2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
deryacım çınarında aynı şekilde oldu.geçen hafta aşı olduk aşıdan 4 gün sonra çınar gece uykudan kolunun kaşıntısı ile uyandı.durmadan kaşıyor.bi açtım hem beze yapmış hemde etrafı sivilce sivilce kızarmış.hemen alkollü pamukla temizledim .biraz öyle tuttum .hala beze duruyor ama çok fazla değil.
Kahve içesim geldi

Güzel yazı teşekkürler

aynen bende kahve istiyorum

bizim de aynı.. özellikle fırça konusu cidden zorluyor..
günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
geçmiş olsun derya. inşallah biran önce geçer. bizz daha yaptırmadık. gözüm korktu şimdi.
ilk kez duyuyor gülistan tupper de ne yahuuu

bizde ev bakıyoruz sanki paramız varmış gibi :) hazır tatilken biraz bakınalım dedik. bugün bi tanesini baya beğendim ama aşıyor gibi bizi. bakalım ne olacak. yarın da bakacağız bi kaç tane.
bu arada yiğit balımın huyu değişti kütühyadan geleli. anneannesini mi arıyor ne

yusufun, kuzynin, yiğit ve mustinin fotolar hepsi harika. bin kez maşallah..
bizde ev bakıyoruz sanki paramız varmış gibi :) hazır tatilken biraz bakınalım dedik. bugün bi tanesini baya beğendim ama aşıyor gibi bizi. bakalım ne olacak. yarın da bakacağız bi kaç tane.
bu arada yiğit balımın huyu değişti kütühyadan geleli. anneannesini mi arıyor ne

şu aralar yiğit sinirlerimi çok zorluyor. yani çoğu kez bağırıp çağırmamak için kendimi zor tutuyorum. arada sesimi yükseltiyorum hatta eşim uyarıyor hemen. sizlerde de böyle oluyor mu? ben mi çok sabırsızım

günaydın....

AYÇAMMM kusura bakma canım daha öncede sordum demişsin ama ben her zaman geçmişe bakamıyorum görmemişim görsem cevap verirdim...

selin gece 11-12 den aşağıya uyumaz zorla uyuturuz o saattede yani bıraksak 1-2 ye kadar oturur .. gece bu aralar çok sık uyanıyor 2-3 kez kalkıp odasına gidiyoruz....sabah 6-7 arası uyanır uyutabilirsek 11 gibi bi 30 dk. uyur ama sadece 30 dk. sonra öğleden sonra 2 yada 3 de uyur ama yine 30 dk. bu kadar.... bazı gün sadece 1 kez 30 dk. uyuyor durum bizde böyle canım.....

DERYA paylaşımın için sağol daha öncede okumuştum kahve tanelerini ama her okuyuşta daha bi anlamlı geliyor:))

FATMA bu aralar genel olarak hepsinde bi huysuzluk sinirlilik var...

TUPPERWARE yi sormuşsun FATMA.. nette yazarsan sayfasına girip ürünlerini görebilirsin... ev için pratik saklama kapları alet edavatları var hepsi birbirinden kullanışlı ürünlerin. plastik gibi görünüyor ama son derece sağlıklı bi maddeden yapılıyor ve kansorejen madde içermiyor biraz pahalı gibi geliyor ama bu yönünü düşüncede almaya değer:)))

Yok canım cvp vermiştin ama günde toplamda kaç saat uyuyo kısmına yanıt alamamıştım şeker...Yani az uyuduğunu, gündüz yarım saat uyuduğunu falan biliyorum da toplamı merak ettim. Gece mutlaka 11-12saat uyuyordur diye düşünmüştüm...Dur ben bi hesap yapayım:)

Son düzenleme:
Sibel en iyi ihtimale göre hesapladığımda günde 9 saat uyumuş oluyor yani neredeyse bir yetişkin kadar. Bazı çocukların uykuyu sevmediğini az uykuyla yetindiklerini biliyorum ama 9 çok az yaaa. Doktora danıştınız mı bu konuyu hiç. Yani ortalama 13 saat uyuması gerekiyor normalde..

Akşam uyku saati kaçıyorsa uyumak istemeyebilir, erken yatırmayı denediniz mi hiç. Mesela 8-9 gibi. ay ne biliyim ya uykusunu alamıyorsa diye üzülüyorum. Belki de onun bünyesi buna göre programlanmıştır, bilemiyorum tabi...

offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))

offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))

Oy Güli hiç çekilmezler öyle zamanlarda, sanırsan en ağır ateşli hastalığı dünyada bir onlar geçiriyor..(sakın bu dediğimi eşine demeyesin haaa) Geçmiş olsun. Tanıştım kendisiyle, o yüzden ayrıyetten selamlar:))

selamlar
Ece de acayip huysuz ve sinirli Fatma
geçen cumartesi eşimde ben de bağırdık ama vicdanım sızlıyor resmen
o diş fırçasına uyuz oluyorum artık bütün gün ağzında

bu arada sevgililer günü için butikpasta siparişi verdim eşim için
Pastaloji - Kişiye Özel Butik Pasta Tasarımı - Sevgili Penguenler

pastaları arkadaşımın ağabeyi Caner Bey yapıyor ben bu pastadan 4 kişilik sipariş verdim ve ortaya minik bir penguen yapacaklar Ece yi simgeleyen kalplerin üstünede isimlerimizin baş harflerini yazacak ve kurdeleli şık bir kutuda getirecek

