hem işte bazı durumlar hem de şu ev alma işleri beni öyle gerdi ki. kızgınım, kırgınım, gerginim.. ya çok kötüyüm. heryerim ağrıyor. midem fena. vücut heryerden tepiyor psikolojik olarak. nasıl atlatılır ne yapılır bilmem...
dün yiğit onbir gibi uyudu. oniki gibi de ağlayarak uyandı. bir baktım ki kaka yapmış kokuyor. herhalde ondan uyandı dedim. neyse değiştirdim bezini. azcık uyanır gibi olunca hadi dedim kalmışkan mama da yedireyim. demez olaydım. mutfağa götürür götürmez sen bi ağla bi ağla. ama nasıl. hemen döndüm odaya. yemez imkanı yok. geri uyutayım dedi. salla salla uyumadı. kendi de sinir oldu. uyumak istiyor ama uyuyamadı. anneme verdim. üçte uyumuş. üçe kadar hep ağladı mızlandı. deli etti. bi daha uyanınca mama yedirmek mi? asla!! hemen geri uyutmak lazımmış. acayip ders oldu. aklınızda bulunsun arkadaşlar. gerçi hepsi aynı olmayabilir ama benim fena ağzım yandı. bu ikinci yaşayışım çünkü.
dün yiğit onbir gibi uyudu. oniki gibi de ağlayarak uyandı. bir baktım ki kaka yapmış kokuyor. herhalde ondan uyandı dedim. neyse değiştirdim bezini. azcık uyanır gibi olunca hadi dedim kalmışkan mama da yedireyim. demez olaydım. mutfağa götürür götürmez sen bi ağla bi ağla. ama nasıl. hemen döndüm odaya. yemez imkanı yok. geri uyutayım dedi. salla salla uyumadı. kendi de sinir oldu. uyumak istiyor ama uyuyamadı. anneme verdim. üçte uyumuş. üçe kadar hep ağladı mızlandı. deli etti. bi daha uyanınca mama yedirmek mi? asla!! hemen geri uyutmak lazımmış. acayip ders oldu. aklınızda bulunsun arkadaşlar. gerçi hepsi aynı olmayabilir ama benim fena ağzım yandı. bu ikinci yaşayışım çünkü.
Bugun dıyetısyene gıtme gunum ıdı. bır haftada 1 kılo 100 gram vermısım.. begendı performansımı. pilatesin ciddi ciddi ise yaradıgını hıssedıyorum. umarım hazırana kadar bu işi bıtırebılırım. Resmen öğrenci gibiyim.. yedıklerımı yazıyorum.. degısımlerını dıkkatle takıp edıyorum. Umarım sonuna kadar boyle gıder. baslarda bıraz hızlı gıder,beklıyordum.. sonuna kadar bı tatsızlık cıkmadan oyle olur umarım.
oiyyyyyyy yesinler seniiiiii!!!!Eki Görüntüle 138332 Eki Görüntüle 138331 Eki Görüntüle 138330
NURCUĞUM İSTEMİŞTİ.. daha yeni nasip oldu. Tusi babadan secmeler..
normal heralde ya, 2 yaşına yaklaşıyorlar.maşallahhhh Tusi ye
günaydın
size birşey sorumcam
Ece çok yaramaz oldu ya ilgi üstünde olmayınca yani 5 dk onunla ilgilenmiyor olalım başlıyor bağırmaya bir de diş fırçasına taktı kendisininki bütün gün ağzında bir de banyo kapısına vuruyor bizimkini de istiyor
bir çare söyleyin bana
fırın çamaşır bulaşık makinası hepsini çalıştırıyor
aaaa, öyle bişey oluyo mu bu aşıdaa! şimdi nasıl? geçmiş olsun..günaydın..
cuma günü aşımızı olmuştuk..ama yusufun kolu şiş ve kızarık...(
maşallah maşallh. yüzü ifadesi çok değişmiş ama..ilk resim bugüne ait...uyuduğu resim 1 ay önce çok hastayken kardaki resim kırşehire giderken..diğeride bu ay başında kucağımda otururken..
