2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatma bende biliyorum ec ey bende denedim uyanınca yedirmeyi kusmustu birkaçkez dahada asla denemem

ev olayı niye gerdi kizginsin ?

hayırdır eşinle mi anllaşamıyorsunuz ev seçimi konusunda

ece sadece uyanırsa meme der onun dışında mama vermek hiç aklıma gelmez ama uyardığın iyi oldu canım

Bugun dıyetısyene gıtme gunum ıdı. bır haftada 1 kılo 100 gram vermısım.. begendı performansımı. pilatesin ciddi ciddi ise yaradıgını hıssedıyorum. umarım hazırana kadar bu işi bıtırebılırım. Resmen öğrenci gibiyim.. yedıklerımı yazıyorum.. degısımlerını dıkkatle takıp edıyorum. Umarım sonuna kadar boyle gıder. baslarda bıraz hızlı gıder,beklıyordum.. sonuna kadar bı tatsızlık cıkmadan oyle olur umarım.

gece neden mama veriyosunki??şaşırdım açıkçası artık gece mama yermi bu bebekler yahu daha doğrusu artık çocuk sınıfına girecekler süt falan içirdim desen anlıyacağımda mama zamanını çoktan geçtiler

senin adına hem üzülüyorum hem seviniyorum ve sana inanıyorum azimle duvarı delecen

Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330

NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
oiyyyyyyy yesinler seniiiiii!!!!

normal heralde ya, 2 yaşına yaklaşıyorlar.

günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
aaaa, öyle bişey oluyo mu bu aşıdaa! şimdi nasıl? geçmiş olsun..

maşallah maşallh. yüzü ifadesi çok değişmiş ama..

maşallah! çok güzeller bu kuzular nur yaa!!

gazan mübarek olsun arkadaşım..

ya ben de bağırıyorum ara sıra.. çok üzülüyorum sonra ama sabrım taşıyor bazen. belki de ben sabırsızım bilemiyorum... ama bunu mutlaka törpülemem lazım, da nasıl olacak onu bileiyorum...

barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
ooohhhh missssss!!!! çok sevindim canım.. güzel güzel gez. berke de gelecek mi? magnet kolleksiyonuma senden de katkı olcek!!!

geçmiş olsuuuunnnnn!!!

vay beee ecoşa bak sennn!! akıllı kızım benim! oooh bi de kıbrıss! süpperr!!

ah canım ya çok geçmiş olsun..

ne sağlık sorunu nurdancım ya? kötü bişey yok umarım...

burdan da kutliyim canım. hayırlı olsun!

süper! hayırlı olsun buketcim! sedacım senin de iş teklifin hayırlı olsun. inşallah herşey gönlünüzce olur.

biz de dün ece eşim ben bir kebapçıya gittik ama Ece ile gittiğimiz için kebap buz oldu diyebilirim ayrıca açıklamalarda ardı ardına sıralandı yok efendim tüketim toplumu haline gelmişiz doğumgünü evlilik yıldönümü neyseymiş ama sevgililer günü sadece ticaret kaygısı için yapılıyormuş vs hiç cevap vermedim bugün pasta geldi akşam eve götüreceğim
yüzünün halini merak ediyorum gerçekten
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

hepsinde cevap kabiliyeti çok iyi durumda ne diyeyim

Ece yüzümüzü tırmalıyor

Hayırlı olsun çok sevindim senin için ve ailen için

olsun yine de düşünüp elinden geleni yapmışsın[/QUOTE]
pasta çok güzel..

ah canım benim....gece uykuları nasıl esra?

haydaa.... geçmiş olsun kuzum ya! reflülü kişilerin yastıklarının yüksek olması gerekiyor diye biliyorum.. doktorun söylemiştir muhtemelen..

süper.. tebrikkssss...ama en zoru korumak evrim... benim diyetisyen bitti biteli zorlanıyorum yine korumakta.. her hafta gidiyodum bende. o süper bi motivasyon oluyor. ama şimdi fena. naapsam bilemiyorum. halbuki yeme düzenim değişmedi ama arada dışarda yemekler falan bozuyor işi.. toparlanmam lazım tez elden..

ya elektrikli süpürgemiin süpüren kısmı iyice ortadan ikiye ayrıldı. (gülistan iyi bilir, bizdeyken çağan vazo kırdı süpürelim derken ayrıldı başlık, uğraştık takamadık, sonra başlığı çıkarıp direk hortumla süpürdük filan) her seferinde vidalarını açıp içine sokup kapatıyoruz. haliyle doğru düzgün süpürmüyor. başlığını değiştirebilirim aslında ama hazır böyle bişey varken sulu olanlardan almak istiyorum. thomas genius s1 eco indirimde şimdi çok iyi bir makine ullananlardan biliyorum ama indirimli hali bile 500 tl. bi de arnica bora diye bişey gördüm reklamlarda ondan da baya memnun insanlar o da 200 civarı. böyle sulu sistemli bi makine kullananınız var mı? ne önerirsiniz?

gizem arnica boranın bir önceki modelini almıştım geçen yıl, canavar gibi çalışıyor ben cok memnunum tek sorun uçak gibi ses çıkarması. ama tüm sulu süpürgeler böyle mi bilemiyorum.

GÜNAYDIN
ece nin videolar çok güzel ben susam olayına bittim
1 gece önce Ece ye muz ezmiştim çatalla ezip yediriyorum illa ki eline kaşığı istedi ve muzun yarısını kendisi yedi kaşıkla öyle mutlu oldum ki muz kaşığa yapıştığı için dökülmüyor etraf da batmamış oluyor

Ecenin kolbastısına ve fotolara bayıldım, maşallah canım benim.

Kuzeye de kocaman maşallah mışıl mışşıl uyuyor.

O işi bir kere yaptım, akşam yemek yemeden uyumuştu, gece 12 de kalktı. Ben de aç diye mama verdim, uykusu iyice açıldı sabah 5 e kadar beni mahvetmişti. Bir daha mı aslaa. Yemeden yattığı zaman mama vermiyorum artık.

Ece ve Ada maşallah maşallah nasıl da güzeller
insanın içi açılıyor baktıkça

Elektrik süpürge de ben sulu sistem kullanmadım.
Evde geçen sene aldığım Simens XS dino var ama çok iyi çekiyor tavsiye ederim hem de çok küçük,hafif ve rahat süpürülüyor.Benim eskisi Philips halı yıkamalı olanlardandı hem hantal hem de iyi çekmiyordu.

Arkadaşlar, geçmişe bakamadan atlıyorum ama bişey sorucam

Rüzgar az önce aşısını oldu. Ama bacaktan yaptılar, bir de ağızdan bişey verdiler. . Sonra hatırladım burda yazılanları. Kolda şiş kızarıklık oldu falan diye yazılmıştı. Yanlış aşı yapılmamıştır değil mi, yeni bir sağlık ocağıydı gittiğimiz (taşındığımız için), ilk kez gittik, abuk sabuk bir yerdi. Bütün bebiklere koldan mı aşı yapıldı... kestane kebap acele cevap:)

korkmana gerek yok
bacaktan aşı ve ağza damla
bu arada sen nereye taşındın ben duymamışım

ayça bizde daha yaptırmadık aşısını ama bi kaç kişi ağızdan verildi diye yazmıştı için rahat olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…