Burcu ben de kafayı yemek üzereyim bu grip mevzuunda..tv izlemek gelmiyo içimden..hep aynı konu hep aynı..
saolasın verdiğin bilgi için..
aaa evet 3 ülkeli oluyordu..öğretmenlerle tokalaşmayın maske takın..-tatlicadiarzu-Evet. Velet yok hepsi öğretmen. Bulgaristan-İngiltere-Polonya
Aynen. Bir de biz en riskli grubuz öğretmenler olarak:1no2:Allah uzak tutsun hepimizden:Saruboceq:
amin amin hep nevayı düşünüyorum kendimden çok..Allah esirgesin van da 1.5 aylık bebek yakalanmış bu illete
Aynen. Bir de biz en riskli grubuz öğretmenler olarak:1no2:Allah uzak tutsun hepimizden:Saruboceq:
buarada kızlar oyun halısı kullanan varmı.bende almayı dşünüyorum.bı tek tınylove kılere baktım begendım.alanlar sız ne aldınız.bebişlerin tepkısı nasıl,dikkatlerını cekıyomu encok onu merak edıyom.cunku kızım hep bıyerlere bakıp konusma ihtiycı duyuyo.duvardakı renklı panolarla tablo yada perdeyle konusuyo.oyun halısı daha ıyı olur galıba.fuzulı dıe almamıstım ama şart oldu gıbı
kızçeme battanıye yapıyorus annemle bırlıkte ondan yanee.maalesef şeker bne kalamıyorum gece yarısı sohbetlerıne,uyku agır basıyo :kedi:burcu,ebru,seçil,tuğba çok aktifsiniz arkadaşlar gerçi ebru yemek yiyormuş..pusuya mı yttınız yoksa 12'den sonra mı başlayacaksınız
ben chicco aldım her zaman olmasa da neve vait geçiriyor içinde.en fazla yarım saat.büyüyünce süre de uzar diye tahmin ediyorum.
http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=846
minik..rüzgarın oyun halısında vakit geçirirken bi fotosu var koyayım..didonun dediği gibi yarım saat anca debeleniyo içinde..
seçil canım sana dürttüm face'de haberin olsun.kabul et beni istersen
kafayı yiyecem buram buram mantı kokusu geliyor bir yerden..hayal mi kokluyorum..durup durup şiddeti artıyor
hala geliyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?