gülicim zaten inan unuttuğum dan yememişim yemek yemek aklıma gelmio ev düzeni dersen bi görsen bu huyumdan nefret ediorum annemde dio sen 2 çocuklusun yetişemezsin dio ama ben bişi dökülese hemen topla sil süpür ütü derken kendimden oluyorum amaa şu son 2 haftasır kadın geliğo temizliğe ama haftada 1 gün dünde annem bizdeydi namaz kılıo musti bi yerleri dökmü yüğüt ağlıo ama yapacak bişeyim yok yemekte şart eve annemde kızdı böle yemekmi yapılır diee öfff batlamak üzereyim güliii sanki herkes etrafımda dönüo gibi gelioonur cum pes etmek değil seninki
arada bizede oluyor tek çocukluhalimizle
yaşadıgın duygu patlaması şarkılarla falan iyice depresyon hallere burunme!ama kendini ihmal etme yemek yememek ne demek ya.sen iyi olmazsan o bebylere ki bakar Nur.
eve yardımcı gelmeside şahane bi fırsat bencede gelsin.
onlar uyurken sende uyu lütfen ama bak sen mutlaka dinlen. ev işlerini bırak Allah aşkına ya düşün 2 yıldır sen sürekli ev işi yapıyosun hiç bitiyomu yoo hep aynı hep aynı o yuzden sen kendine daha fazla vakit ayır.başkası ne der gelen giden olur gibi düşüncelerle kendini yıpratma yaşadıkların gayet normal 2 küçük bebek ve 2side sana muhtaç.kendini suçlama
Çok iyi Esra, ama evine götürmesine izin vermeyeceksin değil mi..Akşam anneannesinde kalsın Ece kız. Nereye gidiyorsunuz, ben kaçırmışım?
Diyetisyen den geliyorum.. gözlerini güneşe açmış yarasa yavrusu gibi diyet kagıdına bakıp bakıp duruyorum. Yarın baslıyorum.. dualarınızı benden esırgemeyin. kısaca bir kibrit kutusu evrim diyebilirsiniz bana bundan sonra.
bacım, ben bı "geleneksel konyaaltı sahılı bıkını guzelı" yarısmasını kazanayım da.. gerısı boş zati.
memeyle ilk buluşma anımız izlemeye değer. Dudakları ilk değdiğinde gözleri dönüyor, eroin alıyor sanki. Bu gidişle askere kadar emecek korkarım.
EVRİMMM deyitisyen evrim diyeceğim canım sana artık:))
bu olay nasıl ya yıllardır çalıınca bu diyet olayı bana ters geliyor.. hani yazar ya listede öğlen ızgara köfte yada tavuk yanına salata vs. akşam yine işte şu şu yenecek iyide ben çalışınca bi düzenim yok orda yazan şeyleri ben hergün uygulamam malum evde durmayınca dışarda yemek olmuyor hergün yani bunun mantğıı nedir ne yapabilirim ben banada bi liste verse nasıl uygulayacağım((((
ESRAKO gözün aydın psaport işi hallomıuş..bakıcı sorunuda olmayacak ..Türkiye yetmiyordu zaten sana dünyaya açılma zamanı gelmiş bak..
twister da 150 çok iyi tam sağ sol mu bu kadar yapıyorsun..yoksa sıra ile yarım yarımmı?..yaptığın sırada yeterince göbecikte yanma ağrı oluyorsa devam..yok yanma hissi yoksa artırarak devam edebilirsin..
