2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bizimkde miçdı ve uykuya daldı ben şahsen rahatsız oldum uyandırsam keyfi kaçacak zaten doğru düzgün uyuduğu ok uyandırmasam kıçı yanacak pöffff.CADIARZU

büyümüş büyümüş çok yaramaz oluyolar dimi bende aynı durumdayım 1 haftadır annem var rahat rahat giriyorum ama yarın gidio((

büyümüş büyümüş çok yaramaz oluyolar dimi bende aynı durumdayım hiç birşeye vakit kalmıyor
1 haftadır annem varda ondan rahat rahat giriyorum ama yarın gidio((

ahanda en son böyle kitabı koymuştum önüne bakıp muhabbeti ediidi kitaptaki tavukla sonra geldim uyumuş üstünü örttüm saat 2 den beri kalkmadııı CADIARZU
Oy çok tatlı maşallah.

şaka yaptımmm şekerr yerimseniben
Biliyem datlum
canım boşver yaa..başka kırtasiye ve kitapçılarda da vardır o tarz şeyler.maksat dikkatini çeksin.illla istersen ben sana gönderirim özelden at adresini
Ben varya Alanyalıların demişliği matıflamış durumdayım sıyırmak anlamında sanırsam Mercimekim daha iyi bilir gerçi Gazipaşalı o ama . İlk aklıma sen geldin zaten elifim bi el atıver bu olaya diye yazacaktım sana amanın dedim ta batmandan buraya salak kafa sanki sen alıp gelicen inanki böyle düşündüm vallahi normal değilim, sabahta Kemal Çağanı giydirdim giyindim aşı olmaya götürücem yavrumu havada felaket bugün burda ve ben kayınvalidemlerdeyim kendi evimin ordaki sağlık ocağına gitmem gerek otobüsle bi aşı kartına bakıyım gün bugünmü dedim ki daha evvel kaç kere baktım bilmiyorum bide ne görem 27 kasım yazıyo ay çocuğu sefil edicektim bu havada Allahtan son anda çaktım davayı. Anlayacağın benim gidişat pek iyi değil. İstanbul daha yakın diye Tuanadan rica ettim kitapları oda sağolsun tamam dedi. Bi aksilik çıkarsa Batmana gelip alırım artık. Hay Allahım ya sen sonumu hayır eyle.:Saruboceq:
selamlar yeni üye oldum ben ağustos 18 de doğum yaptımm bi oğlum oldu .darısı hamilelerin başına
Hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu
rüzgar debelenirkene
Oy severim ben onu nasılda dikkatli bakıyo.Gerçekten noluyo bu KK ya ya giremiyorum benide sinir etti.

Büyümüş maşallah herşeyi yemeye çalışmaları çok hoş oluyo.

ben de esradan alt kalmamak adına topiğin milli kitabıyla neva'nın görüntülerini ekledim.
Hotfile.com: One click file hosting

Hey yavrum sen kimin kızından geri kalırsın be.Göremedim henüz nevayı açılmadı daha amanın 1 saatte indirecekmiş naptın anacım tüm gününümü aktardın nevanın video ya

eylem sen uçmuşun annem.iyice bir uç da gel Batman'a bekleriz.valla video 2 dk ama site moktan demek ki

ayyy şükr girebildim hemencik geçmişe takılayım geliom

sayfayı katletmek istemedim
öğreneceğim....

Son düzenleme:
bakalım olmuş mu?

hastaneden çıkacağımızda çekilen resim.ne kadar da küçük geliyor şimdi.

öğrenmeye çalışacağım gün kk da sorun var ne kadar güzel bir zamanla seçmişim.

aaaaa yapmışım ya oh be şimdi resimlerimizi pc yükleyeyim de artıım gönderebilirim.ne kadar basitmiş.

merhaba arkadaşlar Yusuf bey bu gün doktora gitti.... mamayı beğenmediği için yemiyormuş ..en azında korkulacak birşeyi yok çok şükür mamamız değişti sma içiceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…