nasıl yani..her alt açmada popsyumu yıkıyosunuz..ghünde kaç kes açtığımı saymadım amaçoktur herseferinde yıkanırmı yaw...ıslak mendil kullanmıyorum bende yıkıyor sayılırım pamuğu bol sulu şekilde üsten aşaya doğüru siliyoırum iice sonrada kuruluyorum...herdefasında bunu yapıyorum ama...ıslak mendili eşim kullanıyo ben yoksam pamukla yapamıyo veya dışardaysak ıslak mendil hiç istemesemde
yerım nevayı yaa,bakıslara bak hele
süper yaa,cok tatlı bı oğlusun var esracım kocman maşşalah diorumbuda ailenizin fotoğrafçısı esradan düşük çözünürlüklü türküler opuyorumnanaktan
maşşalah buse ye,gözlerı cok güzel,degısık bı göz yapısı ve bakısları olcak galıba.ama sana benzmıyo buse dımı burcu.yada benmı benzetemedımBuyurun benden de mesaj kaygılı bir fotokaydirigubbakcemile3
evrım yaa cok tatlı kuzeyyakıllı akıllı bakıyo maşşalah,maşşalah buyumuste küçülmüş bı havası var.
bu da çözze çöze bu kadar mı çözdürdün diyen Kuzi nin bakısları :)
sarılarda pek yakısmıs kucuk hanıma maşşalah[/URL]
ahanda Yusuf bey
keltoş oğlum benim
Kuşanalım güzelim, buyurÇok üzgünüm çoookGerçi fikirlerimizin o kadar zıt olduğuna inanasım gelmiyor. Muhtemelen derdimizi anlatamıyoruz:uhm:
tazem o kitap olayı süper dimi elif sağolsun
ntdenmi aldın nerden aldn kitabı?
ahanda bombardıman geliii çok dakik bu velet yaaa :lepi:
Anlaşıldı bu işe bir açıklık getirmem gerekecek. Zira sizin nazarınızda sadist anneye dönüşmek istemem:umursamaz:
Kızım her ağladığında mutlaka yanına giderim. Gidilmeli de kendini güvende hissetmesi açısından. Giderken de derdinin ne olduğunu anlamaya çalışırım. Açlık zamanları bellidir. 1,5-2 saatte bir meme ister ve uykudan her uyandığında. Nadiren uykudan gaz sancısıyla uyanır. Gazını çıkarıp tekrar uyumasına izin veririm. Her sabah uyandığında mutlaka onu yatağından alıp bizim yatağa yatırırım ve egzersiz yaptırırım. Altını değiştirirken, emzirirken, egzersiz yaptırırken sürekli konuşurum. Kucağıma aldığımda da sarabildiğim kadar sararım kuzumu. Kollarını bacaklarını yüzünü kendime yakın tutarım ki iyice kokumu alsın. Buraya kadar sanırım herkes benzer şeyler yapıyor. Şu dönemde zaten her ağladığında sarılıyorum ona. Daha çok küçük. Birkaç ay daha bu şekilde devam edeceğim ama sonra yavaş yavaş alışkanlıkları oturacağı için biraz daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Yine onun iyiliği için. Ben çalışan bir anneyim. Şu anda farketmiyor evden gittiğimi ama farkettiğinde ne olacak? Kendime aşırı bağımlı, omuz askısına dönmüş bir bebeğim olursa onu bırakıp okula gittiğimde kendini nasıl hissedecek? O ana kadar oluşmuş olan güven duygusu zarara uğramayacak mı?
Uygun zamanı geldiğinde çocuklarımız mutlaka bazı alışkanlıklar edinmeli. Bizim hayatımıza uyum sağlamaları ve rahat etmeleri için gerekli bu. İstediği her anda beni yanında bulamayacak kuzum. Keşke bulsa:gitme:Sonradan daha büyük travma yaşamaması için ufak ufak herşeye alıştırmalı. Tabii zamanı gelince. Hadi bırak saatlerce ağlasın nasıl olsa kendisi susar demiyorum kısaca
işte şevvalimizzz
umarım olmuşturrrr
kıslar bişi sorcam..ne zamanduır aklımda yaw siz gündüzleri elbise veye normal kıyafetmi giydiryosunuzda gece yatcağı zamna pijama giydiriyosunuz bebelere??? eylül hep pijamalı zatn günde 3-4 kes değiştiğim oluyo kıyafetmi dayanır ona...
doruk faktörüEeee, kılıcımı kuşandım bekliyorum:umursamaz:
kızlar sizin bebikler de şöyle mi?
Rüzgar sürekli bi ıkınma sıkınma durumunda..yani kaka ıkınması gibi dğil de..geriniyo , kendini topluyo felan..öle bi derdi de yok..her daim ıkınıyo..gazı da yok..neden hep böle anlamş değilim..büyüme çabası mı acaba
bir de yarın geçmişi okuyanlar olacak..neyse başım çok ağırıyordu..saroştum hatırlamıyorum derim..ne oliyii bağa yaaa
oğlumun kafas cok kruyor hele konyaya geldiğimden beri asırı kabuklanma oluyor cildi çok kuru birde buranın havası kuru olunca.ne yağacağımı bilmiyorum bir turlu düzelmedı.bebe yağıda sürüyorum ama yok geçmedi.napabilirim kızlar bilen varmı?
saol şekerr :1hug: valla buralardayım inşallah.yakın zamanda pc yıne işyerınde lazım olabır eşime ama kısa sürelı.onun dısında buralardayım inş.annemdeyken cok rahattım valla.ohh yemekler yapılıyo temızlık derdım yok.baya alıstım rahata.ama nekadar rahat olursa olsun yınede kendı evımı cok aradım.en rahatı kendı evım valla.aman annem duyması darılıverır :))minişim ne demek taş attım kolummu yoruldu sen daha sık gel buralara yeter ben ekleirm istedğin kadar foto
bugün cmtsi gezmeye gitmişlerdir
bende dürtmeler sonucu mamiyi akşam dışarı çıkarttırıcam pehhh
canım benım kızımında cıldı cok kuru.yüzü bıle zaman zaman kuruyup pullanıyor.sırtı falanda vucudu yane.doktora cok kez gıttık buyuzden bı ara cok kötüydü,seboreik dermetıt dedıklerı seyden olmustu 10 gunluk bı krem kullanmayla o gectı ama kuruluk devam edıyo.doktor hergun nemlendır banyo yagınada 4 damala bebe yagı damlat dedı.,bırde doktor sey önerdı banyo yaptırmadan yarım saat kadar önce ılık zeytınyagıyla vucuduna masaj yapıyorum.kafasınada sürüyorum banyodan sonra konakrı yumusuyor ve taragıyla hafıfce tarayarak arındırıyorum kafasını
salı gunu doktora gideceğiz o zaman söyleyimde banada versin o kremden.yağ olayını hep kullanıyorum zaten ama kafasındakı o kabuk hiç gitmiyor.gitsede tekrar olusuyor.
pöffffff kafamı bozuyor bu bebe bez yetişteremiyorum resmen daha 1 saaty önce aldım şimdi gene yaptı.galiba hep acık kalmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?