2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rötar yapıyorum beni arayanı ertesi gün arıyorum am mutlaka:))

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.daha iyileri daha güzelleri sizin olsun
deryacım evet 58 i gördüm şekerim eee kolaymı antalyanın meşhur Beach parkında(konyaaltı plajı):82: salınıcaz Evrimle ikimiz bi yandan uğraşıyoruz.

INSALLAHH gırerım Deryacım.. umarım oyle olur.

EVRİM adını altta gördüm ama nirdesin .?.iki kelam ederdik..

Tusı ıle ugrasmaktan gir cık yapabılıyorum ancak.. o zamandan berı ılk kez gırıyorum sımdı.

Allah utandırmasın Sedacım ınsallahhh :))

Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330

NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..

maşallahhhh Tusi ye

günaydın
size birşey sorumcam
Ece çok yaramaz oldu ya ilgi üstünde olmayınca yani 5 dk onunla ilgilenmiyor olalım başlıyor bağırmaya bir de diş fırçasına taktı kendisininki bütün gün ağzında bir de banyo kapısına vuruyor bizimkini de istiyor
bir çare söyleyin bana
fırın çamaşır bulaşık makinası hepsini çalıştırıyor

cambazz kızın pek tatlı maşallahh hele fıskiye saçlar süper olmuş..
kuzeyede maşallahh saçlar başlar artizz olmuş..

deryacım teşekkür ederim içimiz rahatladı çok şükür çok endişelenmiştim hani bide ayaklarında sorun olmasın diye yürüteç bile kullanmamışken böyle olunca çok üzülmüştük ama rahatlattı bu doktor bizi..

kk değiştiğinden beri resim eklememiştim nasıl oluyor bulamadım bir bilen yardım ederse sevinirim..
buldum ve ekledim..:))9

Son düzenleme:
ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..

Son düzenleme:
slmm
topik bırakdıgım yerde duruyor yaff hiç ilerleme yok. alışcas artık bu hallere gelces yazcas gitces.
bi başka gelcek okucak cvp yazcak gitcek ....bu kervan böyle gider.

sibeel hafta sonu naptı acaba umarım başarılı olmuştur.istediği ve mutlu olcagaı işi yapar inş.

evrim kuzeye maşallah allahım saçlara bak. yaff şu emzikli resimlere bayılıyorum.ama sevmek manasında yoksa sen gibi bayılmıyorum yani..

eda saol bilgiler için.ilke nin esnekliğini tamda senin yazdıgın cümlelerle anladım. işaret parmagı ve kola parallel hey maşallah hakkaten çok esnekmiş.:)içe dogru basma bede var umarım afikde kalıcı olmaz benm ayakkabılarımın hepsi sag ayagım içe bastıgı için içden içden yamulur..

derya gelmiş gitmiş. resm eklemek için buyuk A harfinin yanında eklentiler var oraya tıkla sonra gözatde bilgisayardan yada tlfdan ekle upload yap de falan filan devamını sen yaparsın zateeen..

deryaa anaaam yusuf ne kadan değişmiş.
maşallah abi bu yaff topiğin abisi.koca adam olmuş maşallah.
bu arada hastayken uyur hali nasıl masum kıyamam..

siz KAR la tanışanlardansınız.bizde 4 gözlen bekliyoz.umudumuz var..

çok yakın bi arkadaşım hamile.
henuz 1.5 aylık falan
ya can erik olurya yeşil.kütür kütür yerik hani.ondan aşeriyor kendisi ve seferber olduk bulamıyoruz.
bi yerde kilosu 300 tlden var demişler.bugun oraya bakacaklar ama umud yok.
etrafında daha gören varmı.antalya alanyaa huuu ordakiler. bi ses verin hele

anacım biz hiç öyle egzantirik şeyler aşermediydik. valla ben çiğköfte aşermiştim deli gibi hemde nasıl acılı.offff canım çekdi yaff

alta adınızı görüyorum ama kimse birşeyler yazmıyor hadi gari hatunlar..şurda biraz boş vaktim var ondada kimsecikler yok..

bizdede durumlar aynı..çaresi hep onunla kucak kucağa burun buruna yaşabilirsen ne ala..yoksa yaramazlık da sınır tanımıyor..

hastayken çok kötüydü ogün ilk defa az rahatlayıp uyuduğu sırada çekmiştim.
Düğün günü kına günü hep karlıydı hemde tipi şeklinde oldukça iyi tanıştık kendileriyle..

hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin.
ANKARA da hal diye bir yer var orda özellikle hamile aşermeleri için her mevsim her türlü yiyecek olduğunu duymuştum..hatta heryere gönderebilidklerinide..bi araştırın isterseniz..ben bakarım desem yalan olur bize baya uzak..

ben b urdaydım sen gelip gittin güliiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…