rötar yapıyorum beni arayanı ertesi gün arıyorum am mutlaka:))Evrim geldi.. ustune ustun senı de aradı ama ulasamadı sana SEDACIM :)
Yarın PINAR gelıyor yanımıza.. Fatoşlar gelemıyor cunku annesi hasta,hastanede ve de durumu krıtık.. o yuzden onların gelmesı kaldı.. oysa ne heveslenmıstık.. kadın 90 yasında, bu saatten sonra mucıze beklenmıyor halıyle.
Sedacım arabanız hayırlı olsun.. ıyı-kotu onemlı olan sıze aıt olması, sızın olması.. buna da sukur.. kazasız belasız daim olsun ınsallahh.. Konyaaltının denızını oyle bır anlatmıssın kı resmen ıcım gıttı yaf.. hafta sonları cup cup yuzmek nasıp olur ınsallahh hep beraber.
Offf yine depresyondayım( İş güç olmasa sıyırırdım kesin az önce bitti iş 2 doğum günü vardı canımız çıktı huzur olduktan sonra çalışmak vız gelir ama... Az çok okudum geçmişi...
Evrim çabana hayranım ben artık saldım çayıra modundayım yaza pişman olurum kesin neden çabalamadım diye... Ama o kadar tıkınmaya 70 i görmüyorum hiç bu da iyi bir şey...
Sed sende gazı almışsın 58 rüyamda görürüm ben :)) Bu arada arabanız hayırlı olsun güle güle gezin :)
Pervin İst a gelmiş yine umarım çok güzel bir tatil olur bu defa mutlu dönersiniz evinize....
Esra çoooook şirinsiniz bonus kafalı yakışıklımla yakıyorsunuz :)
Gün fotosunu kim ekledi bilmem Gizem eklemişti galiba biri vardı yabancı sanki onu çıkaramadım kimdi o ? Bu arada gel Gizem beklerim hepinizi buluşalım cadde ye akalım
Nur bebikler hasta sanırım geçmiş olsun...
Sibel seninde sınav olaylr var sanırım bol şans.. Allh gönlüne göre versin
Bu kafayla bu kadar ancak
Bende bugün Özde yi doktora götürdüm ağlayınca katılıyor morarıyordu kalp falan normal dedi doktor her şeyi iyi dedi çok ağladı muayenede kan değerlerine baktıramadık ama bu çinko demirtakviyesi falan verdi malum saçma sapan şeyler yemesinden dolayı birde morarma ondan da olabilir dedi... Balık yağı falan verme dedi bu da başka doktor ne yapacağımı şaşırdım gereksiz kilo dedi balık yağı için 15 kg 86 cm iri yarı olacak dedi anasına bak kızını al değil mi?Salı günüde aşı var tırsıyorum her şeyden anlıyor bu nasıl aşı nereden yapılacak ki? :44:
SEDA arabanız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız bini inşallah.58 derken ne demek istedin bakimmmmmmmmm..
NUR geçmişe bakamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla kaza atlatmışsınız..çok çok geçmiş olsun..bebiklerde hastalnmış şimdi hepiniz iyisinizdir...
PERVİNİM vatana hoş gelmiş bu tatilin istediğin gibi geçsin..çocuk yemek istemeyince zorla vermek ona işgence bencede..istediği zaman ağzını açıyorlar zaten..ama hastalanıp anlaman ayrı onlarında insan olduğunu unutmamamız gerek değilmi..
ASPİRİN ilke paşayada geçmiş olsun.iyi bir doktorla sorununuzu çözmüşsünüz..:)))
ÖZLEM bu çalşıma temposunda azda dikkat etsen yazında rahat olursun değilmi..
EVRİM plates diyet sen bu yaza dal gibi gireceksin anladık..:92:
SİBEL sınavlarında bol şans başarıyla geçersin sen..
SEDA arabanız hayırlı olsun..güle güle kazasız belasız bini inşallah.58 derken ne demek istedin bakimmmmmmmmm..
NUR geçmişe bakamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla kaza atlatmışsınız..çok çok geçmiş olsun..bebiklerde hastalnmış şimdi hepiniz iyisinizdir...
