2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mkeltem süt sağma konusunda burda bi yazı okudum.sütü sağdıktan sonra bi 5 dakka boşa çekmek gerekiyomuş o zaman azalmıyomuş ama sütü sağıp bırakırsan azalıyomuş.

canım Allah kolaylık versinn
inşaallah bir çözüm bulursun tecrübeli annelere sormak lazım

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gypsyesra, başak 35+, cilgin_kedi, eeylem2007+, fasulyeko+, gelgit, glzfb+, LalEce+, norraa+, petrik+, pinky_42+, sakaleynmaster+, seerni+, tuana3434+

hey maşallah

oooooooooohhhhhhhhhhhhhhh çok kalabalığız ama ilşk fireniz olaraktan kaçıyorum ..
gececiler takımınada iyi geyikler diliyorum .................

meltem ece çok tatlı maşallah canımmm
ben rota virüs aşısı yaptırdım bence sende yaptır
diğer soruların ilgi alanıma girmiyo kaydirigubbakcemile3

ahanda gececü geyikcü gelmiş hoş gelmiş bu saatler sıkıyordur artıkın sisi .....malum normal sohbetler var mama yemiyor..
sütümmü azalıyor ...
kakaişini yapamadı kibim ...opuyorumnanaktan

güllüüümm pazar pazar ne işim var kız sende hııı??
ben ikeaya hep giderim şu akvaryumuda merak ediyorum düşünüyorum gitmeyi gelirmisin benlennn
hemide evinde yakın kocen bişi demez herhal hııı??
yahooma aldım işte oyuncaklar çeşitli yumuşak oyuncakları çok güzel oranın
yahoo çok sevii ikeayı bön bön bakıyo etrafa rengarenk ya her yer

ticker yapmayya çaılışıyorum olmuyyyooo
oluyoda profil sayfama ekliyorum ama çıkmıyo nerde yanlış yapıyorumkii

ben hep burdayım kuzum gece gündüz farketmez yaho uyuyo zaten son 4 saattir
2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı

sağol teyzesi

meltem ece çok tatlı maşallah canımmm
ben rota virüs aşısı yaptırdım bence sende yaptır
diğer soruların ilgi alanıma girmiyo kaydirigubbakcemile3

yaptırcam sanırım doktorumuz 3. ayında yapalım dedi

2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı

maşallah de yahyaya

deryam yusuf mamadamı yemiyoo kıyamam ona ben nolcek peki (

heç sorma 5 saat aç kalıyor mamayı zorla yediriyorum yapamdığım maymunluk kalmıyor ondada zorla kırk kere diliyle itekliyerek 60 ml anca yiyor yarın doktora götürecem sorunmu var mamadanmı bıktı değişemesi gerekiyordur belki sma deneyeceğim ama daha 900gr açılmamış mamız varrr :uhm:

daha önce fakir oldugumuzu söylemişmiydim sana?25tl
gideris kuzum.

ben henuz düşünmüyorum akvaryumu ama istanbul forum bi açılsın 4 gözle bekliyom. avrupanın en buyugu olacakmış ya.. düşünsenen cevahirden bilem daha böyükk olacak..

ayrıcana yahyama da bönbön bakıyo deme yahu uslu uslu duruyor benim oglum falan de.. uğraşma şu çocukla. valla senn yazdıklarını kopy past yaparım ilerde veririim ogluna görürsün bak..

maşallah maşallah.. bizimkide 1saati zor uyuyorhep salllanmak istiyor.normalde en az 2 saat uyuması gerek.uyurken bile odadan cıktığımı hissediyormu ne balıyor ağlamaya.ne ev işi ne yemek bütün işlerim çalma.

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…