bu aralar keyifsizim nedense elim gitmiyor yazmaya okuyorum ama geçici bir durum geçer yakında.
esrako yurt dışı geziniz için sıcak biyerler seçin ne güzel olur.
meltem pasta yaptıracakmışsın sevgililer günü için ne güzel ama eşin yaptırsa daha güzel olurdu bence.
sibel selin hep az uyurdu bebekliğinden beri, böyle gelmiş böyle gider ileride rahat eder. ben uykudan cok şikayetçiyim bu aralar.
QUOTE]
hepimiz bir dönem stresli zamanlar geçiriyoruz ya kocalar ya bebekler ya da 3. şahıslar yüzünden
hepimize kolay gele
bu arada eşim olur da hediye almazsa ihmal ederse vs bayağı üzülürüm bu sefer çünkü ben özel günler için bayağı özenen bir insanımdır ve karşı taraftan da bunu beklerim değer veriyorsam değer görmek isterim
hediye almazsa planım:mum dikip Ece ye üfletirim nasıl ama????
canım seni çok seviyorum yaa iiki siz varsınız bu arada kızın babası izin vermemiş birini bulduk anneannemlerin kiracısıydı vee okadar ii briki benim aklıma hiç o gelmedi 35 yaşında o gelecek pazartesi başlıoruz sabah 9 akşam 5 kadar haftasonu gelmiyecek birtekbu aralar keyifsizim nedense elim gitmiyor yazmaya okuyorum ama geçici bir durum geçer yakında.
esrako yurt dışı geziniz için sıcak biyerler seçin ne güzel olur.
meltem pasta yaptıracakmışsın sevgililer günü için ne güzel ama eşin yaptırsa daha güzel olurdu bence.
nur bebeğim cabuk pes ettim demişsin, hep söylerim yine söylüyorum yaşına göre o kadar olgunsun ki sen o kadar iyi bir annesin ki sakın öyle düşünme. yardıma ihtiyacın var o kız olur inşallah ev işini halletsin sende kuzucuklar uyudu mu yat kendine vakit ayır. ama kıza arkadaş muamelesi yaparsan o uzatır bacaklarını yatar ona göre dikkat et.
sibel selin hep az uyurdu bebekliğinden beri, böyle gelmiş böyle gider ileride rahat eder. ben uykudan cok şikayetçiyim bu aralar.
Ayçam uykusuzluk sinirleri acayip yıpratıyor bu akşam rahat bir uyku çekersin inşallah. rüzgara kim bakıyor şimdi?
çokkk gerginim çokkk her laf tuafıma gidio resmen laçkalaştımyok ben sadece Derya yı kastetmedim tabii ki yani herkes sana sunu yapsan daha iyi vs yazıyor ya onları kastettim yanlış anlaşılacak bir durum yok yane
ben sonuçta deryanın sana yazdığı özel bir mesajı zaten okuyamam
umarım az işin vardır bugün işyerinde
Nur, biz 1 veletle başa çıkamıyoruz senin 2 taneyle zorlanmaman hata olur. İnşallah o kız evet der de her şey süper olur. Üzme kendini olur mu.
Sibel, anladım canım, uykuyu sevmiyor uyuduğu saatler de ona yetiyor demek ki... Hiç belli olmaz bakarsın büyüdükçe daha çok uyumaya başlar Selin.
Ben de zerre uyumadım dün gece. Burnu mümüklenmiş, çok ağladı uykuya daldırana kadar 2 buçuk saat emdi falan, gecede yarım saatte bir kalktı. Gece baş ağrısından ve sinirden öldüm, sabah ağladım ağladım öyle işe geldim.
canlarım iiki varsınızzgünaydınn...
AYÇAM evet çok az uyuyor ama inan selin nerdeyse doğduğundan beri böyle uyku düzeni bu şekilde.. dr. a danıştık bunu ve bize dediki onun uyku yapısı böyle biz büyükler bile dedi hani bazımız günde 3 saat uyusa uykusunu almış dinç olur bazısı 8 saat uyur kendine gelemez dedi selinde büyüyüncede şimdide böyle olacak uykuyu sevmeyen bi çocuk...akşam 8-9 gibi uyutmaya çalışmazmıyız ama uyumuyor keşke uyusa bende dinlensem selinde dinlense, dizilerimi izlesem, bi işim varsa yapsam, rahat rahat meyve yesem, mısır patlatıp yesem ama yok yani uyumuyor dizimizde sallıyoruz vs. her şekilde denedik uyumuyor....böyle işte canım artık bizde böyle kabullendik alıştık yada alışmaya çalışıyoruz...
