2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülicim zaten inan unuttuğum dan yememişim yemek yemek aklıma gelmio ev düzeni dersen bi görsen bu huyumdan nefret ediorum annemde dio sen 2 çocuklusun yetişemezsin dio ama ben bişi dökülese hemen topla sil süpür ütü derken kendimden oluyorum amaa şu son 2 haftasır kadın geliğo temizliğe ama haftada 1 gün dünde annem bizdeydi namaz kılıo musti bi yerleri dökmü yüğüt ağlıo ama yapacak bişeyim yok yemekte şart eve annemde kızdı böle yemekmi yapılır diee öfff batlamak üzereyim güliii sanki herkes etrafımda dönüo gibi gelioo

Çok iyi Esra, ama evine götürmesine izin vermeyeceksin değil mi..Akşam anneannesinde kalsın Ece kız. Nereye gidiyorsunuz, ben kaçırmışım?

ya dusunduk tasındık ailecek hatta aksam gorumcelere gittik babannede orda tabi yokk baskasının evinde olmazz dedi kayınvalde annenle kalırız biz bakarız nolcak dedi orta gorumcem melek gorumcem demeliyim ben gider orda da yatarım sorunolmaz siz gidin nereye istiyorsanız dedi bekar zaten kendisi bosanmıs yani yanlız yasıyor hay yasayın dedik hatun normal yedirir çikar normal saatinde yani
nereye gitcegimiz belli degil canım pasaport aldık artık ece yi birakırız yurtdısına çıkalım diye benim ilk çıkısım olacak biryerlerden baslayacagız net biryer yok

ay hadi hayırlı olsun kk evrim yani kibrit kutusu evrim :))
kaç sın su anda pekii cicimm hani tickerrrr

bacım, ben bı "geleneksel konyaaltı sahılı bıkını guzelı" yarısmasını kazanayım da.. gerısı boş zati.

allah iyiligini versin yaa:)))))

memeyle ilk buluşma anımız izlemeye değer. Dudakları ilk değdiğinde gözleri dönüyor, eroin alıyor sanki. Bu gidişle askere kadar emecek korkarım.

ay kıyamam yaaa gozumde canlandı kurban olurum yavrumm
nasıl tum gun onun hasretinde demekki
bide pazarları beni grunce yazmıssın ya içim sızladı ahh calısmakkk

canım oyle listelere baglı kalmaya gerek yok genel mantıgı anlatayım sana kısacık kesinlikle yapabilirsinnn.
sabah iki kibrit kutusu peynir vs olmadı bir kasarlı kepekli ekmekli yapılmıs tercih tabi tost
od a mı olmadı 1 paket altınbasak kraker yanına peynir artık evden getirirsin en kotu yanında folyo ya falan sarıp imkansız degil
domates salatalık çıktımı yanına onlar simdikileri pek tavsiye etmiyoruz tabi sera .

oglen et ise aksam sebze. oglen izgara et tavuk bilmiyorum doner harici izgara tavuk falan alma imkanım varmı ama :) yada evden yaptıın zeytinyaglı pırasa vs de olur isitma imkanın yoksa yada havuc rendele yogurt iki dilim kepek ekmegi ile ye. oglen et is e aksam sebze yanında hep kuçuk bir kase yogurt kepek ekmegi ve de ara ogunlerde meyva ve ligh t sut olur yogur olur kuçuk bardak ayran olur çok zor degil degisim tablalırın kavradıktan sona benim ezberimde degisimdeki yiycekler miktarlrı artık . yaparsınnn istemek onemli olan

sagoll canım
150 sag ve sol olarak yapıyorum yani bir saga bir sola
hiç yarım sag sag yada sol sol yapmak aklıma gelmedi iyimi daha mi etkili olur dahamı farklı kası çalıstırır acaba çok hayıflandım bunu niye dusunemedimse :)
ama artık 125 lere gelince hani çok gobek atarsın miden boyle bir acayip olur karnınin içi rahatsız olur ya oyle oluyor çok donduruyorum kendimi sanırım :) robokop gibi arkama bakcam nerdeyse ayaklar donerek ,))))

ece genelde sakin uslu bir çocuk ama arada oluyor tabi ciyakladıgım :)
ozellikle yemek yemezse pazar sabahları benim nobetim esnasında

offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))

geçmisler olsunnn canım

vay vayy kaç yıllık evliydiniz sizz sevgiller gunu anlamlı gelmiyor bana ama guzel hareketler tabiki

ayyynenn ece de boyle nasil deliye muamle eder gibi sakin aaa burda ne varmıs aa ece burnun nerde falan altını bir degistirme faslımız var of ki of yanii aglıyor kendini atmaya çalısıyor alt dgisme yerinden yuvarlanacak bir gun
ama aynı ece hatuna bunları hiç yapmıyor ayca kuzu gibi gel kizim kaka yapmıssın alalım diyor gidyor çıkıyor giki çıkmıyor iki dk içinde degisip geliyorlar bakakalıyorum:)

şımarıklık alt değiştirmeme yaramazlık bizde en üst sevyede desem..özellikle sabah ve akşam fırtına misali ..ne ben ne babası yetişemiyoruz..bir şeyden kurtardık diyoruz saniyesinde başka bir durumla karşılaşıyoruz..((

nurcum
pes ettim diye bile kendine kizar gibisin
yasadıgın kolay birseymi sanıyorsun nerdeyse bir yas ara ile iki tane çock dogurdun tum gun onlarla ilgilisin yemek ev isi vs ben çoktan bırakmıstımherseyi depresyon falan hak getire direk yatırırlardıbeni klinige.
ece kuçuk bebekken safra kesesi ameliyatı oldum hatırlarmısın bilmem
allahımya dusundugume hala inanamıyorum ki 3 aylıktı çok zorlu hali yoktu yenidogan haline gore dedim soyle bir hani uyanmasam anezteziden tovbe tovbe sonra bir uyansam aradan 6 ay geçmis olsa falan sonra hersey eskisi gibi olsa ece buyumus olsa: ))) salak dusunceye bakarmısın
yani yasadıgın çok çok normal seyler
ama planlı programlı bu kadar yakın yaslarda çocuk dogurmayı dusunenlere cidden ornek olsun biraz ibret olsun der gibi oldu oyle degil elbette yillar sonra bir anda rahatlayacaksın sende bana bak yıllar osna sil bastan ama iste herkes kendi dayanacagı noktayı bilir ben asla dayanamazdım senin tabloya. ondan boyle yaptık sıra sıra buyutuyoruz. ama yani çocuk dusunenler cidden yas farkını bir daha dusunmeli oyle iki çocuklu tablo uzaktan çok harika gorunuyor ama insandan bir suru sey goturuyor. senin içinse teklif edilen her yardımı degerlendir gokhan madem bunu demis sakın para pul dusunme bunu dediyse imkanınız vard emekki sakın kenara para koyalım vs diye duusunme omrunden omur gider ilerde bu gunlerini hatırlayıp içinin fena olmasınımı istersin ay kabus gibiydi diye yoksa tebessumle guzelikle mi anmak istersin. boyle dusun

ayy kıyamam ben hasta iken eece de oyleydi bir ara içim geçmis koltukta bir baktım gelmis dudagımdan optu pat diye ben hep dudaktan operdim onu e artık olan oldu dedim ama çok sukur ece ye geçmedi

tükenmiyorsun aramıza hoş geldin iki çocuk heleki senin birisi bebek çok çok normal..herşeye yetişmeye kalkışma yükünü katbekat artırmandan başka bir işe yaramıyor..koyver gitsin.yardımcı gelmesiyle rahat bir nefes alabilrisin..bu artını değerlendir mutlu ol..aynı patlama pişmalıklar bizdede yaşanıyor yanlız değilsin..Ev kredisi ödediğimiz için hiç bir konuda biryere kıpırdayamıyorum ben yazsam aman ben ne iyi durumdaymışım dersin NURRRRRRRRRRR..
bu dönemde davranışlar genel olarak aynı..bizde böyleyiz ..
pasta penguen hımmmmm neden penguen?..
şimdiden yaptığı bu güzel pasta içinde caner beye teşekkür ederiz..
offyazamıyorum bi slm verip kaçacam.
sevdiceğim evde hastalandı.
bugun onunlayım
sekreter anne hemşire ev hanımı gibi meslek dallarında gezintiye çıkıcam arz olunur..
.öperim sisi:))

on parmağında onbir marifet..
eşine geçmiş olsun..merhametli afiğimi öperim..MERHAMET cennet kapılarından birisinin anahtarıdır...

