2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
NUR dünya tatlısı kuzucukalrınla güne merhaba dedim..ikiside çok güzellerrrrrrrrrrr..
YUFUS BEY çok değişti gerçekten..pasaklı önlüğümüzle nette boy göstermesek olmazdı..
SEDA aynı işi havluda görür..bir tane havluyu rulo yapıp onunlada yapabilirsin..:92:

Nur Yiğit her fotoğrafta daha farklı geliyor gözüme. Çok güzel çocukların var maşallah. Musti nasıl kurulmuş izliyor öyle. Rüzgar çizgi film falan anlamıyo hala, reklamlar çıkarsa bazen bakıyor. Sadece bilgisayardan bazen animasyonlar, çocuk şarkıları izliyoruz ona meraklı sadece. Çok kısa baktırıyorum tabi.

Derya aynı annem gibisin, evdeki her malzemeyi spor aletine dönüştürebilen insanlardansınız. İmreniyorum sizlere.

Bense, evi spor salonuna dönüştürsen nafile, dönüp bakmam.

Tubanın beslenme kabı ve suluğu Tupperware ...aslında evdeki maharetlerini okudukça aklıma yatmıyor değil..
EDA senin uygulamaya benzeri bende temizce ayıklayıp kavanoza koyuyorum öylede kolay oluyor..eşine yaptığın gönderme tam yerinde olmuş..

Derya aynı annem gibisin, evdeki her malzemeyi spor aletine dönüştürebilen insanlardansınız. İmreniyorum sizlere.

Bense, evi spor salonuna dönüştürsen nafile, dönüp bakmam.

bunları bilen ama hiç uygulamayn birisi olmak daha trajik değilmi..:86:

) serdarada dedim sen bana çiçek almıyosun maydanozlara çiçek muamelesi yapıyorum:))

Maydanozdan daha güzel çiçek mi var boşver.. Mis gibi kokar oh mis mis...

O tekniği benim anacım da yapıyor. Dolabın içi kavanoz dolu!!!

Ne çok annemden bahsettim sabah sabah...

Dün annemi gezmelere bırakmıştım. Orda Albinolu bir çocuk vardı 16-17 yaşlarında. Rüzgar ona bakıp bakıp mızmızlanmış, suratını buruşturmuş falan. Çocuk çok üzülmüş, odadan çıkmamış tüm gün.. Acaip üzüldüm duruma.

RUZY nin gözüne değişik geldiği için tepki vermiştir ama karşıdakinin yaşı büyük zaten karşılaştığı tepki hep aynı olunca doğal olarak etkilenmiştir ....

oldukça trajik!!!

Yok sizin ruhunuzda var, evlatların büyüdüğünde bol vaktin olduğunda uygularsın buna eminim...

Napıyo paşa

ortalık dökmekle meşgul..sabahın 6 sında uyandık..arada bana saldırıyor bilgisayara daha doğrusu..
çocuklar büyüdüğünde uygulayacağım kesin..

Alışamadım aslında, her sabah işe gelirken onu bıraktığım için pişmanlık duyuyorum. Pazar sabahı beni görünce bir mutlu oluşu var görmeniz lazım. Hiç beklemiyordum anne sen burda mıydın, ne kadar muhteşem der gibi gülüyor, sarılıyor.

Gece sık uyandığı için uykusuz olup çalışmak zorluyor. Ama farklı bir ortama geliyor olmak da bana iyi geliyor. Akşam daha keyifli zaman geçiriyoruz falan işte standart duygular yaşıyorum yani...

günaydılar topiğimin güzel anneleri:))

sınavımın ilk basamıını geçtim önümüzdeki hafta mülakat var hayırlısı artık ama çok stresliyim bu hafta belirsizlik insanın canını çok sıkıyor vs. işte...

geçmişe tam olarak göz atamadım ama...

YUSUF PAŞA, KUZY, YİĞİT VE MUSTİ bayıldım hepsine çok büyümüşler bakışlar falan büyüdükçe daha bi anlam kazanıyor...

GÜLİ sen nesrinin telefonunu verdin ama ben hala arayamadım şu işlerimi bi yoluna koyayım ilk işim şu tuprer olayına el atacağım cidden ürünleri çok güzel kaliteli ve sağlıklı oldukça kullanışlı...

EVRİM nasıldır bu plates ya bi el atsana benim durumuma çok tembel oldum ben biraz güç kazanmam lazım... kilom aldı başını gitti şişko patates oldum göbeğim midem çok kötü duruyor kat kat oldum stresten yiyorum da yiyorum yani o derece ((((

SELİN 3-5 sabahtır geceleri çok sık uyanıyor ve özellikle her sabah sabah ezanı okunurken uyanıyor neden böyle yapıyor çözemedim ya( hadi tesadüf olsa bir sabah olur iki sabah olur her sabah ezanında ağlaması şaşırtıcı..

günaydıııııııııınnn

Nur senin bu ay parçası veledler çok şahaneler yavv.maşallah maşallah.
insan özeniyordaa neyhse hele bi 3 yaş olsun afikim yada 2 yaş olsunda dogana kadar 3 olsun:)
yiğit renkli gözlümü?bide kaç ay oldu yavv 3 aylıkmı bu minnak.

eda çok hoşsun ya.çiçek muamelesi gören maydonoz zevkden 4 köşe olur değil 10 gun 20 gun dayanır. sana mahçup olmamak için

esrako yok dunde hiç girmedi.hastaydı enson iyileştimi aceba?merak ettim.

sibel bak nesrin artık iller arası faaliyet gösteriyor.
elife kargo göndermiş mesela.

