ayy ne tatlı uyuyo maşşlah,benım kızımda bugun rekor kırdıı,tee saat 10.5 uyutmustum 1de emdi uyanmadan uykuya devam ettı teee öğlen 3 kadar :1shok:ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
ben tedırgın oldugumda uyku saatlerını sayıyorum.mesala bıızm bebıkler 3 ayı dolana kadar 16 18 saat uyumalıymıs.kızım genelde 16 17 saat uyuyo bazense 18ı bıle gecıyoacaba normami böyle uyuması bazen kafama takılmıyo diil CADIARZU
[/URL][/IMG]
sende beddua eder gib hıııııııııılmaz:
hep diyorum maşalahhhh subhanallahh oğlumaaa :dilcikar:
perşembe misafirim gelicek bissürü
yarın temizlik yapıcam
çarşamda hamurişlerimi
zemuszemus
Aşkolsun yaparmıyım hiç öyle bi şey:1no2: Allah esirgesin. Kemal Çağan ilk zamanlar gündüz uyuyodu söyleniyodum sonra huyu değişti , gündüz gece uykuya hasret kaldım. Sende hep bahsediyosun ya ondan dedimdi.
herşey gönlünce olur inşallah canım.selam herkese,
annemleri gönderdim.biraz kendi evlerinde,biraz ablamda takılıp bayramdan sonra tekrar gelecekler.bakıcı bulamadım bir türlü,annem bakacak bu gidişle :sinifsinif: yeni ameliyat olmuş kadına da yüklenmek istemiyorum ama hem o çok istiyor hem de 2. döneme kadar kendini toparlar.ben rapor,mazeret izni gibi haklarımı sonuna kadar kullanıp 1. dönemi kapatacağım,o zamana kadar da sıpam 6 aylık olacak,inşallah herşey yolunda gider.
sizi çok özledim,daha sık aranızda olabilmek dileğiyle...
süper olar..bekliyoruk sabırsızlıklaçıldıracağımmm gülmekten öleceğimmm
nası yani???
tekrar nası yani???
eve acilen interneti alıcam bu arada taşındım vede yerleştim bende gircem geceleri bende bende
ben de özledim keşke gelse tadımlık insanhımm demek çalışıyo..özledim kendilerini.akşamları girse bari
tez zamanda kavuşun inşallahgece yine geyiğin dibine vurmuşsunuz kızlar..........
bizim için hüzünlü bir gündü ablamın oğullarını uğurladık ne çabuk gittiler nasıl geçti zaman anlamadık..ben ağalamamk için sakinleştirici içip gittim havaalanına birde Yusuf hep kucağımdaydı onunla oyalanmak bir nebze içimi soğuttu ...ama ayrılık anı çok zor oldu ablam annem çok ağladılar İbrahim ağlamamamızı istemişti ama sıpa önce kendi başladı bak şimdi kötü oldum neyse böyle bir akşamdı .....
canım boşver yaa..başka kırtasiye ve kitapçılarda da vardır o tarz şeyler.maksat dikkatini çeksin.illla istersen ben sana gönderirim özelden at adresiniNt nin sitesinde bile yok bu kitaplar ben alanyadayım antalyaya git gel galiba 30 tl oluyo:))
hayırlı olsun.topiğin milli oyuncakları oldular resmenslm kızlar...eşim erkenden geldi fırsat bu fırsat dedim 1 saat çıkım yürüyüş yapim ordanda nt ye uğradım tlf, arıyı bide uyku kitabını aldım inş eylül sevcektir...
cidden çok ilginç.görümcem de yakınlarda oldu safra ameliyatıSelam kızlar...
Uzun süredir giremiyorum nete... Ama bakıyorum, gece demiyor gündüz demiyor kaynatıyorsunuz hep valla...
Bizden haberler... Önce bebişimin mevlütünü yaptık. Çok yoruldum kaç gündür ama çok güzel geçti. Derken ESRAKO ile 29 Ekim de aynı yere tatil planı yapmıştık gidecektik. Ama annemin göğsünde beze çıktı alınması gerekiyormuş. İnşallah ameliyat sonrası başka şeylere gerek kalmaz. Bir de bu arada safra kesesinde 3 tane taş görüldü. Annem yaşı itibariyle iki kez narkoz almasın diye taşları da alacaklar ameliyatta. Yarın sabah ameliyata giriyor. İnşallah herşey yolunda gider.