şu aralar yiğit sinirlerimi çok zorluyor. yani çoğu kez bağırıp çağırmamak için kendimi zor tutuyorum. arada sesimi yükseltiyorum hatta eşim uyarıyor hemen. sizlerde de böyle oluyor mu? ben mi çok sabırsızım
offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))
selamlar
Ece de acayip huysuz ve sinirli Fatma
geçen cumartesi eşimde ben de bağırdık ama vicdanım sızlıyor resmen
o diş fırçasına uyuz oluyorum artık bütün gün ağzında
bu arada sevgililer günü için butikpasta siparişi verdim eşim için
Pastaloji - Kişiye Özel Butik Pasta Tasarımı - Sevgili Penguenler
pastaları arkadaşımın ağabeyi Caner Bey yapıyor ben bu pastadan 4 kişilik sipariş verdim ve ortaya minik bir penguen yapacaklar Ece yi simgeleyen kalplerin üstünede isimlerimizin baş harflerini yazacak ve kurdeleli şık bir kutuda getirecek
Meltem "terrible two" 2 yaş sendromu dönemine yaklaşıyorlar, sinirli olmaları normal galiba. Rüzgarla en büyük sıkıntılarımızdan biri bez değiştirtmiyo -ki uzun aylardır böyleydi ama şimdi hiç yaptırtmıyo- bir de üst giydirip çıkarma işi resmen çığlık çığlığa oluyor. Gündüz biraz daha iyi ama akşamları çok feci durumdayız. En sakin halimi takınıyorum ama nafile...
artık tükendiğimi hissediyorum arkadaşlar geçen gün yiğiti emziriodum musti ortadadedim amaa nasıl çabalıom musti yesede biran önce bende uyumayım diom 2 side ayakta bebişlerin yiğiti emzirirken dalmışım amaa hemen kafam düşünce uyandım artık uyumayım die bile ağlar oldum resmen sinirlerim laçka olduuu yaaaaaaaaa
heheeeeeee aynen dediğin gibi. ayy nasıl naz aman allahım..
afik rahat bırakmıyorki babsını sürekli tepesinde. gidip gidip öpmek istiyorhayır oglum baba hasta uff olmuş diyorum bu defada merhamet duyguları kabarıyor şefkat göstermek istiyor. tutamıyorum. neyhse afik uyuyorda bende accuk bakınayım didim. saol geçmiş olsun dileklerini yalın haliylen ilettim :)
tükenmiyorsun aramıza hoş geldin iki çocuk heleki senin birisi bebek çok çok normal..herşeye yetişmeye kalkışma yükünü katbekat artırmandan başka bir işe yaramıyor..koyver gitsin.yardımcı gelmesiyle rahat bir nefes alabilrisin..bu artını değerlendir mutlu ol..aynı patlama pişmalıklar bizdede yaşanıyor yanlız değilsin..Ev kredisi ödediğimiz için hiç bir konuda biryere kıpırdayamıyorum ben yazsam aman ben ne iyi durumdaymışım dersin NURRRRRRRRRRR..artık tükendiğimi hissediyorum arkadaşlar geçen gün yiğiti emziriodum musti ortada yok seste çıkmıo bi baktım mutfakta masanın üstine çıkmış dolapları açmış allahtan tencere filan çekmemiş başına düşerdi sonra inmek istemiş ve masayla duvar arasında kalmış bi geldim ölece duruo...