slm herkese uzun zamandır giremiyordum gecmişte almış başını gitmiştir yakalayamam onun için pek bakamayacağımm umarım annelerde bebişlerimizde iyidir..
bizde iyiyiz biraz cadıyız tüm güm lenayla uğraşmaktan aşkam olunca haşatım çıkıyo erkenden o uyudu die bende yatıyorum şimdi biraz uyududa bakabiliyorum...son halilin videosunu attık nete
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-simarik-prenses/1231212
bakın bakalım nasıl olmuş büyümüşmü tatlı cadım
slm herkese uzun zamandır giremiyordum gecmişte almış başını gitmiştir yakalayamam onun için pek bakamayacağımm umarım annelerde bebişlerimizde iyidir..
bizde iyiyiz biraz cadıyız tüm güm lenayla uğraşmaktan aşkam olunca haşatım çıkıyo erkenden o uyudu die bende yatıyorum şimdi biraz uyududa bakabiliyorum...son halilin videosunu attık nete
Oy çok tatlı maşallah.ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
Biliyem datlumşaka yaptımmm şekerr yerimseniben
Ben varya Alanyalıların demişliği matıflamış durumdayım sıyırmak anlamında sanırsam Mercimekim daha iyi bilir gerçi Gazipaşalı o ama . İlk aklıma sen geldin zaten elifim bi el atıver bu olaya diye yazacaktım sana amanın dedim ta batmandan buraya salak kafa sanki sen alıp gelicen inanki böyle düşündüm vallahi normal değilim, sabahta Kemal Çağanı giydirdim giyindim aşı olmaya götürücem yavrumu havada felaket bugün burda ve ben kayınvalidemlerdeyim kendi evimin ordaki sağlık ocağına gitmem gerek otobüsle bi aşı kartına bakıyım gün bugünmü dedim ki daha evvel kaç kere baktım bilmiyorum bide ne görem 27 kasım yazıyo ay çocuğu sefil edicektim bu havada Allahtan son anda çaktım davayı. Anlayacağın benim gidişat pek iyi değil. İstanbul daha yakın diye Tuanadan rica ettim kitapları oda sağolsun tamam dedi. Bi aksilik çıkarsa Batmana gelip alırım artık. Hay Allahım ya sen sonumu hayır eyle.:Saruboceq:canım boşver yaa..başka kırtasiye ve kitapçılarda da vardır o tarz şeyler.maksat dikkatini çeksin.illla istersen ben sana gönderirim özelden at adresini
Hoşgeldin güle güle büyüt oğlunuselamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
Oy severim ben onu nasılda dikkatli bakıyo.Gerçekten noluyo bu KK ya ya giremiyorum benide sinir etti.rüzgar debelenirkene
Büyümüş maşallah herşeyi yemeye çalışmaları çok hoş oluyo.slm herkese uzun zamandır giremiyordum gecmişte almış başını gitmiştir yakalayamam onun için pek bakamayacağımm umarım annelerde bebişlerimizde iyidir..
ben de esradan alt kalmamak adına topiğin milli kitabıyla neva'nın görüntülerini ekledim.
Hotfile.com: One click file hosting
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?