ayçacım neden canım sıkkın, 3. şahıslar yüzünden tam bitti hallettik dediğim sorunlar hoop yeniden kucağıma konuveriyor. artık başetmeye çalışmıyorum iyice çekildim kabuğuma. sorunlar benim dışımda aslında uzun zamandır ama beni içine almaya calışan kocaman bir kaynana ve onun aptal oğlu var. sonum hayır olsun artık ne desem boş anladım.
derYAcım sakın alınma bana amaa ben ii durumdaymışım demem için mustinin tubanın yaşında olması lazım senin durumun benden gerçekten ii nie dersen tuba seni anlıyacak durumda yani şöle diim yusuf ağlarken tuba senin üzerine gelmio yada kzım 2 dk oynat deme imkanın var vee bazen öle bi oluyorki yiğit ağlıo musti ağlıo bölee yeterrr die bağrasım gelio çünkü ikise de bebek senin okadar avantajın varki eğer musti 2 saat kreşe gitse ben bu duruma gelmem ama senin tuba okula gidio bu bile ii bişi gerçekten benim arkadaşım var oğlu 5 yaşında 2 oğlu mustiyle o bile dio ben seni anlıyamam bizimkide yakın ama ümitin 5 yaşında olması bile bana yetio dio onun için ben iimişim demem için 2 bebişimin biri çocuk biri bebek olması lazım ama benimkinin 2 side bebik
ayçacım 3. şahısı 18 aydır görmüyorum konuşmuyorum hayatımda değil, dediğin gibi oğlu işin içinde ama dönüş olmayacak bunu bildiği için kadın huzur bozmaya devam ediyor. benimle işi yok huzursuz olmamızla yakından ilgili. bugün gittim yine doktora ilacımı değiştirdi efexor'la sürekli uyuyorum. ne zaman sıkıntılar boğsa kaçış yolum uykudur zaten. şimdi akşam 9 da alple bi yatıyorum bi daha kalkmıyorum.
Alpimin burnunda iz kaldı çok üzülüyorum o güzel burnuna baktıkça, Allah beterinden korusun diyorum. oğlumun nasıl düştüğünü de daha geçen ay öğrenebildim bu arada söylemeyi unuttum sanırım bana eşiğe çarptı demişlerdi. yengemin karşı komşusuna kahve içmeye gitmişler koltuk kenarlarında olur ya sivri aqhşaplar, yengesine koşarken oraya çarpmış yavrum.
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
annem başkasının evine götürdükleri için kızacağımı düşünmüş nedense canım
Evrim anne mi dedi. Ben de istiyorum ben deee. Ben duyarsam o kelimeyi düşüp bayılacam kesin..
Geçen ağlıyo bizimki baba baba diye, uleyn dedim çocuk dediğin anne anne diye ağlar.. hain evlat, gece uyutmadı beni zaten, poposundan ısırmak suretiyle intikam alıcam kendilerinden hele bi eve gideyim.
hayırlı olsun arkadasım.. demek 33 yasında nası yurt dısına cıkmazsın ha.. :)) ne enteresan ınsanlar var yaa.. ınsanoğlu cıns cıns, nerede yasıyormus arkadas.. sankı avrupa ulkesıyız.
adam çok samimi söylemişti Evrim, çünkü hayatı çok farklı yaşamış, zenginlik bolluk içinde çocukluğu gençliği yaşlılığı geçmiş, canı sıkıldıkça yurtdışına gidermiş...
ama etrafında neler olup bitiyor ona hiç dönüp bakmamış mı acep değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?