maşallah diyelim osaman ..vereliniortakben hep burdayım kuzum gece gündüz farketmez yaho uyuyo zaten son 4 saattir
2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı
acaba normami böyle uyuması bazen kafama takılmıyo diil CADIARZU
ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
maşallah çok tatlı uyuyor yayha
tavukları öğrensin şimdiden
Yok olmaz kesmedi bu oyun benihihoyyytnaniknanik men oynattım seni bunla idare etsen olmamısositososito
Maşallah eceye çok tatlı[/URL][/IMG]
Maşallah de yahoya huyu değişirse çocuğun görürsün gününü gece muhabbetlerini çok özlersin çok hatta gündüzleride ona göreben hep burdayım kuzum gece gündüz farketmez yaho uyuyo zaten son 4 saattir
2 saat ütü yaptım yemeğimi yaptım evi toparladım salatama kadar doğradım ama herif uyanmadı
esrako işe başladı mı kızlar
:lepi: bencede öğrensin
sonra o tavuklar civcivi ile gelmesin ama başıma delikafadulden
melekkkk bende aynı şeyi yazmışımmm mende sengiin diilim opuyorumnanaktan
sende beddua eder gib hııııııııııMaşallah de yahoya huyu değişirse çocuğun görürsün gününü gece muhabbetlerini çok özlersin çok hatta gündüzleride ona göre
garanti veremez çocuk şimdiden:lepi: bencede öğrensin
sonra o tavuklar civcivi ile gelmesin ama başıma delikafadulden
Yok olmaz kesmedi bu oyun beni
Maşallah eceye çok tatlı
Maşallah de yahoya huyu değişirse çocuğun görürsün gününü gece muhabbetlerini çok özlersin çok hatta gündüzleride ona göre
Hayır başlamadı maalesef safra taşları harekete geçmiş 5 kasımda ameliyat olucakmış
perşembe misafirim gelicek bissürü
yarın temizlik yapıcam
çarşamda hamurişlerimi
zemuszemus
kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?