çokk el ayak oldu 2 sine birden yetişemiorumm..geçende mustiye makarna yapıorum amaa birden kalbim nasıl hızlı hızlı çarpıo ellerim filan titrio amaa nasıl kötü oldum olduğum yerde oturdum niee böle oldum filan die düşünüorum kii akşam saat 6 ve ben hiç bişi yememişim yemin ederim unutmuşum neyse önce mustiyi doyuruyum dedim amaa nasıl çabalıom musti yesede biran önce bende yesem diee ogün akşamm musti ayağımda yiğit ana kucağında sallıyorum vee kendimi tutamadım sinirlerim bozuldu ağladım aklımdan biran önce hayatımdan 5 sene geçsin die düşündüm o sırada mustafa cecelinin kıymetini bilemedim şarkısı çaldı tümden koptum belki 5 sene sonrada ağlarım kıyemtini bilemicem bende bu senelerin diee amaa inanın bi duş alsam saçlarımı düzleştirsem ona bile sevinior oldum..neysee ben ağlarken gökhanla kaynım geldi amaa tutamadım bir türlü kendimii neysee allahtan üstüme gelmedilerr nie ağlıon die bi kaynım sordu oda baktı konuşamıom sustu.. gökhanda çok yıprandığımı anladı ve günlük biri gelsin dedi sinirlerim harap olduu kendimede yakıştıramıom ne çabuk pes ettim die amaa gücüm çok tükenio.. geçen akşam saat 7 allam nasıl uykum geldi uyumayım diom 2 side ayakta bebişlerin yiğiti emzirirken dalmışım amaa hemen kafam düşünce uyandım artık uyumayım die bile ağlar oldum resmen sinirlerim laçka olduuu yaaaaaaaaa
bu dönemde davranışlar genel olarak aynı..bizde böyleyiz ..Meltem "terrible two" 2 yaş sendromu dönemine yaklaşıyorlar, sinirli olmaları normal galiba. Rüzgarla en büyük sıkıntılarımızdan biri bez değiştirtmiyo -ki uzun aylardır böyleydi ama şimdi hiç yaptırtmıyo- bir de üst giydirip çıkarma işi resmen çığlık çığlığa oluyor. Gündüz biraz daha iyi ama akşamları çok feci durumdayız. En sakin halimi takınıyorum ama nafile...
pasta penguen hımmmmm neden penguen?..selamlar
Ece de acayip huysuz ve sinirli Fatma
geçen cumartesi eşimde ben de bağırdık ama vicdanım sızlıyor resmen
o diş fırçasına uyuz oluyorum artık bütün gün ağzında
bu arada sevgililer günü için butikpasta siparişi verdim eşim için
Pastaloji - Kişiye Özel Butik Pasta Tasarımı - Sevgili Penguenler
pastaları arkadaşımın ağabeyi Caner Bey yapıyor ben bu pastadan 4 kişilik sipariş verdim ve ortaya minik bir penguen yapacaklar Ece yi simgeleyen kalplerin üstünede isimlerimizin baş harflerini yazacak ve kurdeleli şık bir kutuda getirecek
offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))
esracım beni tam anlamıyla anladığına çok sevindim ve yaş farkı olması gerçekten çok ii iki kardeş arasında ama işte bizimki planlı deildi hoş bana kalsa ben yapmazdım böle hemen ama kısmet yardımcı için parası bizi etkilemez öle diyim sana canım maddi yönden hiç bi sıkıntımız yok para birikimide yapmıyoruz yani bakıcı tutsak hiç bi yönde etkilez bizi inş şöle ii birini bulurz..nurcum
pes ettim diye bile kendine kizar gibisin
yasadıgın kolay birseymi sanıyorsun nerdeyse bir yas ara ile iki tane çock dogurdun tum gun onlarla ilgilisin yemek ev isi vs ben çoktan bırakmıstımherseyi depresyon falan hak getire direk yatırırlardıbeni klinige.
