cevaplarımşöyleki;3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??
cevaplarımşöyleki;
biberon kullanmıyoruz
henuz bebeğim 56 gunluk rota aşısı yaptırmadım
pompada kullanmıyorum..
öperim seni şekerrrrrrropuyorumnanaktan
ne dimek canım çok yardımcı olamadım ama olsun cevaplamış oldum....opuyorumnanaktanthanks gülistan
bebiş memede geçmiş okumadan yazayım dedim. esra çok geçmiş olsun.ecişi alma hastaneye bak bissürü hastalık var. taktım domuz gribine. hastaneler mikrop yuvası
sütünü sağ sağ göndert bence. zor olcakm çok sizin için. anne kız ayrı kalmak çok zor. ama hastane ne kadar sağlıklıdır bilemem.
kasım sonu izmirdeyim. kızlar bi buluşma ayarlasak bayramdan sonra. ne güzel olur. bize gelebilirsiniz isterseniz tam bostanlı pazarının karşısındayım. yerde çok kolay.
sizin bebişler baya gelişmiş. benim kide 75 günlük ama öle aktiviteleri yok.bişi uzattığımda almıo. gözümün iöine bakıp ağlıo sadece. bi sorun mu var kızlar. yani neler yapması lazım. oynayınca bebeşimle gülüo sadece bol bol tepkisi bu. almaya çalışma tutma filan yok. olmalı mı
3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??
GCECECİLER
ESRA DİDE EVRİİM ESRA NURDAAAAAAAN
nerdesiniz uleyyyyyyynnn illa gece olmasınımı bekliosu nuz muhabbet için...
Güle güle kullanın ne kadara aldın hepsini sorması ayıp olmasın?
hihoyyytnaniknanik men oynattım seni bunla idare etsen olmamısositosositoBen bu kitaba ve telefona birde buna http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=635 içine girip oynayasım geliyo
bizimkide heç susturamıyor yaf hatta ağalamayan bebek babsının kucağında başlıyor ağlamaya oda sinir oluyor napceksek hep men ilgileniyorum ..laelaelaelaelaene yani babasımı baktalkisalkisalkisbravo valla.ı.bizimki severken alıyordu bakmasına bakamıyor bir ağlaması tuttumu napacağını aşırıyor oyalama yeteneğine sahip değil benim kociş...
:)) sağolasın kuzum yok yok kaba olmadı :))
bu arada Allah kavuştursun canımm
mıçmınızda hayırlı ossuunn opuyorumnanaktan
ohaa çok pahalıymışşşş ama harika bişeye benziyorrrr
meltemmm maşallah bebişine
ben biberon emziğini tek delikli kullanıyorum yenidoğan emziği ama bu aralar değiştirmek lazım 3. ayına giriyolar 2. aşama biraz daha geniş
rota virüsü ishal için olanmı dr isterseniz yapalım 3 aylık kontrolde geldiğinizde yaparız dedi ama ben istemiyorum yaptırmayı düşünmüyorum
göğüs pompası kullanmıyorum
mkeltem süt sağma konusunda burda bi yazı okudum.sütü sağdıktan sonra bi 5 dakka boşa çekmek gerekiyomuş o zaman azalmıyomuş ama sütü sağıp bırakırsan azalıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?