NURRR allah yardımcın olsun ne diyeyim çok zor ben bile bazen tek selinle uğraşırken ağlayasım geliyor hatta özellikle yemek konusunda ağlıyorum sinirlerim bozuluyor.... en azından seni anlayan birileri var bk eşinde yardımcı tutalım demiş sen sadece kendini ve çocuklarını düşün ev işine yemeğe falan kalkışma ok. kimse senin gibi yapamaz ama bırak olduğu kadar olsun iyi kötü idare edeceksin bi müddet...
dün işten erken çıktım.. bi dosyayı bozüyüke götürdüm ordan eve gittim selini hazırladım giydirdim gezmeye götürdüm çok mutlu oldu biraz parka gittik dolaştırdım ordan teyzemize biraz uğradık sonra eve geldik keşke evde olsamda havalar güzelken hergün gezdirebilsem kızçemi...
SELİNİN müzige karşı acayip bi ilgisi var müzik duysun hemen başlıyor oynamaya dans etmeye kapı gıcırtısına oynayacak nerdeyse:))) inşallah geçici bi durum değildir bu ileride de devam eder... bale kursuna gitmesini, bi enstrüman çalmasını çok istiyorum... nette baktım bale kurslarına 3-4 yaşında başlanıyormuş 11 yıllık bi eğitimi varmış....
SELİNİN müzige karşı acayip bi ilgisi var müzik duysun hemen başlıyor oynamaya dans etmeye kapı gıcırtısına oynayacak nerdeyse:))) inşallah geçici bi durum değildir bu ileride de devam eder... bale kursuna gitmesini, bi enstrüman çalmasını çok istiyorum... nette baktım bale kurslarına 3-4 yaşında başlanıyormuş 11 yıllık bi eğitimi varmış....
Şimdiye kadar pek bir yoğunluk yok Meltem, öyle böyle akşamı edecez artık..
Güliz niye keyfin yok ki?
Annem bakıyor şu anda. Bir tur daha anneanne babaanne bakacak. Bay baba kreş konusunda hala bastırıyor.
Eşler hep niye ters olur ki. Ben de özel günleri hep kaçırırım, ne biçim kadınım ben ya..Çiçek falan almaktan da nefret ediyorum.. Var bir gariplik ama çözemedim..
Yurtdışı deyince aklıma geliyor. İşyerimizde bir genel müdür vardı. Mimar. Sen hangi ülkeleri gördün diye sormuştu bana. ıhh mıhh.. Henüz hiçbir yer demiştim. Adam resmen şok olmuştu. Nasıl yani 30 yaşındasın (o zamanlar öyleydim şimdi 33'üm ühü ühü) ve daha vatan sınırlarının dışına çıkmadın mı bu nasıl mümkün olabilir demişti. Kalakalmıştım..Yaşım 33 hala çıkmadık bir yerlere. İnşallah bize de kısmet olur bir gün..
Yakışıklı erkek sanatçılara, yakışıklı müzisyenlere falan hayranlığım pek yoktur, hiç olmadı bugüne kadar. Ama bu Mehmet Günsür dedin mi kıpır kıpır oluyorum. Ruzy karnımda ilk kıpırdadığında Mehmet Günsür'ün fotoğraflarına çok bakmıştım, geyik olsun diye:) Ama büyüdükçe ona mı benziyor neBu arada adamın boyu da birazcık kısaymış, yoksa yoksa yoksa boydanda mı benzeyecek
Aşk tesadüfleri sever filmine gitmek isterdim. Sinemayı özledim. Başka öyle çok şeyi de özledim ki...
sinema tiyatro seyahat şöyle rahat rahat alışveriş uyku vs.
canım seni çok seviyorum yaa iiki siz varsınız bu arada kızın babası izin vermemiş birini bulduk anneannemlerin kiracısıydı vee okadar ii briki benim aklıma hiç o gelmedi 35 yaşında o gelecek pazartesi başlıoruz sabah 9 akşam 5 kadar haftasonu gelmiyecek birtek
çokkk gerginim çokkk her laf tuafıma gidio resmen laçkalaştım
canlarım iiki varsınızz
canım seni çok seviyorum yaa iiki siz varsınız bu arada kızın babası izin vermemiş birini bulduk anneannemlerin kiracısıydı vee okadar ii briki benim aklıma hiç o gelmedi 35 yaşında o gelecek pazartesi başlıoruz sabah 9 akşam 5 kadar haftasonu gelmiyecek birtek
çokkk gerginim çokkk her laf tuafıma gidio resmen laçkalaştım
canlarım iiki varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?