ece kuçuk bebekken safra kesesi ameliyatı oldum hatırlarmısın bilmem
allahımya dusundugume hala inanamıyorum ki 3 aylıktı çok zorlu hali yoktu yenidogan haline gore dedim soyle bir hani uyanmasam aneztezidentovbe tovbe sonra bir uyansam aradan 6 ay geçmis olsa falan sonra hersey eskisi gibi olsa ece buyumus olsa: ))) salak dusunceye bakarmısın
yani yasadıgın çok çok normal seyler
ama planlı programlı bu kadar yakın yaslarda çocuk dogurmayı dusunenlere cidden ornek olsun biraz ibret olsun der gibi oldu oyle degil elbette yillar sonra bir anda rahatlayacaksın sende bana bak yıllar osna sil bastan ama iste herkes kendi dayanacagı noktayı bilir ben asla dayanamazdım senin tabloya. ondan boyle yaptık sıra sıra buyutuyoruz. ama yani çocuk dusunenler cidden yas farkını bir daha dusunmeli oyle iki çocuklu tablo uzaktan çok harika gorunuyor ama insandan bir suru sey goturuyor. senin içinse teklif edilen her yardımı degerlendir gokhan madem bunu demis sakın para pul dusunme bunu dediyse imkanınız vard emekki sakın kenara para koyalım vs diye duusunme omrunden omur gider ilerde bu gunlerini hatırlayıp içinin fena olmasınımı istersin ay kabus gibiydi diye yoksa tebessumle guzelikle mi anmak istersin. boyle dusun
derYAcım sakın alınma bana amaa ben ii durumdaymışım demem için mustinin tubanın yaşında olması lazım senin durumun benden gerçekten ii nie dersen tuba seni anlıyacak durumda yani şöle diim yusuf ağlarken tuba senin üzerine gelmio yada kzım 2 dk oynat deme imkanın var vee bazen öle bi oluyorki yiğit ağlıo musti ağlıo bölee yeterrr die bağrasım gelio çünkü ikise de bebek senin okadar avantajın varki eğer musti 2 saat kreşe gitse ben bu duruma gelmem ama senin tuba okula gidio bu bile ii bişi gerçekten benim arkadaşım var oğlu 5 yaşında 2 oğlu mustiyle o bile dio ben seni anlıyamam bizimkide yakın ama ümitin 5 yaşında olması bile bana yetio dio onun için ben iimişim demem için 2 bebişimin biri çocuk biri bebek olması lazım ama benimkinin 2 side bebiktükenmiyorsun aramıza hoş geldin iki çocuk heleki senin birisi bebek çok çok normal..herşeye yetişmeye kalkışma yükünü katbekat artırmandan başka bir işe yaramıyor..koyver gitsin.yardımcı gelmesiyle rahat bir nefes alabilrisin..bu artını değerlendir mutlu ol..aynı patlama pişmalıklar bizdede yaşanıyor yanlız değilsin..Ev kredisi ödediğimiz için hiç bir konuda biryere kıpırdayamıyorum ben yazsam aman ben ne iyi durumdaymışım dersin NURRRRRRRRRRR..
artık tükendiğimi hissediyorum arkadaşlar geçen gün yiğiti emziriodum musti ortada yok seste çıkmıo bi baktım mutfakta masanın üstine çıkmış dolapları açmış allahtan tencere filan çekmemiş başına düşerdi sonra inmek istemiş ve masayla duvar arasında kalmış bi geldim ölece duruo...çokk el ayak oldu 2 sine birden yetişemiorumm..geçende mustiye makarna yapıorum amaa birden kalbim nasıl hızlı hızlı çarpıo ellerim filan titrio amaa nasıl kötü oldum olduğum yerde oturdum niee böle oldum filan die düşünüorum kii akşam saat 6 ve ben hiç bişi yememişim yemin ederim unutmuşum neyse önce mustiyi doyuruyum dedim amaa nasıl çabalıom musti yesede biran önce bende yesem diee ogün akşamm musti ayağımda yiğit ana kucağında sallıyorum vee kendimi tutamadım sinirlerim bozuldu ağladım aklımdan biran önce hayatımdan 5 sene geçsin die düşündüm o sırada mustafa cecelinin kıymetini bilemedim şarkısı çaldı tümden koptum belki 5 sene sonrada ağlarım kıyemtini bilemicem bende bu senelerin diee amaa inanın