2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar keyifsizim nedense elim gitmiyor yazmaya okuyorum ama geçici bir durum geçer yakında.

esrako yurt dışı geziniz için sıcak biyerler seçin ne güzel olur.

meltem pasta yaptıracakmışsın sevgililer günü için ne güzel ama eşin yaptırsa daha güzel olurdu bence.

nur bebeğim cabuk pes ettim demişsin, hep söylerim yine söylüyorum yaşına göre o kadar olgunsun ki sen o kadar iyi bir annesin ki sakın öyle düşünme. yardıma ihtiyacın var o kız olur inşallah ev işini halletsin sende kuzucuklar uyudu mu yat kendine vakit ayır. ama kıza arkadaş muamelesi yaparsan o uzatır bacaklarını yatar ona göre dikkat et.

sibel selin hep az uyurdu bebekliğinden beri, böyle gelmiş böyle gider ileride rahat eder. ben uykudan cok şikayetçiyim bu aralar.

Ayçam uykusuzluk sinirleri acayip yıpratıyor bu akşam rahat bir uyku çekersin inşallah. rüzgara kim bakıyor şimdi?

Şimdiye kadar pek bir yoğunluk yok Meltem, öyle böyle akşamı edecez artık..

Güliz niye keyfin yok ki?
Annem bakıyor şu anda. Bir tur daha anneanne babaanne bakacak. Bay baba kreş konusunda hala bastırıyor.

Eşler hep niye ters olur ki. Ben de özel günleri hep kaçırırım, ne biçim kadınım ben ya..Çiçek falan almaktan da nefret ediyorum.. Var bir gariplik ama çözemedim..

Yurtdışı deyince aklıma geliyor. İşyerimizde bir genel müdür vardı. Mimar. Sen hangi ülkeleri gördün diye sormuştu bana. ıhh mıhh.. Henüz hiçbir yer demiştim. Adam resmen şok olmuştu. Nasıl yani 30 yaşındasın (o zamanlar öyleydim şimdi 33'üm ühü ühü) ve daha vatan sınırlarının dışına çıkmadın mı bu nasıl mümkün olabilir demişti. Kalakalmıştım..Yaşım 33 hala çıkmadık bir yerlere. İnşallah bize de kısmet olur bir gün..

AYÇA bence o soruyu soran kişide tuhaflık var zamanla, imkanla fırsatla alakalı bi durum yurt dışına çıkmak.. uzaylı görmüş gibi şaşırmasına anlam veremedim... şuan o kadar uygun yurt dışı turlar fırsatlar varki türkiyede güneyde 5 yıldızlı bi otelde yaptığın tatilden daha ucuza geliyor... inşallah birgün gitmek nasip olur:)))

AYÇA bu aralar çok benzer yönlerimizi keşfediyorum... bende çiçek almak istemiyorum artık ne bilim çok anlamlı gelmiyor bana eşimede 2 yıl olmuştur ne hediye alıyorum ne birşey çok özel gün benim için anlamını yitirdi eşim sağolsun alır ama benim içimden almak kutlamak gelmiyor şu doğum ve evlilikten sonra bütün özelliklerini yitirdim neden bilmiyorum tuhaf biri oldum ben ((( herşey sıradan rutine bağladım yuvarlanıp gidiyoruz kendimi 40 yıllık evli gibi hissediyorum...

canım seni çok seviyorum yaa iiki siz varsınız bu arada kızın babası izin vermemiş birini bulduk anneannemlerin kiracısıydı vee okadar ii briki benim aklıma hiç o gelmedi 35 yaşında o gelecek pazartesi başlıoruz sabah 9 akşam 5 kadar haftasonu gelmiyecek birtek
çokkk gerginim çokkk her laf tuafıma gidio resmen laçkalaştım

canlarım iiki varsınızz

SELİNİN müzige karşı acayip bi ilgisi var müzik duysun hemen başlıyor oynamaya dans etmeye kapı gıcırtısına oynayacak nerdeyse:))) inşallah geçici bi durum değildir bu ileride de devam eder... bale kursuna gitmesini, bi enstrüman çalmasını çok istiyorum... nette baktım bale kurslarına 3-4 yaşında başlanıyormuş 11 yıllık bi eğitimi varmış....

