2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

safra taşı yüzünden kaç kişi rahatsılanmış hepsine acil şifa versin rabbim çok geçmiş olsun tekradan

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

ayy ne tatlı uyuyo maşşlah,benım kızımda bugun rekor kırdıı,tee saat 10.5 uyutmustum 1de emdi uyanmadan uykuya devam ettı teee öğlen 3 kadar :1shok:
acaba normami böyle uyuması bazen kafama takılmıyo diil CADIARZU
ben tedırgın oldugumda uyku saatlerını sayıyorum.mesala bıızm bebıkler 3 ayı dolana kadar 16 18 saat uyumalıymıs.kızım genelde 16 17 saat uyuyo bazense 18ı bıle gecıyo

ayy canım cok tatlı,beyazlarda pek yakısmıs ecemıze

sende beddua eder gib hıııııııııı lmaz:
hep diyorum maşalahhhh subhanallahh oğlumaaa :dilcikar:

Aşkolsun yaparmıyım hiç öyle bi şey:1no2: Allah esirgesin. Kemal Çağan ilk zamanlar gündüz uyuyodu söyleniyodum sonra huyu değişti , gündüz gece uykuya hasret kaldım. Sende hep bahsediyosun ya ondan dedimdi.

perşembe misafirim gelicek bissürü
yarın temizlik yapıcam
çarşamda hamurişlerimi
zemuszemus

bana misafir demeeeeeeeeeeeeyin artıkın mola istiyoruynm molaaaaaaaaaaa..
sanada kolay gelsin..
bisim akullu uşağumuz yokki ogece durmaz gündüz uyumaz o bakımdan bana misafir demeyin dedim ..iki haftadır yatılı olmak üzre fuldümmmmm Yusuf bey de öyle -tatlicadiarzu-

ben 2 3 gün denedim burda yazılanları ama süt pompası almadım ufacık bişey vardı pompa bebedorun 5 tlye acileyetten aldığmız artı sütüm ama sonra yolculuk falan yaptım kaldı öyle devamını getiremedim sonra yine azaldı 5tlye aldığım şeyide kaynattım eridi bidaha pompa almadım aslında aldımda yapamadım pompa çok acıttı geri verdim.öyle işte şimdi oluruna bıraktım arada mamada veriyorum öyle yetiyo

herşey gönlünce olur inşallah canım.
çıldıracağımmm gülmekten öleceğimmm

nası yani???

tekrar nası yani???

eve acilen interneti alıcam bu arada taşındım vede yerleştim bende gircem geceleri bende bende
süper olar..bekliyoruk sabırsızlıkla
hımm demek çalışıyo..özledim kendilerini.akşamları girse bari
ben de özledim keşke gelse tadımlık insan
tez zamanda kavuşun inşallah
Nt nin sitesinde bile yok bu kitaplar ben alanyadayım antalyaya git gel galiba 30 tl oluyo:))
canım boşver yaa..başka kırtasiye ve kitapçılarda da vardır o tarz şeyler.maksat dikkatini çeksin.illla istersen ben sana gönderirim özelden at adresini
slm kızlar...eşim erkenden geldi fırsat bu fırsat dedim 1 saat çıkım yürüyüş yapim ordanda nt ye uğradım tlf, arıyı bide uyku kitabını aldım inş eylül sevcektir...
hayırlı olsun.topiğin milli oyuncakları oldular resmen
cidden çok ilginç.görümcem de yakınlarda oldu safra ameliyatı
zemuszemus
GCECECİLER
ESRA DİDE EVRİİM TAZE NURDAAAAAAAN

nerdesiniz uleyyyyyyynnn illa gece olmasınımı bekliosu nuz muhabbet için...
efeeeet

bravo sanagullu hafizansuper arkadasım benim bugun yeni aklıma geldi bu ozamanda iptal etmistiksonra iyi olunca yuz bulup bir ay sonra yin gitmeye karar vermistik yine aynısı oldu bgun dr raporu ile tatili iptal ettikkismet degilmis artık yaza zaten aklım karısıktı havalar nane bulutlu gorunuyor antalya haftaya yani belkide her iste hayır vardır iyi oldu

sagol canım benim allah annene sifalar versinn yaza insallah belki denklesiriz

3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??

rota yaptırdım
biberon kullanmıyoruz
pompayı bilmiyorum bende medelanın elektriklipomlası var

esrako işe başladı mı kızlar
yokbaslamadım 21 ocakta baslayacagım ece 5 ayı tamamlamıs olacak insallah

selamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
hosgeldin

safra kesesi tasları nı hamilelik de yaratabiliyormus gebelikte kolestrelo seviyesi yukseldigi için olabiliyormus o yuzden aramızda iki kisiye oldu allah korusun arkası gelmesin herkese olacak diye birsey yok tabi aileded var bizim ırsi birazda

güllüüü ne dicem sanaa
bu elif varya malum çok sengin
sana bi foto makina alıp yollasın batmandan hıı
sen diyodunya ona hep biz sana alıp yollayalım diye kaydirigubbakcemile3
ho ho ho alim bi tane teknosa vaaar gold vaaaar
selamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
hayırlı olsun hoşgeldin
ticker yapmayya çaılışıyorum olmuyyyooo
oluyoda profil sayfama ekliyorum ama çıkmıyo nerde yanlış yapıyorumkii
http ile başlayıp png ile bitecek
topik birden boşaldı hee
elif sen geldin kaçtı millet laelaelaelaelae

senden mi benden mi
yahyanın foto çok güzel bu arada..milli kitabımızla çeilmiş video var elimde..malum milli kitap.yüklerim birazdan alt kalmiyim dedim.o hamurişlerden bana da gönder.doyamadım senin mamalaracokacimcoook

elif eklede görüm videoyu merak ediyorum...ben henüz daha açmadım paketlerini acaba nasıl karşılar ilgisini çekermi hayal kırıklığıda var o yüzden cesertimi yoplayamdım..ama geçen gün duvarda duran rengarenk bi resim var ona dikkatli bakıyodu sonra eline safinazı verdim eline verdim derken yanına koydum ben tuttum baktı dikkatini çekti

3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??

tek delikli kullanıyorum bi sıkıntı yok şimdilik.
aşıyı yaptırdım ben.
hastanede yoğun bakımdayken elektrikli ile sağdılar göğsümü ama çok acıdı yaa..hatta makina bi patladı yataktan atıyodum kendimi..manuel daha iyi bence..bende medelanın manueli var gayet iyi..

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU

yerim ben bu sosisi..yavyum benim ne tatlı uyuyo..sıkıştırmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…