bi duş alsam saçlarımı düzleştirsem ona bile sevinior oldum..neysee ben ağlarken gökhanla kaynım geldi amaa tutamadım bir türlü kendimii neysee allahtan üstüme gelmedilerr nie ağlıon die bi kaynım sordu oda baktı konuşamıom sustu.. gökhanda çok yıprandığımı anladı ve günlük biri gelsin dedi sinirlerim harap olduu kendimede yakıştıramıom ne çabuk pes ettim die amaa gücüm çok tükenio.. geçen akşam saat 7 allam nasıl uykum geldi uyumayım diom 2 side ayakta bebişlerin yiğiti emzirirken dalmışım amaa hemen kafam düşünce uyandım artık uyumayım die bile ağlar oldum resmen sinirlerim laçka olduuu yaaaaaaaaa
ya dusunduk tasındık ailecek hatta aksam gorumcelere gittik babannede orda tabi yokk baskasının evinde olmazz dedi kayınvalde annenle kalırız biz bakarız nolcak dedi orta gorumcem melek gorumcem demeliyim ben gider orda da yatarım sorunolmaz siz gidin nereye istiyorsanız dedi bekar zaten kendisi bosanmıs yani yanlız yasıyor hay yasayın dedik hatun normal yedirir çikar normal saatinde yani
nereye gitcegimiz belli degil canım pasaport aldık artık ece yi birakırız yurtdısına çıkalım diye benim ilk çıkısım olacak biryerlerden baslayacagız net biryer yok
ece genelde sakin uslu bir çocuk ama arada oluyor tabi ciyakladıgım :)
ozellikle yemek yemezse pazar sabahları benim nobetim esnasında
vay vayy kaç yıllık evliydiniz sizz sevgiller gunu anlamlı gelmiyor bana ama guzel hareketler tabiki
ayyynenn ece de boyle nasil deliye muamle eder gibi sakin aaa burda ne varmıs aa ece burnun nerde falan altını bir degistirme faslımız var of ki of yanii aglıyor kendini atmaya çalısıyor alt dgisme yerinden yuvarlanacak bir gun
ama aynı ece hatuna bunları hiç yapmıyor ayca kuzu gibi gel kizim kaka yapmıssın alalım diyor gidyor çıkıyor giki çıkmıyor iki dk içinde degisip geliyorlar bakakalıyorum:)
derYAcım sakın alınma bana amaa ben ii durumdaymışım demem için mustinin tubanın yaşında olması lazım senin durumun benden gerçekten ii nie dersen tuba seni anlıyacak durumda yani şöle diim yusuf ağlarken tuba senin üzerine gelmio yada kzım 2 dk oynat deme imkanın var vee bazen öle bi oluyorki yiğit ağlıo musti ağlıo bölee yeterrr die bağrasım gelio çünkü ikise de bebek senin okadar avantajın varki eğer musti 2 saat kreşe gitse ben bu duruma gelmem ama senin tuba okula gidio bu bile ii bişi gerçekten benim arkadaşım var oğlu 5 yaşında 2 oğlu mustiyle o bile dio ben seni anlıyamam bizimkide yakın ama ümitin 5 yaşında olması bile bana yetio dio onun için ben iimişim demem için 2 bebişimin biri çocuk biri bebek olması lazım ama benimkinin 2 side bebik
ESRAKO yarım yarım yaptığında nefesinide kontrol ederek yaparsan kas gücüne göre çok feci yanma oluyor..dene istersen..birde öyle çok geriler dönme tehlikeli ...
haydi kolay gele bajım.. inşallah istediğin kiloya ulaşır ve orda kalırsın.. sağlıkla..Diyetisyen den geliyorum.. gözlerini güneşe açmış yarasa yavrusu gibi diyet kagıdına bakıp bakıp duruyorum. Yarın baslıyorum.. dualarınızı benden esırgemeyin. kısaca bir kibrit kutusu evrim diyebilirsiniz bana bundan sonra.
bizim evde camiyle yanyana yatak odası hatta camiye bakıyo çok yakın bahçeler beraber ilke artık ezan okununca allahu ekbere benzer bişeyler mırıldanıyo :))ezan sesine bizde uyanıyoruz ..ama sabah değil öğle uykusuna denk geliyor hep..tubaya her ezanı duyduğunda ALLAH demeyi öğretmiştim. nerde cami görse ezan duysa başlardı ALLAH demeye..Yusuf beyede başladık şimdilik ıhıh demekle meşgul..