Son düzenleme:
sibelcim,camı çok mu yakın?
selin ezan sesinden korkuyor olabilir. aniden uykuda duydugu için.
gün çerisindeki ezan sesini duymasına gayret edin yada özellikle ezan sesini duymasını saglayın aa bak ezan yada amin diye onu isimlendiriseniz selinde alışır.

afikde de oldu bikaç kere ama korku değilde adam sabahın o vaktinde beşiğinde ayaga kalkıp anne annee amin amin diye bana sesleniyor.sonra babsı gidiyor alıyor bizim yanımıza getiriyor ama afik ısrarla bizim namaz kılmamızı bekliyor sonra uyuyor.

çok güzel
her çocuk gördüğünü yapıyor işte

Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330

NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..

oy massallah ya saclara bayılyorum zaten

günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(

bizimde hangi ası idi bir ay sonra sulancak dedikleri veremmiydio oyle aylarca sis ve kizarık kalmıstı

ay ne kadar guzel uyurken massallah ya agır abimiz :)

allah tamamına erdirsin canım arkadasın saglıkla kucagına alır insallah bebegini de aserme psikolojik diyorlar ortalıgı ayaga kaldırıh ben hamileyimi vurgulamak istemis olmasın :) benim iki hamileliktede oyle canım birsey istemedi istesede bastırabildim duygularımı:) bu arada etrafta hiç gormedim can erik

butun hazır cig kofteler etsiz hamile iken ben surekli yemistim valla dayanamayıp bulgur sonuçta

ahh erik diyince aklıma geldi hamile iken ilk bulusmamızda sen de vardın dimi pazarlarda gezerken nesrin nazan ben vardık da gerisi flu aklımda nedense pazarda erik birde neydi yesil erige benzeyen sey yaaa ondan hayatımda ilk kez yemistim
ne gunlerdiii
alıp hepimiz doyurucu sekilde yemistik pis meyvaları:)

yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..

bu twister denen alet oklava ile aynı isi mi gorur acaba derya ? bizim kosu bandıyla geldi onuda hergun 150 kere yani sag sol toplam 150 kere yapıyorum çokmu azmı bir fikrin varmı

nur çok guzel çocukların gercekten laf olsun latife olsun diye demiyorum çok tatlı ikiside ya massallahhh

canım twister denen alet çok ucuz bir aparat yani alet bile degil tepsi gibi birsey 20 tl civarı sanırım hepsiburdadaa falan çok takıyorsan simitleri mutlaka ondan almalısın benim epey sekillendi belim 1,5-2 aydır gunde 150 tane yaparak çok da kolay yapmak

aynen bende oyle yapıyorum yıkayıp suzgecte bekletip kavanozlara koyuyorum 10 gun rahat kalıyor
zaten haftaad bir pazara gidiyoruz daha uzun kalmasına benim için gerek yok tuketiyoruz zaten

hpadi simdilik gozun aydın sibelcim mulakatı ada geçersin insallahh

ya ece de bu ara sabah 7-7,30 da kalkıyor beni deli ediyorrr gçen kopekler havlamıs ibo giyinrken ise gitmek uzre o arada ece aglamıs sanırım sabah uykuyu alıyor seslere uyanıyor offf eskiden bir ara hatta 9-10 lara kadar uyurdu noldu bu ara bilmiyorum neyseki bahar geliyor sabah erken kalkmak hos oluyor
kesin sese uyanıyordur selin de

acaba bende kopek havlamasına alıstırabilirmiyim .) bizim burda gece yarısı 20 kopek falan abartmıyoum kavga ya tutuusuyorlar bizim sitenin onunde ibo evde ne bulursa uzerlerine atıyor dagılsınlar diye geçen gun dolu soda sisesini atmıs dolaptan yoksa biraz daha beklesek kesin ece uyanır ev 7. kat bu arada.:)

ay yerim ben akifiide yaa namaz kılmasını bekliyor demek nasıl alısıyorlar gordukleri herseye.
hatunda namaz kılarken ece gidip kucagına çıkıyor kız tesbih cekiyor elinden tesbihi almaya çalısıyor sırtına binmeye onu seccadeden kaldırmaya çalısıyor arkasından itekliyor vs:)))
tv de gordugu her turbanlı kisiyi aba aba diye heyecanla izliyor o aba degil diyoruz :) ozellikle esra erolda bir kız var evlenmek için gelen onu gordu gecen aksam ama nasıl heyecanla abaaa abaaa abaaa bagrınıyor .))) koptuk tabi

çok sevincliyim yaa.
az once berkenin pasaport geldi onu aldım konu oldu hatun dedi yurtdısınmı gitceksiniz dedim iste ece ye annem bakarım dedigi an gitcez vs e ben bakarım dedi nası yani dedim nasıl kalacaksın sen kızın var falan
annen bakacaksa aksam yedirir uyutur giderim yada guvenir isterseniz bize gotururum ezgi ile oynarlar hem dedi ay nası yan falan oldum askolsun esra abla soyleseyidin ya dedi dedim ne bilimm bir sevindim anlatamam çocuklar gibi :))hemen arastırmaya giriyorum

bu arada dun giremedim berke evde ezberlemesi gereken dualar var odev olarak onlarla ugrasugyıum
birde çalısan ama somestr diye içzin alan çocuklu arkadaslarım bir bir geliyorlar dun iki tane geldiler çocuklar berkenin arkadasları anneler benle oturuyor tabi pc ye çok vakit ayıramadım lafladım onlarla
gulim arıyorum seni az sonra

Çok iyi Esra, ama evine götürmesine izin vermeyeceksin değil mi..Akşam anneannesinde kalsın Ece kız. Nereye gidiyorsunuz, ben kaçırmışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…