Tam ben üzülüyordum, Esrako ile tanışma fırsatımız ve tatil planımız suya düştü diye. Bi duydum ki onların da tatili iptal. SAFRA KESESİ yüzünden
Dreken onu okurken bi duydum ki JENNY İstanbul'a gelip sizlerle tanışmayı planlarken onda da SAFRA KESESİ...
Ne oluyor anlamadım yani...
Allah tüm hastalara ACİL ŞİFALAR VERSİN diyorum. İnşallah annemin ameliyatı sonrası tekrar katılırım aranıza arkadaşlar... JENNY ve ESRAKO çok geçmiş olsun bitanelerim...
zemuszemusGüle güle kullanın ne kadara aldın hepsini sorması ayıp olmasın?
He vallah çok baaalı. Ama sen de zengin sınıfından değil miydin e didenin filan arkadaşın ya ben senide zengin sandımdı aman allahım ne çok fakir var ne çoğuz yaşasın
efeeeetGCECECİLER
ESRA DİDE EVRİİM TAZE NURDAAAAAAAN
nerdesiniz uleyyyyyyynnn illa gece olmasınımı bekliosu nuz muhabbet için...
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gypsyesra, başak 35+, cilgin_kedi, eeylem2007+, fasulyeko+, gelgit, glzfb+, LalEce+, norraa+, petrik+, pinky_42+, sakaleynmaster+, seerni+, tuana3434+
ben de burdayım len.hatta nevayı mama sandalyesinde bırakmıştım sızmış kafa yana gitmiş salih bir geldi sen ne gaddar annesin dedi bana
esrakooo mjını okuyunca aklıma geldi.. yahu siizn ub önceden planladıgınız tatillere bi haller oluyor hatırlarsan yaz tatili içinde rezervasyonunuzu safra kesendeki agrılar yuzunden iptal etmiştiniz ve sonra gitmiştiniz. bak yine 29 ekim tatili için tatil planınız vardı ve yine iptal ediyorsunuz sebep yine aynı..
allah şifa versin canım sakın stress yapma herşey yoluna girer. kızında belki bu zaman zarfı içerisinde seninle yapışık kalamıyacagını bir nebze anlar...
emzik ne oldu hala almıyormu?nuk marka kauöuk al bakalım onu alır belki. yada weemarka dene?
Selam kızlar...
Uzun süredir giremiyorum nete... Ama bakıyorum, gece demiyor gündüz demiyor kaynatıyorsunuz hep valla...
Bizden haberler... Önce bebişimin mevlütünü yaptık. Çok yoruldum kaç gündür ama çok güzel geçti. Derken ESRAKO ile 29 Ekim de aynı yere tatil planı yapmıştık gidecektik. Ama annemin göğsünde beze çıktı alınması gerekiyormuş. İnşallah ameliyat sonrası başka şeylere gerek kalmaz. Bir de bu arada safra kesesinde 3 tane taş görüldü. Annem yaşı itibariyle iki kez narkoz almasın diye taşları da alacaklar ameliyatta. Yarın sabah ameliyata giriyor. İnşallah herşey yolunda gider.
Tam ben üzülüyordum, Esrako ile tanışma fırsatımız ve tatil planımız suya düştü diye. Bi duydum ki onların da tatili iptal. SAFRA KESESİ yüzünden
Dreken onu okurken bi duydum ki JENNY İstanbul'a gelip sizlerle tanışmayı planlarken onda da SAFRA KESESİ...
Ne oluyor anlamadım yani...
Allah tüm hastalara ACİL ŞİFALAR VERSİN diyorum. İnşallah annemin ameliyatı sonrası tekrar katılırım aranıza arkadaşlar... JENNY ve ESRAKO çok geçmiş olsun bitanelerim...
3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??
yokbaslamadım 21 ocakta baslayacagım ece 5 ayı tamamlamıs olacak insallahesrako işe başladı mı kızlar
hosgeldinselamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
ho ho ho alim bi tane teknosa vaaar gold vaaaargüllüüü ne dicem sanaa
bu elif varya malum çok sengin
sana bi foto makina alıp yollasın batmandan hıı
sen diyodunya ona hep biz sana alıp yollayalım diye kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun hoşgeldinselamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
http ile başlayıp png ile bitecekticker yapmayya çaılışıyorum olmuyyyooo
oluyoda profil sayfama ekliyorum ama çıkmıyo nerde yanlış yapıyorumkii
topik birden boşaldı hee
elif sen geldin kaçtı millet laelaelaelaelae
3 sorum var kızlar
biberon emziğini 2 delikli mi kullanıyorsunuz??
rota virüsü aşısı yaptırdınız mı??
avent ısıs ıq uno elektrikli süt pompası kullanan var mı??
ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?