olmamı oluyor çok sık olmasada ve ilke çok sallamasada beni yinede bazen bağırıyorum. hiiiç kime bağırıyosun adamın umuurunda değil ama :))şu aralar yiğit sinirlerimi çok zorluyor. yani çoğu kez bağırıp çağırmamak için kendimi zor tutuyorum. arada sesimi yükseltiyorum hatta eşim uyarıyor hemen. sizlerde de böyle oluyor mu? ben mi çok sabırsızım
nur çok normal bu yaşadıkların biz bir çocukla bile zaman zaman böyle olurken sen iki bebişle uğraşıyorsun ama kendini ihmal etme arkadaşım sana bişiy olsa onlara kim bakacak allah korusun.. yardımcı olayını değerlendir bi parça rahatlatır seni.. evin işi falanda amaaan nur senden önemlimi boşverr bazen bizim ev öyle oluyoki üstünden atlayarak yürüyoruz yerdekilere basmamak için oluyo napalım dünyanın en zor işi bi o kadarda keyifli elbette ama çocuk büyütmek önemli bi iş bence.. üzme kendini harika iki eevladın var..artık tükendiğimi hissediyorum arkadaşlar geçen gün yiğiti emziriodum musti ortada yok seste çıkmıo bi baktım mutfakta masanın üstine çıkmış dolapları açmış allahtan tencere filan çekmemiş başına düşerdi sonra inmek istemiş ve masayla duvar arasında kalmış bi geldim ölece duruo...çokk el ayak oldu 2 sine birden yetişemiorumm..geçende mustiye makarna yapıorum amaa birden kalbim nasıl hızlı hızlı çarpıo ellerim filan titrio amaa nasıl kötü oldum olduğum yerde oturdum niee böle oldum filan die düşünüorum kii akşam saat 6 ve ben hiç bişi yememişim yemin ederim unutmuşum neyse önce mustiyi doyuruyum dedim amaa nasıl çabalıom musti yesede biran önce bende yesem diee ogün akşamm musti ayağımda yiğit ana kucağında sallıyorum vee kendimi tutamadım sinirlerim bozuldu ağladım aklımdan biran önce hayatımdan 5 sene geçsin die düşündüm o sırada mustafa cecelinin kıymetini bilemedim şarkısı çaldı tümden koptum belki 5 sene sonrada ağlarım kıyemtini bilemicem bende bu senelerin diee amaa inanın bi duş alsam saçlarımı düzleştirsem ona bile sevinior oldum..neysee ben ağlarken gökhanla kaynım geldi amaa tutamadım bir türlü kendimii neysee allahtan üstüme gelmedilerr nie ağlıon die bi kaynım sordu oda baktı konuşamıom sustu.. gökhanda çok yıprandığımı anladı ve günlük biri gelsin dedi sinirlerim harap olduu kendimede yakıştıramıom ne çabuk pes ettim die amaa gücüm çok tükenio.. geçen akşam saat 7 allam nasıl uykum geldi uyumayım diom 2 side ayakta bebişlerin yiğiti emzirirken dalmışım amaa hemen kafam düşünce uyandım artık uyumayım die bile ağlar oldum resmen sinirlerim laçka olduuu yaaaaaaaaa
meltemcim merak etme deryanın her msjını dikkate alırım ama tavsiyeyi sen nerde okudun merak ettim amaacanım Allah kolaylık versin
sana gerçekten sürekli yardımcı lazım aylık yani sabah gelir akşam gider arada çocuklara yemeklerini de yedirir oynar hem bakıcılık hem ev işi yapar nefes alırsın maddi durumunuz elveriyorsa mutlaka yap
alt değiştirme üst giydirme bazen yemek yedirme heepsi olay
bazen geliyorlar bana da
bu arada 4,5 yıllık evliyiz
bende geçen sene e pasaport aldım 10 yıllık eşimin zaten var
bende ne zaman yurtdışına çıkabileceğimizi merak ediyorum hayal kuruyorum şimdilik hala emiyor çünkü ece
her tavsiyeyi lütfen dikkate al
haydi kolay gele bajım.. inşallah istediğin kiloya ulaşır ve orda kalırsın.. sağlıkla..