Eki Görüntüle 138485 Eki Görüntüle 138486 Eki Görüntüle 138487 Eki Görüntüle 138489
maşallah! çok güzeller bu kuzular nur yaa!!
gazan mübarek olsun arkadaşım..bir ay boyunca fire verebilecegım bir günüm bile yok.. sıze yazabılecegım artı bısı yok.. hanı aslında hepımızın bıldıgı seyler.. degısım kagıdı guzel.. neyın yerıne neyı yıyebılırsın dıye.. ole ıste.. bugun bır ıskender yıyeyım dıorum aksama.. cunku doner de yasak.. o yasak bu yasakk.. sen yasak ben yasak.. benı yak kendını yak herseyı yak..
ya ben de bağırıyorum ara sıra.. çok üzülüyorum sonra ama sabrım taşıyor bazen. belki de ben sabırsızım bilemiyorum... ama bunu mutlaka törpülemem lazım, da nasıl olacak onu bileiyorum...şu aralar yiğit sinirlerimi çok zorluyor. yani çoğu kez bağırıp çağırmamak için kendimi zor tutuyorum. arada sesimi yükseltiyorum hatta eşim uyarıyor hemen. sizlerde de böyle oluyor mu? ben mi çok sabırsızım
ooohhhh missssss!!!! çok sevindim canım.. güzel güzel gez. berke de gelecek mi? magnet kolleksiyonuma senden de katkı olcek!!!barcelona rezervasyonunu yaptıkk ohh çok sukur insallah kismetse nisan da gidiyoruz çok heyecanlıyım çocuk gibi :))
geçmiş olsuuuunnnnn!!!oyy oyy saglık ne muhim zenginlikmiş ayy fenalardayım.
aydındaan bana bulaştı yatıyoruz karşılıklı.afik babannede yukarda yengesinde takılıyor arada emmeye ve uyumaya geliyor.nasıl hissediyor bu sıpalar ya bensiz uyumaayan babyim babannesinde 5 dkda uyudu.
neyhsem uzun lafın kısası yokum bi süre:)
fis fenciye gülerken karnım agrıdı.
etlerim fena dövülmüş gibiyim ya güldükçe çok fena oldu yaa
vay beee ecoşa bak sennn!! akıllı kızım benim! oooh bi de kıbrıss! süpperr!!dun aksam ece bizi nasıl mutlu ettiii anlatamam
normalde salonda tavan lambalarını yakmıyoruz abajur var iki tane onları kullanıyoruz ece ye yemek yedirirken ben tavandaki avizeleri yakıyorum aydınlık olsun tam diye ece bu repligi ogrendi tabi ısıgı yakınca mama diyor vs dun aksam ibo geldi kıbrısa yer ayırtmıs haftasonu için hep istiordum ben ve bir gorumcem kumar oynamaya eskiden giderdik ama bebek hamilelik vs yillar oldu tabi
neyse ece 16,30 da meyva yemisti saat olmus 7 biz netten otele bakıyoruz iste heyecan yaptım ece yi ilk kez annelere bırakacagız cuma aksam gideceğiz vs unuttum ben kızın yemegi gecikti saat 19,30 falandı bu gitti isikları yaktı mama sandalyesine oturdu ve mama mama demeye basladı allahım nasıl sevindim kosturdum hemen çorbayı isittim yogurdunu getirdim falan gık demeden yedi allahıma sukur istahımız daha iyi ve acıktımı kendide soylemee geregi duyuyor çok sukur
berkeden bunu hiç gormedim tam gu yemek verme banamısın demezdi.
