2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayçacım neden canım sıkkın, 3. şahıslar yüzünden tam bitti hallettik dediğim sorunlar hoop yeniden kucağıma konuveriyor. artık başetmeye çalışmıyorum iyice çekildim kabuğuma. sorunlar benim dışımda aslında uzun zamandır ama beni içine almaya calışan kocaman bir kaynana ve onun aptal oğlu var. sonum hayır olsun artık ne desem boş anladım.

esra nişan ve tanışma günü demişsin ya cok güldüm. bende odun grubundanım sanırım hiç bilmem, hangi ay nişanlandığımı bile zor hatırladım şimdi :) bir evlilik tarihi birde doğum günleri aklımda. çiçek falan aldıysa kazara bizimki bende elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırır strese girerim.

nezaman gelsem kimseler olmuyor.geçmişi okuyorum ben de hep ama bugün dalacağım.
Annemler geldi gitti.neva dayılarıyla çok eğlendi.bu tatil bana pek iyi gelmedi.okulla ilgili birsürü analiz,grafik tablo içeren bir rapor yazmam gerekiyordu.daha yarısını anca yaptım diyebilirim.sürekli aklımda o var.ne zaman bilgisayarı alsam neva dadnıyor.2 gün önce bilgisayarı düşürdü takılı olan flash disk parçalandı ve içinde gerkli olan şeyler gitti.okula gdip oradaki pc2den tekrar aldım.nevanın dil gelişimi keyif verici bir şekilde ilerlerken iştahı moral bozmaya devam ediyor.Hayırlısı artık.

umarım hastalar iyileşmiştir.okul açılıp şu raporu müdüre sunsam,bir kıllık çıkarmasa.sonra toplantıda okusam bitse şu iş.döneceğim pistlere.
diyet berbat gidiyor.gerçi hastayım 2 gündür pek birşey yiyemiyorum.misafir gelince zor diyet yapmak.
öpüyorum sizleri.

DAMLA hocam dönemedi mi.mailini ben de aldım.üzüldüm

Hadi 3. şahısları çıkar yok et hayatından diycem ama onun oğlu konusu zor işte. Üzme kendini, ilaç kullanımın ne durumda. Bide ne sorcam Alpellanın burnunda iz kaldı mı??

ayçacım 3. şahısı 18 aydır görmüyorum konuşmuyorum hayatımda değil, dediğin gibi oğlu işin içinde ama dönüş olmayacak bunu bildiği için kadın huzur bozmaya devam ediyor. benimle işi yok huzursuz olmamızla yakından ilgili. bugün gittim yine doktora ilacımı değiştirdi efexor'la sürekli uyuyorum. ne zaman sıkıntılar boğsa kaçış yolum uykudur zaten. şimdi akşam 9 da alple bi yatıyorum bi daha kalkmıyorum.

Alpimin burnunda iz kaldı çok üzülüyorum o güzel burnuna baktıkça, Allah beterinden korusun diyorum. oğlumun nasıl düştüğünü de daha geçen ay öğrenebildim bu arada söylemeyi unuttum sanırım bana eşiğe çarptı demişlerdi. yengemin karşı komşusuna kahve içmeye gitmişler koltuk kenarlarında olur ya sivri aqhşaplar, yengesine koşarken oraya çarpmış yavrum.

yahya nın mama videosunu telefona indirdim geçen hafta, gecede 5 kez izliyor sıpa. yahya nasıl göz kırpıyo diyorum aynı yahya gibi yapıyor bi punduna getirip mutlaka videoya cekeceğim. nasıl bıkmadan yahoyu izliyor görmelisiniz.

neden alınayım..tabikide senin ikiside küçük..ama inan tubada öyle sizin tahmin ettiğiniz kadar kolay değil..her daim mızırdanma her istediğin bir an önce olması..kardeşi yanından hızlı geçse ciyak ciyak bağırması..daha okadar çok sıkıntı yaratacak durum varki..ama iki bebekle uğraşma mutlaka daha zordur seni anlayabilirmiyim bir bakıma evet ama tam anlamıyla mutlaki hayır....tubanın okula gitmesi ne kadar ferahlıksa okuldna dönüşüde birokadar sıkıntı hele ders çalışma saatleri inanaılmaz stres ..neys elafı uztamayayım..hepimiizn mutlakaki altındna kalkamadığı sıkıntılı anları çok şu anda ama bir gün bitecek düşüncesiyle kendimi avutuyorum..

barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))

Amanın amanın neler olmus.. :))

NUR CUGUM.. normaldır be kuzum halin.. bız bır cocukla tuş oluyoruz.. eve bakamıyoruz kendımızıe bakamıyoruz.. kaldı kı sen ıkı bebekle.. ıyı yapmıssın almıssın bı yardımcı.. gec bıle kaldın kuzum.. senın adına cok sevındım.

DERYACIM.. sesımı duymaya ıhtıyacının oldugunun uzerınden bır hafta gecerek gormus bulunuyorum.. harıkayım dı mı??

