden çabalamadım diye... Ama o kadar tıkınmaya 70 i görmüyorum hiç bu da iyi bir şey...
Sed sende gazı almışsın 58 rüyamda görürüm ben :)) Bu arada arabanız hayırlı olsun güle güle gezin :)
Pervin İst a gelmiş yine umarım çok güzel bir tatil olur bu defa mutlu dönersiniz evinize....
Esra çoooook şirinsiniz bonus kafalı yakışıklımla yakıyorsunuz :)
Gün fotosunu kim ekledi bilmem Gizem eklemişti galiba biri vardı yabancı sanki onu çıkaramadım kimdi o ? Bu arada gel Gizem beklerim hepinizi buluşalım cadde ye akalım
Nur bebikler hasta sanırım geçmiş olsun...
Sibel seninde sınav olaylr var sanırım bol şans.. Allh gönlüne göre versin
Bu kafayla bu kadar ancak
Bende bugün Özde yi doktora götürdüm ağlayınca katılıyor morarıyordu kalp falan normal dedi doktor her şeyi iyi dedi çok ağladı muayenede kan değerlerine baktıramadık ama bu çinko demirtakviyesi falan verdi malum saçma sapan şeyler yemesinden dolayı birde morarma ondan da olabilir dedi... Balık yağı falan verme dedi bu da başka doktor ne yapacağımı şaşırdım gereksiz kilo dedi balık yağı için 15 kg 86 cm iri yarı olacak dedi anasına bak kızını al değil mi? Salı günüde aşı var tırsıyorum her şeyden anlıyor bu nasıl aşı nereden yapılacak ki? :44:

amannn bıraktım valla bu reklamdan sonraaaa islememmmm mustinin odaya bile gidemem izlemeye devam edersem oldum olası çok severim korku filmlerini ama hiç sonunu getiremem böle yarıda kalır

Herkese neredeyse bir yil aradan sonra merhaba ben Ebru...
Hepimizin yavrulari buyumus masallah neler kacirdim kimbilir,bu kadar ara verdim die unutmadiniz beni inş.

:) neden olmasın evrimcim. pınarı ben ilk kez duydum topikte daha önce geçtiyse adı kaçırdım demek ki.. tarih öğretmeni demişsin ama azcık daha bilgi lütfen :) özele de yazabilirsin..
vesile olmuş olacağım evet ama ben de tanımam görmem canım. teyzem rica etti onlar duymuş. ama önce sen görüş dediler kıramadım. yoksa benim arkadaşımda tavsiye ediyorum gibi bir durum değil yani. hayırlısı olsun bakalım.
güle güle kullanın arabanızı sedacım. ayağınızı yerden kessin de sonra daha iyisini alırsınız inşallah.
yarın ve pazar günü sınavım var inşallah yazabilirim:))) dualarınıız eksik etmeyin benden topiğin sinerjisi bu güne kadar çok işe yaradı inşallah bende de yarayacak.....
başarılar sınavında. dualarımız seninle..
sesim yakından geliormuuu :)
hoşgeldin.
oh ne güzel keşke bende yapabilsem. aslında tatil öncesi yani yaz gelmeden bi 4-5 kilo versem ben de ne süper olur yaa

benim de kütahyada son günüm offf yaa yarın dönüyorum sakaryaya. orda da bir sürü iş beni bekliyor eminim. çok zor gelecek ayrılmak çoookkk

geçmişe çok bakamadım ama hasta bebişler varmış geçmiş olsun kuzulara..

ilkeyi araştırıp iyi olduğunu öğrendiğimizbi çocuk ortopedistine götürdük yamuk basıyodu içe doğru iyice muayene etti tüm eklemlerine falan baktı yamuk basmasıyla ilgili 3 yaşına kadar olabilir dedi çocuğun bi şikayeti olup olmadığına dikkat edecekmişiz bacaklarını tutup rahatsız oluyomu uzun ayakta kaldığında dedi yok şimdilik bizde bide ayağının ortasında boşluk olması gereken ark düz bizim şimdilik orda çok belirgin kızarıklıklar hatta çok şiddetli olursa su toplanması bile görülürmüş o na dikkat edecez öyle bişiy yoksa endişelenmeyin dedi 3 yaşına kadar düzelmezse bakarız dedi..

bide bizim oğlan esnekmiş :) eklemleri yaşıtlarına göre daha çok açılıyo baş parmağı ön koluna değiyo işaret parmağı koluna paralel oluyo geriye doğru biraz bastırınca diz ve kol eklemleride normalden fazla açılıyo şaşırdık orda ama kötü bişiy yokmuş belki jimnastikçi olur diyo doktor :)) böyle iyi geceler herkese ..

naptın gece emzirme olayını başladınmı nasıl gidiyo merak ettim ilke artık ya 1 kez ya 2 kez uyanıyo bi kez de hiç uyanmadan uyudu nasıl oldu anlamadık ama epey ilerledik .. sende durumlar ne alem..

SEDA arabanız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız bini inşallah.58 derken ne demek istedin bakimmmmmmmmm..
NUR geçmişe bakamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla kaza atlatmışsınız..çok çok geçmiş olsun..bebiklerde hastalnmış şimdi hepiniz iyisinizdir...
PERVİNİM vatana hoş gelmiş bu tatilin istediğin gibi geçsin..çocuk yemek istemeyince zorla vermek ona işgence bencede..istediği zaman ağzını açıyorlar zaten..ama hastalanıp anlaman ayrı onlarında insan olduğunu unutmamamız gerek değilmi..
ASPİRİN ilke paşayada geçmiş olsun.iyi bir doktorla sorununuzu çözmüşsünüz..:)))
ÖZLEM bu çalşıma temposunda azda dikkat etsen yazında rahat olursun değilmi..
EVRİM plates diyet sen bu yaza dal gibi gireceksin anladık..:92:
SİBEL sınavlarında bol şans başarıyla geçersin sen..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…