ESRAKO yarım yarım yaptığında nefesinide kontrol ederek yaparsan kas gücüne göre çok feci yanma oluyor..dene istersen..birde öyle çok geriler dönme tehlikeli ...

esracım beni tam anlamıyla anladığına çok sevindim ve yaş farkı olması gerçekten çok ii iki kardeş arasında ama işte bizimki planlı deildi hoş bana kalsa ben yapmazdım böle hemen ama kısmet yardımcı için parası bizi etkilemez öle diyim sana canım maddi yönden hiç bi sıkıntımız yok para birikimide yapmıyoruz yani bakıcı tutsak hiç bi yönde etkilez bizi inş şöle ii birini bulurz..

derYAcım sakın alınma bana amaa ben ii durumdaymışım demem için mustinin tubanın yaşında olması lazım senin durumun benden gerçekten ii nie dersen tuba seni anlıyacak durumda yani şöle diim yusuf ağlarken tuba senin üzerine gelmio yada kzım 2 dk oynat deme imkanın var vee bazen öle bi oluyorki yiğit ağlıo musti ağlıo bölee yeterrr die bağrasım gelio çünkü ikise de bebek senin okadar avantajın varki eğer musti 2 saat kreşe gitse ben bu duruma gelmem ama senin tuba okula gidio bu bile ii bişi gerçekten benim arkadaşım var oğlu 5 yaşında 2 oğlu mustiyle o bile dio ben seni anlıyamam bizimkide yakın ama ümitin 5 yaşında olması bile bana yetio dio onun için ben iimişim demem için 2 bebişimin biri çocuk biri bebek olması lazım ama benimkinin 2 side bebik

canım Allah kolaylık versin
sana gerçekten sürekli yardımcı lazım aylık yani sabah gelir akşam gider arada çocuklara yemeklerini de yedirir oynar hem bakıcılık hem ev işi yapar nefes alırsın maddi durumunuz elveriyorsa mutlaka yap

alt değiştirme üst giydirme bazen yemek yedirme heepsi olay
bazen geliyorlar bana da
bu arada 4,5 yıllık evliyiz

bende geçen sene e pasaport aldım 10 yıllık eşimin zaten var
bende ne zaman yurtdışına çıkabileceğimizi merak ediyorum hayal kuruyorum şimdilik hala emiyor çünkü ece

her tavsiyeyi lütfen dikkate al

nur madem oyle hiç dusunme yardımcı konusunu hemen aramaya basla
internete de ilan verebilirsin bir suru kisi çikiyor
yani istanbulda boyle tabi yozgat da da durum aynımıdır bilmem ama eminim en azından ev isi yapabilecek birileri mutlaka vardır zaten sen evdesin bebeklerle kendin ilgilenirsin ama arada bir nefes alırsın

haydi kolay gele bajım.. inşallah istediğin kiloya ulaşır ve orda kalırsın.. sağlıkla..

bizim evde camiyle yanyana yatak odası hatta camiye bakıyo çok yakın bahçeler beraber ilke artık ezan okununca allahu ekbere benzer bişeyler mırıldanıyo :))
olmamı oluyor çok sık olmasada ve ilke çok sallamasada beni yinede bazen bağırıyorum. hiiiç kime bağırıyosun adamın umuurunda değil ama :))

nur çok normal bu yaşadıkların biz bir çocukla bile zaman zaman böyle olurken sen iki bebişle uğraşıyorsun ama kendini ihmal etme arkadaşım sana bişiy olsa onlara kim bakacak allah korusun.. yardımcı olayını değerlendir bi parça rahatlatır seni.. evin işi falanda amaaan nur senden önemlimi boşverr bazen bizim ev öyle oluyoki üstünden atlayarak yürüyoruz yerdekilere basmamak için oluyo napalım dünyanın en zor işi bi o kadarda keyifli elbette ama çocuk büyütmek önemli bi iş bence.. üzme kendini harika iki eevladın var..

meltemcim merak etme deryanın her msjını dikkate alırım ama tavsiyeyi sen nerde okudun merak ettim amaa
yoksa deryanın msjları zaten önelidir benim için tavsiyeyi dikkatte al demen tuafıma gitti sadece derya tavsiyede bulununca bunu belli edio zetan..

hepinize ayrı ayrı tşk ederim birini bulduk yarın cvp verecekler 21 yaşındasında benim tanıdığım bi kız ve çok istiyorum arkadaş gibi olur vee çok becerikli biri inş cvp evet olur

günaydınn...