PINAR evde.. cok keyıflıyız cok mutluyuz.. ne guzel evın ıcınde bır can yoldası olması.. lalası Kuzey e takılır amerıkan fılm replıklerı soyler bol bol.. pis zenci der boyle cok şirin bi sekilde.. Kuzey ıkı gundur fiss fencii diyor yaww gülmekten yerlere yatıyoruz,alemler ıkısı de.

Dün aksam Kuzey ın altını degıstırırken gozlerımın ıcıne bakarak anni annne annee dedi.. ayyyyyy benım gozler foşur foşur.. baktım Ozy nın de dolmus.. Finunun da dolmus.. :)) ilk kez bana bılınclı olarak anne dedı oglum.

O iz büyüdükçe geçecektir yaa. Ama düşüşünü niye farklı söylemişler ki sana orasına anlam veremedim.

Oy bu kaynanalar oyy.

barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))

Süper haber. Farklı bir mimarisi var oranın. Bir mimar amca var adı Gaudi. Pasta gibi binalar yapmış durmuş orda. Kıvrık kıvrık,bol işlemeli, enterasan binalar. Bol bol adını duyarsın orda artık.

annem başkasının evine götürdükleri için kızacağımı düşünmüş nedense canım

Evrim anne mi dedi. Ben de istiyorum ben deee. Ben duyarsam o kelimeyi düşüp bayılacam kesin..

Geçen ağlıyo bizimki baba baba diye, uleyn dedim çocuk dediğin anne anne diye ağlar.. hain evlat, gece uyutmadı beni zaten, poposundan ısırmak suretiyle intikam alıcam kendilerinden hele bi eve gideyim.

hayırlı olsun arkadasım.. demek 33 yasında nası yurt dısına cıkmazsın ha.. :)) ne enteresan ınsanlar var yaa.. ınsanoğlu cıns cıns, nerede yasıyormus arkadas.. sankı avrupa ulkesıyız.

annem başkasının evine götürdükleri için kızacağımı düşünmüş nedense canım

hımm anladım..haklı kadın..ne korkmuştur, sonuçta emanet ona da. Olacağı olduktan sonra sizin evde de olur ki. Büyük kazalar olmasın yeter ki.

dıger tarafından da benım ıcın ısır lüffen :) Kuzey ın bır baba deyısı var.. nasıl cıgerden anlatamam sana.

hayırlı olsun arkadasım.. demek 33 yasında nası yurt dısına cıkmazsın ha.. :)) ne enteresan ınsanlar var yaa.. ınsanoğlu cıns cıns, nerede yasıyormus arkadas.. sankı avrupa ulkesıyız.

adam çok samimi söylemişti Evrim, çünkü hayatı çok farklı yaşamış, zenginlik bolluk içinde çocukluğu gençliği yaşlılığı geçmiş, canı sıkıldıkça yurtdışına gidermiş...

ama etrafında neler olup bitiyor ona hiç dönüp bakmamış mı acep değil mi.

SİBELİM.. Ben yardım ıstemıssın kuzum ama.. benım de yardıma ıhtıyacım oldugu ıcın ben de bır dıyetısyene gıttım.. bırısıne karsı sorumlu olup ne yapmam gerektıgını bıldııgm halde bır yardım ıstedım ıste. Esrako cok guzel anlatmıs.. ellerıne saglık. mesele senın bu ıse karar vermen.. yoksa hepımız asagı yukarı ne yapacagımızı cok ıyı bılıyoruz.

Doktor hanımla konusurken ha sız bılıyorsunuz, ılgılısınız anladıgım kadarı ıle dedı. Dedım evet dogrudur ama hamılelık zamanından kalma kotu beslenme alıskanlıgımı kıramıyorum.. bu asamada yardıma ıhtıyacım var, o yuzden sıze geldım dedım kadına.. hatta sızın oyla ahım şahım bır kılonuz yok kı.. estetık acısından kaygılısınız, o kadar sorun etmeyın dedı.. ama bana karsı sorumlu olmanız ısınızı elbettekı cok kolaylastıracak dedı.

Bu arada Nusret Kaya diye bir adam var uzman tv de videosunu izledim. 2 yaşına kadar çocuklarda korteks (üst beyin) gelişmediği için ana baba yanında yatırmakdan zarar gelmez diyo. Ferahladım azcık.

Amma aynı adam çocuğun ağzına zorla sokulan kaşık biberon vs. ilerki hayatı için zararlı diyo (ya da buna benzer bişe) Biz binbir oyunla sokuyoz o kaşığı yandık..

Sünneti de çok konuştuk ama 2-9 arası yaptırmayın diyor.Askere gitmeden yaptırırım artık.

Popişkodan fitil koymanın da psikolojik zararlarından bahsediyor..
falan filan..

ha ıste.. o mesele.. akvaryum balıgı yanı kısaca. herkes oyle.. ekmek bulamıyorsan pasta ye olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…