Meltem "terrible two" 2 yaş sendromu dönemine yaklaşıyorlar, sinirli olmaları normal galiba. Rüzgarla en büyük sıkıntılarımızdan biri bez değiştirtmiyo -ki uzun aylardır böyleydi ama şimdi hiç yaptırtmıyo- bir de üst giydirip çıkarma işi resmen çığlık çığlığa oluyor. Gündüz biraz daha iyi ama akşamları çok feci durumdayız. En sakin halimi takınıyorum ama nafile...

ooyyy anamm anamm ne güzelsiniz siz öyle yahuuu masalah canm allah analı babalı buyutsnn yaa ooyy masallahh bayldm ben bunlaraaa
canım arkadaşım tşk ederimmm darısı başına

tşk ederimm canlarımmm
esra cnm çok tşk ederim samimiyetin yazına yansımış cnmm
tşkler fatmacım inş bi einiz olur kendinize ait

bencede kesinlikle 3 yaştan sonra olsun 2 yaaa inan anne çok yıpranıo

artık tükendiğimi hissediyorum arkadaşlar geçen gün yiğiti emziriodum musti ortada yok seste çıkmıo bi baktım mutfakta masanın üstine çıkmış dolapları açmış allahtan tencere filan çekmemiş başına düşerdi sonra inmek istemiş ve masayla duvar arasında kalmış bi geldim ölece duruo...çokk el ayak oldu 2 sine birden yetişemiorumm..geçende mustiye makarna yapıorum amaa birden kalbim nasıl hızlı hızlı çarpıo ellerim filan titrio amaa nasıl kötü oldum olduğum yerde oturdum niee böle oldum filan die düşünüorum kii akşam saat 6 ve ben hiç bişi yememişim yemin ederim unutmuşum neyse önce mustiyi doyuruyum dedim amaa nasıl çabalıom musti yesede biran önce bende yesem diee ogün akşamm musti ayağımda yiğit ana kucağında sallıyorum vee kendimi tutamadım sinirlerim bozuldu ağladım aklımdan biran önce hayatımdan 5 sene geçsin die düşündüm o sırada mustafa cecelinin kıymetini bilemedim şarkısı çaldı tümden koptum belki 5 sene sonrada ağlarım kıyemtini bilemicem bende bu senelerin diee amaa inanın bi duş alsam saçlarımı düzleştirsem ona bile sevinior oldum..neysee ben ağlarken gökhanla kaynım geldi amaa tutamadım bir türlü kendimii neysee allahtan üstüme gelmedilerr nie ağlıon die bi kaynım sordu oda baktı konuşamıom sustu.. gökhanda çok yıprandığımı anladı ve günlük biri gelsin dedi sinirlerim harap olduu kendimede yakıştıramıom ne çabuk pes ettim die amaa gücüm çok tükenio.. geçen akşam saat 7 allam nasıl uykum geldi uyumayım diom 2 side ayakta bebişlerin yiğiti emzirirken dalmışım amaa hemen kafam düşünce uyandım artık uyumayım die bile ağlar oldum resmen sinirlerim laçka olduuu yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

heheeeeeee aynen dediğin gibi. ayy nasıl naz aman allahım..
afik rahat bırakmıyorki babsını sürekli tepesinde. gidip gidip öpmek istiyorhayır oglum baba hasta uff olmuş diyorum bu defada merhamet duyguları kabarıyor şefkat göstermek istiyor. tutamıyorum. neyhse afik uyuyorda bende accuk bakınayım didim. saol geçmiş olsun dileklerini yalın haliylen ilettim :)

evrim kumsal güzelimi olacakmış.anacım kbritkutusu kadarolunca bikini giymeye yer kalmazki yaprakla kapatırsın olur biter.dunya para verip bide bikini alayım deme..

basarılı bir diyet yolu diliyorum. giden kilolarına beraber elveda diyelim.ama diyet öncesi iskender pöfff

nur cum pes etmek değil seninki
arada bizede oluyor tek çocukluhalimizle
yaşadıgın duygu patlaması şarkılarla falan iyice depresyon hallere burunme!ama kendini ihmal etme yemek yememek ne demek ya.sen iyi olmazsan o bebylere ki bakar Nur.
eve yardımcı gelmeside şahane bi fırsat bencede gelsin.
onlar uyurken sende uyu lütfen ama bak sen mutlaka dinlen. ev işlerini bırak Allah aşkına ya düşün 2 yıldır sen sürekli ev işi yapıyosun hiç bitiyomu yoo hep aynı hep aynı o yuzden sen kendine daha fazla vakit ayır.başkası ne der gelen giden olur gibi düşüncelerle kendini yıpratma yaşadıkların gayet normal 2 küçük bebek ve 2side sana muhtaç.kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…