2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

her kakasında yıkıyorum ben..yani biz..

hatıra öle diyosunda biz hayatımız boyunca bezle dolaşmıyoruski onlar doğdukalrında hep bezli ..ha çok hoşuna gidyo tmm ama ya gaz olayı banyodan banyoya aldığı hava yetsin ona bide altını temizlerken..tabi sıcak olsa kalsın dicem ama benim bebe gazwomen

neva'dan yüksek çözünürlüklü türküler

yerım nevayı yaa,bakıslara bak hele
buda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan

süper yaa,cok tatlı bı oğlusun var esracım kocman maşşalah diorum
Buyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3

maşşalah buse ye,gözlerı cok güzel,degısık bı göz yapısı ve bakısları olcak galıba.ama sana benzmıyo buse dımı burcu.yada benmı benzetemedım

bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)

evrım yaa cok tatlı kuzeyyakıllı akıllı bakıyo maşşalah,maşşalah buyumuste küçülmüş bı havası var.
sarılarda pek yakısmıs kucuk hanıma maşşalah

ahanda Yusuf bey

keltoş oğlum benim

yusufda cok buyumus maşşalah yusufa.uzun zamandır hıc bırını görmemıstım kocaman olmus hepsi

Kızlar ya sayfayı katlettmıs bulunuyorum ama napım hepsi co güzeller.denk geldıgım resımlere yaptım yorumlar,daha emınım cok rsım vardır ama gecmıse ancak rast gele bakıyorum.hangın rsım denk gelırse dıe.ama taze burcumun oğluusunu göremedım.emınım oda cok büyümüştür

bu gaz olayı biraz da yapısal bir şey galiba ben 40 ı cıkana kadar hergun yıkadım şimdide haftada 3 kez yıkıyorum nadiren 2 oluyor bu.altını havalandırmaya gelince şu an bie oğlum köşe.ama maşallah gazlanmadık hiç.yani nadiren oldu oda benden geçmiştir herhalde.eh o kadar bizde gazlanıyoruz değilmi?

Kuşanalım güzelim, buyurÇok üzgünüm çoookGerçi fikirlerimizin o kadar zıt olduğuna inanasım gelmiyor. Muhtemelen derdimizi anlatamıyoruz:uhm:

bence de a.s

tazem o kitap olayı süper dimi elif sağolsun
ntdenmi aldın nerden aldn kitabı?

yok kuşum, benim İstanbul'da çok yakın 3 arkadaşımın eşleri arka arkaya doğum yaptı. Yakın da oturuyürdük biliyünnü? Bu oyun halısıymış, kitapmış, ıvır zıvır şeyleri onlarda yakınen takip etmişliğim var. Zaten aklımdaydı, bi bebe mağazasından aldım geçen gün.

ahanda bombardıman geliii çok dakik bu velet yaaa :lepi:

doruk'um da maşallah çok dakik sıçızlar. Vaktini geçerse dertler derya olur kaydirigubbakcemile3

Eee, tamam işte ben de aynı böle düşünüyorum. Ne tatava yapıyon ağlatçam çocuğu diye??

Şaka bi yana, Onur'un halası (bekar) ve bir evlat edindi. Etraftan "çocuğu ağlatıyor" demesinler diye hiç ağlatmamaya özen gösterdi. Şimdi çocuk oldu bir canavar kötükedihüso hem de kız çocuğu, tövbe yarabbim bu kadar mı sevimsiz olur? elbette "ağlatmayacağım" diye çocuk büyütülmez. Demek istediğim; uyutmayı öğreteceğim derken ağlama süresi baz alınmamalı. Elbette sıpalara hareket alanı bırakacağız. Ona bakarsan ben de kucağıma çok fazla almıyorum Doruk'u (bir rahatsızlığı yoksa) hatta her şey yolundaysa kucağımdan bıraktığımda ağlıyorsa bırakıyorum 1-2 dk ağlasın. sesini yükseltsin. kendini keşfetmeye de ihtiyacı var uyumayı başka türlü öğretirim ben ona, ama ağlama süresi çok gaddarca geliyor.

işte şevvalimizzz
umarım olmuşturrrr

hey maşallahhhh sıpaya bakınnn, ıssırırım ben bunu opuyorumnanaktan

valla ben hergün değiştiriyorum ama pijama olayna başlamadım henüz.