kız çocuğum olsaydı ben de isterdim çok yakışıyo, vücutları da çok düzgün gelişiyo.. Ben Ruzy'nin profesyonel tenisçi olmasını isterim mesela, meslek olarak yani...Ama bizimki yer cücesi olsa olsa futbolcu olur:) Varya bu erkeklerin genlerinde futbol kesinlikle var. TV 'de hiçbişey ilgisini çekmiyor, babası ara sıra maç açtığında pop pop diye sevinç çığlıkları atıyor, hay allahım aklımı koru. Hiç sevmiyorum futbolu

benimki de çok oynak ya

Yakışıklı erkek sanatçılara, yakışıklı müzisyenlere falan hayranlığım pek yoktur, hiç olmadı bugüne kadar. Ama bu Mehmet Günsür dedin mi kıpır kıpır oluyorum. Ruzy karnımda ilk kıpırdadığında Mehmet Günsür'ün fotoğraflarına çok bakmıştım, geyik olsun diye:) Ama büyüdükçe ona mı benziyor ne Bu arada adamın boyu da birazcık kısaymış, yoksa yoksa yoksa boydanda mı benzeyecek

Aşk tesadüfleri sever filmine gitmek isterdim. Sinemayı özledim. Başka öyle çok şeyi de özledim ki...

Son düzenleme:
Rüzgar da çok oynak ama ben bunu yaşın getirdiği bişey olarak görüyorum. Çoğu bebik de böyle sanıyorum, doğru mudur ağustos anaları??

aynen bende senin guibiyim romantizm den hiç hoslanmıyorum realist bir insanım her zaman yapaymı geliyor ne boyle seyler içten bir anda gelen bir sarılma bir opucuk benim için daha kıymetli. istemiyorum boyle suslu seyleri. iboda hatırlar arar tanısma gunumuz bugun nisan gunumuz e kart atar bana çokanlamlı gelmiyor odunsal bir yapım var galiba

ya demin aynı seyi dusunum benimde yasım 33 ve daha yeni gidiyorum
ihmal ettik biz usendik pasaport çıkar yok vize islemi yok nasıl olur alıskın oldugumuz bir sey degil tatil denince aklımıza yurdum toprakları guney deniz gunes geliyor. ve fiyatlar gercekten uctu guney otellerde yurtdısı daha ucuza gelmiyo aslında vize masrafları vs çok gercekten. ama birkaç kere vize aüldıktan sonra daha uzun sureli vize alabiliyorsun o zaman mantıklı bir vize alıppespese gitmek gerek biryerlere ekonomik olması için.
ama adamda pek ukalaymıs canım nası yani bu yasta gormedinmi falan yok artık .

aynen ece de oyle yaa bayılıyorum hemen oturdgu yerden firlayıp kalkıyor oynamaya baslıyor :)) kıpır kıpır ben kizlarn hepsi boylesanıyordum dgilmis kizi olan arkadaslarım anlatıyor bizimki hiç oynamazdı vs diye. çok hosma gidiyor insalap dedigin gibi dgismez

yuruyus yapıyorum arada bir iki dk dinlenme molası veriyorum son 15 dakikam kaldı offff

sinema tiyatro seyahat şöyle rahat rahat alışveriş uyku vs.

ESRAKO kız erkek olarak değil de bence yapı meselesi içten geliyor inşallah böyle bizimkiler de devam edecek... ben mesela hiç sevmem oynamayı dans etmeyi küçüklüğümden beri bu böyledir....selin kime çekti bilmem....

Esra ben yazcaktım da yazmadım benim için de öyle, doğal gelişen küçük bir sevgi hareketi daha çok mutlu ediyor beni.

Her çocukta yoksa oynaklık...Hadi yaa Ruzy bana çekti o zaman. Ben de az oynak değilim hani.

sinema tiyatro seyahat şöyle rahat rahat alışveriş uyku vs.

Uyku, evde yaptığım hobilerime geri dönmek, kitap okumak, dışarı çıkıp amaçsızca dolaşmak, uzun uzun keyifli banyo yapmak, plan yapmadan canım istediği an pat diye seyahata çıkabilmek, emzirme sütyeni takmamak, ayaklarımı uzatıp saatlerce tembellik yapmak vs vs liste çooooook uzar gider

hadi bakalım inşallah seni rahatlatır hayırlı olur..

bende ütü yapiim küçük bi tepecik var önümde ütülenecek ilke uyuyoken bitirirm inşalahh..

hadi gözün aydın
nefes alırsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…