deryacım çınarında aynı şekilde oldu.geçen hafta aşı olduk aşıdan 4 gün sonra çınar gece uykudan kolunun kaşıntısı ile uyandı.durmadan kaşıyor.bi açtım hem beze yapmış hemde etrafı sivilce sivilce kızarmış.hemen alkollü pamukla temizledim .biraz öyle tuttum .hala beze duruyor ama çok fazla değil.günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
Kahve içesim geldi
Güzel yazı teşekkürler
bizim de aynı.. özellikle fırça konusu cidden zorluyor..maşallahhhh Tusi ye
günaydın
size birşey sorumcam
Ece çok yaramaz oldu ya ilgi üstünde olmayınca yani 5 dk onunla ilgilenmiyor olalım başlıyor bağırmaya bir de diş fırçasına taktı kendisininki bütün gün ağzında bir de banyo kapısına vuruyor bizimkini de istiyor
bir çare söyleyin bana
fırın çamaşır bulaşık makinası hepsini çalıştırıyor
geçmiş olsun derya. inşallah biran önce geçer. bizz daha yaptırmadık. gözüm korktu şimdi.günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
ilk kez duyuyor gülistan tupper de ne yahuuuyavv bu tupperlar ne güzel şeymiş arkadaşlar.
buzdolbında sebzeleri yeşillikleri saklamak için bi kaç kap almıştım nesrinden.
abartmıyorum 3 hafta dayandı maydonoz dereotu ve marul.
pazarda 4 demeti 1 liraydı almıştım epeycezamandır.
bugun baktım kalan bi kaç tane dereotusararmış hee nihayet didim.
valla bu tinimini hanım diye adlandırmışlarya onlardan.
şiddetle tavsiye ederim.
ahh nesrinn ne iyi ettinde beni bulaştırdın bu tupperlara.valla çok saol:)
offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))
canım arkadaşım tşk ederimmm darısı başınaooyyy anamm anamm ne güzelsiniz siz öyle yahuuumasalah canm allah analı babalı buyutsnn yaa ooyy masallahh bayldm ben bunlaraaa
günaydın..
NUR dünya tatlısı kuzucukalrınla güne merhaba dedim..ikiside çok güzellerrrrrrrrrrr..
YUFUS BEY çok değişti gerçekten..pasaklı önlüğümüzle nette boy göstermesek olmazdı..
SEDA aynı işi havluda görür..bir tane havluyu rulo yapıp onunlada yapabilirsin..:92:
Nur Yiğit her fotoğrafta daha farklı geliyor gözüme. Çok güzel çocukların var maşallah. Musti nasıl kurulmuş izliyor öyle. Rüzgar çizgi film falan anlamıyo hala, reklamlar çıkarsa bazen bakıyor. Sadece bilgisayardan bazen animasyonlar, çocuk şarkıları izliyoruz ona meraklı sadece. Çok kısa baktırıyorum tabi.
tşk ederimm canlarımmmgünaydılar topiğimin güzel anneleri:))
sınavımın ilk basamıını geçtim önümüzdeki hafta mülakat var hayırlısı artık ama çok stresliyim bu hafta belirsizlik insanın canını çok sıkıyor vs. işte...
geçmişe tam olarak göz atamadım ama...
YUSUF PAŞA, KUZY, YİĞİT VE MUSTİ bayıldım hepsine çok büyümüşler bakışlar falan büyüdükçe daha bi anlam kazanıyor...
GÜLİ sen nesrinin telefonunu verdin ama ben hala arayamadım şu işlerimi bi yoluna koyayım ilk işim şu tuprer olayına el atacağım cidden ürünleri çok güzel kaliteli ve sağlıklı oldukça kullanışlı...
