Derya aynı annem gibisin, evdeki her malzemeyi spor aletine dönüştürebilen insanlardansınız. İmreniyorum sizlere.
Bense, evi spor salonuna dönüştürsen nafile, dönüp bakmam.
) serdarada dedim sen bana çiçek almıyosun maydanozlara çiçek muamelesi yapıyorum:))
.........................
bunları bilen ama hiç uygulamayn birisi olmak daha trajik değilmi..:86:
Maydanozdan daha güzel çiçek mi var boşver.. Mis gibi kokar oh mis mis...
O tekniği benim anacım da yapıyor. Dolabın içi kavanoz dolu!!!
Ne çok annemden bahsettim sabah sabah...
Dün annemi gezmelere bırakmıştım. Orda Albinolu bir çocuk vardı 16-17 yaşlarında. Rüzgar ona bakıp bakıp mızmızlanmış, suratını buruşturmuş falan. Çocuk çok üzülmüş, odadan çıkmamış tüm gün.. Acaip üzüldüm duruma.
oldukça trajik!!!
Yok sizin ruhunuzda var, evlatların büyüdüğünde bol vaktin olduğunda uygularsın buna eminim...
Napıyo paşa
çok güzelsibelcim,camı çok mu yakın?
selin ezan sesinden korkuyor olabilir. aniden uykuda duydugu için.
gün çerisindeki ezan sesini duymasına gayret edin yada özellikle ezan sesini duymasını saglayın aa bak ezan yada amin diye onu isimlendiriseniz selinde alışır.
afikde de oldu bikaç kere ama korku değilde adam sabahın o vaktinde beşiğinde ayaga kalkıp anne annee amin amin diye bana sesleniyor.sonra babsı gidiyor alıyor bizim yanımıza getiriyor ama afik ısrarla bizim namaz kılmamızı bekliyor sonra uyuyor.
Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330
NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..
Eki Görüntüle 138485 Eki Görüntüle 138486 Eki Görüntüle 138487 Eki Görüntüle 138489
çok yakın bi arkadaşım hamile.
henuz 1.5 aylık falan
ya can erik olurya yeşil.kütür kütür yerik hani.ondan aşeriyor kendisi ve seferber olduk bulamıyoruz.
bi yerde kilosu 300 tlden var demişler.bugun oraya bakacaklar ama umud yok.
etrafında daha gören varmı.antalya alanyaa huuu ordakiler. bi ses verin hele
anacım biz hiç öyle egzantirik şeyler aşermediydik. valla ben çiğköfte aşermiştim deli gibi hemde nasıl acılı.offff canım çekdi yaff
yan simitler için omzuna oklava al sağa sola dön..çok etkili..ama hızlı yapma..ve kendini ısıtmadan esnemeden yapma..
saol deryacım duydum bu hareketi hatta yapcaktım ama inanırmısın evde oklava yokbi kere kayınvalidem vermişti kendi oklavasını amaan ben börekmi açıcam bu evde yer kaplıyo diye attım nerden biliyim bu işe yarıyacağını
Tubanın beslenme kabı ve suluğu Tupperware ...aslında evdeki maharetlerini okudukça aklıma yatmıyor değil..
EDA senin uygulamaya benzeri bende temizce ayıklayıp kavanoza koyuyorum öylede kolay oluyor..eşine yaptığın gönderme tam yerinde olmuş..
günaydılar topiğimin güzel anneleri:))
sınavımın ilk basamıını geçtim önümüzdeki hafta mülakat var hayırlısı artık ama çok stresliyim bu hafta belirsizlik insanın canını çok sıkıyor vs. işte...
geçmişe tam olarak göz atamadım ama...
YUSUF PAŞA, KUZY, YİĞİT VE MUSTİ bayıldım hepsine çok büyümüşler bakışlar falan büyüdükçe daha bi anlam kazanıyor...
GÜLİ sen nesrinin telefonunu verdin ama ben hala arayamadım şu işlerimi bi yoluna koyayım ilk işim şu tuprer olayına el atacağım cidden ürünleri çok güzel kaliteli ve sağlıklı oldukça kullanışlı...
EVRİM nasıldır bu plates ya bi el atsana benim durumuma çok tembel oldum ben biraz güç kazanmam lazım... kilom aldı başını gitti şişko patates oldum göbeğim midem çok kötü duruyor kat kat oldum stresten yiyorum da yiyorum yani o derece((((
SELİN 3-5 sabahtır geceleri çok sık uyanıyor ve özellikle her sabah sabah ezanı okunurken uyanıyor neden böyle yapıyor çözemedim ya( hadi tesadüf olsa bir sabah olur iki sabah olur her sabah ezanında ağlaması şaşırtıcı..
sibelcim,camı çok mu yakın?
selin ezan sesinden korkuyor olabilir. aniden uykuda duydugu için.
gün çerisindeki ezan sesini duymasına gayret edin yada özellikle ezan sesini duymasını saglayın aa bak ezan yada amin diye onu isimlendiriseniz selinde alışır.
afikde de oldu bikaç kere ama korku değilde adam sabahın o vaktinde beşiğinde ayaga kalkıp anne annee amin amin diye bana sesleniyor.sonra babsı gidiyor alıyor bizim yanımıza getiriyor ama afik ısrarla bizim namaz kılmamızı bekliyor sonra uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?