ah canım ya çok geçmiş olsun..Meltem işe alıştım ama hastalık perişan etti benden Özde ye de bulaştı çok kötüydü acile götürmüşler 7 iğne vermişler antibiyotik falan bi poşet ilaç bir tanesini vurdurmuşlar kavga bile etmiş annemle deniz doktorla bir sürü olay işte içime sinmedi dün doktoruna götürdüm 40 derece ateşi vardı hemen ilaç antibiyotik 4 saat dönüşümlü ağrı kesici şurup soğuk algınlığı için iburamin falan filan işimiz zor yani benimde burun fışır fışır bir poşet ilaçta ben kullanıyorum o gece ağladım annemde kaldı Özde kendime hayrım yokken Özde ye bakamazdım annemde kaldı o da anne anne diye inliyor deyince gözyaşları şelale oldu( İyice bulaşmasın diye yanıma almadım ama ii işten geçmiş fena kapmış şifayı (
Doktordan dönüşte sarıldı yol boyunca baygın gibi inleye inleye getirdik anne anne diyor bırakacağım diye sıkı sıkıda sarıldı...
Evrim diyetisyen çok para ya şimdi 64 müsün sen? Anne diyen Tusinin dillerini yerim maşallah...
Elif gırtlakla oradakileri nasıl zayıf kalıyorlar sinir bir durumBizim ortağın eşide 173 boy 55 kilo ay kilo alıcam eşim kızacak diyor
Esrako ne güzel yurtdışı hayallerin gerçek olacak bende istiyorum bendeEcoş a maşallah demek yemek saatini kendi anlatıyor artık :))
Pervin ohhh keyfinize diyecek yok bende orada olmak istiyorum bendeee
Güli sanada eşinede çok geçmiş olsun anlayabiliyorum durumunu geçen eve gittim akşam 4 te yattım ertesi sabah 8 e kadar o ara saç bandım sıkmasına rağmen dermanım yoktu ki çıkartayım elim kolum kalkmıyordu
Gülizim şu kayınvalideni var ya ne yapmalı ya uzun burunlu her şeye sokmasa burnunu olmaz.. Allah kolaylık versin bizde de karıştı bir ara durumlar farklı sayılmayız aslında...
Sibel uyku sorunu bizde de yok değil yani he gece illa ki kalkar yanımıza alırız ondna kaptı ya benden cadıBirde elini omzuma atar nenniiii der....
Nur durumun cidden çok zor en başından beri diyoruz temizlik için kendini heba ediyorsun pis ol demiyorum ama çok takma temizlik bitmez ki hiç... Yaavruların ay parçası özelikle Yiğit in yeni hayranıyım gözlere maşallah
Fatma gönlüne göre bir ev bulursun inş.
Tusi me ve ağır abim Yusufuma maşallah... Birde eski yeni arkadaş kimdi cambaz maşalah kızına :))
Bu kafayla bu kadar öpüyorum kocaman hepinizi çok yazamasamda Özlem takipte
ne sağlık sorunu nurdancım ya? kötü bişey yok umarım...Ben geldiimmm...
uzun zamandir giremedim saglik sorunlariyla ugrasiyorum, gecen haftada kocam burdaydi , oncesinde ben gittim bruksle bikac gun, sonra bu sorunlar cikti derken, birde ustnune teomanin problemleri birde is ve izmir istanbul arasi mekik, firsatim kalmadi sizlerle koklasmaya.. gecen sene ne iyiydi ya..
ozledim hepinizi bilesiniz...
burdan da kutliyim canım. hayırlı olsun!bu arada kendimden bi haber veriyim çook önceden iş için başvurduğum bir yer sınava çağırıyo çok iyi bir firma ve çok iyi bir refaransla başvurdum. bakalım ne olucak orası olursaşu anki işimden çıkarım.
süper! hayırlı olsun buketcim! sedacım senin de iş teklifin hayırlı olsun. inşallah herşey gönlünüzce olur.Selamlar sevgiler tüm dostalara...
Kandiliz kutlu dualarınız kabul olur inşallah.
Çok güzel bir güne uyandım ben de bu sabah.
Seerni sen de bir iş görüşmesine gidecekmişsin hayırlı olur dilerim.
Sibel sınavı kazanmış çok sevindim.
Ben de uzaktan eğitim veren bir üniversite ders teklifi aldım bu sabah, çok sevindim evden haftada bir saat çalışacağım ve devlet üniversitesinde bir dönemde kazanacağımı bir ayda veriyorlar nerdeyse.