PERVİNİM vatana hoş gelmiş bu tatilin istediğin gibi geçsin..çocuk yemek istemeyince zorla vermek ona işgence bencede..istediği zaman ağzını açıyorlar zaten..ama hastalanıp anlaman ayrı onlarında insan olduğunu unutmamamız gerek değilmi..
ASPİRİN ilke paşayada geçmiş olsun.iyi bir doktorla sorununuzu çözmüşsünüz..:)))
ÖZLEM bu çalşıma temposunda azda dikkat etsen yazında rahat olursun değilmi..
EVRİM plates diyet sen bu yaza dal gibi gireceksin anladık..:92:
SİBEL sınavlarında bol şans başarıyla geçersin sen..
EVRİM adını altta gördüm ama nirdesin .?.iki kelam ederdik..
rötar yapıyorum beni arayanı ertesi gün arıyorum am mutlaka:))
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.daha iyileri daha güzelleri sizin olsun
deryacım evet 58 i gördüm şekerim eee kolaymı antalyanın meşhur Beach parkında(konyaaltı plajı):82: salınıcaz Evrimle ikimiz bi yandan uğraşıyoruz.
Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330
NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
bende istemiştim bende..Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330
NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
seni hatırlayamadım:26:kızına maşallah
bizdede durumlar aynı..çaresi hep onunla kucak kucağa burun buruna yaşabilirsen ne ala..yoksa yaramazlık da sınır tanımıyor..maşallahhhh Tusi ye
günaydın
size birşey sorumcam
Ece çok yaramaz oldu ya ilgi üstünde olmayınca yani 5 dk onunla ilgilenmiyor olalım başlıyor bağırmaya bir de diş fırçasına taktı kendisininki bütün gün ağzında bir de banyo kapısına vuruyor bizimkini de istiyor
bir çare söyleyin bana
fırın çamaşır bulaşık makinası hepsini çalıştırıyor
hastayken çok kötüydü ogün ilk defa az rahatlayıp uyuduğu sırada çekmiştim.deryaa anaaam yusuf ne kadan değişmiş.
maşallah abi bu yaff topiğin abisi.koca adam olmuş maşallah.
bu arada hastayken uyur hali nasıl masum kıyamam..
siz KAR la tanışanlardansınız.bizde 4 gözlen bekliyoz.umudumuz var..
çok yakın bi arkadaşım hamile.
henuz 1.5 aylık falan
ya can erik olurya yeşil.kütür kütür yerik hani.ondan aşeriyor kendisi ve seferber olduk bulamıyoruz.
bi yerde kilosu 300 tlden var demişler.bugun oraya bakacaklar ama umud yok.
etrafında daha gören varmı.antalya alanyaa huuu ordakiler. bi ses verin hele
anacım biz hiç öyle egzantirik şeyler aşermediydik. valla ben çiğköfte aşermiştim deli gibi hemde nasıl acılı.offff canım çekdi yaff
slmm
topik bırakdıgım yerde duruyor yaff hiç ilerleme yok. alışcas artık bu hallere gelces yazcas gitces.
bi başka gelcek okucak cvp yazcak gitcek ....bu kervan böyle gider.
sibeel hafta sonu naptı acaba umarım başarılı olmuştur.istediği ve mutlu olcagaı işi yapar inş.
evrim kuzeye maşallah allahım saçlara bak. yaff şu emzikli resimlere bayılıyorum.ama sevmek manasında yoksa sen gibi bayılmıyorum yani..
eda saol bilgiler için.ilke nin esnekliğini tamda senin yazdıgın cümlelerle anladım. işaret parmagı ve kola parallel hey maşallah hakkaten çok esnekmiş.:)içe dogru basma bede var umarım afikde kalıcı olmaz benm ayakkabılarımın hepsi sag ayagım içe bastıgı için içden içden yamulur..
derya gelmiş gitmiş. resm eklemek için buyuk A harfinin yanında eklentiler var oraya tıkla sonra gözatde bilgisayardan yada tlfdan ekle upload yap de falan filan devamını sen yaparsın zateeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?