2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hep burdayım kuzum gece gündüz farketmez yaho uyuyo zaten son 4 saattir
2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı
maşallah diyelim osaman ..vereliniortak
acaba normami böyle uyuması bazen kafama takılmıyo diil CADIARZU

normal a.suyku büyütüyor bebekleri maşallah de ..
benim kızımda aralıksız 4 saat uyurdu ..normal yanii

esracım demekki karnı tok. aç olsa zaten uyanır. gecen gece MehmetAkif de gece 12 de yattı ve sabah 5,30 da uyandı sadece arada oluyor.

ee senn oglun bide buyuk bizimkilerden haliyle uyuyacak tabee..bi sorun yok oglunun midesi buyuk yeterince depoluyor...

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

benide böyle rahat bi şeklide yatırsan uyurum be kuzum yastığı kucakta uyuyormuş gibi sarmalıyor çocuğu hemde ne istiyorsun kız Yahya'dan maşallah kuzuma ya maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

yerim ben onun tavukla olan muhabbetini.. oyy kuzum ya yatışa bak.kara saçlı oglum..

uyuyan çoçuk acıkmazmış annem öyle diyor onada abimi büyütürken doktoru sölemiş.gece 1 de emzir sabaha kadar uyanmaz demiş gece uykuuna yatır iyice doydukan sonra demiş.ben 3 saat uyudu diyordum acıkmaz korkma diyor.uyku ukuyu getirir hareket etmediğinden de geç acıkır demişti.ama baksana sizin bebelere kası benimki uyumuyor hiç

hihoyyytnaniknanik men oynattım seni bunla idare etsen olmamısositososito
Yok olmaz kesmedi bu oyun beni
Maşallah eceye çok tatlı
ben hep burdayım kuzum gece gündüz farketmez yaho uyuyo zaten son 4 saattir
2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı
Maşallah de yahoya huyu değişirse çocuğun görürsün gününü gece muhabbetlerini çok özlersin çok hatta gündüzleride ona göre
esrako işe başladı mı kızlar

Hayır başlamadı maalesef safra taşları harekete geçmiş 5 kasımda ameliyat olucakmış

perşembe misafirim gelicek bissürü
yarın temizlik yapıcam
çarşamda hamurişlerimi
zemuszemus

:lepi: bencede öğrensin
sonra o tavuklar civcivi ile gelmesin ama başıma delikafadulden
garanti veremez çocuk şimdiden

ay geçmiş olsun üzüldümm
bu arada sağol güzel teyzesi

güllüüü ne dicem sanaa
bu elif varya malum çok sengin
sana bi foto makina alıp yollasın batmandan hıı
sen diyodunya ona hep biz sana alıp yollayalım diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…