AYÇAM evet çok az uyuyor ama inan selin nerdeyse doğduğundan beri böyle uyku düzeni bu şekilde.. dr. a danıştık bunu ve bize dediki onun uyku yapısı böyle biz büyükler bile dedi hani bazımız günde 3 saat uyusa uykusunu almış dinç olur bazısı 8 saat uyur kendine gelemez dedi selinde büyüyüncede şimdide böyle olacak uykuyu sevmeyen bi çocuk...akşam 8-9 gibi uyutmaya çalışmazmıyız ama uyumuyor keşke uyusa bende dinlensem selinde dinlense, dizilerimi izlesem, bi işim varsa yapsam, rahat rahat meyve yesem, mısır patlatıp yesem ama yok yani uyumuyor dizimizde sallıyoruz vs. her şekilde denedik uyumuyor....böyle işte canım artık bizde böyle kabullendik alıştık yada alışmaya çalışıyoruz...

NURRR allah yardımcın olsun ne diyeyim çok zor ben bile bazen tek selinle uğraşırken ağlayasım geliyor hatta özellikle yemek konusunda ağlıyorum sinirlerim bozuluyor.... en azından seni anlayan birileri var bk eşinde yardımcı tutalım demiş sen sadece kendini ve çocuklarını düşün ev işine yemeğe falan kalkışma ok. kimse senin gibi yapamaz ama bırak olduğu kadar olsun iyi kötü idare edeceksin bi müddet...

dün işten erken çıktım.. bi dosyayı bozüyüke götürdüm ordan eve gittim selini hazırladım giydirdim gezmeye götürdüm çok mutlu oldu biraz parka gittik dolaştırdım ordan teyzemize biraz uğradık sonra eve geldik keşke evde olsamda havalar güzelken hergün gezdirebilsem kızçemi...

SELİN yine gece canımıza okudu.. uyandı gecenin bi yarısı eşim aldı yanımıza getirdi sabaha sabah kıpır kıpır kıpırdadı durdu ne kendi uyudu doğru düzgün ne bizi uyuttu.. yatağada enlemesine yattı ayaklarını bana doğdu verdi tam içim geçiyor yüzüme bi tekme yiyorum felaket bi haldeyim....

Nur, biz 1 veletle başa çıkamıyoruz senin 2 taneyle zorlanmaman hata olur. İnşallah o kız evet der de her şey süper olur. Üzme kendini olur mu.

Sibel, anladım canım, uykuyu sevmiyor uyuduğu saatler de ona yetiyor demek ki... Hiç belli olmaz bakarsın büyüdükçe daha çok uyumaya başlar Selin.

Ben de zerre uyumadım dün gece. Burnu mümüklenmiş, çok ağladı uykuya daldırana kadar 2 buçuk saat emdi falan, gecede yarım saatte bir kalktı. Gece baş ağrısından ve sinirden öldüm, sabah ağladım ağladım öyle işe geldim.

AYÇAM evet ne yapalım inşallah ben o çok uyuyacağı günleri dört gözle bekliyorum... sizede çok geçmiş olsun kıyamam uyumadı demek tüm gece çok zor oluyorburun tıkanıklğı malesef uyuyamıyorlar... ağlama canım ya kıyamam sana...

GÜLİZZ nerdesin bakayım sen :))) altta ismini gördüm ama msn de yoksun....

Saol Sibel öyle bir anlık patlama oldu sonra geçti..

Güliz yazmıyor bu aralar nedendir acep..

yok ben sadece Derya yı kastetmedim tabii ki yani herkes sana sunu yapsan daha iyi vs yazıyor ya onları kastettim yanlış anlaşılacak bir durum yok yane
ben sonuçta deryanın sana yazdığı özel bir mesajı zaten okuyamam

umarım az işin vardır bugün işyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…