EVRİM nasıldır bu plates ya bi el atsana benim durumuma çok tembel oldum ben biraz güç kazanmam lazım... kilom aldı başını gitti şişko patates oldum göbeğim midem çok kötü duruyor kat kat oldum stresten yiyorum da yiyorum yani o derece((((
esra cnm çok tşk ederim samimiyetin yazına yansımış cnmmoy massallah ya saclara bayılyorum zaten
bizimde hangi ası idi bir ay sonra sulancak dedikleri veremmiydio oyle aylarca sis ve kizarık kalmıstı
ay ne kadar guzel uyurken massallah ya agır abimiz :)
allah tamamına erdirsin canım arkadasın saglıkla kucagına alır insallah bebegini de aserme psikolojik diyorlar ortalıgı ayaga kaldırıh ben hamileyimi vurgulamak istemis olmasın :) benim iki hamileliktede oyle canım birsey istemedi istesede bastırabildim duygularımı:) bu arada etrafta hiç gormedim can erik
butun hazır cig kofteler etsiz hamile iken ben surekli yemistim valla dayanamayıp bulgur sonuçta
ahh erik diyince aklıma geldi hamile iken ilk bulusmamızda sen de vardın dimi pazarlarda gezerken nesrin nazan ben vardık da gerisi flu aklımda nedense pazarda erik birde neydi yesil erige benzeyen sey yaaa ondan hayatımda ilk kez yemistim
ne gunlerdiii
alıp hepimiz doyurucu sekilde yemistik pis meyvaları:)
bu twister denen alet oklava ile aynı isi mi gorur acaba derya ? bizim kosu bandıyla geldi onuda hergun 150 kere yani sag sol toplam 150 kere yapıyorum çokmu azmı bir fikrin varmı
nur çok guzel çocukların gercekten laf olsun latife olsun diye demiyorum çok tatlı ikiside ya massallahhh
canım twister denen alet çok ucuz bir aparat yani alet bile degil tepsi gibi birsey 20 tl civarı sanırım hepsiburdadaa falan çok takıyorsan simitleri mutlaka ondan almalısın benim epey sekillendi belim 1,5-2 aydır gunde 150 tane yaparak çok da kolay yapmak
aynen bende oyle yapıyorum yıkayıp suzgecte bekletip kavanozlara koyuyorum 10 gun rahat kalıyor
zaten haftaad bir pazara gidiyoruz daha uzun kalmasına benim için gerek yok tuketiyoruz zaten
hpadi simdilik gozun aydın sibelcim mulakatı ada geçersin insallahh
ya ece de bu ara sabah 7-7,30 da kalkıyor beni deli ediyorrr gçen kopekler havlamıs ibo giyinrken ise gitmek uzre o arada ece aglamıs sanırım sabah uykuyu alıyor seslere uyanıyor offf eskiden bir ara hatta 9-10 lara kadar uyurdu noldu bu ara bilmiyorum neyseki bahar geliyor sabah erken kalkmak hos oluyor
kesin sese uyanıyordur selin de
acaba bende kopek havlamasına alıstırabilirmiyim .) bizim burda gece yarısı 20 kopek falan abartmıyoum kavga ya tutuusuyorlar bizim sitenin onunde ibo evde ne bulursa uzerlerine atıyor dagılsınlar diye geçen gun dolu soda sisesini atmıs dolaptan yoksa biraz daha beklesek kesin ece uyanır ev 7. kat bu arada.:)
ay yerim ben akifiide yaa namaz kılmasını bekliyor demek nasıl alısıyorlar gordukleri herseye.
hatunda namaz kılarken ece gidip kucagına çıkıyor kız tesbih cekiyor elinden tesbihi almaya çalısıyor sırtına binmeye onu seccadeden kaldırmaya çalısıyor arkasından itekliyor vs:)))
tv de gordugu her turbanlı kisiyi aba aba diye heyecanla izliyor o aba degil diyoruz :) ozellikle esra erolda bir kız var evlenmek için gelen onu gordu gecen aksam ama nasıl heyecanla abaaa abaaa abaaa bagrınıyor .))) koptuk tabi
tşkler fatmacım inş bi einiz olur kendinize aityusufun, kuzynin, yiğit ve mustinin fotolar hepsi harika. bin kez maşallah..
bizde ev bakıyoruz sanki paramız varmış gibi :) hazır tatilken biraz bakınalım dedik. bugün bi tanesini baya beğendim ama aşıyor gibi bizi. bakalım ne olacak. yarın da bakacağız bi kaç tane.
bu arada yiğit balımın huyu değişti kütühyadan geleli. anneannesini mi arıyor ne
Oy Güli hiç çekilmezler öyle zamanlarda, sanırsan en ağır ateşli hastalığı dünyada bir onlar geçiriyor..(sakın bu dediğimi eşine demeyesin haaa) Geçmiş olsun. Tanıştım kendisiyle, o yüzden ayrıyetten selamlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?