bizim evde camiyle yanyana yatak odası hatta camiye bakıyo çok yakın bahçeler beraber ilke artık ezan okununca allahu ekbere benzer bişeyler mırıldanıyo :))
olmamı oluyor çok sık olmasada ve ilke çok sallamasada beni yinede bazen bağırıyorum. hiiiç kime bağırıyosun adamın umuurunda değil ama :))
nur çok normal bu yaşadıkların biz bir çocukla bile zaman zaman böyle olurken sen iki bebişle uğraşıyorsun ama kendini ihmal etme arkadaşım sana bişiy olsa onlara kim bakacak allah korusun.. yardımcı olayını değerlendir bi parça rahatlatır seni.. evin işi falanda amaaan nur senden önemlimi boşverr bazen bizim ev öyle oluyoki üstünden atlayarak yürüyoruz yerdekilere basmamak için oluyo napalım dünyanın en zor işi bi o kadarda keyifli elbette ama çocuk büyütmek önemli bi iş bence.. üzme kendini harika iki eevladın var..
nur madem oyle hiç dusunme yardımcı konusunu hemen aramaya basla
internete de ilan verebilirsin bir suru kisi çikiyor
yani istanbulda boyle tabi yozgat da da durum aynımıdır bilmem ama eminim en azından ev isi yapabilecek birileri mutlaka vardır zaten sen evdesin bebeklerle kendin ilgilenirsin ama arada bir nefes alırsın
hepinize ayrı ayrı tşk ederim birini bulduk yarın cvp verecekler 21 yaşındasında benim tanıdığım bi kız ve çok istiyorum arkadaş gibi olur vee çok becerikli biri inş cvp evet olurcanım Allah kolaylık versin
sana gerçekten sürekli yardımcı lazım aylık yani sabah gelir akşam gider arada çocuklara yemeklerini de yedirir oynar hem bakıcılık hem ev işi yapar nefes alırsın maddi durumunuz elveriyorsa mutlaka yap
alt değiştirme üst giydirme bazen yemek yedirme heepsi olay
bazen geliyorlar bana da
bu arada 4,5 yıllık evliyiz
bende geçen sene e pasaport aldım 10 yıllık eşimin zaten var
bende ne zaman yurtdışına çıkabileceğimizi merak ediyorum hayal kuruyorum şimdilik hala emiyor çünkü ece
her tavsiyeyi lütfen dikkate al
meltemcim merak etme deryanın her msjını dikkate alırım ama tavsiyeyi sen nerde okudun merak ettim amaa
yoksa deryanın msjları zaten önelidir benim için tavsiyeyi dikkatte al demen tuafıma gitti sadece derya tavsiyede bulununca bunu belli edio zetan..
Nur, biz 1 veletle başa çıkamıyoruz senin 2 taneyle zorlanmaman hata olur. İnşallah o kız evet der de her şey süper olur. Üzme kendini olur mu.
Sibel, anladım canım, uykuyu sevmiyor uyuduğu saatler de ona yetiyor demek ki... Hiç belli olmaz bakarsın büyüdükçe daha çok uyumaya başlar Selin.
Ben de zerre uyumadım dün gece. Burnu mümüklenmiş, çok ağladı uykuya daldırana kadar 2 buçuk saat emdi falan, gecede yarım saatte bir kalktı. Gece baş ağrısından ve sinirden öldüm, sabah ağladım ağladım öyle işe geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?