Özlem geçmiş olsun daha iyisindir inşallah.
Evrim Kuzy nin deri ceketli resimlerine bittim maşallah maşallah çok tatlı.
Damla hocam çok sevindim sonuçlarına, geçmiş olsun.
Nurdan gelmiş gitmiş özledik seni Teo yu resimlerini de bekleriz.
Nurrr en kısa zamanda bir yardımcı bulmanı canı gönülden dilerim. Yaşadıklarında çook haklısın ve ipleri biraz gevşet hem kendin hem de çocukların için. Bırak biraz dağınık biraz kirli lekeli kalsın ortalık. sadece çocuklar bile çok fazla iş zaten. Böyle düşündüğün yükün ağır geldiği için de hiç kendini suçlama, ben bir çocukla bazen çıkmaza giriyorum.
ah canım benim....gece uykuları nasıl esra?bugün 4. günümüz oğlum simge misali mağdurumda mağdurum şeklinde dolanıyor ortalıkta elinden en sevdiği oyuncağı çekip aldım o ağladı ben ağladım göğüslerim şişti patlama noktasında psiklojim yahodan farksızzz kabus dolu günler geçiyor ama bunuda atlatacağız hayırlısı ile(
haydaa.... geçmiş olsun kuzum ya! reflülü kişilerin yastıklarının yüksek olması gerekiyor diye biliyorum.. doktorun söylemiştir muhtemelen..emzirmeyi keseceğim yoktu neden kestim??
geçen hafta doktora gittim midemdeki ağrılar sancılar yanmalar için endoskopi istedi
o ayrı bir kabustu uyuştum ama midemde gezen hortumu hissettim resmen
sonuçlar hiç iç açıcı değil midemde mikrop çıktı ve ileri derecede reflü çıktı
ayrıca kan tahlili yaptırdım iltihap ve kan çıktı
şaşırdım kaldım bir anda bu kadar olumsuz sonuç alınca
bir yığın ilaç verdi 3 çeşit antibiyotik şurup ve mide hapı ve dedi bu tedavi sürecinde emzirmeniz imkansız dedi ya tedavi uygulanmayacak ya memeden keseceksiniz dedi
tabii mecburen kestim yoksa keseceğim yoktu her şerde bi hayır vardır misali
iki hafta sonra tekrar endoskopiye gireceğim(
rabbim dermansız dert vermesin
süper.. tebrikkssss...ama en zoru korumak evrim... benim diyetisyen bitti biteli zorlanıyorum yine korumakta.. her hafta gidiyodum bende. o süper bi motivasyon oluyor. ama şimdi fena. naapsam bilemiyorum. halbuki yeme düzenim değişmedi ama arada dışarda yemekler falan bozuyor işi.. toparlanmam lazım tez elden..Bugun dıyetısyene gıtme gunum ıdı. bır haftada 1 kılo 100 gram vermısım.. begendı performansımı. pilatesin ciddi ciddi ise yaradıgını hıssedıyorum. umarım hazırana kadar bu işi bıtırebılırım. Resmen öğrenci gibiyim.. yedıklerımı yazıyorum.. degısımlerını dıkkatle takıp edıyorum. Umarım sonuna kadar boyle gıder. baslarda bıraz hızlı gıder,beklıyordum.. sonuna kadar bı tatsızlık cıkmadan oyle olur umarım.
Arkadaşlar, geçmişe bakamadan atlıyorum ama bişey sorucam
Rüzgar az önce aşısını oldu. Ama bacaktan yaptılar, bir de ağızdan bişey verdiler. . Sonra hatırladım burda yazılanları. Kolda şiş kızarıklık oldu falan diye yazılmıştı. Yanlış aşı yapılmamıştır değil mi, yeni bir sağlık ocağıydı gittiğimiz (taşındığımız için), ilk kez gittik, abuk sabuk bir yerdi. Bütün bebiklere koldan mı aşı yapıldı... kestane kebap acele cevap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?