Eeee, kılıcımı kuşandım bekliyorum:umursamaz:
doruk faktörü

eveet ayynen...

yok kelebeğim iyi oldu bende kaç zamandır kk ya giremiyorum bende görmüş oldum maşallah hepsine ne kadar buyumuşler gerçekten.yahyanın saçlarına maşallah benimde kel bir oğlum var.

bir de yarın geçmişi okuyanlar olacak..neyse başım çok ağırıyordu..saroştum hatırlamıyorum derim..ne oliyii bağa yaaa

uleenn yatmami mi beklediniz cosmak icin, kaynana da uyumadi zaten, sikildim dun gece..

oğlumun kafas cok kruyor hele konyaya geldiğimden beri asırı kabuklanma oluyor cildi çok kuru birde buranın havası kuru olunca.ne yağacağımı bilmiyorum bir turlu düzelmedı.bebe yağıda sürüyorum ama yok geçmedi.napabilirim kızlar bilen varmı?

canım benım kızımında cıldı cok kuru.yüzü bıle zaman zaman kuruyup pullanıyor.sırtı falanda vucudu yane.doktora cok kez gıttık buyuzden bı ara cok kötüydü,seboreik dermetıt dedıklerı seyden olmustu 10 gunluk bı krem kullanmayla o gectı ama kuruluk devam edıyo.doktor hergun nemlendır banyo yagınada 4 damala bebe yagı damlat dedı.,bırde doktor sey önerdı banyo yaptırmadan yarım saat kadar önce ılık zeytınyagıyla vucuduna masaj yapıyorum.kafasınada sürüyorum banyodan sonra konakrı yumusuyor ve taragıyla hafıfce tarayarak arındırıyorum kafasını

minişim ne demek taş attım kolummu yoruldu sen daha sık gel buralara yeter ben ekleirm istedğin kadar foto

bugün cmtsi gezmeye gitmişlerdir
bende dürtmeler sonucu mamiyi akşam dışarı çıkarttırıcam pehhh

minişim ne demek taş attım kolummu yoruldu sen daha sık gel buralara yeter ben ekleirm istedğin kadar foto
saol şekerr :1hug: valla buralardayım inşallah.yakın zamanda pc yıne işyerınde lazım olabır eşime ama kısa sürelı.onun dısında buralardayım inş.annemdeyken cok rahattım valla.ohh yemekler yapılıyo temızlık derdım yok.baya alıstım rahata.ama nekadar rahat olursa olsun yınede kendı evımı cok aradım.en rahatı kendı evım valla.aman annem duyması darılıverır :))
bugün cmtsi gezmeye gitmişlerdir
bende dürtmeler sonucu mamiyi akşam dışarı çıkarttırıcam pehhh

ohh gezın gezın.bizde belkı aksam üstü cıkarız kocısle.bakalım işi bıterse

salı gunu doktora gideceğiz o zaman söyleyimde banada versin o kremden.yağ olayını hep kullanıyorum zaten ama kafasındakı o kabuk hiç gitmiyor.gitsede tekrar olusuyor.

pöffffff kafamı bozuyor bu bebe bez yetişteremiyorum resmen daha 1 saaty önce aldım şimdi gene yaptı.galiba hep acık kalmak istiyor.

salı gunu doktora gideceğiz o zaman söyleyimde banada versin o kremden.yağ olayını hep kullanıyorum zaten ama kafasındakı o kabuk hiç gitmiyor.gitsede tekrar olusuyor.

canım ama şevvalın alnı ve kulakları cok kötü olmustu.sarı sarı kabuk oluyodu.tek kuruluksa oğlundakı krem vermez sanırım.ama işine yarıycaksa ilacın adı hipokort.bıze cocuk cerrahıydı sanırım seboreik olmus ama cıldıye bı baksın oda teyıt etsın dedı.cildiye doktoruna gıttık bızde.kremı o yazdı.hemde içim rahat etsın bakalım one dıycek dıe merak etmıstım.şükür o kabuklar gectı ama kafasında hala konak var.bende soyuyorum temıslıyorum,doktor zamanla gecıcek bunye yapar dedi.sadece kabuklar cok kalınlasmadan yaglayıp yumusat ve arındırabıldıgını arındır kafasından dedı

bizdede sarı kabuk oldu şimdi yağ sürdüm akşama yıkayacağım.geçiyor gibi oluyor ama 1 gun sonra yıne esksi gibi oluyor.kulaklrında yok.oladı hiç.

kaka yapıyor tabi.uyanık kalırsa sıksık yapıyor ama gece uykusuna yatınca sabaha kadar yapmyor.sabah bezi fena dolduruyor.gunde 5 sefer kakasını yapıyor bazen 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…