2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu ben de kafayı yemek üzereyim bu grip mevzuunda..tv izlemek gelmiyo içimden..hep aynı konu hep aynı..
saolasın verdiğin bilgi için..

Burcu ben de kafayı yemek üzereyim bu grip mevzuunda..tv izlemek gelmiyo içimden..hep aynı konu hep aynı..
saolasın verdiğin bilgi için..

Aynen. Bir de biz en riskli grubuz öğretmenler olarak:1no2:Allah uzak tutsun hepimizden:Saruboceq:

Evet. Velet yok hepsi öğretmen. Bulgaristan-İngiltere-Polonya
aaa evet 3 ülkeli oluyordu..öğretmenlerle tokalaşmayın maske takın..-tatlicadiarzu-
Aynen. Bir de biz en riskli grubuz öğretmenler olarak:1no2:Allah uzak tutsun hepimizden:Saruboceq:

amin amin hep nevayı düşünüyorum kendimden çok..Allah esirgesin van da 1.5 aylık bebek yakalanmış bu illete

burcu,ebru,seçil,tuğba çok aktifsiniz arkadaşlar gerçi ebru yemek yiyormuş..pusuya mı yttınız yoksa 12'den sonra mı başlayacaksınız

buarada kızlar oyun halısı kullanan varmı.bende almayı dşünüyorum.bı tek tınylove kılere baktım begendım.alanlar sız ne aldınız.bebişlerin tepkısı nasıl,dikkatlerını cekıyomu encok onu merak edıyom.cunku kızım hep bıyerlere bakıp konusma ihtiycı duyuyo.duvardakı renklı panolarla tablo yada perdeyle konusuyo.oyun halısı daha ıyı olur galıba.fuzulı dıe almamıstım ama şart oldu gıbı

ben chicco aldım her zaman olmasa da neve vait geçiriyor içinde.en fazla yarım saat.büyüyünce süre de uzar diye tahmin ediyorum.
http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=846

minik..rüzgarın oyun halısında vakit geçirirken bi fotosu var koyayım..didonun dediği gibi yarım saat anca debeleniyo içinde..

seçil canım sana dürttüm face'de haberin olsun.kabul et beni istersen

burcu,ebru,seçil,tuğba çok aktifsiniz arkadaşlar gerçi ebru yemek yiyormuş..pusuya mı yttınız yoksa 12'den sonra mı başlayacaksınız
kızçeme battanıye yapıyorus annemle bırlıkte ondan yanee.maalesef şeker bne kalamıyorum gece yarısı sohbetlerıne,uyku agır basıyo :kedi:
ben chicco aldım her zaman olmasa da neve vait geçiriyor içinde.en fazla yarım saat.büyüyünce süre de uzar diye tahmin ediyorum.
http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=846

onada bı bakim.yarım saatde oolsa ıyı bı vakıt.okudugum yerlerde genel olarak motor gelısimine destek oluyormus.

kafayı yiyecem buram buram mantı kokusu geliyor bir yerden..hayal mi kokluyorum..durup durup şiddeti artıyor

minik..rüzgarın oyun halısında vakit geçirirken bi fotosu var koyayım..didonun dediği gibi yarım saat anca debeleniyo içinde..

koy canım.kızımın bi müzikli dönencesı bıle yok,fuzulı kalablık olur hiç dikkatını cekmez dıe almadım ama artık biseylere bakıp konusuyo oyüzden alayımda hayvancıklara bakıp konussun barı.yarım ysaat yarım saattır kucagımda durmaktansa orda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…